Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.455
Πόντοι
1.196
Έχω εδώ και λίγες μέρες επικοινωνία με μια κουκλάρα από τη Βενεζουέλα, 38 ετών χωρισμένη χωρίς παιδιά. Επειδή είναι πολύ χάλια η κατάσταση εκεί, λέει ότι αν αποφασίσουμε ότι ταιριάζουμε για σχέση, ψήνεται να έρθει να μείνει εδώ. Να είναι μούφα ή αλήθεια αυτό που λέει;
Πώς θα αποφασίσετε ότι ταιριάζετε πριν τη φέρεις; Θα πας στη Βενεζουέλα κανένα 3μηνο να την τεστάρεις;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Ο άλλος λέει πάνε και πιάνε κουβέντα στα mall 40 χρονών μαντράχαλος :jerking:

Εδώ ούτε στα mall της Πολωνίας δε γνωρίζεις πλέον,θα γνωρίσεις στης Ελλάδας :jerking:

Ρε παρτε το χαμπάρι,με ελλεεινίδες δεν παίζουν γνωριμιες στο τυχαίο.Όποιος περιμένει τυχαίες γνωριμίες,ζει στην πιο λάθος χώρα που θα μπορούσε
Εδώ που τα λέμε τυπάρα ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ....

Αν μένεις όπως σε κόβω ... στους τοπ νομούς της μακεδονίας....
κιλκίς ... γρεβενά ... ημαθία ....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΚΙ ΕΚΕΙ ....

Μη λέμε μαλακίες .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Ημαθια βγαζει δυνατα πουτανακια
Επειδη εχω ζησει και επαρχια, νομιζω οτι εκει γαμιουνται ακομα περισσοτερο λογω βαρεμαρας και περιορισμενων επιλογων. Μου την επεφταν χυμα και δεν λεω μαλακιες, αλλα ειχα σχετικα καλο στατους εκει χωρις να ειμαι πλουσιος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Εδώ που τα λέμε τυπάρα ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ....

Αν μένεις όπως σε κόβω ... στους τοπ νομούς της μακεδονίας....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΚΙ ΕΚΕΙ ....

Μη λέμε μαλακίες .

Ενώ αν κάνεις καμάκι...στους σκατονομούς Αττικής,Θεσσαλονίκης κλπ...έχεις επιτυχία;

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Πώς θα αποφασίσετε ότι ταιριάζετε πριν τη φέρεις; Θα πας στη Βενεζουέλα κανένα 3μηνο να την τεστάρεις;
Είναι κι αυτό ένα θέμα...
Δεν ξέρω πραγματικά!
Ίσως θα την έφερνα εδώ για διακοπές.
Πάμε κι όπου βγει είμαι αυτή την περίοδο της ζωής μου.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Αν δεν τις έχεις όμως,δεν τις βρίσκεις.

Κι αυτ΄΄ες όμως,με παντρεμένους ψάχνονται.Γιατί φοβούνται τους ελεύθερους μην κολλήσουν πάνω τους.Και εννοείται,μόνο Αθήνα,επαρχία δύσκολα να ξενοπηδηχτεί κάποια και να τη συζητάει όλο το μέρος
-Γι αυτό είπα 'αν τις έχεις'...

-Όσο για τις παντρεμένες δεν θα το έλεγα πως προτιμούν ντε και καλά τους παντρεμένους. Αναλόγως τι τους πουλάς. Αν η άλλη ξέρεις πως μπορεί να περάσει ωραία σε έξοδο μαζί σου και να ξεσκάσει, και σε βλέπει σαν τον 'κουλ/ασυμβίβαστο εργένη' θα σε προτιμήσει από τον παντρεμένο.
Τουλάχιστον οι περισσότερες που ξέρω ούτε σέβονται ούτε εκτιμούν τους παντρεμένους. Τους βλέπουν σαν κακομοίρηδες λιγούρια, σου λέει 'τρως παντόφλα απτη γυναίκα σου και γυρεύεις να βγάλεις γούστα μαζί μου? Θα τα πληρώσεις, καριόλη'. Κάτι τις χαλάει.
Ενώ εάν τους το παίζεις πως είσαι στ αρχίδια σου, άνετος και λίγο τρελάκιας, σου λέει 'αυτός εδώ είναι ωραίος τύπος, έχει φάση θα περάσουμε καλά και δεν θα μας ζαλίσει μετά κιόλας'.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Μπορει καποιος να μου πει πως γινετε να γαμας πιο ευκολα παντρεμενες γυναικες απο ελευθερες....και το λεω γιατι εχω κατ ιδιαν εμπειρια δεν το λεω γιατι το ακουσα απο καπου....
Φίλε, αν κοιτάξεις καλά γύρω σου, οι περισσότερες 30+ που ψάχνονται είναι είτε παντρεμένες είτε δεσμευμενες.
Οι ελεύθερες από μια ηλικία και μετά είτε ψάχνουν για ψυχική πατερίτσα/παρεούλα του κώλου, είτε κωλόχαρτο να βγάλουν τη χολή τους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Με το παραπάνω που λες, συμφωνώ και ίσχυε για πολλούς άνδρες, εκείνες τις εποχές .
Αν είχες κύκλο και οικογένεια με κάποια άνεση , σε παρακάλαγαν γκομενάρες από καλές οικογένειες, με μόρφωση κτλ . Το θέμα είναι ότι σε επίπεδο σχέσεων , ήταν πιο μπροστά από εμάς.
Αυτές θέλαν οικογένεια στα 23, εμείς θέλαμε να πίνουμε 3 μπουκάλια ουίσκι έκαστος το βράδυ και την επόμενη να πάμε για μπάνιο .... για να δοκιμάσουμε το τζιτιάϊ του κολλητού στο γαλαξίδι κοκ ....
Αυτές ήταν μια χαρά, εμείς ήμασταν για τον πούτσο.

Και ήταν και το άλλο. Επειδή ήμασταν για τον πούτσο, φερόμασταν σαν τον γουντμαν και τον κριστώφ κλάρκ στις ταινίες τους.Θέλαμε με το καλησπέρα, να μας πιπιλίσουν το πουτσοκέφαλο και να αρχίσουμε να τους φτύνουμε το κωλοτρυπίδι, για να τους γεμίσουμε το κωλάντερο ψωλόχυμα.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό όμως! Το πιασες μπαμ! Τα θυμάσαι κι εσύ....
Γι αυτό κι αυτές αφού είδα κι αποείδαν με τα ρεμάλια εμάς τότε, σταδιακά άρχισαν να λακίζουν. Είτε με μεγαλύτερους, είτε με τύπους που θεωρούσαμε 'φλώρους' επειδή δεν είχαν χλωμιάσει απτο αλκοολ και τις κραιπάλες.......

Θυμάμαι να μας φαίνεται αστείο και απόκοσμο όταν φίλη μας μας γνώρισε τον νέο της γκόμενο τότε (σήμερα άνδρας της) ο οποίος δούλευε σε μια ναυτιλιακή, ξυπνούσε πρωί κλπ. Μας φαινόταν πολύ βαρετός (οκ, ήταν λίγο).
Το παιδί προσπαθούσε από μικρός να εξελιχθεί, προέρχονταν από κατεστραμμένη οικογένεια κι ήθελε να φτιάξει τη δική του. Και το έκανε, και είναι πολύ μάγκας που τα κατάφερε.

Εμείς δεν είχατε τέτοιες έννοιες. Μας ενδιέφερε ποιά δίνει κώλο, αν μπορούσαμε να δανειστούμε την SL του θείου ενός βλαμμένου φίλου μας, που θα παιξει φασούλα και ποιά θα φασώσουμε.
Κατά κάποιον τρόπο, την πατήσαμε ακριβώς όπως την πατάνε κι οι χαζογκόμενες.
Ευτυχώς για εμάς όμως, οι άνδρες έχουν καλά ψωμιά και στα 40 τους, μπορείς να παίξεις καλή μπαλίτσα αρκεί να είσαι κάπως δομημένος στη φάση σου.
Ούτε τον λεφτά να κάνεις, ούτε τον νταή, ούτε τον γαμπρό. Απλά να είσαι κουλ και ωραίος με τη φάση σου, να βλέπεσαι, και να περνάς ωραία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom