Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πάντωϛ μη νομζειϛ ότι στο εξwτερικο είναι όλα ροδινα οι ολλανδοι λένε για τιϛ γυναίκεϛ τουϛ : προσφερειϛ ένα δαχτυλο και σου κοβουν όλο το χερι.

Νομιζω ισχυει για ολες τις γυναικες. Αλλα δεν μασαμε πια! Μπορει να λενε οτι πυρ-γυνη-θαλασσα ειναι επικινδυνα πραγματα, αλλα εγω δεν εχω προβλημα να ανεβω σε "γκαζαδικο", και να το γεμισω πουτανες, επιτρεποντας φυσικα το καπνισμα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειμαι γυναικα τυπε μου!  :grin:

Απλα εχω ζησει αλλου (Εκτος ελλαδος) και εχω αλλη νοοτροπια για τις προσωπικες σχεσεις
απ'οτι εχετε εσεις εδω.  ;)

Δεν με νοιαζει καθολου (γιατι το εχω ζησει) αν μου κανει η αλλη στραβη..... δεν μου καιγεται καρφακι.
Κακο δικο της εκεινη θα εχει τυψεις μετα.
Δεν ειπα πως δεν θα πειραχτω καθολου αλλα δεν θα φουνταρω κιολα!  :uglystupid:

Εγω ειμαι αυτος που ειμαι!

Και σιγουρα ο καθενας εχει την δικια του προσωπικοτητα και βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικη οπτικη γωνια συμφωνα με τον χαρακτηρα του.  ;)

Εγω ζω εξωτερικο τωρα. Και ανοιξαν τα ματια μου. Ολες οι φυλες υπαρχουν εδω. Με συμπατριωτισα θα εχουμε παρε δωσε? Μαλακια δεν ειναι?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πάντωϛ μη νομζειϛ ότι στο εξwτερικο είναι όλα ροδινα οι ολλανδοι λένε για τιϛ γυναίκεϛ τουϛ : προσφερειϛ ένα δαχτυλο και σου κοβουν όλο το χερι.

Βρηκες κι εσυ τωρα Χωρα!  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
"Τι θελει ενας αντρας?"

Ενα τακτοποιημενο σπιτι
ενα γλυκο χαμογελο,
μια κοπελα να τον στηριζει,
ενα πιατο ζεστο φαγητο,
ενα καλο πηδημα.

"Τι θελει μια γυναικα?"

αστο καλυτερα.....

Η ζωη ειναι πολυ απλη. Αλλα ο κοσμος εκτροχιαστηκε....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω: μια γυναικα ειναι τοσο ομορφη οσο φαινεται στα ματια ενος αντρα που την αγαπαει.
Αφου το θεμα ειναι για γυναικες "θεες", ας δωσουμε εναν ορισμο της ομορφιας!

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να συμπληρωσω: μια γυναικα ειναι τοσο ομορφη οσο φαινεται στα ματια ενος αντρα που την αγαπαει.
Αφου το θεμα ειναι για γυναικες "θεες", ας δωσουμε εναν ορισμο της ομορφιας!

ομορφη "αντικειμενικα" είναι αυτή που και να μην σου αρέσει γιατί δεν είναι του γούστου σου ρε παιδί μου θα την παραδεχτειϛ ότι είναι ομορφh. μετά υπάρχουν πολλέϛ εμφανισημεϛ κοπέλεϛ που στον έναν αρέσουν και στον άλλο οχι. πχ. ελενη μενεγακη δε νομίζω να πει κανείϛ ότι δεν είναι ομορφh.

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
ομορφη "αντικειμενικα" είναι αυτή που και να μην σου αρέσει γιατί δεν είναι του γούστου σου ρε παιδί μου θα την παραδεχτειϛ ότι είναι ομορφh. μετά υπάρχουν πολλέϛ εμφανισημεϛ κοπέλεϛ που στον έναν αρέσουν και στον άλλο οχι. πχ. ελενη μενεγακη δε νομίζω να πει κανείϛ ότι δεν είναι ομορφh.

Ετσι είναι !Τα προσωπικά γούστα , είναι γούστα και δεν μπορούμε να πούμε πολλά...Οσο για το τι είναι αντικειμενικά περισσότερο όμορφο ,όταν σε αυτό συμφωνούμε μεταξύ μας , τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να έχουμε δίκιο στην άποψη μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom