trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 2.526
Μια χαρά φαίνονται ... Πλούσια τα ελέη...Έβαλα μια που είχα πρόχειρη αλλά δεν φαίνονται και πολλά
Μια χαρά φαίνονται ... Πλούσια τα ελέη...Έβαλα μια που είχα πρόχειρη αλλά δεν φαίνονται και πολλά
Και εννοείται να είναι δικές σου οι φωτογραφίες που θα βάλεις γιατί οι ντετέκτιβ του μπου εντοπίζουν τις κλεμμένες στο πιτς φυτίλι...Έβαλα μια που είχα πρόχειρη αλλά δεν φαίνονται και πολλά
Καλωσηρθες στην παρέα μας Βανέσσα σε θέλουμε εκφυλη καυλοπουτανιαρα σπερμακαταπιολα και ξεκωλιαρα!!!!!Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
ΚαλομήναΕαν στις επιλογές παρέλειψα κάτι βασικό γράψτε το εδώ παρακαλώ
Απο βυζακι καλα παςΚαλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
Λες??Να τα καταπίνεις.
Πάντσ
Να έχεις λογικές χρεώσεις ανα ώρα γιατί βγάζεις μηνιάτικο σε μια μέρα στο χαλαρό.Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.
Καλό μήνα καλή αρχή !!! Όμορφη φώτο μας έβαλες . Διακρίνω μελανιές στο λαιμό ή ιδέα μου είναι ?Έβαλα μια που είχα πρόχειρη αλλά δεν φαίνονται και πολλά
Να ξέρεις να φτιάχνεις παστίτσιο Βανέσσα μουΚαλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα.