Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Νομίζω ότι οι γυναικες (όπως και οι άντρες) θέλουν αυτο που μπορούν να έχουν και καταλήγουν με αυτό που αξίζουν.

edit: αυτο που λένε ότι θελουν πολλές φορες ειναι διαφορετικο απο αυτο που ΛΕΝΕ ότι θελουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι μουταριστηκε η κατγουμαν;τι παιχτηκε παλι; :think:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Κοπελια περιμενω σχολιο....

αληθεια ρε φιλε τι περιμενεις να σου πει.......αοριστολογιες-γαμωψυχολογικα αποθημενα κοινωνικου status θα σου πει... :uglystupid:

Υ.Γ ... κανα καλο μαραγκο για ραφια εχεις?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Νομίζω ότι οι γυναικες (όπως και οι άντρες) θέλουν αυτο που μπορούν να έχουν και καταλήγουν με αυτό που αξίζουν.

edit: αυτο που λένε ότι θελουν πολλές φορες ειναι διαφορετικο απο αυτο που ΛΕΝΕ ότι θελουν.

Ελπιζω οντως να ισχυει αυτο. Οτι καθενας παιρνει στο τελος αυτο που του αξιζει.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γιατι μουταριστηκε η κατγουμαν;τι παιχτηκε παλι; :think:

μάλλον ειναι ένας τρόπος να της πουν οι μοντ οτι μας τα πρηξε και ας το βουλώσει και λίγο να μιλήσει και κανας άλλος

ή

για να μη φαινεται τοσο ξεκάθαρα ότι για τις ελλεινιδες ευθυνονται και οι μαλακοπίτουρες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αληθεια ρε φιλε τι περιμενεις να σου πει.......αοριστολογιες-γαμωψυχολογικα αποθημενα κοινωνικου status θα σου πει... :uglystupid:

Υ.Γ ... κανα καλο μαραγκο για ραφια εχεις?

Δικιο εχεις....τι να λεμε ειναι απαραδεκτες. Ακομα και οι πατσαβουρες την εχουν δει εγω ειμαι και καμια αλλη.
Τι διαστασεις τα θελετε τα ραφια?

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
γειά σαϛ ! είμαι νέα στο φορoυμ αλλα διαβάζω τα ποστ σαϛ εδώ και λίγο καιρό με μεγάλο ενδιαφερον. αuτο που είδα είναι ότι απορειτε τι πρέπει να κανειs/εχειϛ για να ριξειϛ μια "μουναρα" παρτε λοιπόν και μια γυναικεία αποψh να μου πείτε και τι γνwμh σαs.

ολεϛ οι γυναίκεϛ θέλουν τα παρακάτω : (h σειρά προτεραιοτhταϛ διαφερει από γυναίκα σε γυναικα)
- λεφτα
- κοινωνικο στατυϛ
- ομορφια
- καλό χαρακthρα
- να την αγαπαει + να την έχει βασιλισσα
- να είναι καλόϛ πατεραϛ
- γαμο
- να τhϛ είναι πιστοϛ
- καλό sex

τον Mr Perfect λοιπον. (που δεν υπαρχει) αλλα η εξυπνh γυναίκα θα καταλαβει ότι κάποια από τα χαρακτhριστικα στη λίστα ανaiρουν το ένα το αλλο. τι θέλω να πω: έναϛ ωραιοϛ και πλούσιοϛ κατά 99% θα είναι μαλάκαϛ απλά γιατί bορει να είναι (δεν τον κατhγορω).
έναϛ καλόϛ συζυγοϛ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο ωραιοϛ τιϛ πολhs. και τέλοϛ παντον σε γενικέϛ γραμμέϛ ο ωραιοϛ είναι mpeλαs.

εδώ να πούμε ότι οι γυναίκεϛ μαθαινουν να κοιτανε κ να παντρεuονται "προϛ τα πανω" στην κοινωνικh ταξh. και σχεδόν όλεϛ έχουν χασει τι mpαλα. έχει τύχει φιλι μου που πραγματικά είναι από πολύ φτwχh οικογένεια και δεν είναι κ πολύ ωραία να απορριψει ένα παλικάρι γιατί λέει βγαζει μόνο 1500 ευρw. ζουμε λοιπόν σε μια χώρα που η μέτρια έχει ψηλα τον αμανε

h γκόμενα εξwφυλλο σου λέει λοιπον: εγώ που είμαι ωραία γιατί να μην πάρω τον καλυτερο; το άλλο το mpαζο που νομιζει ότι δικαιουται τον πριγκhπα gouιλλιαμ είναι καλυτερh; κοινωνικο εργο θα κανω;

τι γkομενa εξwφυλλο λοιπόν θα την χαρουν συγκεκριμενοι γkομενοι: οι πλουσιοι , που θα θέλουν γαμο (αρα όχι οι πολύ ωραιοι), και θα τουϛ κάνουν τα χατιρια.

από τα αλλα ποστ σαϛ που διαβασα μου φανhκε ότι αυτό το θεwρειτε αδικια (;) εσείϛ αν hσασταν γυναίκεϛ εξwφυλλο δηλαδή πωϛ θα διαλεγατε; τον μετριο mpατhρh; περιμενω να ακούσω τιϛ γνώμεϛ σαϛ και καλwϛ σαϛ βρhκα!
:rockon: :rockon: :rockon:
Σωστά τα λες. :rockon:

Ρε μαλάκες, δεν είναι η κατγουμαν. :headbang: :headbang:

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κοπελια περιμενω σχολιο....

δε τολμω να απαντισω γιατί έχειϛ δίκιο δυστυχώϛ  :(

giorgospapa to sex and the city το βαριέμαι προτιμώ  Friends
αναφερομουν στην άλλη ερωthση: πόσο καιρό έχειϛ να ... δικαιωμα σαϛ να νομίζετε ότι είμαι όποια θελετε αλλα δε θα παι3ω αυτό το παιχνιδάκι

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Δικιο εχεις....τι να λεμε ειναι απαραδεκτες. Ακομα και οι πατσαβουρες την εχουν δει εγω ειμαι και καμια αλλη.
Τι διαστασεις τα θελετε τα ραφια?

για ρωτα το θεματοθετη να μας πει ακριβως τα νουμερα.....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μωρη αρχιψωναρα ανοιξε ενα θρεντ και βαλε τιτλο...''απο τοτε που γεννηθηκα ειμαι αγαμητη..υπαρχει κανενας διαθεσιμος να κανει το ψυχικο??''

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
μάλλον ειναι ένας τρόπος να της πουν οι μοντ οτι μας τα πρηξε και ας το βουλώσει και λίγο να μιλήσει και κανας άλλος

ή

για να μη φαινεται τοσο ξεκάθαρα ότι για τις ελλεινιδες ευθυνονται και οι μαλακοπίτουρες
ακτινιδια εχεις δοκιμασει?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σιγουρα δεν ειναι ολοι οι αντρες κελεπουρια, αλλα εσεις οι γυναικες το εχετε χεσει το θεμα εντελως. Με οσα εχουν δει τα ματια μου, πλεον μπορω να πω οτι μοναδικο κριτηριο πρεπει να ειναι η συμπεριφορα καποιας. Αδιαφορω αν εκανε βιζιτες, αν ειναι πλουσια, αν ειναι απο καλη οικογενεια κτλ.
Μετα απορειτε γιατι ολοι τρεχουν πισω απο τις ρωσιδες.
Φταιμε και εμεις οι αντρες για αυτην την κατασταση γιατι σας κακομαθαινουμε. Ομως ακομα περισσοτερο φταινε οι μαναδες σας.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
  Φιλε....εχασες επεισοδια τα ξημερωματα...μπηκαν δυο συντονιστες στο διαλογο γιατι ειχε καβαλησει περα για περα το καλαμι και το θρεντ της το κλειδωσανε..αμα δεις τωρα την πρωτοεμφανιζομενη ειναι κλωνος της...ασε να σπασουμε πλακα :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

να φανταστω ο ζερο ηταν ο ενας ε?ο αλλος?
ειδα εφαγε και μιουτ η γατα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σιγουρα δεν ειναι ολοι οι αντρες κελεπουρια, αλλα εσεις οι γυναικες το εχετε χεσει το θεμα εντελως. Με οσα εχουν δει τα ματια μου, πλεον μπορω να πω οτι μοναδικο κριτηριο πρεπει να ειναι η συμπεριφορα καποιας. Αδιαφορω αν εκανε βιζιτες, αν ειναι πλουσια, αν ειναι απο καλη οικογενεια κτλ.
Φταιμε και εμεις οι αντρες για αυτην την κατασταση γιατι σας κακομαθαινουμε. Ομως ακομα περισσοτερο φταινε οι μαναδες σας.

Συμφωνω σχεδον σε ολα.
Αλλα δεν εχω δει καμια κοπέλα να απορει γιατί τρεχετε πισω απο Ρωσσίδες. Ουτε εγω αναρωτήθηκα ποτέ. Ουτε με απασχολησε ποτέ το φαινομενο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Μαγκα μου εγραψες ..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom