Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ενας απλος τυπακος μονογαμηκος...με τη γυναικουλα του,τα παιδάκια του,τη παντοφλα του..υπαρχει και αυτη η πλευρα της ζωης
Έτσι θέλω να είμαι....αλλά βλέπω εσένα και ζηλεύωενας απλος τυπακος μονογαμηκος...με τη γυναικουλα του,τα παιδάκια του,τη παντοφλα του..υπαρχει και αυτη η πλευρα της ζωης
καποιες φορες ζηλευω εσας...και φιλους που εχουν τις γυναικες τους και τα παιδια τους.Μονο που για να κανω αυτη τη ζωη,θα πρεπει να κανω πως δεν καταλαβαινω σε πολλα πραγματα.Έτσι θέλω να είμαι....αλλά βλέπω εσένα και ζηλεύω
η μαλακια που τον δερνει ευθυνεται...πες του δασκαλουχιλιαδες σελιδες για μια απλη λυση στο γυναικοκεντρικο προβλημα για το οποιο εθυνεται ο καπιταλισμος οπως εμμεσως εχει αναφερθει εκτενως ο Δασκαλος
για αυτο τυπε σαν οπλο εμεις οι αντρες εχουμε τις εμπειριες μας ετσι ωστε την επομενη να την καταλαβεις σχεδον αμεσως,μην φας τον χρονο σου.Αλανια αμα δεν τις εκανε η μανα τους και ο πατερας τους ανθρωπους
δυστυχως δεν θα μπορεσουμε εμεις...
Θλιβομαι που το λεω αλλα προσφατα και εγω τερματισα σχεση με Ελληνιδα
και οχι μικρουλα αλλα ετων 35.
Τα ψυχολογικα ταβανι δυστυχως που σε συνοδεια με παρελκομενα η κατασταση
πηγαινε εντελως αλλου.
Η ζωη ειναι πραγματικα μια ανασα και δεν αξιζει οχι για μια απλα αλλα για ολες τις
γυναικες του κοσμου να πεταμε την ζωη μας στα σκουπιδια.
Εγκατελειψα το βαγονι δυστυχως για αλλη μια φορα στην ζωη μου πιο πικραμενος
αλλα και πιο σοφος σχετικα με το τι παιζει..
Θα ηθελα να πω οτι δεν θα ξαναεκανα πολλα πραγματα αλλα δυστυχως ειναι ρημαδα
η ζωη και δεν ξερουμε ποτε τι μας επιφυλλασει..
Περνατε καλα μονο..
Πλήρωσε κατευθείαν την σερβιτόρα την επόμενη φορά.. Αν σου πει τίποτα πες της ότι "εγώ έτσι έχω συνηθίσει απο τα μπουρδελακια"Στα εστιατόρια γιατί πληρώνουμε αφού φάμε ενώ στα μπουρδέλα πληρώνουμε εκ των υστέρων. Τον ίδιο κίνδυνο να μην πληρώσουμε υπάρχει
Oχι το ανάποδο θέλω να πληρώνω μετά την πουτανα ανάλογα την απόδοση τηςΠλήρωσε κατευθείαν την σερβιτόρα την επόμενη φορά.. Αν σου πει τίποτα πες της ότι "εγώ έτσι έχω συνηθίσει απο τα μπουρδελακια"
Δηλαδή αν πας κάπου να φας και δε σ'αρέσει δε θα πληρώσεις?Oχι το ανάποδο θέλω να πληρώνω μετά την πουτανα ανάλογα την απόδοση της
Θα το γύριζα πίσω τουλάχιστον και θα παραγγελνα κάτι αλλοΔηλαδή αν πας κάπου να φας και δε σ'αρέσει δε θα πληρώσεις?
Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε άνδρα με αρχιδια και αρχιδια άνδρα.Η πλάκα είναι ότι πολλοί για να έχουν "καβάντζες" και να πηδάνε, κρατάνε επαφές με γυναίκες, τις οποίες δεν τις γουστάρουν ούτε στο ελάχιστο. Αυτό για μένα είναι πολύ άσχημο. Στο πρόσφατο παρελθόν μου, είχα επαφή μια μια κοπέλα, η οποία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Βέβαια, ήξερα ότι αν θέλω να πηδήξω, την έπαιρνα τηλ και όλα κάλα. Όμως, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και της είπα να σταματήσουμε. Έχασα "καβάντζα" και γαμήσι, αλλά κέρδισα σεβασμό προς τον εαυτό μου. Και για μένα, είναι σημαντικό.
Υπάρχουν τέτοια εστιατόρια και μάλιστα όχι μόνο σε ρεαλιτυ εκπομπές...Δηλαδή αν πας κάπου να φας και δε σ'αρέσει δε θα πληρώσεις?
Είναι καλά το να ζεις σε τέτοιες επαρχιακές περιοχές με την προ'υ'ποθεση ότι δεν θα δουλεύεις σε αγροτικές εργασίες όπου τα πάντα είναι ρευστά και εξαρτώνται από παράγοντες έξω από εσένα...όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές είναι ήρωες .Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η αγροτική ζωή δεν είναι τόσο γαλήνια όσο την παρουσιάζεις. Από τη μία, ναι, έχεις καθαρό αέρα και μηδέν άγχος και απολαμβάνεις φύση, από την άλλη όμως, έχεις στερήσεις. Τα χωράφια, όπως και κάθε μαγαζί που ανοίγεις, είναι σκλαβιά (ειδικά τα χωράφια, μιας και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις τον καιρό). Ο φίλτατος @stokadoura τα έχει πει και ξαναπεί. Προσωπικά θα έμενα σε κάποια επαρχία έξω από την πρωτεύουσα αλλά όχι μακριά από αυτήν και με την προϋπόθεση ότι η εργασία μου θα μπορούσε να μου εξασφαλίζει τα έξοδα, πχ Ορωπός.
Μερικές φορές θεωρώ ότι πρέπει να το κάνεις..θα πρεπει να κανω πως δεν καταλαβαινω σε πολλα πραγματα.
Ναι, τότε μεγιστοποιείται. Αλλά και πιο πριν, αν φανταστεί πως ελέγχει την κατάστασηΑυτά αρχίζουν πάντα μετά το παιδί πριν όλες είναι γατάκια
Το άγχος για να βγει η χρονιά υπερτερεί όλων των άλλων...τυχαίο είναι που πολλοί νέοι φεύγουν μαζικά από χωράφια και μαντριά για να μπουν σε δουλειές στις πόλεις η σε Αστυνομία και Στρατό;Τουλάχιστον αυτοί έχουν σωματικές και ψυχικές αντοχές για να ανταπεξέλθουν ...ο κάθε Μπομπος που έχει κακομαθει στην πόλη θα δυσκολευτεί πολύ ιδίως αν μένει μόνος φεύγοντας από τις ευκολίες του περιβάλλοντος του.Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η αγροτική ζωή δεν είναι τόσο γαλήνια όσο την παρουσιάζεις. Από τη μία, ναι, έχεις καθαρό αέρα και μηδέν άγχος και απολαμβάνεις φύση, από την άλλη όμως, έχεις στερήσεις. Τα χωράφια, όπως και κάθε μαγαζί που ανοίγεις, είναι σκλαβιά (ειδικά τα χωράφια, μιας και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις τον καιρό). Ο φίλτατος @stokadoura τα έχει πει και ξαναπεί. Προσωπικά θα έμενα σε κάποια επαρχία έξω από την πρωτεύουσα αλλά όχι μακριά από αυτήν και με την προϋπόθεση ότι η εργασία μου θα μπορούσε να μου εξασφαλίζει τα έξοδα, πχ Ορωπός.
Μπα δεν έχουν εξουσία πάνω σου χωρίς παιδί και να φύγει στο πουτσο μας . Με το παιδί μπορεί . Και να σου γαμιεται . Και να την πληρώνεις με διΑτροφες και τα συναφοιΝαι, τότε μεγιστοποιείται. Αλλά και πιο πριν, αν φανταστεί πως ελέγχει την κατάσταση