Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
στην εποχη μας το role model ειναι ιη εμφανιση-λεφτα
αν θεωρει μια γυναικα οτι ειναι μοντελο - εξωφυλλο μπορει να ψαξει να βρει αυτο που πιστευει οτι μπορει να διεκδικισει
αλλα η πληοψηφια που δεν ειναι ολες τοπ μοντελ- εξωφθλλα που την εχουν δει κοντεσες και ψαχνουν πλουσια κοροιδα η ωραιουσ τυπους εχουν ενα βασικοτατο προβλημα
οι πλουσιοι-ωραιοι αντρες ειναι οι περισσοτεροι στην καταγορια που σου προειπα,απλα εχοθν αυξημενες επιλογες απο τους υπολοιπους
δεν θελουν σπαστικες-ψωνισμενες-γκρινιαρες στην πληοψηφια γυναικες
υπαρχουν πολλα παλικαρια που εχω μιλησει μαζι τους με την ιδια αποψη και το καλυτερο ειναι πως αν εχουν μια ρημαδοδραχμη απο δικη τους δουλεια η κληρονομια δεν το γνωστοποιουν στις γυναικες που πλησιαζουν
δεν γενικα αποφευγουν να το επιδηκνειουν
θεωρουν οτι εχουν καλυτερες πιθανοτητες να γνωρισουν καποια που αξιζει αν το αγνοει
anyway πλουσιοι η ωραιοι οι αντρες ζητανε σχεδον τ α ιδια με τους υπολοιπους
αυτο αγνοουν οι περισσοτερες και ο μεσος ορος οσο παει και ανεβαινει για σοβαρες σχεσεις-γαμους
εχουμε αλλαξει και εμεις αλλα η αλλαγη των γυναικων τα κανε αποσκατα τα πραγματα
[size=12pt]ελπιζω να βρουν ολες οτι ζητανε[/size]

Πολλές μπορεί να με βρουν, αλλά δεν τις προλαβαίνω όλες ρε παιδιά!!! :tooth:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]Νομίζω ότι οι γυναικες (όπως και οι άντρες) θέλουν αυτο που μπορούν να έχουν και καταλήγουν με αυτό που αξίζουν.
[/size]

edit: αυτο που λένε ότι θελουν πολλές φορες ειναι διαφορετικο απο αυτο που ΛΕΝΕ ότι θελουν.

Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες ΔΕΝ θέλουν αυτό που μπορούν (βασικά δεν ξέρουν πόσο μπορούν), και ΜΕΝΟΥΝ με αυτό που αξίζουν...

Πολύ απλά, στη χώρα που κάποτε γέννησε το μέτρο, οι κάτοικοί της σήμερα δυστυχούν λόγω έλλειψως μέτρου  :uglystupid:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες ΔΕΝ θέλουν αυτό που μπορούν (βασικά δεν ξέρουν πόσο μπορούν), και ΜΕΝΟΥΝ με αυτό που αξίζουν...

Πολύ απλά, στη χώρα που κάποτε γέννησε το μέτρο, οι κάτοικοί της σήμερα δυστυχούν λόγω έλλειψως μέτρου  :uglystupid:

θα συμφωνησω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν με νοιαζει πλεον αγαπητη μου τι θα παρει ο καθενας. Δεν θα περασω την ζωη μου κοιτωντας το παρελθον. Μονο το μελλον κοιταζω πλεον. Το δικο μου μελλον! Η ζωη ειναι μια φαρσα, δεν αξιζει να την παιρνεις στα σοβαρα. Οι γυναικες ειναι ενα ανεκδοτο, και δεν αξιζει να τις κανεις κεντρο του κοσμου σου.

Μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι;
Φάρσα η ζωή;  :uglystupid:

Όσο για τις γυναίκες, δεν είναι ανέκδοτο, αλλά το μισό αυτού που αποκαλούμε "κόσμος" (κι όχι αριθμητικά)

Εκτος κι αν ο ίδιος ο κόσμος είναι ανέκδοτο, οπότε οι γυναίκες αποτελούν το μισό ανέκδοτο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι;
Φάρσα η ζωή;  :uglystupid:

Όσο για τις γυναίκες, δεν είναι ανέκδοτο, αλλά το μισό αυτού που αποκαλούμε "κόσμος" (κι όχι αριθμητικά)

Εκτος κι αν ο ίδιος ο κόσμος είναι ανέκδοτο, οπότε οι γυναίκες αποτελούν το μισό ανέκδοτο...

Απλα λεω να μην δινουμε περισσοτερη σημασια απο οτι χρειαζεται σε καποια πραγματα. Εμεις οι ιδιοι φταιμε εν μερει για την συμπεριφορα των γυναικων.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μηπως ομως κι εσυ υπερεκτιμας τον εαυτο σου κατα τον ιδιο ακριβως τρόπο που οι ελλεινιδες υπερεκτιμουν τον δικο τους?
προφανως δεν επιζητω να πειστω για την αξια σου, απλα κουβεντα να γινεται. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εισαι αξιολογοτατος, αλλα συνηθως [size=12pt]οι αξιολογοτατοι δεν περνουν απαρατήρητοι στο γυναικειο πληθυσμο. [/size]

Δεν παιρνούν απαρατήρητοι γιατί διαθέτουν σε αξιολογότατο βαθμό αυτά που ο γυναικείος πληθυσμός μπορεί να διακρίνει "με τη μία", δηλαδή λεφτά και κοινωνική θέση...
Αυτά άλλωστε, τους κάνουν αξιολογότατους :dancing:

Το καλυτερο ειναι να διξεις ποιος εισαι απο την αρχη.
Αυτο συνηθως δεν συμβαινει ομως.

[size=12pt]Οι περισσοτεροι θα το παιξουν λεφταδες και γαμιαδες για να ριξουν μια γκομενα[/size]
και στην πορεια οταν εκεινη τους κανει μαλακια τοτε για ΟΛΑ φταιει ΜΟΝΟ εκεινη.

Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φανούν "αξιολογότατοι"  :dancing:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τις γυναικες τις απασχολει το τι θελει μια ομορφη γυναικα στη ζωη της. Θα επρεπε να τις απασχολει και το τι θελει ενας αντρας απο μια γυναικα. Αλλα φυσικα δεν εχει σημασια. Σημασια εχουν παντα οι δικες τους αναγκες. Ολα τα αλλα στα αρχιδια τους

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πάντωϛ μη νομζειϛ ότι στο εξwτερικο είναι όλα ροδινα οι ολλανδοι λένε για τιϛ γυναίκεϛ τουϛ : προσφερειϛ ένα δαχτυλο και σου κοβουν όλο το χερι.

Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε να κάνουμε με απλές Ελλεηνίδες  :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν παιρνούν απαρατήρητοι γιατί διαθέτουν σε αξιολογότατο βαθμό αυτά που ο γυναικείος πληθυσμός μπορεί να διακρίνει "με τη μία", δηλαδή λεφτά και κοινωνική θέση...
Αυτά άλλωστε, τους κάν ουν αξιολογότατους :dancing:

Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φανούν "αξιολογότατοι"  :dancing:

Ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο τους τροπο ζωης. Συγνωμη αν δεν νιωθω την αναγκη να πεταξω 1000 ευρω σε λουλουδια, που δεν τρεχω στα μπουζουκια καθε βδομαδα, που δεν κυκλοφορω με καμπριο, και που δεν ντυνομαι σαν να με εχουν βγαλει απο περιοδικο μοδας. Φυσικα οταν κυνηγας γυναικες επιστρατευεις καθε μεσο, αλλα δεν μπορει να γινεται αυτοσκοπος.

Επισκέπτης
πολυ αναλυση και βαρεθηκα  :P

ισως γτ οσοι ειχα διπλα μου αποδειχτηκε οτι αξιζαν ασχετα αν τελικα με χωρισαν/τους χωρισα..

οποτε δεν εχω απογοητευτει για να βγαλω τοσο ακραια συμπερασματα σχετικα με τους αντρες.. κι οπως μου λενε συνεεχεια, κανεις οτι κανεις για τον αλλον, επειδη τα γουσταρεις και θελεις να τον βλεπεις χαρουμενο, κι οχι για να στα ανταποδωσει.

*κι ελεος πια με τα λεφτα.. ειναι το τελευταιο που μετραει, ααν μετραει δλδ..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πολυ αναλυση και βαρεθηκα  :P

ισως γτ οσοι ειχα διπλα μου αποδειχτηκε οτι αξιζαν ασχετα αν τελικα με χωρισαν/τους χωρισα..

οποτε δεν εχω απογοητευτει για να βγαλω τοσο ακραια συμπερασματα σχετικα με τους αντρες.. κι οπως μου λενε συνεεχεια, κανεις οτι κανεις για τον αλλον, επειδη τα γουσταρεις και θελεις να τον βλεπεις χαρουμενο, κι οχι για να στα ανταποδωσει.

*κι ελεος πια με τα λεφτα.. ειναι το τελευταιο που μετραει, ααν μετραει δλδ..

Δεν κανουμε κατι για να μας το ανταποδωσουν. Ομως περιμενουμε σωστη συμπεριφορα απο τις γυναικες. Ναι καποιοι κανουμε πραγματα μονο και μονο για να σας ευχαριστησουμε. Ομως παντα βρισκεται τον τροπο να τα μειωσετε.
Οκ ολοι ειχαμε και καποια στη ζωη μας που αξιζε κατι. Ομως μπορουσαμε και καλυτερα, ή ηταν κακο timing ή απλα δεν μας καλυπτε σε αρκετους τομεις.

Και ΝΑΙ, το μεγεθος μετραει για σας, οπως μετραει και η τσεπη.

Επισκέπτης
Δεν κανουμε κατι για να μας το ανταποδωσουν. Ομως περιμενουμε σωστη συμπεριφορα απο τις γυναικες. Ναι καποιοι κανουμε πραγματα μονο και μονο για να σας ευχαριστησουμε. Ομως παντα βρισκεται τον τροπο να τα μειωσετε.
Οκ ολοι ειχαμε και καποια στη ζωη μας που αξιζε κατι. Ομως μπορουσαμε και καλυτερα, ή ηταν κακο timing ή απλα δεν μας καλυπτε σε αρκετους τομεις.

Και ΝΑΙ, το μεγεθος μετραει για σας, οπως μετραει και η τσεπη.

κοιτα, εισαι τρομερα απογοητευμενος, οποτε οποιαδηποτε συζητηση δεν προκειται να καταληξει καπου. αλλα ολοι εχουμε πληγωθει απο σχεσεις.. και σε μεγαλο βαθμο μαλιστα. γτ ομως δεν φτασαμε στο αλλο ακρο, εκει που εισαι, εσυ ομως?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα, εισαι τρομερα απογοητευμενος, οποτε οποιαδηποτε συζητηση δεν προκειται να καταληξει καπου. αλλα ολοι εχουμε πληγωθει απο σχεσεις.. και σε μεγαλο βαθμο μαλιστα. γτ ομως δεν φτασαμε στο αλλο ακρο, εκει που εισαι, εσυ ομως?

Ισως γιατι εγω επεσα σε τοπ περιπτωση. Μακραν το χειροτερο ειδος γυναικας που υπαρχει στον πλανητη. Αλλα εκτος απο τις προσωπικες μου εμπειριες, βλεπω τι γινεται και παρα διπλα απο μενα.
Δεν θα πω οτι ολες ειστε ιδιες, αλλα λιγο πολυ ειστε απληστες. Αν δεις και προηγουμενο ποστ μου για τις γυναικες σε εκεινο το φανταστικο καταστημα αντρων, θα καταλαβεις τι θελω να πω. Οτι και να εχετε ποτε δεν ειναι αρκετο. Παντα υπαρχει και το καλυτερο... Δες το ποστ μου και θα καταλαβεις

Επισκέπτης
Ισως γιατι εγω επεσα σε τοπ περιπτωση. Μακραν το χειροτερο ειδος γυναικας που υπαρχει στον πλανητη. Αλλα εκτος απο τις προσωπικες μου εμπειριες, βλεπω τι γινεται και παρα διπλα απο μενα.
Δεν θα πω οτι ολες ειστε ιδιες, αλλα λιγο πολυ ειστε απληστες. Αν δεις και προηγουμενο ποστ μου για τις γυναικες σε εκεινο το φανταστικο καταστημα αντρων, θα καταλαβεις τι θελω να πω. Οτι και να εχετε ποτε δεν ειναι αρκετο. Παντα υπαρχει και το καλυτερο... Δες το ποστ μου και θα καταλαβεις

το ξερω αυτο με το φανταστικο καταστημα, κυκλοφορει χρονια τωρα..
ποσο καιρο εχεις που χωρισες? αν ειναι προσφατα, εισαι ακομα πληγωμενος και τα βλεπεις ολα μαυρα.. εγω να δεις πώς τα εβλεπα πριν λιγο καιρο..  :-
αν δεν ειναι, πρεπει σιγα σιγα να αρχισεις παλι να εμπιστευεσαι τους αλλους, γτ ετσι γεμιζεις με ενα σωρο αρνητικα συναισθηματα που σε δηλητηριαζουν χωρις λογο..

μην εισαι απολυτος σε τπτ..

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρε με τηλ 6948437469 και θα σε κανω να θες μονο εμενα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το ξερω αυτο με το φανταστικο καταστημα, κυκλοφορει χρονια τωρα..
ποσο καιρο εχεις που χωρισες? αν ειναι προσφατα, εισαι ακομα πληγωμενος και τα βλεπεις ολα μαυρα.. εγω να δεις πώς τα εβλεπα πριν λιγο καιρο..  :-
αν δεν ειναι, πρεπει σιγα σιγα να αρχισεις παλι να εμπιστευεσαι τους αλλους, γτ ετσι γεμιζεις με ενα σωρο αρνητικα συναισθηματα που σε δηλητηριαζουν χωρις λογο..

μην εισαι απολυτος σε τπτ..

κοιτα να δεις, βασικα θα παρω ενα σκυλο για παρεα, θα πληρωνω και σεξ που και που, και οπου με βγαλει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom