Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ να χάνεσαι, επαγγελματίας παπάς. Μεσίτευσε το Άγιον Πνεύμα και γλίτωσε ο αγιόστεπτος τούτος χώρος...:priest::priest::priest:
Στο πολιτικό προσωπικό ήθελα να μπω. Αλλά θα πρέπει να πας συστημένος και είναι κατανοητό, διότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται οποιονδήποτε. Εμένα, επειδή δεν είχα γνωστούς, μου είπαν να πάω σε μοναστήρι πρώτα, και βλέπουμε. Λογικό κι αυτό, πρέπει να δώσεις κάποιου είδους αποδείξεις. Επειδή δεν ήθελα να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω κάπου όπου δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αντέξω, πήγαινα μόνο σαββατοκύριακα, και όποτε μπορούσα.

Ο ηγούμενος ήταν πολύ γαμάτος, διότι δεν είχε πολλή δύναμη το μοναστήρι κι ήθελε να το λειτουργήσει γιατί και για αυτόν ήταν «μία γραμμή για το βιογραφικό του». Έτσι είχα πολλή ελευθερία. Αλλά αφενός τα γένια που δεν παλεύονταν με τη ζέστη κι αφετέρου η γενικώς νοσηρή κατάσταση, γιατί κακά τα ψέμματα αυτοί οι άνθρωποι (σαν περιβάλλον) έχουν πνευματικό μεσαίωνα, δεν άντεξα και την έκανα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν αρκουν αυτα τυπε. Θα σε μετατρεψω σε φονικη μηχανη για να τον τελειωσεις με μια κλωτσια εναερια. Ενα μειγμα απο κουνγκ φου κ καρατε χρειαζεται

kick-karate.gif

mantis-style-shaolin-soccer.gif
εγω θα εφερνα τον τζιμακο μαζι μου σε ενα ραντεβου θανατου να τον "πλακωσει" στη συζητηση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Πάντως για τις θεσσαλονικιές ακούγονται τα χειρότερα από άποψη πριγκιπικού συνδρόμου. Κι εγώ δηλαδή τις θεωρώ Ελλεηνίδες με Ε κεφαλαίο (από φήμες ωστόσο και μόνον). Εκτός βέβαια κι αν εννοείς ότι το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά με τις φοιτήτριες
Μήπως τα παραλές;
Εγώ νομίζω ότι τα κορίτσια από β Ελλάδα είναι ότι καλύτερο υπάρχει..... Σέρρες.. Βέροια... Κιλκίς.... Δράμα από προσωπική εμπειρία

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Ξέρω μια γειτόνισσα μουνάρα. 1.78 μελαχρινή είναι όμως στόκος με τα μπουνιά... Πραγματικά δε ξέρω τι εχει μεσα στο κεφάλι της.. Αυτή τώρα είναι 30 την ξέρω απο τα 17 παντα τα έφτιαχνε με μικρότερους, τώρα ειναι 30 και τα έχει με έναν 24.Μου έχει πει ότι γενικά γουστάρει μικρότερους.. Τώρα.. Η λέει αλήθεια, η λέει μαλακιες γιατί δεν την αντέχουν οι μεγαλυτεροι.. Φαντάσου είναι σα θυληκός Τζιμάκος.
Αυτές έχουν την νοοτροπία που έχουν και οι σκυλομάνες, βέλαξαν στην πούτσα πρώτα απ' τις ορδές των μεγαλύτερων και τώρα ψάχνουν να κάψουν κανένα παρθένο δάσος με τα ψυχολογικά τους :confused:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Αυτές έχουν την νοοτροπία που έχουν και οι σκυλομάνες, βέλαξαν στην πούτσα πρώτα απ' τις ορδές των μεγαλύτερων και τώρα ψάχνουν να κάψουν κανένα παρθένο δάσος με τα ψυχολογικά τους :confused:

Εγω λυπαμαι τον μαλακα που θα καταληξει μαζι τους..:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
στην επαρχια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα πιστεψε ειμαι στην ιδια θεση με σαντ.

Επαρχία είναι μεγάλο πρόβλημα για τον άντρα το γκομενικό.Πάνω κι από δουλειά κι απο τα πάντα.

Λέμε και για τα άλλα σκατά που έχει,έλλειψη επιλογών,κόσμου κλπ αλλά αν έχεις γκόμενα,την παλεύεις.Η έλλειψη γκόμενας είναι αυτή που σε γαμάει και θες να φύγεις.Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;

Είναι λίγο σαν το δίλημμα να φύγω ή όχι στο εξωτερικό.Αν εδώ πχ είσαι δ.υ,δεν έχεις λόγο να φύγεις.Ε το ίδιο και με τη γκόμενα,αν στο μέρος που μένεις έχεις γκόμενα,δεν έχεις λόγο να πληρώνεις νοίκια και γαμησιάτικα σε άλλη πόλη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;
Το «να βρεις» κάντο «να βρίσκεις» για να δεις τη διαφορά.
Το πρόβλημα με τις γκόμενες δεν είναι μόνο πώς να βρεις, αλλά και πώς να μην γίνεις υποχείριό τους. Σε ένα μέρος με λίγες επιλογές, και δύσκολα βρίσκεις και κινδυνεύεις να κάνεις ένα σωρό υποχωρήσεις για να μην ξεμείνεις και πάλι. Αλλιώς είναι η Αθήνα κι αλλιώς τα Φάρσαλα, τύπε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το ρίσκο του κωλύματος. Έχω μία γκόμενα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα θέλει να πάρει ένα φορτηγάκι και να το κάνει τροχόσπιτο και να γυρνάμε τα έθνη. Μου το είχε πει και παλαιότερα και είπα ΟΚ γιατί ήμουνα μπουχτισμένος από τον κορωνοιό και τώρα που το ξανασκέφτομαι βρίσκω ότι είναι ρίσκο να κολλήσω μαζί της. Γιατί το ένα ταξίδι φέρνει το άλλο, δένεσαι από τις κοινές εμπειρίες κλπ.

Έχω μειωμένες επιλογές λόγω ηλικίας, ενώ άλλος λόγω πόλης, άλλος λόγω εμφάνισης, άλλος από έλλειψη social skills κλπ.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο γκομενότοπος τόσο καλύτερα. Δεν είναι βρίσκεις μία γκόμενα και τέλος. Πρέπει να έχεις επιλογές πάντα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Επαρχία είναι μεγάλο πρόβλημα για τον άντρα το γκομενικό.Πάνω κι από δουλειά κι απο τα πάντα.

Λέμε και για τα άλλα σκατά που έχει,έλλειψη επιλογών,κόσμου κλπ αλλά αν έχεις γκόμενα,την παλεύεις.Η έλλειψη γκόμενας είναι αυτή που σε γαμάει και θες να φύγεις.Στο κάτω κάτω,τί άλλο λόγο έχεις να πας Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και να πληρώνεις νοίκια και μαλακίες εκτός απ'το να βρεις γκόμενα;

Είναι λίγο σαν το δίλημμα να φύγω ή όχι στο εξωτερικό.Αν εδώ πχ είσαι δ.υ,δεν έχεις λόγο να φύγεις.Ε το ίδιο και με τη γκόμενα,αν στο μέρος που μένεις έχεις γκόμενα,δεν έχεις λόγο να πληρώνεις νοίκια και γαμησιάτικα σε άλλη πόλη.
τσαμπα γνωση μοιραζει παλι ο Τιτανας Δασκαλος :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Γιατί δεν πας να μεινεις εκεί στη πολη?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ρίσκο του κωλύματος. Έχω μία γκόμενα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα θέλει να πάρει ένα φορτηγάκι και να το κάνει τροχόσπιτο και να γυρνάμε τα έθνη. Μου το είχε πει και παλαιότερα και είπα ΟΚ γιατί ήμουνα μπουχτισμένος από τον κορωνοιό και τώρα που το ξανασκέφτομαι βρίσκω ότι είναι ρίσκο να κολλήσω μαζί της. Γιατί το ένα ταξίδι φέρνει το άλλο, δένεσαι από τις κοινές εμπειρίες κλπ.

Έχω μειωμένες επιλογές λόγω ηλικίας, ενώ άλλος λόγω πόλης, άλλος λόγω εμφάνισης, άλλος από έλλειψη social skills κλπ.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο γκομενότοπος τόσο καλύτερα. Δεν είναι βρίσκεις μία γκόμενα και τέλος. Πρέπει να έχεις επιλογές πάντα.
Τουλάχιστον περασες καλά όλα αυτά τα χρόνια στη Γαλλία? Άξιζε τον κόπο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom