Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ενας απλος τυπακος μονογαμηκος...με τη γυναικουλα του,τα παιδάκια του,τη παντοφλα του..υπαρχει και αυτη η πλευρα της ζωης

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
ενας απλος τυπακος μονογαμηκος...με τη γυναικουλα του,τα παιδάκια του,τη παντοφλα του..υπαρχει και αυτη η πλευρα της ζωης
Έτσι θέλω να είμαι....αλλά βλέπω εσένα και ζηλεύω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έτσι θέλω να είμαι....αλλά βλέπω εσένα και ζηλεύω
καποιες φορες ζηλευω εσας...και φιλους που εχουν τις γυναικες τους και τα παιδια τους.Μονο που για να κανω αυτη τη ζωη,θα πρεπει να κανω πως δεν καταλαβαινω σε πολλα πραγματα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
Αλανια αμα δεν τις εκανε η μανα τους και ο πατερας τους ανθρωπους
δυστυχως δεν θα μπορεσουμε εμεις...
Θλιβομαι που το λεω αλλα προσφατα και εγω τερματισα σχεση με Ελληνιδα
και οχι μικρουλα αλλα ετων 35.
Τα ψυχολογικα ταβανι δυστυχως που σε συνοδεια με παρελκομενα η κατασταση
πηγαινε εντελως αλλου.
Η ζωη ειναι πραγματικα μια ανασα και δεν αξιζει οχι για μια απλα αλλα για ολες τις
γυναικες του κοσμου να πεταμε την ζωη μας στα σκουπιδια.
Εγκατελειψα το βαγονι δυστυχως για αλλη μια φορα στην ζωη μου πιο πικραμενος
αλλα και πιο σοφος σχετικα με το τι παιζει..
Θα ηθελα να πω οτι δεν θα ξαναεκανα πολλα πραγματα αλλα δυστυχως ειναι ρημαδα
η ζωη και δεν ξερουμε ποτε τι μας επιφυλλασει..
Περνατε καλα μονο..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
χιλιαδες σελιδες για μια απλη λυση στο γυναικοκεντρικο προβλημα για το οποιο εθυνεται ο καπιταλισμος οπως εμμεσως εχει αναφερθει εκτενως ο Δασκαλος :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χιλιαδες σελιδες για μια απλη λυση στο γυναικοκεντρικο προβλημα για το οποιο εθυνεται ο καπιταλισμος οπως εμμεσως εχει αναφερθει εκτενως ο Δασκαλος :rockon: :rockon: :rockon:
η μαλακια που τον δερνει ευθυνεται...πες του δασκαλου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αλανια αμα δεν τις εκανε η μανα τους και ο πατερας τους ανθρωπους
δυστυχως δεν θα μπορεσουμε εμεις...
Θλιβομαι που το λεω αλλα προσφατα και εγω τερματισα σχεση με Ελληνιδα
και οχι μικρουλα αλλα ετων 35.
Τα ψυχολογικα ταβανι δυστυχως που σε συνοδεια με παρελκομενα η κατασταση
πηγαινε εντελως αλλου.
Η ζωη ειναι πραγματικα μια ανασα και δεν αξιζει οχι για μια απλα αλλα για ολες τις
γυναικες του κοσμου να πεταμε την ζωη μας στα σκουπιδια.
Εγκατελειψα το βαγονι δυστυχως για αλλη μια φορα στην ζωη μου πιο πικραμενος
αλλα και πιο σοφος σχετικα με το τι παιζει..
Θα ηθελα να πω οτι δεν θα ξαναεκανα πολλα πραγματα αλλα δυστυχως ειναι ρημαδα
η ζωη και δεν ξερουμε ποτε τι μας επιφυλλασει..
Περνατε καλα μονο..
για αυτο τυπε σαν οπλο εμεις οι αντρες εχουμε τις εμπειριες μας ετσι ωστε την επομενη να την καταλαβεις σχεδον αμεσως,μην φας τον χρονο σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τωρα βεβαια αν κατσω και εντοπισω και δω ολα τα στραβα της καθε μιας,στο τελος δε θα κανω και τιποτα με καμια.... :tooth:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Στα εστιατόρια γιατί πληρώνουμε αφού φάμε ενώ στα μπουρδέλα πληρώνουμε εκ των υστέρων. Τον ίδιο κίνδυνο να μην πληρώσουμε υπάρχει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στα εστιατόρια γιατί πληρώνουμε αφού φάμε ενώ στα μπουρδέλα πληρώνουμε εκ των υστέρων. Τον ίδιο κίνδυνο να μην πληρώσουμε υπάρχει
Πλήρωσε κατευθείαν την σερβιτόρα την επόμενη φορά.. Αν σου πει τίποτα πες της ότι "εγώ έτσι έχω συνηθίσει απο τα μπουρδελακια"

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Πλήρωσε κατευθείαν την σερβιτόρα την επόμενη φορά.. Αν σου πει τίποτα πες της ότι "εγώ έτσι έχω συνηθίσει απο τα μπουρδελακια"
Oχι το ανάποδο θέλω να πληρώνω μετά την πουτανα ανάλογα την απόδοση της

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Η πλάκα είναι ότι πολλοί για να έχουν "καβάντζες" και να πηδάνε, κρατάνε επαφές με γυναίκες, τις οποίες δεν τις γουστάρουν ούτε στο ελάχιστο. Αυτό για μένα είναι πολύ άσχημο. Στο πρόσφατο παρελθόν μου, είχα επαφή μια μια κοπέλα, η οποία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Βέβαια, ήξερα ότι αν θέλω να πηδήξω, την έπαιρνα τηλ και όλα κάλα. Όμως, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και της είπα να σταματήσουμε. Έχασα "καβάντζα" και γαμήσι, αλλά κέρδισα σεβασμό προς τον εαυτό μου. Και για μένα, είναι σημαντικό.
Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε άνδρα με αρχιδια και αρχιδια άνδρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή αν πας κάπου να φας και δε σ'αρέσει δε θα πληρώσεις?
Υπάρχουν τέτοια εστιατόρια και μάλιστα όχι μόνο σε ρεαλιτυ εκπομπές...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η αγροτική ζωή δεν είναι τόσο γαλήνια όσο την παρουσιάζεις. Από τη μία, ναι, έχεις καθαρό αέρα και μηδέν άγχος και απολαμβάνεις φύση, από την άλλη όμως, έχεις στερήσεις. Τα χωράφια, όπως και κάθε μαγαζί που ανοίγεις, είναι σκλαβιά (ειδικά τα χωράφια, μιας και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις τον καιρό). Ο φίλτατος @stokadoura τα έχει πει και ξαναπεί. Προσωπικά θα έμενα σε κάποια επαρχία έξω από την πρωτεύουσα αλλά όχι μακριά από αυτήν και με την προϋπόθεση ότι η εργασία μου θα μπορούσε να μου εξασφαλίζει τα έξοδα, πχ Ορωπός.
Είναι καλά το να ζεις σε τέτοιες επαρχιακές περιοχές με την προ'υ'ποθεση ότι δεν θα δουλεύεις σε αγροτικές εργασίες όπου τα πάντα είναι ρευστά και εξαρτώνται από παράγοντες έξω από εσένα...όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές είναι ήρωες .
Δ.Υ.με αυτοκίνητο που μένουν εκεί ,φυσικά θα νιώθουν ότι είναι κάπου κοντά στον Παράδεισο....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.867
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η αγροτική ζωή δεν είναι τόσο γαλήνια όσο την παρουσιάζεις. Από τη μία, ναι, έχεις καθαρό αέρα και μηδέν άγχος και απολαμβάνεις φύση, από την άλλη όμως, έχεις στερήσεις. Τα χωράφια, όπως και κάθε μαγαζί που ανοίγεις, είναι σκλαβιά (ειδικά τα χωράφια, μιας και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις τον καιρό). Ο φίλτατος @stokadoura τα έχει πει και ξαναπεί. Προσωπικά θα έμενα σε κάποια επαρχία έξω από την πρωτεύουσα αλλά όχι μακριά από αυτήν και με την προϋπόθεση ότι η εργασία μου θα μπορούσε να μου εξασφαλίζει τα έξοδα, πχ Ορωπός.
Το άγχος για να βγει η χρονιά υπερτερεί όλων των άλλων...τυχαίο είναι που πολλοί νέοι φεύγουν μαζικά από χωράφια και μαντριά για να μπουν σε δουλειές στις πόλεις η σε Αστυνομία και Στρατό;Τουλάχιστον αυτοί έχουν σωματικές και ψυχικές αντοχές για να ανταπεξέλθουν ...ο κάθε Μπομπος που έχει κακομαθει στην πόλη θα δυσκολευτεί πολύ ιδίως αν μένει μόνος φεύγοντας από τις ευκολίες του περιβάλλοντος του.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Ναι, τότε μεγιστοποιείται. Αλλά και πιο πριν, αν φανταστεί πως ελέγχει την κατάσταση
Μπα δεν έχουν εξουσία πάνω σου χωρίς παιδί και να φύγει στο πουτσο μας . Με το παιδί μπορεί . Και να σου γαμιεται . Και να την πληρώνεις με διΑτροφες και τα συναφοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom