klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Άρχοντας θα ήμουν αν τα μετέφραζα και τα εξηγούσα!Έδωσες ρεσιτάλ που απαντησες είσαι άρχοντας!!!!!
Άρχοντας θα ήμουν αν τα μετέφραζα και τα εξηγούσα!Έδωσες ρεσιτάλ που απαντησες είσαι άρχοντας!!!!!
Αχαχαχαχα τέλος προσκυνώ!Άρχοντας θα ήμουν αν τα μετέφραζα και τα εξηγούσα!
Ντροπή...Τι ειναι το Cim και το Cof?
Τι ειναι το Cim και το Cof?
μου απαντησαν πιο πανω οποτε δεν θα χρειαστειΞεκίνα τη δουλειά να μαθεις
Awwww κόλακαΑυτό που όχι απλώς αρμόζει αλλά επιβάλλεται σε κάποιες σαν και εσένα.
Να κάνουμε ντουζάκι παρέα και να ρίξουμε ένα όμορφο γαμισακι μέσα στο ντουζ.Εαν στις επιλογές παρέλειψα κάτι βασικό γράψτε το εδώ παρακαλώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που έβαλες φωτογραφία;;;Έβαλα μια που είχα πρόχειρη αλλά δεν φαίνονται και πολλά
Και εσύ πώς το ξέρεις;;;Δεν υπάρχει Βανέσα , σας δουλεύει ψιλό γαζί , ειναι οπως το φοβερό νησι , ψίμυθος
Γεια σου.Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
Στην πίσω πόρτα σίγουραΚαλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
ΕλληνιδαΚαλώς ήρθες και καλή αρχή,η εθνικότητα σου αν επιτρέπεται?
Mαρκες ΠροφυλακτικώνΑυτό που όχι απλώς αρμόζει αλλά επιβάλλεται σε κάποιες σαν και εσένα.
δικά σας ή δικά μου;Να πλενεις πιατα.
Εκει θα τα χαλασουμε;; μονο να φορα την ποδια γυμνη!δικά σας ή δικά μου;