Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Προφανώς αν μπορείς να γνωρίζεις πολλές,είναι το ιδανικό.Πόσοι μπορούν να το κάνουν όμως;Η πλειοψηφία καταλήγει σε σχέση με τη λογική του μη χείρον βελτιστον.Απ'το να'μαι μπακούρι,καλύτερα με μία
Αυτός είναι και ο λόγος που πρότεινα Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Έχουν ποσότητα στις γυναίκες, περισσότερες ευκαιρίες στις δουλειές και groups μέσω των social media.
Για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από επαρχία και δεν έχει ειδικό λόγο να πάει σε συγκεκριμμένο μέρος είναι σχεδόν μονόδρομος. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μείνεις μόνιμα. Κάποια στιγμή θα βρεις την γκόμενα που σου ταιριάζει και κάνετε τα σχέδια σας αναλόγως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Για ποιον λογο η εικονα που εχουν καποιοι για την ευτυχια, ειναι να γυριζεις απο δω κι απο κει σαν την αδικη καταρα?
Ειναι στη φυση του ανθρωπου η περιπλανηση. Οι συγκεκριμενοι εμεναν Βερολινο και απλα βαρεθηκαν τους ρυθμους της πολης και ηθελαν να ταξιδεψουν., να βγουν στη φυση, κλπ
Βεβαια προς το τελος αρχισαν να παραδεχονται πως τους κουρασε ολο αυτο και πως το καθημερινο σχεδον ταξιδι καταντησε υπερβολικο. Σκοπευαν να φτασουν Αργεντινη αλλα τα παρατησαν στο Μεξικο.
Το καλυτερο ειναι να ταξιδευει καποιος σποραδικα, το συνεχες ειναι εξαντλητικο.
Βεβαια και το να μην ταξιδευεις ποτε ειναι απειρως βαρετο. Εχω πολλους φιλους στην πολη μου που δεν εχουν βγει ποτε απο Ελλαδα στα 50 τους, και ας μενουν Βορεια Ελλαδα που μπορεις να πεταχτεις αυθημερον σε Βουλγαρια, Σκοπια, Τουρκια, κλπ για να πεις οτι εκανες ενα ταξιδι στη ζωη σου ετσι για το αντετι.
Το υεωρω σχεδον απαραδεκτο εν ετη 2022 και με πτησεις στα 15 ευρω με rynair

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Κατα συμπτωση σημερα ειδα το Expedition Happiness στο Νετφλιξ που ειναι ακριβως αυτη η ιστορια. Δυο νεοι σε road trip με παλαιο λεωφορειακι σχολικο που μετατρεψανε σε τροχοσπιτο. Γαματο

και γω παρακολουθουσα ενα ζευγαρι που ειχε κανει το ιδιο πραγμα, και τους παρακολουθουσα μονο και μονο επειδη μαρεσε η γκομενα. μετα απο καποια ταξιδια, οταν σταματησαν , αυτοι οι δυο χωρισαν. αυτος εμεινε l.a. αυτη πηγε βορια. και μετα απο λιγο καιρο ειδα οτι εκανε onlyfans..... :P:P:P:P

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μείνεις μόνιμα. Κάποια στιγμή θα βρεις την γκόμενα που σου ταιριάζει και κάνετε τα σχέδια σας αναλόγως.
ναι. οπως και ενας γνωστος μου. προ κρισης εμενε με τη γκομενα του, μετα αρραβωνιαστηκαν, 10 + χρονια ηταν μαζι στη θεσσαλονικη. μολις ηρθε η κριση και εκλεισε η δουλεια που δουλευε, ηρθαν στο χωριο. ο πατερας του τους αγορασε σπιτι, το ανακαινισαν κτλ. και αυτη μολις αρχησε να νιωθει στο πετσι της τη ζωη στο χωριο, (δεν εκανε αγροτικες δουλειες, μονο νοικοκυριο. αλλα τα ειχε ολα. σπιτι ανακαινισμενο, αμαξι, μηδεν οικονομικες δυσκολιες) ειπε οτι ταχα μου παει να δει τη μανα της ενα τριημερο και δε ξανα γυρισε ποτε. τωρα εχει παιδια.... με τον πρωιν της κιολας. ο γνωστος μου και οι γονεις του τους ηρθε σαν κεραμυδα στο κεφαλι το γεγονος...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Οι συγκεκριμενοι εμεναν Βερολινο και απλα βαρεθηκαν
Παντως για γερμανια εχω ακουσει τα χειροτερα..
Το καλυτερο ειναι να ταξιδευει καποιος σποραδικα, το συνεχες ειναι εξαντλητικο.
Συμφωνω, σποραδικα και σε road trip στυλ..

Εμενα δωσε μου καλη φωτογραφικη, καλο 4χ4 και ασε με ελευθερο.. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Αυτός είναι και ο λόγος που πρότεινα Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Έχουν ποσότητα στις γυναίκες, περισσότερες ευκαιρίες στις δουλειές και groups μέσω των social media.
Για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από επαρχία και δεν έχει ειδικό λόγο να πάει σε συγκεκριμμένο μέρος είναι σχεδόν μονόδρομος. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μείνεις μόνιμα. Κάποια στιγμή θα βρεις την γκόμενα που σου ταιριάζει και κάνετε τα σχέδια σας αναλόγως.
Ναι...όταν ο μισθός σου δεν θα επαρκεί παρά μόνο για ενοίκιο και φαγητό να δούμε με τι ψυχολογία και λεφτά θα βρεις γκόμενα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Το αντίθετο από αυτά που λες. Όχι απλά δεν χρειάζεται να κάθεσαι συνέχεια στο τροχόσπιτο, αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να το σταματήσεις και να βγεις για να δώσεις τόπο στην οργή, αν γίνει κάτι και τα πάρεις στο κρανίο. Ποτέ δεν κάθομαι να μαλώσω όταν χτυπήσει καμπανάκι ότι πάει να ξεφύγει, γιατί μπορεί να επέλθει το ανεπανόρθωτο. Την κάνω άμεσα κι έρχομαι αργότερα που θα έχει καταλαγιάσει το πράγμα. Στο ιστιοπλοικό τι θα κάνεις;

Το τροχόσπιτο είναι μόνο για ύπνο, ξεκούραση και μπορείς και να μαγειρερεύεις κι όλας. Στο υπόλοιπο της μέρας γυρνάς με τα πόδια να γνωρίζεις τον τόπο. Δεν νομίζω ότι έχεις τόση άνεση με ένα ιστιοφόρο. Είσαι σίγουρος ότι βγαίνει και οικονομικότερα; Και τι θα το κάνεις το υπόλοιπο του χρόνου;

Στην περίπτωσή μου το τροχόσπιτο είναι βολικότερο και άνευ θέματος καιρού. Άλλωστε αυτή θα το πάρει και θα μένει σε αυτό και στο εναλλακτικό χωριό που μένει τώρα. Κι επίσης δεν έχουμε και νησιά εδώ κοντά.
ΟΚ, Σέβομαι την άποψή σου. Αλλά δεν είναι δυνατόν ενώ οδηγείς, ας πούμε στην Εθνική, να κάνεις δεξιά και να βγεις έξω οποιαδήποτε στιγμή φορτώσεις για να ξεσπάσεις / φύγει η πίεση. Αν το κάνεις, πληροφόρησε το σάιτ πως πήγε

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Βεβαια και το να μην ταξιδευεις ποτε ειναι απειρως βαρετο. Εχω πολλους φιλους στην πολη μου που δεν εχουν βγει ποτε απο Ελλαδα στα 50 τους, και ας μενουν Βορεια Ελλαδα που μπορεις να πεταχτεις αυθημερον σε Βουλγαρια, Σκοπια, Τουρκια, κλπ για να πεις οτι εκανες ενα ταξιδι στη ζωη σου ετσι για το αντετι.
Το υεωρω σχεδον απαραδεκτο εν ετη 2022 και με πτησεις στα 15 ευρω με rynair

To βασικό έξοδο στα ταξίδια δεν είναι τα εισιτήρια, που ΟΚ μπορεί να είναι 15€ αν πας π.χ. Ιταλία αλλά κι αυτά συνεχίζουν να είναι πανάκριβα αν θες να πας σε μακρινές χώρες. Τα βασικά έξοδα είναι η διαμονή/διαβίωση εκεί που θα πας. Αν δεν σκοπεύεις μένεις σε hostel ή πολύ φθηνά ξενοδοχεία με κοινά δωμάτια, να την βγάζεις με κονσέρβες και να κάτσεις μέχρι 3-4 μέρες, τότε αν βάλεις κάτω όλα τα έξοδα βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο λίγα, το αντίθετο.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
ναι. οπως και ενας γνωστος μου. προ κρισης εμενε με τη γκομενα του, μετα αρραβωνιαστηκαν, 10 + χρονια ηταν μαζι στη θεσσαλονικη. μολις ηρθε η κριση και εκλεισε η δουλεια που δουλευε, ηρθαν στο χωριο. ο πατερας του τους αγορασε σπιτι, το ανακαινισαν κτλ. και αυτη μολις αρχησε να νιωθει στο πετσι της τη ζωη στο χωριο, (δεν εκανε αγροτικες δουλειες, μονο νοικοκυριο. αλλα τα ειχε ολα. σπιτι ανακαινισμενο, αμαξι, μηδεν οικονομικες δυσκολιες) ειπε οτι ταχα μου παει να δει τη μανα της ενα τριημερο και δε ξανα γυρισε ποτε. τωρα εχει παιδια.... με τον πρωιν της κιολας. ο γνωστος μου και οι γονεις του τους ηρθε σαν κεραμυδα στο κεφαλι το γεγονος...
Το ότι είναι απαράδεκτη είναι προφανές,για να μην πω κάτι χειρότερο.Καλά αυτή από Θεσσαλονίκη πήγε ελαφρά τη καρδία στο χωριό;Η διαφορά στην καθημερινότητα και τη διασκέδαση είναι τεράστια.Ας καθόταν ένα διάστημα δοκιμαστικά στο κάτω κάτω,προτού τους αγοράσουν το σπίτι.Το έχω ξαναπεί,δεν είναι όλα για όλους.Κάποιοι αντιθέτως μπορούν να ζήσουν μόνο στην ηρεμία του χωριού.Κατανοητό και αυτό

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ναι...όταν ο μισθός σου δεν θα επαρκεί παρά μόνο για ενοίκιο και φαγητό να δούμε με τι ψυχολογία και λεφτά θα βρεις γκόμενα.
Όποιος δεν μπορεί ούτε το ένα ούτε το άλλο, ας κάτσει στο χωριό του να βρει γκόμενα εκεί.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ΟΚ, Σέβομαι την άποψή σου. Αλλά δεν είναι δυνατόν ενώ οδηγείς, ας πούμε στην Εθνική, να κάνεις δεξιά και να βγεις έξω οποιαδήποτε στιγμή φορτώσεις για να ξεσπάσεις / φύγει η πίεση. Αν το κάνεις, πληροφόρησε το σάιτ πως πήγε
Κι εγώ σέβομαι την άποψή σου, αλλά η δική σου πρόταση είναι λιγότερο ρεαλιστική από τη δική μου. Να σε πληροφορήσω ότι η εθνική κάθε χ χιλιόμετρα έχει μέρη που μπορείς να παρκάρεις, εκτός βέβαια ότι έχει και εξόδους που βγαίνεις εκτός εθνικής.
Αλλά εσύ ξεκινάς με τη λογική ότι θα φύγεις για ταξίδι με άτομο που συνέχεια θα μαλώνεις. Σιγά μην την σκοτώσω να πάω φυλακή που έγραφες και στο προηγούμενό σου μήνυμα. Με το που θα τα πάρω στο κρανίο, θα αρχίσω να της μιλάω στον πληθυντικό αποκαλώντας την madame και πληροφορώντας την ότι με την πρώτη ευκαιρεία σταματάω για να πάρει αέρα. Θα λάβει το μήνυμα. Το έχω κάνει ήδη με αυτοκίνητο κι όχι μόνο για θυμό, αλλά και για απλή μίρλα.
Για πες μας εσύ τι θα κάνεις με το ιστιοπλοικό και πληροφόρησε και το site, αγαπητέ Ιωάννη :P

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Τυχη βουνο ο φιλος σου, φαντασου να ειχε κανει παιδι μαζι της.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι καποιες αυτοπαγιδευονται ή ακομα και απο το σπιτι τους για να κανουν οικογενεια.
Εαν αγαπας ενα πουλι αστο να φυγει, εαν γυρισει πισω ειναι δικο σου για παντα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
To βασικό έξοδο στα ταξίδια δεν είναι τα εισιτήρια, που ΟΚ μπορεί να είναι 15€ αν πας π.χ. Ιταλία αλλά κι αυτά συνεχίζουν να είναι πανάκριβα αν θες να πας σε μακρινές χώρες. Τα βασικά έξοδα είναι η διαμονή/διαβίωση εκεί που θα πας. Αν δεν σκοπεύεις μένεις σε hostel ή πολύ φθηνά ξενοδοχεία με κοινά δωμάτια, να την βγάζεις με κονσέρβες και να κάτσεις μέχρι 3-4 μέρες, τότε αν βάλεις κάτω όλα τα έξοδα βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο λίγα, το αντίθετο.
Σε οσες πολεις εχω παει, ακομα και κοσμοπολιτικες, εχω βρει ξενοδοχεια αξιοπρεπη με 50 ευρω η και λιγοτερο. Επομενως ενα 4ημερο πχ Μιλανο μπορει καποιος να το κανει με 200 ευρω διαμονη + 50 εισιτηρια + 150 φαγητο, κλπ = 400 ευρω
Ειναι ενα ποσο που μπορει να βρει ευκολα καποιος σε βαθος πολλων ετων. Δε μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια απο καποιον 50ρη οτι δε μπορεσε να μαζεψει ποτε αυτο το ποσο για να παει το παρθενικο του ταξιδι στο εξωτερικο. Οτι βαριεται να ψαχνει, να σχεδιαζει, να οργανωσει, να ταξιδεψει, κλπ να το παραδεχτω ναι, αλλα σε καμια περιπτωση το οικονομικο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656

Με κάτω απο χιλιάρικο δεν την βγάζεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Αν θες και γκόμενα,θες τουλάχιστον 1500.Μιλάμε για δικές μας ηλικίες,όχι 20 χρονών να κυκλοφορείς με οασθ και να βγάζεις τη γκόμενα στο παγκάκι να πίνετε κοκα κολα

Κι αυτοί που μένουν εκεί πέρα,από κάτι Καβάλες,Σέρρες,Κατερίνες,Βέροιες και όλους τους γύρω νόμους,τα εμβάσματα και τα ταπεράκια απ'τους γονείς πάνε κι έρχονται.Αλλιώς όλοι θα'χαν γυρίσει στα χωριά τους

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Με κάτω απο χιλιάρικο δεν την βγάζεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Αν θες και γκόμενα,θες τουλάχιστον 1500.Μιλάμε για δικές μας ηλικίες,όχι 20 χρονών να κυκλοφορείς με οασθ και να βγάζεις τη γκόμενα στο παγκάκι να πίνετε κοκα κολα

Κι αυτοί που μένουν εκεί πέρα,από κάτι Καβάλες,Σέρρες,Κατερίνες,Βέροιες και όλους τους γύρω νόμους,τα εμβάσματα και τα ταπεράκια απ'τους γονείς πάνε κι έρχονται.Αλλιώς όλοι θα'χαν γυρίσει στα χωριά τους
Προτιμότερη τότε μία μεγάλη επαρχιακή πόλη πχ Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Ηράκλειο κλπ. Και ψάχνεις γυναίκες στην ίδια μοίρα με σένα κι όχι για να κάνεις επίδειξη. Σε σχέση με τα χωριά που είναι σκέτη καταδίκη, καλύτερα θα είναι. Εκτός αν είσαι σε χωριό κοντά σε πόλη και μπορείς να κατεβαίνεις σε αυτήν συχνά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Προτιμότερη τότε μία μεγάλη επαρχιακή πόλη πχ Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Ηράκλειο κλπ. Και ψάχνεις γυναίκες στην ίδια μοίρα με σένα κι όχι για να κάνεις επίδειξη. Σε σχέση με τα χωριά που είναι σκέτη καταδίκη, καλύτερα θα είναι. Εκτός αν είσαι σε χωριό κοντά σε πόλη και μπορείς να κατεβαίνεις σε αυτήν συχνά.

Καλά,δεν είναι ότι πας σε μεγάλη πόλη και την άλλη μέρα βρίσκεις γκόμενα.Ειδικά όταν είσαι και 35+.Τουλάχιστον φοιτητής έχεις απο κάπου να γνωρίσεις κόσμο,αλλά μεγαλύτερος είναι δύσκολο.Ο κύριος τρόπος να γνωρίσεις είναι προφανώς μέσω δουλειάς.Τώρα αν κι εκεί είσαι σε κανα περιβάλλον ψωλοκρατούμενο,την έκατσες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
'Ενας μπάρμπας μου είχε κάνει στα καράβια νέος και κάπου στα 30 είπε να επιστρέψει. Αν και είχε κάνει αρκετά λεφτά, αυτά πήγαν για να παντρέψει τις αδερφές, γιατί έτσι ήταν τότε. Οπότε δεν του έμενε και μεγάλο κομπόδεμα για πάρτη του. Το θέμα ήταν ότι είχε μάθει σε έξαλλη ζωή και ζοριζόταν στην επαρχιακή πόλη.

Πήγε σε μια ταχύρρυθμη σχολή μαγειρικής κι αρχικά έγινε βοηθός μάγειρα σε ένα τοπικό εστιατόριο. Σιγά σιγά ανέβηκε και μπλέχτηκε με τον τουρισμό στα νησιά. Χτύπαγε τουρίστριες πάσης προελεύσεως. Στη δουλειά γνώρισε και τη γυναίκα του.
Όσο το σκέφτομαι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ διαφορετική πορεία για αυτόν. Θέλω να πω ότι το να ψάχνεσαι προς τα εκεί που σου αρέσει είναι και στο χαρακτήρα του ανθρώπου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όποιος δεν μπορεί ούτε το ένα ούτε το άλλο, ας κάτσει στο χωριό του να βρει γκόμενα εκεί.
Επαναλαμβάνω...μην κοιτάτε στις μεγάλες πόλεις που ο κάθε μπουλης κάνει τον γκόμενο εκ του ασφαλούς μένοντας με τους γονείς του ώστε το σύνολο του μισθού του σχεδόν ,είναι διαθέσιμο δηλαδή δεν φθείρεται από ενοίκια, λογαριασμούς και υποχρεωσεις.Αρα υπάρχει χώρος για γκομενικα έξοδα η μπουρδελοεξοδα...

Όσοι τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους γιατί έχουν πάρει την ζωή στα χέρια τους και αγωνίζονται για την επιβίωση τους είναι μια άλλη κατηγορία....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καλά,δεν είναι ότι πας σε μεγάλη πόλη και την άλλη μέρα βρίσκεις γκόμενα.Ειδικά όταν είσαι και 35+.Τουλάχιστον φοιτητής έχεις απο κάπου να γνωρίσεις κόσμο,αλλά μεγαλύτερος είναι δύσκολο.Ο κύριος τρόπος να γνωρίσεις είναι προφανώς μέσω δουλειάς.Τώρα αν κι εκεί είσαι σε κανα περιβάλλον ψωλοκρατούμενο,την έκατσες.
Εχεις σκεφτει να πιασεις μια δουλεια που να εχεις επαφη με γυναικες;
Αν ναι γιατι δεν το κανεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Κι εγώ σέβομαι την άποψή σου, αλλά η δική σου πρόταση είναι λιγότερο ρεαλιστική από τη δική μου. Να σε πληροφορήσω ότι η εθνική κάθε χ χιλιόμετρα έχει μέρη που μπορείς να παρκάρεις, εκτός βέβαια ότι έχει και εξόδους που βγαίνεις εκτός εθνικής.
Αλλά εσύ ξεκινάς με τη λογική ότι θα φύγεις για ταξίδι με άτομο που συνέχεια θα μαλώνεις. Σιγά μην την σκοτώσω να πάω φυλακή που έγραφες και στο προηγούμενό σου μήνυμα. Με το που θα τα πάρω στο κρανίο, θα αρχίσω να της μιλάω στον πληθυντικό αποκαλώντας την madame και πληροφορώντας την ότι με την πρώτη ευκαιρεία σταματάω για να πάρει αέρα. Θα λάβει το μήνυμα. Το έχω κάνει ήδη με αυτοκίνητο κι όχι μόνο για θυμό, αλλά και για απλή μίρλα.
Για πες μας εσύ τι θα κάνεις με το ιστιοπλοικό και πληροφόρησε και το site, αγαπητέ Ιωάννη :P
Παρεξήγησες. Με το που άκουσα τη δοκιμή του Ιστιοπλοικού έστω και για μια βδομάδα, συνειδητοποίησα πως δεν είναι για μένα, γι αυτό και δεν το δοκίμασα. Και όχι, δεν θεώρησα πως θα μαλώνεις από το ξεκίνημα, αλλά πως η συνύπαρξη για πολλές ώρες καθημερινά στον ίδιο περιορισμένο χώρο του βαν θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν το αυτοκίνητο είναι δικό σου, κατανοώ πως μπορείς να αντιδράσεις όπως περιγράφεις. Όπως διάβασα όμως το γραπτό σου, θεώρησα πως το όχημα είναι ιδιοκτησία της γυναίκας, με λίγα λόγια δεν μπορείς να κάνεις ότι κρίνεις εσύ ο ίδιος, αλλά θα εξαρτάσαι από τις διαθέσεις της Κυρίας, άλλο ένα δυσβάστακτο φορτίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom