billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι θελει λεει;
Εμενα φυσικα
Εμενα φυσικα
κανενα προβλημα....απλως η συγκεκριμενη κανει μπαπ....μονο με ανδρικο κλωνο ισως δεν την καταλαβουμε...βλεπεις οτι γραφω οτι ειναι κλωνος και δεν τολμα η γατοπατσαβουρα να μου απαντησει.οικτο.............. μου αρεσει που απανταω κιολας σοβαρα εγω
καποιος να με βαρεσει
συγγνώμη gastez αλλα δεν μένω ελλάδα και ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου για να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες
Να ειχεις χασει μονο το σουσουρο...καλα θα ηταν.Βαλε μας τωρα κανενα βυζι να δουμε και πες μας για τις φωτογραφησεις σου..... μην φοβασαι οι περισσοτεροι προς το παρων δεν σε εχουν καταλαβει ''catwoman 20''.paixtoura συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείϛ κλονοs; μάλλον έχασα το σουσουρο.
Να γινει δηλαδη ''catman 20'' ο ανθρωπος??????????madk4speed μεσα! ανοιjε το μπαϛ και αρχισουμε να καταλαβαινομαστε τα δύο φυλα
γειά σαϛ ! είμαι νέα στο φορoυμ αλλα διαβάζω τα ποστ σαϛ εδώ και λίγο καιρό με μεγάλο ενδιαφερον. αuτο που είδα είναι ότι απορειτε τι πρέπει να κανειs/εχειϛ για να ριξειϛ μια "μουναρα" παρτε λοιπόν και μια γυναικεία αποψh να μου πείτε και τι γνwμh σαs.
ολεϛ οι γυναίκεϛ θέλουν τα παρακάτω : (h σειρά προτεραιοτhταϛ διαφερει από γυναίκα σε γυναικα)
- λεφτα
- κοινωνικο στατυϛ
- ομορφια
- καλό χαρακthρα
- να την αγαπαει + να την έχει βασιλισσα
- να είναι καλόϛ πατεραϛ
- γαμο
- να τhϛ είναι πιστοϛ
- καλό sex
τον Mr Perfect λοιπον. (που δεν υπαρχει) αλλα η εξυπνh γυναίκα θα καταλαβει ότι κάποια από τα χαρακτhριστικα στη λίστα ανaiρουν το ένα το αλλο. τι θέλω να πω: έναϛ ωραιοϛ και πλούσιοϛ κατά 99% θα είναι μαλάκαϛ απλά γιατί bορει να είναι (δεν τον κατhγορω).
έναϛ καλόϛ συζυγοϛ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο ωραιοϛ τιϛ πολhs. και τέλοϛ παντον σε γενικέϛ γραμμέϛ ο ωραιοϛ είναι mpeλαs.
εδώ να πούμε ότι οι γυναίκεϛ μαθαινουν να κοιτανε κ να παντρεuονται "προϛ τα πανω" στην κοινωνικh ταξh. και σχεδόν όλεϛ έχουν χασει τι mpαλα. έχει τύχει φιλι μου που πραγματικά είναι από πολύ φτwχh οικογένεια και δεν είναι κ πολύ ωραία να απορριψει ένα παλικάρι γιατί λέει βγαζει μόνο 1500 ευρw. ζουμε λοιπόν σε μια χώρα που η μέτρια έχει ψηλα τον αμανε
h γκόμενα εξwφυλλο σου λέει λοιπον: εγώ που είμαι ωραία γιατί να μην πάρω τον καλυτερο; το άλλο το mpαζο που νομιζει ότι δικαιουται τον πριγκhπα gouιλλιαμ είναι καλυτερh; κοινωνικο εργο θα κανω;
τι γkομενa εξwφυλλο λοιπόν θα την χαρουν συγκεκριμενοι γkομενοι: οι πλουσιοι , που θα θέλουν γαμο (αρα όχι οι πολύ ωραιοι), και θα τουϛ κάνουν τα χατιρια.
από τα αλλα ποστ σαϛ που διαβασα μου φανhκε ότι αυτό το θεwρειτε αδικια (;) εσείϛ αν hσασταν γυναίκεϛ εξwφυλλο δηλαδή πωϛ θα διαλεγατε; τον μετριο mpατhρh; περιμενω να ακούσω τιϛ γνώμεϛ σαϛ και καλwϛ σαϛ βρhκα!
και επιπροσθετως, ποσα απο τα επεισοδια του σεξ και δε σιτι ξερεις απ όξω ????ποσο καιρο αποχη απο το σεξ εχεις?
και επιπροσθετως, ποσα απο τα επεισοδια του σεξ και δε σιτι ξερεις απ όξω ????
Τωρα σιγουρευτηκα.Εισαι πραγματικα μια κατηγορια μονη σου γατογυναικα.τώρα καταλαβα, δεν είμαι αυτή που λεϛ ούτε έχει νοιμα να προσπαθισω να το αποδει3ω , πιστεuω στην πορεία θα φανεί από τα ποστ μου ότι δεν είμαι κανένα [move]παρτσακλο [/move] να τα βγαζει στο νετ. αυτή με την όποια με bερδεβειϛ θελειϛ να μου πειϛ τι έκανε να μην μεινω με την περιεργεια;
γιατι τα λετε αυτα δεσποινις ?ελπίζω ότι δεν προσεβαλα κανέναν με το ποστ μου. δεν προκειτε να απαντhσω σε αηδιεσ. εuχαριστω τουϛ υπολοιπουϛ που απαντhσαν!