Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.827
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί δεν πας να μεινεις εκεί στη πολη?
Γιατί νοίκια
Γιατί δεν πας να μεινεις εκεί στη πολη?
οι καπιταλιστες και οι μπουμερς ειναι εχθροι σου Δασκαλε,το ξερεις πιστευωΓιατί νοίκια
Το «να βρεις» κάντο «να βρίσκεις» για να δεις τη διαφορά.
Το πρόβλημα με τις γκόμενες δεν είναι μόνο πώς να βρεις, αλλά και πώς να μην γίνεις υποχείριό τους. Σε ένα μέρος με λίγες επιλογές, και δύσκολα βρίσκεις και κινδυνεύεις να κάνεις ένα σωρό υποχωρήσεις για να μην ξεμείνεις και πάλι. Αλλιώς είναι η Αθήνα κι αλλιώς τα Φάρσαλα, τύπε.
Ναι , άξιζε τον κόπο. Από Βενετία μέχρι Βαλένθια Ισπανία είναι η καλύτερη περιοχή της Ευρώπης κι επιπλέον η περιοχή μου από τις καλύτερες και σε παγκόσμιο επίπεδο. Λίγο έξυπνος να είσαι και δουλευταράς περνάς καλά.Τουλάχιστον περασες καλά όλα αυτά τα χρόνια στη Γαλλία? Άξιζε τον κόπο?
Μαν , όχι απλά δεν την παλεύεις, αλλά δεν έχει και νόημα η ζωή σου. Αυτά που λένε μερικοί ότι δηλ. να αποκλείσουν τις εξωτερικές που το πήραν απάνω τους και να τη βγάζουν μόνο με αγοραίο είναι κουραφέξαλα. Η ζωή θέλει και συγκινήσεις, δεν είναι μόνο «άδειασμα».Δε λέμε να γίνεις υποχείριο
Αλλά όποιος λέει και το ότι χωρίς γκόμενα την παλεύει,μαλακίες λέει
Και πως και δε βρήκες εκεί καμια Γαλλίδα να κάνεις οικογένεια? Φαντάζομαι δεν θα είναι σαν τα ζώα τα δικά μας εδωΝαι , άξιζε τον κόπο. Από Βενετία μέχρι Βαλένθια Ισπανία είναι η καλύτερη περιοχή της Ευρώπης κι επιπλέον η περιοχή μου από τις καλύτερες και σε παγκόσμιο επίπεδο. Λίγο έξυπνος να είσαι και δουλευταράς περνάς καλά.
Μαν , όχι απλά δεν την παλεύεις, αλλά δεν έχει και νόημα η ζωή σου. Αυτά που λένε μερικοί ότι δηλ. να αποκλείσουν τις εξωτερικές που το πήραν απάνω τους και να τη βγάζουν μόνο με αγοραίο είναι κουραφέξαλα. Η ζωή θέλει και συγκινήσεις, δεν είναι μόνο «άδειασμα».
Άλλο όμως είπα εγώ. Ότι δεν φτάνει να βρεις μία γκόμενα, εκτός κι αν είσαι τυχερός και πετύχεις την γυναίκα της ζωής σου με την πρώτη ευκαιρία. Αλλιώς πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις πολλές. Με το που βλέπεις ότι δεν τραβάει με την πρώτη, να μπορείς να βρίσκεις άλλη σχετικά εύκολα. Αλλιώς θα κάνεις συμβιβασμούς.
Ποτε δε βρέθηκα στη θέση κάποιου να νιωθει μόνος/μπακουρι/υποδεέστερος/χωρίς νόημα η ζωή επειδή δεν είχε γκομενα. Και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερο για αυτό. Φυσικά κάποιες φορές νιώθω και γω την ανάγκη να έχω μια σχεση, αλλά πέφτω σε τόση μαλακια στη σημερινή γυναίκα που λέω ώρες ώρες πως τις αντέχουν ολοι αυτοι. Εσυ κάθεσαι και τους κοροιδευεις βέβαια και τους λες μουνοδουλους. Τι ξέρεις ότι δεν διαφερεις από αυτους? Εσυ έτσι και βρεις γκομενα πρωτο ραντεβου με βέρα θα πας.Προφανώς αν μπορείς να γνωρίζεις πολλές,είναι το ιδανικό.Πόσοι μπορούν να το κάνουν όμως;Η πλειοψηφία καταλήγει σε σχέση με τη λογική του μη χείρον βελτιστον.Απ'το να'μαι μπακούρι,καλύτερα με μία
Τώρα που βλέπεις τον κάθε καγκουρα να κυκλοφορεί με γένια και μούσια δεν σκέφτεσαι ότι έκανες λάθος επιλογή ;Στο πολιτικό προσωπικό ήθελα να μπω. Αλλά θα πρέπει να πας συστημένος και είναι κατανοητό, διότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται οποιονδήποτε. Εμένα, επειδή δεν είχα γνωστούς, μου είπαν να πάω σε μοναστήρι πρώτα, και βλέπουμε. Λογικό κι αυτό, πρέπει να δώσεις κάποιου είδους αποδείξεις. Επειδή δεν ήθελα να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω κάπου όπου δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αντέξω, πήγαινα μόνο σαββατοκύριακα, και όποτε μπορούσα.
Ο ηγούμενος ήταν πολύ γαμάτος, διότι δεν είχε πολλή δύναμη το μοναστήρι κι ήθελε να το λειτουργήσει γιατί και για αυτόν ήταν «μία γραμμή για το βιογραφικό του». Έτσι είχα πολλή ελευθερία. Αλλά αφενός τα γένια που δεν παλεύονταν με τη ζέστη κι αφετέρου η γενικώς νοσηρή κατάσταση, γιατί κακά τα ψέμματα αυτοί οι άνθρωποι (σαν περιβάλλον) έχουν πνευματικό μεσαίωνα, δεν άντεξα και την έκανα.
Μια χαρά την παλεύεις...αρκεί να ξέρεις τι πλεονεκτήματα έχεις.Ο παντρεμένος ίσως νιώθει τύψεις αν ρίξει έναν σε ίδρυμα...εμείς όχι.Δε λέμε να γίνεις υποχείριο
Αλλά όποιος λέει και το ότι χωρίς γκόμενα την παλεύει,μαλακίες λέει
ίσως σε βοηθήσουν οι σκέψεις που έχω κάνει. Ήθελα μετά τη σύνταξη να αγοράσω αυτοκινούμενο και να γυρίσω όλη την ακτογραμμή της Ευρώπης. Φίλος Γεωπόνος με παρέα που έκαναν μόνο ελεύθερο κάμπινγκ και Ιστιοπλοικό με απέτρεψε. Θέλει ειδικό τύπο ανθρώπου να κάθεται σε τόσο περιορισμένο χώρο με τα ίδια άτομα για πολλές μέρες. Το λιγότερο θα τσακωθείτε. Το περισσότερο θα την σκοτώσεις και θα πάει αυτή στο χώμα κι εσύ στη Φυλακή. Υπάρχει ένα κρας τεστ, αν αντέχεις. Πάτε δύο βδομάδες με Ιστιοπλοικό σε νησιά. Εκεί θα δεις αν και πως μπορείτε να συνυπάρξετε, κι αποφασίζεις στη συνέχειαΤο ρίσκο του κωλύματος. Έχω μία γκόμενα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα θέλει να πάρει ένα φορτηγάκι και να το κάνει τροχόσπιτο και να γυρνάμε τα έθνη. Μου το είχε πει και παλαιότερα και είπα ΟΚ γιατί ήμουνα μπουχτισμένος από τον κορωνοιό και τώρα που το ξανασκέφτομαι βρίσκω ότι είναι ρίσκο να κολλήσω μαζί της. Γιατί το ένα ταξίδι φέρνει το άλλο, δένεσαι από τις κοινές εμπειρίες κλπ.
Έχω μειωμένες επιλογές λόγω ηλικίας, ενώ άλλος λόγω πόλης, άλλος λόγω εμφάνισης, άλλος από έλλειψη social skills κλπ.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο γκομενότοπος τόσο καλύτερα. Δεν είναι βρίσκεις μία γκόμενα και τέλος. Πρέπει να έχεις επιλογές πάντα.
Βρήκα πολλές από τις οποίες ξεχώρισα δύο. Μιλάμε γυναικάρες με όλο το πακέτο. Για τη μία έχω μιλήσει και πιο παλιά εδώ, ρωσίδα μετανάστρια που ήρθε με λίγα χρήματα, την έβαλα στα ακίνητα και σήμερα ζει ραντιέρισα στις Κάννες. Ήθελε γάμο και παιδί, αλλά δεν ήθελα εγώ.Και πως και δε βρήκες εκεί καμια Γαλλίδα να κάνεις οικογένεια? Φαντάζομαι δεν θα είναι σαν τα ζώα τα δικά μας εδω
Για παιδια το σκεφτεσαι καθολου;Βρήκα πολλές από τις οποίες ξεχώρισα δύο. Μιλάμε γυναικάρες με όλο το πακέτο. Για τη μία έχω μιλήσει και πιο παλιά εδώ, ρωσίδα μετανάστρια που ήρθε με λίγα χρήματα, την έβαλα στα ακίνητα και σήμερα ζει ραντιέρισα στις Κάννες. Ήθελε γάμο και παιδί, αλλά δεν ήθελα εγώ.
Την άλλη, γαλλίδα με πορτογαλλικές ρίζες, την ξέρω από το 99. Το 2012 σμίξαμε σε κάποιο είδος ελεύθερης σχέση, βασικά να έχει αποκούμπι ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελε οικογένεια και παιδί και με βόλευε αφάνταστα.
Αλλά η ιστορία εξελίχτηκε περίεργα. Ήταν φανατική κομμουνίστρια, η οποία κοντά μου έμαθε να βγάζει χρήμα. Συνειδητοιποίησε τον εγκλωβισμό της σε μία θεωρία που την κρατούσε στη μιζέρια και βάλθηκε να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Είχαμε (κι έχουμε) ένα τουριστικό ακίνητο μαζί, έμαθε την success story της ρωσίδας, έχω κι ένα φίλο (τώρα στην Ρουμανία) που έχει ασχοληθεί με ακίνητα σε διάφορα μέρη (Ανατ. Ευρώπη, Ασία) που την επηρέασε κι αυτός, δεν ήθελε και πολύ να στρίψει η βίδα. Της καρφώθηκε η ιδέα να γίνει βασίλισσα των ακινήτων κι αυτή όταν συνειδητοποίησε τις δυνάμεις της.
Κάποια στιγμή πέρυσι την ρώτησα τι πλάνο ζωής έχει για να δω τι θα κάνω γιατί εγώ θέλω να αράξω. Ούτε χρόνο εύρισκε να με βλέπει ούτε ήταν παρούσα όταν της μίλαγα. Ξέκοψα να την αφήσω να πετάξει για να ικανοποιήσει τα όνειρά της, αλλά μου στοίχισε ψυχολογικά. Αν κάποια στιγμή έρθει στα ίσα της θα τα ξαναφτιάξω. Την έχω άλλωστε κληρονόμο στη διαθήκη μου.
Ποια μεγαλη πολη θεωρεις ιδανικη;Εγώ ακόμα και σε μία τρύπα θα πήγαινα να μείνω και σε πρώτη φάση θα έψαχνα γυναίκες του δικού μου οικονομικού επιπέδου. Χοντρικά το θέμα ξεκινά από οικονομική αναδιοργάνωση πρώτα.
