Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ακου να δεις κοπελια. Μπορει καποια να θεωρειτει καλο κοριτσι απο ολους τους αλλους. Ομως εγω θα την κρινω απο το πως συμπεριφερθηκε για μενα. Και εγω εχω πεσει πανω σε καραπουταναρα. Δεν αποκαλω ποτε πουτανα μια ιεροδουλο, γιατι τις σεβομαι. Ομως καποια που φερεται ασχημα θα την πω πουτανα γιατι της αξιζει.
Ναι μερικες εχουν κανει οικογενεια, ομως οταν αρχισει να πεφτει το κερατο βροχη τοτε πραγματικα θα εχουν παρει αυτο που τους αξιζει. Και τοτε οι αντρες που φαινοντουσαν ενα σκαλι πιο κατω στις επιλογες τους, θα ειναι μονο μια μακρινη αναμνηση. Θα ειναι παρελθον.

δηλαδη όλοι οι παντρεμενοι έλληνεϛ καηκανε; υπερβαλλειϛ νομίζω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σορρυ κιόλαϛ αλλα αν δεν ήταν στιϛ πουτανεϛ θα ετρεχαν; όλοι μαζί φταίμε για το πωϛ έχει γίνει η κατάσταση είναι φαινόμενο τιϛ κοινωνίαϛ δεν έχει νοhμα να προσπαθουμε να βρούμε το φταιξιμο αλλα όπωϛ είπε και κάποιοϛ άλλοϛ τελικά ο καθεναϛ να πάρει αυτό που του αζιζει
 Μια στις χιλιες ζαριες..αν κανω λαθος,καλωςσορισες στην παρεα μας.Ουτε προβληματικοι ειμαστε,ουτε και προσβαλουμε... αν δεν μας προσβαλουνε.Ειμαστε Ελληνες με σεβασμο και αξιοπρεπεια.Καλη σου συνεχεια και δεν εχουμε αναγκη απο συμβουλες και ψυχολογους...κοιταξε να χαλαρωσεις και να κερδισεις τον κοσμο εδω μεσα, με απλοτητα και συνεση και να μην ανοιγεις θεματα που κανουν μπαμπ... οτι εισαι κλωνος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καμμένος ε?

θες να πεις οτι δεν υπαρχουν ελληνιδες που να στεκονται διπλα στο συζυγο να τον εκτιμουν και του συμπαραστεκονται?

Υπαρχουν. Μονο που εγω δεν εχω γνωρισει ακομα καμια. Μαλλον ειναι ειδος υπο εξαφανιση.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δηλαδη όλοι οι παντρεμενοι έλληνεϛ καηκανε; υπερβαλλειϛ νομίζω

Οι περισσοτεροι.

Οταν δεν μπορει καποιος/α (Συνηθως ειναι ...ος) να αντεξει στον γαμο του
αποφασιζει να κερατωσει παρα να χωρισει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σου το εύχομαι να βρειϛ μια κοπέλα όπωϛ τη θελειϛ να ταιρια3ειϛ αλλα αχαριστεϛ υπάρχουν παντού ! όλοι ζhταμε αλλα ρέπει να μαθουμε να δινουμε κιολαs.

Δεν ειμαι κατα του γαμου, ουτε μισογυνης. Ομως βαρεθηκα τους ψευτικους ανθρωπους. Εχω ασχημες εμπειριες, και δεν θελω μια ακομα. Δεν με ξερεις προσωπικα, ομως για τον κυκλο μου ειμαι δυσευρετο ειδος ανθρωπου, και αμφιβαλλω αν θα βρω μια συντροφο να το εκτιμησει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Elpizw na mhn skeftetai kai h gunaika sou argotera etsi gia sena

Ερχεται μια στιγμη που λες: αντε γαμησου εσυ και ο γρυλλος σου!(απο γνωστο ανεκδοτο). Δεν νομιζω οτι υπαρχει επιστροφη αν περασεις αυτο το σταδιο. Κριμα γιατι η επομενη δεν φταιει σε κατι, ομως ο καθενας πρεπει να προσεχει τον εαυτο του. Γιατι αν περιμενεις να νοιαστει κανενας αλλος.....σωθηκες

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ειμαι κατα του γαμου, ουτε μισογυνης. Ομως βαρεθηκα τους ψευτικους ανθρωπους. Εχω ασχημες εμπειριες, και δεν θελω μια ακομα. Δεν με ξερεις προσωπικα, ομως για τον κυκλο μου ειμαι δυσευρετο ειδος ανθρωπου, και αμφιβαλλω αν θα βρω μια συντροφο να το εκτιμησει.

εμενα μ αρεσεις γιατι εισαι μετριόφρων

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εμενα μ αρεσεις γιατι εισαι μετριόφρων

Οκ ξεχασε το. Δεν προκειται να προσπαθησω να πεισω κανεναν, ουτε και με ενδιαφερει. Δεν θα με γνωρισεις ποτε, οποτε δεν θα μαθεις ποιος κρυβεται πισω απο αυτο το username.
Παντως ειμαι πολυ καλυτερος απο καθε κοπελα που περασε απο την ζωη μου μεχρι στιγμης.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οκ ξεχασε το. Δεν προκειται να προσπαθησω να πεισω κανεναν, ουτε και με ενδιαφερει. Δεν θα με γνωρισεις ποτε, οποτε δεν θα μαθεις ποιος κρυβεται πισω απο αυτο το username.

μηπως ομως κι εσυ υπερεκτιμας τον εαυτο σου κατα τον ιδιο ακριβως τρόπο που οι ελλεινιδες υπερεκτιμουν τον δικο τους?
προφανως δεν επιζητω να πειστω για την αξια σου, απλα κουβεντα να γινεται. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εισαι αξιολογοτατος, αλλα συνηθως οι αξιολογοτατοι δεν περνουν απαρατήρητοι στο γυναικειο πληθυσμο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το καλυτερο ειναι να διξεις ποιος εισαι απο την αρχη.
Αυτο συνηθως δεν συμβαινει ομως.

Οι περισσοτεροι θα το παιξουν λεφταδες και γαμιαδες για να ριξουν μια γκομενα
και στην πορεια οταν εκεινη τους κανει μαλακια τοτε για ΟΛΑ φταιει ΜΟΝΟ εκεινη.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

είναι και θέμα τυχηϛ απλά κρίμα να τρελανειϛ την επομενη στο τεσταρισμα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μηπως ομως κι εσυ υπερεκτιμας τον εαυτο σου κατα τον ιδιο ακριβως τρόπο που οι ελλεινιδες υπερεκτιμουν τον δικο τους?
προφανως δεν επιζητω να πειστω για την αξια σου, απλα κουβεντα να γινεται. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εισαι αξιολογοτατος, αλλα συνηθως οι αξιολογοτατοι δεν περνουν απαρατήρητοι στο γυναικειο πληθυσμο.

Δεν κανω σεξ με οποια να'ναι. Δεν κανω σεξ με μεθυσμενες γιατι το βρισκω λαθος. Δεν λεω ψεματα. Φροντιζω την συντροφο μου και τις αναγκες της χωρις να σκεφτομαι τις δικες μου. Εχω κανει τα ΠΑΝΤΑ για γυναικα. Μπορει να μην εκτιμηθηκε αλλα τουλαχιστον γνωρισα καλυτερα τον εαυτο μου και τις δυνατοτητες μου συναισθηματικα. Μου αρεσουν τα παιδια και η οικογενεια. Ονειρευομαι μια ζωη με καποια χωρις να γυρισω να κοιταξω αλλη γυναικα. Δεν θεωρω κατορθωμα το να κανεις σεξ με πολλες. Κατορθωμα ειναι να κανεις αυτην που θες να θελει να περασει την υπολοιπη ζωη της μαζι σου. Δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο, ομορφο, καλο παιδι. Αυτα ειναι πραγματα που οι αλλοι λενε για μενα.
Οχι δεν υπερεκτιμαω τον εαυτο μου. Απλα πλεον ζηταω αυτο που μου αξιζει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως ειμαι πολυ καλυτερος απο καθε κοπελα που περασε απο την ζωη μου μεχρι στιγμης.
  Γραφεις με γνωση και συνεση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
είναι και θέμα τυχηϛ απλά κρίμα να τρελανειϛ την επομενη στο τεσταρισμα

Η εμπιστοσυνη κερδιζεται. Δεν χαριζεται. Δυστυχως οταν νομιζεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι καλοι, και οτι σκεφτονται καλοπροαιρετα σαν και σενα, σπας τα μουτρα σου.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Η εμπιστοσυνη κερδιζεται. Δεν χαριζεται. Δυστυχως οταν νομιζεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι καλοι, και οτι σκεφτονται καλοπροαιρετα σαν και σενα, σπας τα μουτρα σου.

Προτιμω να σπαω τα μουτρα μου!
Αν και θεωρω τον εαυτο μου ιδιαιτερα τυχερο γιατι μπορει οι σχεσεις μου να μην πηγαν καλα, αλλα δεν ετυχε να μπλεξω με σκαρτο άνθρωπο. Μερικες φορες απλα δεν ταιριαζεις με τον αλλο, δεν ειναι απαραιτητο να φταιει καποιος.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Γραφοντας ετσι αναιρεις αυτο εδω...........

Δεν κανω σεξ με οποια να'ναι. Δεν κανω σεξ με μεθυσμενες γιατι το βρισκω λαθος. Δεν λεω ψεματα. Φροντιζω την συντροφο μου και τις αναγκες της χωρις να σκεφτομαι τις δικες μου. Εχω κανει τα ΠΑΝΤΑ για γυναικα. Μπορει να μην εκτιμηθηκε αλλα τουλαχιστον γνωρισα καλυτερα τον εαυτο μου και τις δυνατοτητες μου συναισθηματικα. Μου αρεσουν τα παιδια και η οικογενεια. Ονειρευομαι μια ζωη με καποια χωρις να γυρισω να κοιταξω αλλη γυναικα. Δεν θεωρω κατορθωμα το να κανεις σεξ με πολλες. Κατορθωμα ειναι να κανεις αυτην που θες να θελει να περασει την υπολοιπη ζωη της μαζι σου. Δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο, ομορφο, καλο παιδι. Αυτα ειναι πραγματα που οι αλλοι λενε για μενα.
Οχι δεν υπερεκτιμαω τον εαυτο μου. Απλα πλεον ζηταω αυτο που μου αξιζει.

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom