Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Θεωρητικά όλες οι δουλειές έχουν επαφή με γυναίκες είτε ως συνάδελφοι είτε ως πελάτισσες.

Θεωρητικά...

Άσε που και να έχεις κάποιες γυναίκες στο χώρο εργασίας σου,παίζουν κι άλλα πράγματα.Θα'ναι διαθέσιμες ή θα'ναι όλες πιασμένες;Θα σου αρέσουν;Θα'ναι τίποτα μπάζα;Θες και τύχη

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
σωστος μπραβο....δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητήσω.Και τα πολλα μπουρδελα, το εχω ξανα πει ειναι μεν δειγμα αγαμιας ναι βεβαιως,αλλα ειναι και αλλοι λογοι που μπορει καποιος να τα επιλεγει
Kαλά για την Ελλάδα οφείλεις να κάνεις μια εξαίρεση εδώ που τα λέμε. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν πάψει να ασχολούνται επειδή έχουν πάρει χαμπάρι πως είναι χάσιμο χρόνου το κυνήγι των εξωθεσμικών... :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Kαλά για την Ελλάδα οφείλεις να κάνεις μια εξαίρεση εδώ που τα λέμε. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν πάψει να ασχολούνται επειδή έχουν πάρει χαμπάρι πως είναι χάσιμο χρόνου το κυνήγι των εξωθεσμικών... :wink:
ειναι ναι...αλλα εδω ζω τι να κανω,πρεπει να το παλευω οσο μπορω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλιως θα καταντησω σαντ μαν

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ειναι ναι...αλλα εδω ζω τι να κανω,πρεπει να το παλευω οσο μπορω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλιως θα καταντησω σαντ μαν
Δεν θα καταντήσεις διότι είσαι τακτικόs «πορνολάτης» :2funny:
Και μπράβο σου δλδ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ολες οι γυναικες πανω κατω ειναι ιδιες απλως οι ελληνιδα λογω της μαλακιας που εχει (νοοτροπιας) πρεπει να λες και πολλες μουφες ετσι ωστε να φερεις τα πραγματα στα μετρα της (στη πραγματικότητα της) ..το θεμα ειναι οτι και να καταφερεις να τις γαμησεις,σπανε ουμπαλα σε τετοιο βαθμο και γενικα ειναι απιστευτα εκνευριστικες οσο δε παει. (για το μετα λεω)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ο σαντ μαν κατεβαινει κατω στη πολη,βλεπει κωλους,παει σπιτι τραβαει καμια 10ρια ετσι για να ηρεμησει,και μετα μπαινει εδω μεσα και αρχιζει να κελαηδαει...μετα αφου μας αρχισει με τα ιδια,βγαινει εξω παει στη στανη με τα προβατα και αρχιζει και αρμεγει...πεταγεται και στο κοτετσι διπλα να δει μπας και εχει χεσει καμια κοτα κανα αβγο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ο σαντ μαν κατεβαινει κατω στη πολη,βλεπει κωλους,παει σπιτι τραβαει καμια 10ρια ετσι για να ηρεμησει,και μετα μπαινει εδω μεσα και αρχιζει να κελαηδαει...μετα αφου μας αρχισει με τα ιδια,βγαινει εξω παει στη στανη με τα προβατα και αρχιζει και αρμεγει...πεταγεται και στο κοτετσι διπλα να δει μπας και εχει χεσει καμια κοτα κανα αβγο.
:2funny: :2funny: :2funny:

Ντάξει ρε μλκ δεν γουστάρει να κάθεται να σπάει τις μπάλες του με την κάθε σαλεμένη ψευτοντίβα. Μην τον δικάσεις και γι’ αυτό. Εστίασε τις εισαγγελικές σου παρεμβάσεις στο ότι πάει να το παίξει μέντωρ και βέβαια στο ότι ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΗΔΗΧΤΗΡΙΑ!!!
Αν είναι σε θέση να ρίξει 10 πηχτές είναι για το φως της δημοσιότητας ο τύπος. Που τον αποθηκεύει τόσο χυλό :2funny: :2funny: ;;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ποιος εγω ειδικά ρε τύπε ; με μπερδευεις με κανεναν άλλο που τσακωνεστε χωρις νοημα εδω μεσα.

Η απορια μου ειναι για καλό... γιατι δεν της προτεινεις να πάτε για ενα καφε. 36 χρ γυνακα ειναι μη περιμενεις πολλα παιχνιδια. Θα βαρεθει στο τέλος.

Εγω δεν ξανα ηρθα σε αντιπαράθεση με κάποιον απο εδω, θέλουν να γαμησουν καλώς δεν θέλουν εμενα δεν θα μπει κα΄τι στη τσέπη μου. Εξω ειναι οι ευκαιριες.Εδω απλα μαζευομαστε και τα λέμε περιληπτικά.
:2funny: :2funny: :2funny:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.318
Πόντοι
3.786
Τελικά στις ποσες σελιδες θα δοθεί η απάντηση του "τι τρέχει με τις ελλεεινιδες" ?? :coffee:
Ο νηματοθέτης πάντως μετά από ένα χρόνο που είχε account,την έκανε.Μάλλον βρήκε σύντομα το κουμπί τους

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Ο νηματοθέτης πάντως μετά από ένα χρόνο που είχε account,την έκανε.Μάλλον βρήκε σύντομα το κουμπί τους
Απάντηση δεν θα δωθεί ποτέ γιατί ως γνωστόν που λέει και το λαϊκό άσμα. της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος ποτέ κόλαση και ποτέ ο παράδεισος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Απάντηση δεν θα δωθεί ποτέ γιατί ως γνωστόν που λέει και το λαϊκό άσμα. της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος ποτέ κόλαση και ποτέ ο παράδεισος
Παράδεισος είναι τύπε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Για όσο χρονικό διάστημα είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί σου και όταν προσπαθεί να σε τυλίξει. Όταν λήξει, μετατρέπεται βαθμιαία σε Κόλαση. Γκρίνια, μούτρα, συνεχείς απαιτήσεις, υποτίμηση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Θεωρητικά...

Άσε που και να έχεις κάποιες γυναίκες στο χώρο εργασίας σου,παίζουν κι άλλα πράγματα.Θα'ναι διαθέσιμες ή θα'ναι όλες πιασμένες;Θα σου αρέσουν;Θα'ναι τίποτα μπάζα;Θες και τύχη
Aν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν ασχολείσαι με μπάζα...βλέπω κάτι γυναίκες που η όψη τους σχεδόν προκαλεί τρόμο ..κι όμως ...είναι παντρεμένες...κι έχουν και παιδιά!Φυσικά και δεν ήταν λουλούδια τότε για να γίνουν τσουκνίδες τώρα.Απλως κάποιοι είπαν ότι "έτσι όπως είναι δεν την παίρνει ούτε ο ύπνος..πολλω δε μάλλον άλλος άνδρας".Αυτή η κουτοπονηρη άποψη εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλούς που λόγω ανασφάλειας θεωρούν αδύνατο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μολις γυρισα απο απογευματινη βολτα με κολλητο στον καμπο. Πρασινο παντου, χωριουδακια τιγκα στις μονοκατοικιες με τεραστιες αυλες που θα ζηλευαν πολλες περιοχες της Αμερικης, καιρος παραδεισενιος, αρωματα, χρωματα παντου, η φυση να οργιαζει, σταματησαμε για καφε σε καφετερια χωριου που ητανε τιγκα στα μουνακια μικρης αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας, αλλες περνουσαν με ποδηλατα, με κολαν, κλπ
Ολα αυτα σε αποσταση 5 λεπτων απο την πρωτευουσα του νομου, οπου μπορεις να παιξεις μπαλα με πολυ περισσοτερα μουνια.
Καθισα και σκεφτηκα αν αξιζει η ζωη στην πολη σε πυκνα διαμερισματα και δει σε Αθηνα - Θεσσαλονικη (οπου εχω ζησει πολλα χρονια ετσι).
Μονοκατοικια στον καμπο με 200 ευρω ενοικιο, μερικα στρεματα χωραφια για να περνας την ωρα σου μακρια απο τα τσιμεντα, μια δουλεια για τα προς το ζην και κοριτσια προσγειωμενα αφου ολες σχεδον ειναι κορες αγροτων μεγαλωμενες μεσα στα τρακτερ και τις γαλοτσες και μπορεις να πεις και μια μαλακια μαζι τους χωρις να παρεξηγουν τα παντα. Και αφησε τους Αθηναιους-Θεσσαλονικεις να ζητανε 500 ευρω ενοικιο για μια τρυπα στην Κυψελη η στην Αγιου Δημητριου, τιγκα στις 5οροφες οικοδομες κολλητα η μια απο την αλλη και να πηγαινες βολτα για μουνια και να το παιζουν ολες μανταμ σουσου.
Πραγματικα απορω τι ακριβως προσφερει η αστικοποιηση στον συγχρονο Ελληνα ανεργο 35ρη+

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Παράδεισος είναι τύπε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Για όσο χρονικό διάστημα είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί σου και όταν προσπαθεί να σε τυλίξει. Όταν λήξει, μετατρέπεται βαθμιαία σε Κόλαση. Γκρίνια, μούτρα, συνεχείς απαιτήσεις, υποτίμηση
Αυτά αρχίζουν πάντα μετά το παιδί πριν όλες είναι γατάκια

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Aν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν ασχολείσαι με μπάζα...βλέπω κάτι γυναίκες που η όψη τους σχεδόν προκαλεί τρόμο ..κι όμως ...είναι παντρεμένες...κι έχουν και παιδιά!Φυσικά και δεν ήταν λουλούδια τότε για να γίνουν τσουκνίδες τώρα.Απλως κάποιοι είπαν ότι "έτσι όπως είναι δεν την παίρνει ούτε ο ύπνος..πολλω δε μάλλον άλλος άνδρας".Αυτή η κουτοπονηρη άποψη εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλούς που λόγω ανασφάλειας θεωρούν αδύνατο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Η πλάκα είναι ότι πολλοί για να έχουν "καβάντζες" και να πηδάνε, κρατάνε επαφές με γυναίκες, τις οποίες δεν τις γουστάρουν ούτε στο ελάχιστο. Αυτό για μένα είναι πολύ άσχημο. Στο πρόσφατο παρελθόν μου, είχα επαφή μια μια κοπέλα, η οποία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Βέβαια, ήξερα ότι αν θέλω να πηδήξω, την έπαιρνα τηλ και όλα κάλα. Όμως, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και της είπα να σταματήσουμε. Έχασα "καβάντζα" και γαμήσι, αλλά κέρδισα σεβασμό προς τον εαυτό μου. Και για μένα, είναι σημαντικό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αν μιλάμε για ένα 4ήμερο στην Ιταλία και μάλιστα σε βάθος αποταμίευσης πολλών ετών, φυσικά και το κόστος δεν είναι απαγορευτικό. Επειδή όμως στα ταξίδια δύσκολα ξεκινάει κανείς μόνος του χωρίς παρέα, αν κάποιος δεν έχει σχέση και δεν βρίσκει φίλους που να ψήνονται να ακολουθήσουν ώστε να υπάρχει και το κίνητρο της παρέας για να οργανωθεί το ταξίδι, δεν μου κάνει εντύπωση ότι μπορεί και να μην προκύψει.
Πολλοι ντρεπονται κιολας να πανε μονοι. Επαρχια εχει το κακο πως ο,τι κανεις πρεπει να το μαθουν ολοι απο πριν, οπως και να εξιστορησεις πως περασες μετα και να υποστεις τον οποιον σχολιασμο.
"Που θα πας μονος", "Πως και δε βρηκες παρεα", "Γιατι τετοια εποχη", "Γιατι εκει και οχι στο αλλο μερος", "Καλα πηγες εκει και δεν πηγες να δεις το..." και αλλα πολλα πρηξαρχιδικα σχολια που σου μετατρεπουν ενα τριημερο χαλαρο ταξιδακι που Αθηνα θα το εκανες χωρις να σε παρει χαμπαρι κανενας, σε εφιαλτη

• Like
Αντιδράσεις: obi1
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ποιες δουλειές είναι αυτές;
Καφετερια, φουρνοι και οτιδηποτε εχει σχεση με πωλησεις και εξυπηρετηση πελατειας απο κοντα, γραφεια (λογιστικα, εισαγωγων-εξαγωγων, διοικησεις εταιριων, κλπ) ακομα και θυρωρος σε εταιρια μπορεις να γνωρισεις γυναικες. Οποιαδηποτε δουλεια περιλαμβανει τουλαχιστον μια "καλημερα" με γυναικες, εχει και προοπτικες γνωριμιας, προωθησης μεσω προξενιων, και πολλες αλλες ευκαιριες

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Μολις γυρισα απο απογευματινη βολτα με κολλητο στον καμπο. Πρασινο παντου, χωριουδακια τιγκα στις μονοκατοικιες με τεραστιες αυλες που θα ζηλευαν πολλες περιοχες της Αμερικης, καιρος παραδεισενιος, αρωματα, χρωματα παντου, η φυση να οργιαζει, σταματησαμε για καφε σε καφετερια χωριου που ητανε τιγκα στα μουνακια μικρης αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας, αλλες περνουσαν με ποδηλατα, με κολαν, κλπ
Ολα αυτα σε αποσταση 5 λεπτων απο την πρωτευουσα του νομου, οπου μπορεις να παιξεις μπαλα με πολυ περισσοτερα μουνια.
Καθισα και σκεφτηκα αν αξιζει η ζωη στην πολη σε πυκνα διαμερισματα και δει σε Αθηνα - Θεσσαλονικη (οπου εχω ζησει πολλα χρονια ετσι).
Μονοκατοικια στον καμπο με 200 ευρω ενοικιο, μερικα στρεματα χωραφια για να περνας την ωρα σου μακρια απο τα τσιμεντα, μια δουλεια για τα προς το ζην και κοριτσια προσγειωμενα αφου ολες σχεδον ειναι κορες αγροτων μεγαλωμενες μεσα στα τρακτερ και τις γαλοτσες και μπορεις να πεις και μια μαλακια μαζι τους χωρις να παρεξηγουν τα παντα. Και αφησε τους Αθηναιους-Θεσσαλονικεις να ζητανε 500 ευρω ενοικιο για μια τρυπα στην Κυψελη η στην Αγιου Δημητριου, τιγκα στις 5οροφες οικοδομες κολλητα η μια απο την αλλη και να πηγαινες βολτα για μουνια και να το παιζουν ολες μανταμ σουσου.
Πραγματικα απορω τι ακριβως προσφερει η αστικοποιηση στον συγχρονο Ελληνα ανεργο 35ρη+
Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η αγροτική ζωή δεν είναι τόσο γαλήνια όσο την παρουσιάζεις. Από τη μία, ναι, έχεις καθαρό αέρα και μηδέν άγχος και απολαμβάνεις φύση, από την άλλη όμως, έχεις στερήσεις. Τα χωράφια, όπως και κάθε μαγαζί που ανοίγεις, είναι σκλαβιά (ειδικά τα χωράφια, μιας και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις τον καιρό). Ο φίλτατος @stokadoura τα έχει πει και ξαναπεί. Προσωπικά θα έμενα σε κάποια επαρχία έξω από την πρωτεύουσα αλλά όχι μακριά από αυτήν και με την προϋπόθεση ότι η εργασία μου θα μπορούσε να μου εξασφαλίζει τα έξοδα, πχ Ορωπός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom