tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Γεια σας φιλοι,μιας και γουσταρω το φαγητο ανοιγω αυτο το θεμα για το τι θα φαμε τα Χριστουγεννα...
ελα ρε τυπεΓεια σας φιλοι,μιας και γουσταρω το φαγητο ανοιγω αυτο το θεμα για το τι θα φαμε τα Χριστουγεννα...
Γεια σας φιλοι,μιας και γουσταρω το φαγητο ανοιγω αυτο το θεμα για το τι θα φαμε τα Χριστουγεννα...
Εδω ειμαι τυπε καθε μερα,ελα ρε τυπε
που χαθηκες εσυ?
οχι ο πουσταλεκοςΚαι ποια είσαι εσύ, η Βέφα?
Εδω ειμαι τυπε καθε μερα,
θα τα φας όλα αυτά τύπε!! εγώ μονο που τα διάβασα... φούσκωσα!145κιλα,τσιπουροκρασοκοιλιας,αντεχεις? εγω θα φαω γαλοπουλα γεμιστη με καστανα-κουκουναρι-δαμασκηνο-ρυζι κ.α , πωωω πουτανα ολα εκεινη τη μερα...5κιλα σε μια μερα
πολλα δεν ειναι ρε μαν ? :Sεγω θα φαω γαλοπουλα γεμιστη με καστανα-κουκουναρι-δαμασκηνο-ρυζι κ.α ,
άλλο πάλι και τούτο....!!!Γεια σας φιλοι,μιας και γουσταρω το φαγητο ανοιγω αυτο το θεμα για το τι θα φαμε τα Χριστουγεννα...
145κιλα,τσιπουροκρασοκοιλιας,αντεχεις? εγω θα φαω γαλοπουλα γεμιστη με καστανα-κουκουναρι-δαμασκηνο-ρυζι κ.α , πωωω πουτανα ολα εκεινη τη μερα...5κιλα σε μια μερα
εσυ τι θα φας τυπε?
τυπε ο καρατζον ειναι τυποςάλλο πάλι και τούτο....!!!
κατάλαβα... μέχρι να ετοιμαστεί το πουλερικό.. θα έχετε φάει τον Περιενδρο εεεε τον περίδρομο!!τι πολλα ρε μπουμπουνα,ξεκιναμε απο το πρωι,οσο θα ψηνεται η γαλοπουλα θα τηγανισω αμελετητα,να φαω με τον παππου(84χρν),να πιουμε κανα τσιπουρακι,μετα ερχονται λουκανικα απο αγριογουρουνο για να μπουμε στο κυριως την γαλοπουλα...
μπουχαχαχαχα,λεγε ρε μουνοπανο,αντεχεις 145κιλα?με αυξηση 10%τις μερες των Χριστουγεννων?τυπε ο καρατζον ειναι τυπος
για την δουλεια που κανει χρειαζονται κιλα ;)
Δεν ξερω τι δουλεια κανει ο φιλος.... αλλα τοσο φαγητο σε καλο του..!!!τυπε ο καρατζον ειναι τυπος
για την δουλεια που κανει χρειαζονται κιλα ;)