Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δασκαλε τι γινεται εδω?παραδεχτηκε οτι ειναι η κατγουμαν?για ενημερωσε :rockon:
  Τι να παραδεχτει το τιτανοτεραστιο καλαμι, εδω εχει ανοιξει κι αλλο θρεντ με τις  χυλοπιτες...μιλαμε οτι το ατομο και η Επιστημη με την ψυχαναλυση...αδυνατουν να το καταλαβουν :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γραφοντας ετσι αναιρεις αυτο εδω...........

;)
Δεν ζηταω κατι περισσοτερο απο αυτο που μου αξιζει, τουλαχιστον σε θεματα συμπεριφορας.
Καποτε μια κοπελα μου ειπε: μακαρι να εκαναν και για μενα οτι εχεις κανει εσυ για εκεινη. Η κοπελα ηταν συγγενης μου...
Και καποτε ειπωθηκε απο μια ελλειηνιδα: ΑΨΟΓΟΣ ο ΧΧΧΧΧΧΧΧ, σε ολα. Αλλα τι να το κανεις, ειναι μουτζουρης(automotive electronic engineering)!
Δεν μας ειπε οτι εψαχνε απο γιατρο και πανω....οταν λεω οτι ειμαι καλυτερος απο καθεμια που περασε απο την ζωη μου, το εννοω!
Γιαυτο σας λεω, αφηστε το τι θελει μια γυναικα θεα, και μπειτε στον ισιο δρομο γιατι θα αρχισουν να σας δερνουν στους δρομους.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ζηταω κατι περισσοτερο απο αυτο που μου αξιζει, τουλαχιστον σε θεματα συμπεριφορας.
Καποτε μια κοπελα μου ειπε: μακαρι να εκαναν και για μενα οτι εχεις κανει εσυ για εκεινη. Η κοπελα ηταν συγγενης μου...

Για κανε μια προχειρη δημοσκοπηση και δες σε ποσους εχουν πει ακριβως αυτο το πραγμα...
Και σε μενα μου το χουν πει οι φιλοι και τα ξαδερφια μου. Αλλα οποιος ειναι απ εξω απ το χορο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για κανε μια προχειρη δημοσκοπηση και δες σε ποσους εχουν πει ακριβως αυτο το πραγμα...
Και σε μενα μου το χουν πει οι φιλοι και τα ξαδερφια μου. Αλλα οποιος ειναι απ εξω απ το χορο...

Δες το ποστ μου παλι. Το τροποποιησα.
Πρεπει ολοι μας να απομυθοποιησουμε τις γυναικες, και να σταματησουμε να γινομαστε μαλακες και κοροιδα της καθε κακομαθημενης.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.547
Πόντοι
606
Μαθανε οτι γαμιωμαστε και πλακωσανε οι γυφτοι :lheel:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Αυτο που θελω να σου πω χωρις παρεξηγηση βεβαια ειναι πως
δεν γινεται να λες πως τα κανεις ολα αυτα
και μετα να λες πως δεν υπερεκτιμας τον εαυτο σου
αφου θελεις να λες πως εισαι καλυτερος απο τις αλλες που σου τυχανε.

Τι εκανες τελικα λαθος σε ολα αυτα και σε αφησανε ή δεν σου φερθηκαν οπως σου αξηζε?  :huh:

Διοτι στην τελικη.... γιατι δεν το παιρνεις στην πλακα και κανε απλα το κεφι σου!  :sunglasses:
Χωρις να βαζεις το μυαλο σου σε σκεψεις "Αφου ειμαι τελειος γιατι με παρατησε?

Μηπως γιατι εισαι τελειος?

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
   Τι να παραδεχτει το τιτανοτεραστιο καλαμι, εδω εχει ανοιξει κι αλλο θρεντ με τις  χυλοπιτες...μιλαμε οτι το ατομο και η Επιστημη με την ψυχαναλυση...αδυνατουν να το καταλαβουν :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:.

γιατί έχειϛ φαγωθει; και σε ποιο ποστ αναφερεσαι; που έγινε ο χαμόϛ ; γράφειϛ που γράφειϛ κανε έναν κόπο σε παρακαλώ και γράψε ένα λινκ :)

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Τι εκανες τελικα λαθος σε ολα αυτα και σε αφησανε ή δεν σου φερθηκαν οπως σου αξηζε?  :huh:

Διοτι στην τελικη.... γιατι δεν το παιρνεις στην πλακα και κανε απλα το κεφι σου!  :sunglasses:

Μήπως γιατι τα έδινε όλα και αυτομάτως έχανε τη προσωπικότητα του, ενώ δεν του τα ζήτησε καμία; :rolleyes:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εισαι εμπνευσμενος σημερα λέμε!!
και ξανα μανα υποκλινομαι!!!!!!!!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Δεν ειμαι τελειος. Ομως οσα εγραψα τα κανω. Και πολλα περισσοτερα απο οτι εγραψα. Ομως μου αξιζαν περισσοτερα. Γι΄αυτο διαφωνω με τον τιτλο του θεματος. Ας δειτε εσεις οι γυναικες που ειστε λαθος πρωτα. Και εμεις κανουμε λαθη. Θεωρω οτι ολοι πρεπει να ειμαστε πιο αυστηροι απεναντι στους αλλους. Κανενας και καμια δεν πρεπει να ανεχεται χωρις ορια την μαλακια του αλλου.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η εμπιστοσυνη κερδιζεται. Δεν χαριζεται. Δυστυχως οταν νομιζεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι καλοι, και οτι σκεφτονται καλοπροαιρετα σαν και σενα, σπας τα μουτρα σου.

πάντωϛ μη νομζειϛ ότι στο εξwτερικο είναι όλα ροδινα οι ολλανδοι λένε για τιϛ γυναίκεϛ τουϛ : προσφερειϛ ένα δαχτυλο και σου κοβουν όλο το χερι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.547
Πόντοι
606
πάντωϛ μη νομζειϛ ότι στο εξwτερικο είναι όλα ροδινα οι ολλανδοι λένε για τιϛ γυναίκεϛ τουϛ : προσφερειϛ ένα δαχτυλο και σου κοβουν όλο το χερι.
τι ipsos εχεις?? :idiot:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Παντως μπορει να μην βρισκεις να σε :fuck1: :fuck1: :fuck1: αλλα απο αποφθεγματα καλα πας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν ειμαι τελειος. Ομως οσα εγραψα τα κανω. Και πολλα περισσοτερα απο οτι εγραψα. Ομως μου αξιζαν περισσοτερα. Γι΄αυτο διαφωνω με τον τιτλο του θεματος. Ας δειτε εσεις οι γυναικες που ειστε λαθος πρωτα. Και εμεις κανουμε λαθη. Θεωρω οτι ολοι πρεπει να ειμαστε πιο αυστηροι απεναντι στους αλλους. Κανενας και καμια δεν πρεπει να ανεχεται χωρις ορια την μαλακια του αλλου.

Δεν ειμαι γυναικα τυπε μου!  :grin:

Απλα εχω ζησει αλλου (Εκτος ελλαδος) και εχω αλλη νοοτροπια για τις προσωπικες σχεσεις
απ'οτι εχετε εσεις εδω.  ;)

Δεν με νοιαζει καθολου (γιατι το εχω ζησει) αν μου κανει η αλλη στραβη..... δεν μου καιγεται καρφακι.
Κακο δικο της εκεινη θα εχει τυψεις μετα.
Δεν ειπα πως δεν θα πειραχτω καθολου αλλα δεν θα φουνταρω κιολα!  :uglystupid:

Εγω ειμαι αυτος που ειμαι!

Και σιγουρα ο καθενας εχει την δικια του προσωπικοτητα και βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικη οπτικη γωνια συμφωνα με τον χαρακτηρα του.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom