Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τι θελει λεει;
Εμενα φυσικα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οικτο.............. μου αρεσει που απανταω κιολας σοβαρα εγω
καποιος να με βαρεσει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
  κανενα προβλημα....απλως η συγκεκριμενη κανει μπαπ....μονο με ανδρικο κλωνο ισως δεν την καταλαβουμε...βλεπεις οτι γραφω οτι ειναι κλωνος και δεν τολμα η γατοπατσαβουρα να μου απαντησει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καποιες προσπαθουν να πουλησουν τον εαυτο τους οσο πιο ακριβα γινεται. Δικαιωμα τους βεβαια, αλλα λιγοι αντρες θα δεχτουν να ειναι η δευτερη επιλογη μιας γυναικας. Επομενως μια γυναικα που θα γλεντησει με μερικους αντρες πλουσιους και ομορφους, οταν δεν καταφερει να τους τυλιξει και αρχισει να κοιταει και πιο χαμηλα, θα εχει ηδη χασει αξιολογους αντρες.
Προσωπικα αδιαφορω για το αν καποια ειναι απο καλη οικογενεια ή αν εχει χρηματα. Μοναδικο κριτηριο αξιολογησης της ειναι η συμπεριφορα της απεναντι μου. Να ανοιξουμε και ενα θεμα για το τι θελει ενας αντρας. Μπας και καταλαβουν μερικες.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
paixtoura συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείϛ κλονοs; μάλλον έχασα το σουσουρο.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
madk4speed μεσα! ανοιjε το μπαϛ και αρχισουμε να καταλαβαινομαστε τα δύο φυλα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
paixtoura συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείϛ κλονοs; μάλλον έχασα το σουσουρο.
 Να ειχεις χασει μονο το σουσουρο...καλα θα ηταν.Βαλε μας τωρα κανενα βυζι να δουμε και πες μας για τις φωτογραφησεις σου..... μην φοβασαι οι περισσοτεροι προς το παρων δεν σε εχουν καταλαβει ''catwoman 20''. :headbang: :headbang: :headbang:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κοπελια νομιζω πως τα ξερετε ολα. Απλα δεν σας νοιαζει γιατι εχετε συγκεντρωθει στο να πιασετε το μεγαλυτερο ψαρι. Γι'αυτο τοσοι και τοσες ειναι single. Οι αντρες ειναι απλοι και ψαχνουν για συγκεκριμενα πραγματα. Θα το ξαναπω: εκει που φτυνετε, μην περιμενετε να ξαναφατε. Ευτυχως υπαρχουν πολλοι μεταναστες, μπορειτε να διαλεξετε αναμεσα σε αυτους και το ραφι. Γιατι απο οτι βλεπω, οι ελληνες κοιτανε πλεον εκτος των συνορων!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
γειά σαϛ ! είμαι νέα στο φορoυμ αλλα διαβάζω τα ποστ σαϛ εδώ και λίγο καιρό με μεγάλο ενδιαφερον. αuτο που είδα είναι ότι απορειτε τι πρέπει να κανειs/εχειϛ για να ριξειϛ μια "μουναρα" παρτε λοιπόν και μια γυναικεία αποψh να μου πείτε και τι γνwμh σαs.

ολεϛ οι γυναίκεϛ θέλουν τα παρακάτω : (h σειρά προτεραιοτhταϛ διαφερει από γυναίκα σε γυναικα)
- λεφτα
- κοινωνικο στατυϛ
- ομορφια
- καλό χαρακthρα
- να την αγαπαει + να την έχει βασιλισσα
- να είναι καλόϛ πατεραϛ
- γαμο
- να τhϛ είναι πιστοϛ
- καλό sex

τον Mr Perfect λοιπον. (που δεν υπαρχει) αλλα η εξυπνh γυναίκα θα καταλαβει ότι κάποια από τα χαρακτhριστικα στη λίστα ανaiρουν το ένα το αλλο. τι θέλω να πω: έναϛ ωραιοϛ και πλούσιοϛ κατά 99% θα είναι μαλάκαϛ απλά γιατί bορει να είναι (δεν τον κατhγορω).
έναϛ καλόϛ συζυγοϛ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο ωραιοϛ τιϛ πολhs. και τέλοϛ παντον σε γενικέϛ γραμμέϛ ο ωραιοϛ είναι mpeλαs.

εδώ να πούμε ότι οι γυναίκεϛ μαθαινουν να κοιτανε κ να παντρεuονται "προϛ τα πανω" στην κοινωνικh ταξh. και σχεδόν όλεϛ έχουν χασει τι mpαλα. έχει τύχει φιλι μου που πραγματικά είναι από πολύ φτwχh οικογένεια και δεν είναι κ πολύ ωραία να απορριψει ένα παλικάρι γιατί λέει βγαζει μόνο 1500 ευρw. ζουμε λοιπόν σε μια χώρα που η μέτρια έχει ψηλα τον αμανε

h γκόμενα εξwφυλλο σου λέει λοιπον: εγώ που είμαι ωραία γιατί να μην πάρω τον καλυτερο; το άλλο το mpαζο που νομιζει ότι δικαιουται τον πριγκhπα gouιλλιαμ είναι καλυτερh; κοινωνικο εργο θα κανω;

τι γkομενa εξwφυλλο λοιπόν θα την χαρουν συγκεκριμενοι γkομενοι: οι πλουσιοι , που θα θέλουν γαμο (αρα όχι οι πολύ ωραιοι), και θα τουϛ κάνουν τα χατιρια.

από τα αλλα ποστ σαϛ που διαβασα μου φανhκε ότι αυτό το θεwρειτε αδικια (;) εσείϛ αν hσασταν γυναίκεϛ εξwφυλλο δηλαδή πωϛ θα διαλεγατε; τον μετριο mpατhρh; περιμενω να ακούσω τιϛ γνώμεϛ σαϛ και καλwϛ σαϛ βρhκα!

ποσο καιρο αποχη απο το σεξ εχεις?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.

Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:

1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

"Μπράβο" λέει η κυρία "αλλά θέλω περισσότερα" και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:

3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.

Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.

Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:

4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.

"Χριστέ μου" σκέφτεται "πως να αντισταθώ" αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τώρα καταλαβα, δεν είμαι αυτή που λεϛ ούτε έχει νοιμα να προσπαθισω να το αποδει3ω , πιστεuω στην πορεία θα φανεί από τα ποστ μου ότι δεν είμαι κανένα παρτσακλο να τα βγαζει στο νετ. αυτή με την όποια με bερδεβειϛ θελειϛ να μου πειϛ τι έκανε να μην μεινω με την περιεργεια;

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ελπίζω ότι δεν προσεβαλα κανέναν με το ποστ μου. δεν προκειτε να απαντhσω σε αηδιεσ. εuχαριστω τουϛ υπολοιπουϛ που απαντhσαν!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το προηγουμενο ποστ μου νομιζω πως θα σας καλυψει. Απαντησα στο ερωτημα που τεθηκε. Αποριες?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τώρα καταλαβα, δεν είμαι αυτή που λεϛ ούτε έχει νοιμα να προσπαθισω να το αποδει3ω , πιστεuω στην πορεία θα φανεί από τα ποστ μου ότι δεν είμαι κανένα [move]παρτσακλο [/move] να τα βγαζει στο νετ. αυτή με την όποια με bερδεβειϛ θελειϛ να μου πειϛ τι έκανε να μην μεινω με την περιεργεια;
  Τωρα σιγουρευτηκα.Εισαι πραγματικα μια κατηγορια μονη σου γατογυναικα. :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ελπίζω ότι δεν προσεβαλα κανέναν με το ποστ μου. δεν προκειτε να απαντhσω σε αηδιεσ. εuχαριστω τουϛ υπολοιπουϛ που απαντhσαν!
γιατι τα λετε αυτα δεσποινις ?

ειναι προσβολη να σας ρωτησω ποσα επεισοδια του σεξ και δε σιτυ ξερετε απ οξω ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κοπελια περιμενω σχολιο....

Stories