Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.994
- Πόντοι
- 456
Ετοιμόλογηδικά σας ή δικά μου;
Ετοιμόλογηδικά σας ή δικά μου;
Να πλενεις πιατα.
Βανέσσα αν κάνεις και σίδερο μαζί με τα πιάτα είμαι έτοιμος για εβδομαδιαίο dealδικά σας ή δικά μου;
Κατά τη γνώμη μου Cim απαραίτητο χωρίς να είναι έξτρα +20€ για παράδειγμα , κωλο γουστάρουν αρκετοί οποτε και αυτό , και σίγουρα μια τιμή σε λογικά πλαίσια όχι τίποτα 150αρια και 200αρια (άποψη μου πάντα !) καλή αρχή !!Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
Κυριακή ανοίχτηκε το θέμα... κατάλαβαΚαλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
Tι κατάλαβες να καταλάβω κι εγώ:Κυριακή ανοίχτηκε το θέμα... κατάλαβα
Κουκλα μου.. είναι ενα εσωτερικό αστείο που κάνουμε οι σκληροί Μυστες στο bou.Tι κατάλαβες να καταλάβω κι εγώ:
Tι κατάλαβες να καταλάβω κι εγώ:
Βάλε το κωλοτρυπίδι σου στο καλαπόδι κι όλα θα πάνε καλά!Διάβασα όλα σας τα μηνύματα. Εννοείται οτι οτι κάνω θα το κάνω με όρεξη και θα προσπαθήσω οι τιμές μου να είναι ανταγωνιστικές! Επίσης εννοείται οτι υπάρχω... (Γράφω άρα υπάρχω..). Μικρή μπορεί να είμαι, χαζή όχι. anal δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου... αλλά το βλέπω 1ο στις προτιμήσεις σας. Θα προσπαθήσω πρώτα με κάποια σφήνα δω πως θα πάει και θα σας ενημερώσω. Εύχομαι να τα καταφέρω.
Anal δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου... αλλά το βλέπω 1ο στις προτιμήσεις σας. Θα προσπαθήσω πρώτα με κάποια σφήνα δω πως θα πάει και θα σας ενημερώσω. Εύχομαι να τα καταφέρω.
μέχρι να το εντάξουν και οι υπόλοιπες την βλέπω με διαμέρισμα στον Βύρωνα
Υ. Γ. Να μην συζητάει για το Στοίχημα στα ημίχρονα της πράξης
σε θέλουμε εκφυλη καυλοπουτανιαρα σπερμακαταπιολα και ξεκωλιαρα!!!!!
Δεν ξέρει η κοπέλα ακόμα. Τώρα φτιάχνει τις υπηρεσιες. Όσοι ενδιαφέρεστε πλακωθειτε στο χυμό ανανά για να την βοηθήσετε στην απόφαση ...ΔΕΝ ξέρω αν το ρώτησε, άλλο επίτιμο γνωστό μέλος, αλλά πολύ βασικό:
ΤΑ ΚΑΤΑΠΊΝΕΤΕ..?
Αχαχαχαχα τέλοςΆρχοντας θα ήμουν αν τα μετέφραζα και τα εξηγούσα!
ΕΣΥ πρέπει να ανήκεις, στους πολύ ρομαντικούς του Μποαχαχ
ΑχαχαχαΕΣΥ πρέπει να ανήκεις, στους πολύ ρομαντικούς του Μπου...
Οι συνομιλικες της έχουν λεφτά για μαγιονέζα, εάν η μικρά από την αγορα μαγιονέζας πάει στην αγορά μεζονέτας κινείτε ανοδικάΜην σου πω και μεζονέτα.