Το αντίθετο από αυτά που λες. Όχι απλά δεν χρειάζεται να κάθεσαι συνέχεια στο τροχόσπιτο, αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να το σταματήσεις και να βγεις για να δώσεις τόπο στην οργή, αν γίνει κάτι και τα πάρεις στο κρανίο. Ποτέ δεν κάθομαι να μαλώσω όταν χτυπήσει καμπανάκι ότι πάει να ξεφύγει, γιατί μπορεί να επέλθει το ανεπανόρθωτο. Την κάνω άμεσα κι έρχομαι αργότερα που θα έχει καταλαγιάσει το πράγμα. Στο ιστιοπλοικό τι θα κάνεις;ίσως σε βοηθήσουν οι σκέψεις που έχω κάνει. Ήθελα μετά τη σύνταξη να αγοράσω αυτοκινούμενο και να γυρίσω όλη την ακτογραμμή της Ευρώπης. Φίλος Γεωπόνος με παρέα που έκαναν μόνο ελεύθερο κάμπινγκ και Ιστιοπλοικό με απέτρεψε. Θέλει ειδικό τύπο ανθρώπου να κάθεται σε τόσο περιορισμένο χώρο με τα ίδια άτομα για πολλές μέρες. Το λιγότερο θα τσακωθείτε. Το περισσότερο θα την σκοτώσεις και θα πάει αυτή στο χώμα κι εσύ στη Φυλακή. Υπάρχει ένα κρας τεστ, αν αντέχεις. Πάτε δύο βδομάδες με Ιστιοπλοικό σε νησιά. Εκεί θα δεις αν και πως μπορείτε να συνυπάρξετε, κι αποφασίζεις στη συνέχεια
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θέλει την κατάλληλη ψυχολογία ανθρώπου.Για παιδια το σκεφτεσαι καθολου;
Αθήνα (Βόρεια Προάστεια κ παραλιακή ζώνη) και Θεσσαλονίκη.Ποια μεγαλη πολη θεωρεις ιδανικη;
Κατα συμπτωση σημερα ειδα το Expedition Happiness στο Νετφλιξ που ειναι ακριβως αυτη η ιστορια. Δυο νεοι σε road trip με παλαιο λεωφορειακι σχολικο που μετατρεψανε σε τροχοσπιτο. ΓαματοΤο αντίθετο από αυτά που λες. Όχι απλά δεν χρειάζεται να κάθεσαι συνέχεια στο τροχόσπιτο, αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να το σταματήσεις και να βγεις για να δώσεις τόπο στην οργή, αν γίνει κάτι και τα πάρεις στο κρανίο. Ποτέ δεν κάθομαι να μαλώσω όταν χτυπήσει καμπανάκι ότι πάει να ξεφύγει, γιατί μπορεί να επέλθει το ανεπανόρθωτο. Την κάνω άμεσα κι έρχομαι αργότερα που θα έχει καταλαγιάσει το πράγμα. Στο ιστιοπλοικό τι θα κάνεις;
Το τροχόσπιτο είναι μόνο για ύπνο, ξεκούραση και μπορείς και να μαγειρερεύεις κι όλας. Στο υπόλοιπο της μέρας γυρνάς με τα πόδια να γνωρίζεις τον τόπο. Δεν νομίζω ότι έχεις τόση άνεση με ένα ιστιοφόρο. Είσαι σίγουρος ότι βγαίνει και οικονομικότερα; Και τι θα το κάνεις το υπόλοιπο του χρόνου;
Στην περίπτωσή μου το τροχόσπιτο είναι βολικότερο και άνευ θέματος καιρού. Άλλωστε αυτή θα το πάρει και θα μένει σε αυτό και στο εναλλακτικό χωριό που μένει τώρα. Κι επίσης δεν έχουμε και νησιά εδώ κοντά.
Κατα συμπτωση σημερα ειδα το Expedition Happiness στο Νετφλιξ που ειναι ακριβως αυτη η ιστορια. Δυο νεοι σε road trip με παλαιο λεωφορειακι σχολικο που μετατρεψανε σε τροχοσπιτο. Γαματο
Για ποιον λογο η εικονα που εχουν καποιοι για την ευτυχια, ειναι να γυριζεις απο δω κι απο κει σαν την αδικη καταρα?Κατα συμπτωση σημερα ειδα το Expedition Happiness στο Νετφλιξ που ειναι ακριβως αυτη η ιστορια. Δυο νεοι σε road trip με παλαιο λεωφορειακι σχολικο που μετατρεψανε σε τροχοσπιτο. Γαματο
ΣυμφωνωΓια ποιον λογο η εικονα που εχουν καποιοι για την ευτυχια, ειναι να γυριζεις απο δω κι απο κει σαν την αδικη καταρα?