Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
ΕΣύ αποκαλείς Σεβασμιώτατους τους παπάδες;τελικα εισαι παπας ρε η βγαινει απο δω το νικ σου?
ΕΣύ αποκαλείς Σεβασμιώτατους τους παπάδες;τελικα εισαι παπας ρε η βγαινει απο δω το νικ σου?
υπαρχουν και τετοιοι. ημουν παπαδακι για χρονιαΕΣύ αποκαλείς Σεβασμιώτατους τους παπάδες;
Στο πολιτικό προσωπικό ήθελα να μπω. Αλλά θα πρέπει να πας συστημένος και είναι κατανοητό, διότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται οποιονδήποτε. Εμένα, επειδή δεν είχα γνωστούς, μου είπαν να πάω σε μοναστήρι πρώτα, και βλέπουμε. Λογικό κι αυτό, πρέπει να δώσεις κάποιου είδους αποδείξεις. Επειδή δεν ήθελα να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω κάπου όπου δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αντέξω, πήγαινα μόνο σαββατοκύριακα, και όποτε μπορούσα.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ να χάνεσαι, επαγγελματίας παπάς. Μεσίτευσε το Άγιον Πνεύμα και γλίτωσε ο αγιόστεπτος τούτος χώρος...
Είμαι ένας ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!τελικα εισαι παπας ρε η βγαινει απο δω το νικ σου?
αταλαντος ομως απ οτι φαινεται η τλχ χρειαζεσαι πολυ εξασκησηΕίμαι ένας ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!
εγω θα εφερνα τον τζιμακο μαζι μου σε ενα ραντεβου θανατου να τον "πλακωσει" στη συζητησηΔεν αρκουν αυτα τυπε. Θα σε μετατρεψω σε φονικη μηχανη για να τον τελειωσεις με μια κλωτσια εναερια. Ενα μειγμα απο κουνγκ φου κ καρατε χρειαζεται
για αυτο και εγω λεω μονο οτι μπορω να αποδειξω.... αλλα σε γενικες γραμμες δεν μου φαινοναι και υπερβολικα αυτα που λεει ο αρρωστημενος.Είμαι ένας ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!
παπαδοπαιδι?υπαρχουν και τετοιοι. ημουν παπαδακι για χρονια
Εγώ νομίζω ότι τα κορίτσια από β Ελλάδα είναι ότι καλύτερο υπάρχει..... Σέρρες.. Βέροια... Κιλκίς.... Δράμα από προσωπική εμπειρίαΠάντως για τις θεσσαλονικιές ακούγονται τα χειρότερα από άποψη πριγκιπικού συνδρόμου. Κι εγώ δηλαδή τις θεωρώ Ελλεηνίδες με Ε κεφαλαίο (από φήμες ωστόσο και μόνον). Εκτός βέβαια κι αν εννοείς ότι το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά με τις φοιτήτριες
Μήπως τα παραλές;
Ναι δράμα η κατάσταση, όπως το λες.Εγώ νομίζω ότι τα κορίτσια από β Ελλάδα είναι ότι καλύτερο υπάρχει..... Σέρρες.. Βέροια... Κιλκίς.... Δράμα από προσωπική εμπειρία
Αυτές έχουν την νοοτροπία που έχουν και οι σκυλομάνες, βέλαξαν στην πούτσα πρώτα απ' τις ορδές των μεγαλύτερων και τώρα ψάχνουν να κάψουν κανένα παρθένο δάσος με τα ψυχολογικά τουςΞέρω μια γειτόνισσα μουνάρα. 1.78 μελαχρινή είναι όμως στόκος με τα μπουνιά... Πραγματικά δε ξέρω τι εχει μεσα στο κεφάλι της.. Αυτή τώρα είναι 30 την ξέρω απο τα 17 παντα τα έφτιαχνε με μικρότερους, τώρα ειναι 30 και τα έχει με έναν 24.Μου έχει πει ότι γενικά γουστάρει μικρότερους.. Τώρα.. Η λέει αλήθεια, η λέει μαλακιες γιατί δεν την αντέχουν οι μεγαλυτεροι.. Φαντάσου είναι σα θυληκός Τζιμάκος.
ΔηλαδηΝαι δράμα η κατάσταση, όπως το λες.
Αυτές έχουν την νοοτροπία που έχουν και οι σκυλομάνες, βέλαξαν στην πούτσα πρώτα απ' τις ορδές των μεγαλύτερων και τώρα ψάχνουν να κάψουν κανένα παρθένο δάσος με τα ψυχολογικά τους
Δεν λέω ότι οι υπόλοιπες είναι καλύτερες.Δηλαδη
στην επαρχια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα πιστεψε ειμαι στην ιδια θεση με σαντ.
Το «να βρεις» κάντο «να βρίσκεις» για να δεις τη διαφορά.Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;
τσαμπα γνωση μοιραζει παλι ο Τιτανας ΔασκαλοςΕπαρχία είναι μεγάλο πρόβλημα για τον άντρα το γκομενικό.Πάνω κι από δουλειά κι απο τα πάντα.
Λέμε και για τα άλλα σκατά που έχει,έλλειψη επιλογών,κόσμου κλπ αλλά αν έχεις γκόμενα,την παλεύεις.Η έλλειψη γκόμενας είναι αυτή που σε γαμάει και θες να φύγεις.Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;
Είναι λίγο σαν το δίλημμα να φύγω ή όχι στο εξωτερικό.Αν εδώ πχ είσαι δ.υ,δεν έχεις λόγο να φύγεις.Ε το ίδιο και με τη γκόμενα,αν στο μέρος που μένεις έχεις γκόμενα,δεν έχεις λόγο να πληρώνεις νοίκια και γαμησιάτικα σε άλλη πόλη.
Γιατί δεν πας να μεινεις εκεί στη πολη?Επαρχία είναι μεγάλο πρόβλημα για τον άντρα το γκομενικό.Πάνω κι από δουλειά κι απο τα πάντα.
Λέμε και για τα άλλα σκατά που έχει,έλλειψη επιλογών,κόσμου κλπ αλλά αν έχεις γκόμενα,την παλεύεις.Η έλλειψη γκόμενας είναι αυτή που σε γαμάει και θες να φύγεις.Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;
Είναι λίγο σαν το δίλημμα να φύγω ή όχι στο εξωτερικό.Αν εδώ πχ είσαι δ.υ,δεν έχεις λόγο να φύγεις.Ε το ίδιο και με τη γκόμενα,αν στο μέρος που μένεις έχεις γκόμενα,δεν έχεις λόγο να πληρώνεις νοίκια και γαμησιάτικα σε άλλη πόλη.
Τουλάχιστον περασες καλά όλα αυτά τα χρόνια στη Γαλλία? Άξιζε τον κόπο?Το ρίσκο του κωλύματος. Έχω μία γκόμενα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα θέλει να πάρει ένα φορτηγάκι και να το κάνει τροχόσπιτο και να γυρνάμε τα έθνη. Μου το είχε πει και παλαιότερα και είπα ΟΚ γιατί ήμουνα μπουχτισμένος από τον κορωνοιό και τώρα που το ξανασκέφτομαι βρίσκω ότι είναι ρίσκο να κολλήσω μαζί της. Γιατί το ένα ταξίδι φέρνει το άλλο, δένεσαι από τις κοινές εμπειρίες κλπ.
Έχω μειωμένες επιλογές λόγω ηλικίας, ενώ άλλος λόγω πόλης, άλλος λόγω εμφάνισης, άλλος από έλλειψη social skills κλπ.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο γκομενότοπος τόσο καλύτερα. Δεν είναι βρίσκεις μία γκόμενα και τέλος. Πρέπει να έχεις επιλογές πάντα.