Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να φανταστω ο ζερο ηταν ο ενας ε?ο αλλος?
ειδα εφαγε και μιουτ η γατα...
 μην νομιζεις οτι τους εχω μαθει τους ανθρωπους..απο το αξιωμα τους ξεχωριζω..απλα τα ξημερωματα για να επεμβουν.... η γατα ειχε κανει υπερβαση και προσβαλε ολα τα μελη αλλα και το site.. με τα σχολια της.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα εδω τι περιμενες ?

να σε επικροτουν ?

αλλο να διαφωνησουν με αυτό που εγραψα και άλλο να σου τα χωνουν γιατί νομιζουν ότι είσαι άλλη που πήρε μπαν μια ωρα, αλλα νετ είναι συμβαίνουν αυτά

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αλλο να διαφωνησουν με αυτό που εγραψα και άλλο να σου τα χωνουν γιατί νομιζουν ότι είσαι άλλη που πήρε μπαν μια ωρα, αλλα νετ είναι συμβαίνουν αυτά

στα χωνουν απλα γιατι εισαι γυναικα

θα συνηθίσεις.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παίχτουρα στ' αρχίδια μας για τη κατγουμαν :headbang: :headbang:

Έφαγε αυτή μιουτ και εσύ συνεχίζεις να μας τα κάνεις τσουρέκια με τη πάρτη της.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω σχεδον σε ολα.
Αλλα δεν εχω δει καμια κοπέλα να απορει γιατί τρεχετε πισω απο Ρωσσίδες. Ουτε εγω αναρωτήθηκα ποτέ. Ουτε με απασχολησε ποτέ το φαινομενο.

Οταν πανε ολες αυτες 35 και ειναι ακομα ανυπαντρες, τοτε θα δεις αν θα σκεφτονται ή οχι γιατι ξεμειναν, και γιατι γυναικες απο αλλες χωρες με αλλη ανατροφη εχουν ηδη παντρευτει και εχουν και παιδακια.
ΠΑΡΑΣΙΤΟ προσωπικα εγω δεν παντρευομαι. Δεν προκειται να παντρευτω γυναικα που θα με βλεπει σαν χρηματοδοτη των ονειρων της(σπιτια, παιδια, χλιδη, SUV....), που δεν θα με σεβεται και που δεν θα με υπολογιζει καθολου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
να σαι καλά μπήκα να διαβάσω καμία ανδρικη γνώμη και κατελιξα να με βριζουν

Δεν θελουμε να σε βρισουμε. Αλλα το θεμα ξυνει πληγες.....
Απο οτι φαινεται η πλειοψηφια των αντρων ειναι εντελως απογοητευμενοι απο τις γυναικες.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
 μην νομιζεις οτι τους εχω μαθει τους ανθρωπους..απο το αξιωμα τους ξεχωριζω..απλα τα ξημερωματα για να επεμβουν.... η γατα ειχε κανει υπερβαση και προσβαλε ολα τα μελη αλλα και το site.. με τα σχολια της.

ναι φιλε μου το ξερω το ποιημα.οταν βρουν τα δυσκολα'' αντε ρε καμμενοι που πατε με πουτανες και μονο αν πληρωσετε γαματε'' και τετοια...ξερω ξερω...

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

δεν ξέρω τι είπε και σαϛ προσεβαλλε αλλα όλοι πίσω από τουϛ υπολογιστέϛ μαϛ καλά κρυβομαστε μην προσβαλλεστε λοιπόν από τι βλακεια που λέει ο καθεναϛ σε ένα φορυμ. αμα αρχισουμε να συγχυζομαστε και από το νετ ζητω που καηκαμε

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ναι φιλε μου το ξερω το ποιημα.οταν βρουν τα δυσκολα'' αντε ρε καμμενοι που πατε με πουτανες και μονο αν πληρωσετε γαματε'' και τετοια...ξερω ξερω...

Οταν γνωρισα πραγματικα τις γυναικες, εκτιμησα τον αγοραιο ερωτα και τις ιεροδουλες.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θελουμε να σε βρισουμε. Αλλα το θεμα ξυνει πληγες.....
Απο οτι φαινεται η πλειοψηφια των αντρων ειναι εντελως απογοητευμενοι απο τις γυναικες.

σορρυ κιόλαϛ αλλα αν δεν ήταν στιϛ πουτανεϛ θα ετρεχαν; όλοι μαζί φταίμε για το πωϛ έχει γίνει η κατάσταση είναι φαινόμενο τιϛ κοινωνίαϛ δεν έχει νοhμα να προσπαθουμε να βρούμε το φταιξιμο αλλα όπωϛ είπε και κάποιοϛ άλλοϛ τελικά ο καθεναϛ να πάρει αυτό που του αζιζει

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οταν πανε ολες αυτες 35 και ειναι ακομα ανυπαντρες, τοτε θα δεις αν θα σκεφτονται ή οχι γιατι ξεμειναν, και γιατι γυναικες απο αλλες χωρες με αλλη ανατροφη εχουν ηδη παντρευτει και εχουν και παιδακια.
ΠΑΡΑΣΙΤΟ προσωπικα εγω δεν παντρευομαι. Δεν προκειται να παντρευτω γυναικα που θα με βλεπει σαν χρηματοδοτη των ονειρων της(σπιτια, παιδια, χλιδη, SUV....), που δεν θα με σεβεται και που δεν θα με υπολογιζει καθολου.

υποτιθεται οτι κι εσυ θα θες σπιτια, παιδια και χλιδη και οτι η γυναικα σου θα ειναι συμπαραστατης στα κοινά σας όνειρα
ασε που ειδικα για τις ρωσσιδες εχω την αισθηση ότι θελουν πιο πολλά λεφτα και απο τις ελλεινίδες.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

και τα "καλα κοριτσια" στην ελλάδα με ανατροφη έχουν παντρευτει και έχουν κάνει παιδάκια μην τα ισοπεδώνουμε ολα. δεν είναι πιά ολα χάλια στην ελλάδα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σορρυ κιόλαϛ αλλα αν δεν ήταν στιϛ πουτανεϛ θα ετρεχαν; όλοι μαζί φταίμε για το πωϛ έχει γίνει η κατάσταση είναι φαινόμενο τιϛ κοινωνίαϛ δεν έχει νοhμα να προσπαθουμε να βρούμε το φταιξιμο αλλα όπωϛ είπε και κάποιοϛ άλλοϛ τελικά ο καθεναϛ να πάρει αυτό που του αζιζει

Εγω προσωπικα σαν κατοικος εξωτερικου (μονιμα ελπιζω στο μελλον), προτιμω να βρω ξενη παρα ελληνιδα. Οχι οτι οι ξενες ειναι τοσο πολυ διαφορετικες, αλλα φαινεται οτι εχουν μια αλλη νοοτροπια και αντιληψη στο θεμα.
Βαρεθηκα τις γυναικες που εχουν μονο ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και τα "καλα κοριτσια" στην ελλάδα με ανατροφη έχουν παντρευτει και έχουν κάνει παιδάκια μην τα ισοπεδώνουμε ολα. δεν είναι πιά ολα χάλια στην ελλάδα

Ακου να δεις κοπελια. Μπορει καποια να θεωρειτει καλο κοριτσι απο ολους τους αλλους. Ομως εγω θα την κρινω απο το πως συμπεριφερθηκε για μενα. Και εγω εχω πεσει πανω σε καραπουταναρα. Δεν αποκαλω ποτε πουτανα μια ιεροδουλο, γιατι τις σεβομαι. Ομως καποια που φερεται ασχημα θα την πω πουτανα γιατι της αξιζει.
Ναι μερικες εχουν κανει οικογενεια, ομως οταν αρχισει να πεφτει το κερατο βροχη τοτε πραγματικα θα εχουν παρει αυτο που τους αξιζει. Και τοτε οι αντρες που φαινοντουσαν ενα σκαλι πιο κατω στις επιλογες τους, θα ειναι μονο μια μακρινη αναμνηση. Θα ειναι παρελθον.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ακου να δεις κοπελια. Μπορει καποια να θεωρειτει καλο κοριτσι απο ολους τους αλλους. Ομως εγω θα την κρινω απο το πως συμπεριφερθηκε για μενα. Και εγω εχω πεσει πανω σε καραπουταναρα. Δεν αποκαλω ποτε πουτανα μια ιεροδουλο, γιατι τις σεβομαι. Ομως καποια που φερεται ασχημα θα την πω πουτανα γιατι της αξιζει.
Ναι μερικες εχουν κανει οικογενεια, ομως οταν αρχισει να πεφτει το κερατο βροχη τοτε πραγματικα θα εχουν παρει αυτο που τους αξιζει. Και τοτε οι αντρες που φαινοντουσαν ενα σκαλι πιο κατω στις επιλογες τους, θα ειναι μονο μια μακρινη αναμνηση. Θα ειναι παρελθον.

καμμένος ε?

θες να πεις οτι δεν υπαρχουν ελληνιδες που να στεκονται διπλα στο συζυγο να τον εκτιμουν και του συμπαραστεκονται?

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα σαν κατοικος εξωτερικου (μονιμα ελπιζω στο μελλον), προτιμω να βρω ξενη παρα ελληνιδα. Οχι οτι οι ξενες ειναι τοσο πολυ διαφορετικες, αλλα φαινεται οτι εχουν μια αλλη νοοτροπια και αντιληψη στο θεμα.
Βαρεθηκα τις γυναικες που εχουν μονο ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
σου το εύχομαι να βρειϛ μια κοπέλα όπωϛ τη θελειϛ να ταιρια3ειϛ αλλα αχαριστεϛ υπάρχουν παντού ! όλοι ζhταμε αλλα ρέπει να μαθουμε να δινουμε κιολαs.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Δεν με νοιαζει πλεον αγαπητη μου τι θα παρει ο καθενας. Δεν θα περασω την ζωη μου κοιτωντας το παρελθον. Μονο το μελλον κοιταζω πλεον. Το δικο μου μελλον! Η ζωη ειναι μια φαρσα, δεν αξιζει να την παιρνεις στα σοβαρα. Οι γυναικες ειναι ενα ανεκδοτο, και δεν αξιζει να τις κανεις κεντρο του κοσμου σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom