Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Οταν ένας άνθρωπος δεν σέβεται το σώμα του , την αγάπη για κάποιον και τα πουλάει με ένα 10 ρικο ή 20αρι δεν μπορεί να το σεβαστεί κανένας.Το επάγγελμα είναι η δικαιολογία για την κατάπτωση που μπορεί να έχει μια γυναίκα για το χαμηλότερο επίπεδο της ύπαρξης της. Αν κοιτάξετε τις πουτάνες προσεκτικά στο πρόσωπο θα παρατηρήσετε ότι η πιο όμορφη πουτάνα είναι η πιο άσχημη φυσιολογική γυναίκα και το πρόσωπο λένε αντικατοπτρίζει την αρρώστια ή την υγεία της ψυχής
H πορνεία είναι προδοσία του σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα ηθικά λάθος σε αυτό, αλλά πνευματικά, ψυχικά,συναισθηματικά πολλά είναι λάθος σε αυτό. Επιτρέπετε στο σώμα σας να χρησιμοποιείται για κάτι - αυτό είναι μια μεγάλη προσβολή για το σώμα.
Οταν οι πουτάνες σε βλέπουν μόνο σαν χρήμα και αυτό ισχύει μόνο , ο συνειδητοποιημένος πελάτης την βλέπει σαν δοχείο αυνανισμού και σκεύος ηδονής για να εκτονωθεί σεξουαλικά από το άγχος της ζωής...τι είναι δέκα ευρώ για να την χύσεις στο στόμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Όλες λατρεύουν το doggy ...

Για ποιόν λόγο άραγε ???

Μήπως για να μην βλέπουν το πρόσωπο του πελάτη όταν γαμάει και γενικά την μικρότερη δυνατή επαφή με τον πελάτη ?
Μπαίνει πιο βαθιά και είναι σκέτη απόλαυση

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Για ποιόν λόγο άραγε ???

Μήπως για να μην βλέπουν το πρόσωπο του πελάτη όταν γαμάει και γενικά την μικρότερη δυνατή επαφή με τον πελάτη ?

Μην το λες απόλυτα αυτό.
Εμένα κάποιες μου έχουν πει ότι αγαπημένη τους στάση είναι αυτή από πάνω.
Για να έχουν τον έλεγχο μάλλον πιστεύω και να γλυτώνουν τα άγαρμπα γαμήσια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ότι είναι οι πλούσιες και εσείς οι ωραίοι
Μα είμαστε ωραίοι :grin:
Οι ωραίοι έχουν γκόμενες.
Δεν προλαβαίνουν και γυναίκα και γκόμενα και πουτανα

Οι περιπτωσεις διασημων + ωραιων (απο ηθοποιους μεχρι αθλητες) που εχει μαθευτει οτι πληρωναν σεξεργατριες ειναι πολλες. Τι να πρωτοθυμηθουμε...

Ενδεικτικα:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Οι περιπτωσεις διασημων + ωραιων (απο ηθοποιους μεχρι αθλητες) που εχει μαθευτει οτι πληρωναν σεξεργατριες ειναι αρκετα μεγαλος. Τι να πρωτοθυμηθουμε...

Ενδεικτικα:
Ναι παραδέχομαι είμαι λάθος οκ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.943
Πόντοι
46.423
Υπάρχει τραγουδιστής που επισκέπτεται studio συχνά ...

:dunno:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Καλα ο καμπουριδης δεν εχει αναγκη....

οι γκομενες τρεχουν και του κανουν...τουερκιν στη ψωλη του στα λεφωρεια, τα μετρο τα τραμ και στο δρομο.... :confused::confused::confused:

ουτε ο....ρικι μαρτιν στις δοξες του!

Κυριως ΜΜΜ αλλά δε τριβονται μονο σε μενα, συμβαινει οταν ειναι ευνοϊκες οι συνθηκες. Ειδικα αμα ειναι 2-3 γκομενες μαζι το χουν για εξυπναδα και γελανε με μειδιαμα η μια στην αλλη οτι και καλα τωρα του τριβομαι και η αλλη το "πιανει" απ'το χαμογελακι της αλλης. Αν εισαι απο ουδετερη οπτικη γωνια που βλεπεις να τριβονται σε τριτο ατομο τις βλεπεις να συνεννοουνται με τα ματια και το χαμογελο.

Στο δρομο νομιζω μεχρι αγγιγματα μου χει τυχει, οχι ομως με κωλο. Στο δρομο παιζει πιο πολυ βυζοτριψιμο και καλα επειδη "στριμωχνονται" οπότε τι πιο λογικο να σε τριψει το βυζι τους που εξεχει αλλα δε φταινε αυτες, φταιει η φυση επειδη εξεχει το βυζι τους. Κατα λαθος εξεπιτηδες. Μετα εχει πιο απλα φευγαλεα αγγιγματα αλλα τελευταια φορα νομιζω ηταν Σεπτεμβρη... ειμαι σε σταση, ειναι 2 γκομενες αλλοδαπες, που τις εβλεπα συχνα και επαιζε παιχνιδι με το ματι. Τεσπα αυτες τα χουν με κατι αλλοδαπους του υποκοσμου, η μια με εναν μαυριδερο η αλλη με εναν βαλκανιο. Γυρω στα 25 αυτες... Εκει που ειμαστε στη σταση η μια που τα χει με τον βαλκανιο ερχεται και στεκεται διπλα μου ωστε το χερι της (ωμος της) να ακουμπαει τον ωμο μου, εκει περιπου που τελειωνει το μανικι στο κοντομανικο... ισα-ισα. Με ακουμπαγε 20-30 δευτερολεπτα... χερι-χερι / δερμα-δερμα... προκλητικο σκηνικο για να τη κοιταξεις και να αρχισεις να μιλας αλλά αμα τα χουν με μαυριδερους και υποκοσμικους δεν ασχολουμαι. Καλα μουνια και οι 2 παντως... ισως λιγο πιο ψηλες απ'οτι θα τις ηθελα. Αυτες δε ξερω τι ρολο βαρανε, θα μπορουσαν να ειναι απο στριπερ μεχρι υποδοχη. Εχω να τις δω απο τοτε... το καλοκαιρι τις εβλεπα συχνα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Για ποιόν λόγο άραγε ???

Μαλλον επειδη χυνουμε γρηγορα βλεποντας τη κωλαρα τους... Γενικα παντως τα ποσοστα αυτων που πονανε ή τραβιουνται στο ντογκι ειναι απογοητευτικα :confused::confused::confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οι περιπτωσεις διασημων + ωραιων (απο ηθοποιους μεχρι αθλητες) που εχει μαθευτει οτι πληρωναν σεξεργατριες ειναι αρκετα μεγαλος. Τι να πρωτοθυμηθουμε...

Ενδεικτικα:
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω...
Εμένα με έχουν στη λίστα ;;;:D::D:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καλα ο καμπουριδης δεν εχει αναγκη....

οι γκομενες τρεχουν και του κανουν...τουερκιν στη ψωλη του στα λεφωρεια, τα μετρο τα τραμ και στο δρομο.... :confused::confused::confused:

ουτε ο....ρικι μαρτιν στις δοξες του!

Κυριως ΜΜΜ αλλά δε τριβονται μονο σε μενα, συμβαινει οταν ειναι ευνοϊκες οι συνθηκες. Ειδικα αμα ειναι 2-3 γκομενες μαζι το χουν για εξυπναδα και γελανε με μειδιαμα η μια στην αλλη οτι και καλα τωρα του τριβομαι και η αλλη το "πιανει" απ'το χαμογελακι της αλλης. Αν εισαι απο ουδετερη οπτικη γωνια που βλεπεις να τριβονται σε τριτο ατομο τις βλεπεις να συνεννοουνται με τα ματια και το χαμογελο.

Στο δρομο νομιζω μεχρι αγγιγματα μου χει τυχει, οχι ομως με κωλο. Στο δρομο παιζει πιο πολυ βυζοτριψιμο και καλα επειδη "στριμωχνονται" οπότε τι πιο λογικο να σε τριψει το βυζι τους που εξεχει αλλα δε φταινε αυτες, φταιει η φυση επειδη εξεχει το βυζι τους. Κατα λαθος εξεπιτηδες. Μετα εχει πιο απλα φευγαλεα αγγιγματα αλλα τελευταια φορα νομιζω ηταν Σεπτεμβρη... ειμαι σε σταση, ειναι 2 γκομενες αλλοδαπες, που τις εβλεπα συχνα και επαιζε παιχνιδι με το ματι. Τεσπα αυτες τα χουν με κατι αλλοδαπους του υποκοσμου, η μια με εναν μαυριδερο η αλλη με εναν βαλκανιο. Γυρω στα 25 αυτες... Εκει που ειμαστε στη σταση η μια που τα χει με τον βαλκανιο ερχεται και στεκεται διπλα μου ωστε το χερι της (ωμος της) να ακουμπαει τον ωμο μου, εκει περιπου που τελειωνει το μανικι στο κοντομανικο... ισα-ισα. Με ακουμπαγε 20-30 δευτερολεπτα... χερι-χερι / δερμα-δερμα... προκλητικο σκηνικο για να τη κοιταξεις και να αρχισεις να μιλας αλλά αμα τα χουν με μαυριδερους και υποκοσμικους δεν ασχολουμαι. Καλα μουνια και οι 2 παντως... ισως λιγο πιο ψηλες απ'οτι θα τις ηθελα. Αυτες δε ξερω τι ρολο βαρανε, θα μπορουσαν να ειναι απο στριπερ μεχρι υποδοχη. Εχω να τις δω απο τοτε... το καλοκαιρι τις εβλεπα συχνα.

Εγώ αν δεν παιχτεί παρτούζα στο λεωφορείο, τσάμπα το εισιτήριο.
:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Ενδεικτικα:
Επικεφαλής της λίστας είσαι Mr Mind

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ενδεικτικα:

Δεν μπορώ να ησυχάσω από αυτούς τους παπαράτσι ρε παιδί μου !!:D::D:

Σαν τη Νταιάνα θα πάω στο τέλος !!:D::D:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Προτιμω να μην σκεφτομαι τι σκεφτονται.

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Πάντα στο ντογκυ άκουγα τις εκδιδόμενες να αναφωνούν ένα "ωχ" ή "σιγκά σιγκά" ...πιστεύω η αγαπημένη Τους στάση είναι το ιεραποστολικό, καθώς ειναι η πρωτη στάση που καθονται τελείως μηχανικά χωρίς καν να τους το πεις.

Εγω παλι νομιζω στα 4 για να μη μας βλεπουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα εσυ που ξερεις πως σκέφτονται οι γκομενες ιεροδουλες κατα το γαμησι???
Ρε μηπως εισαι γκομενα και μας πουλας αερα εδω μεσα,η κανας προμοτορας που εχει μια και την βγαζει στο κλαρι??
Σε εχω κοψει οτι εισαι λαμογιο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Προμοτορα εσυ που ξερεις πως σκέφτονται οι γκομενες ιεροδουλες κατα το γαμησι???
Ρε μηπως εισαι γκομενα και μας πουλας αερα εδω μεσα,η κανας προμοτορας που εχει μια και την βγαζει στο κλαρι??
Σε εχω κοψει οτι εισαι λαμογιο

Λες γι'αυτο εψαχνε να κανει κλωνο???
Τελικα τι εγινε, εμαθες??? Εκανε η' παπατζα για το θεαθηναι???

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.071
Πόντοι
3.556

Ενδεικτικα:

τυπε σε εχει λοκαρει ο τυπος πολλυς και σε παιζει στενο μαρκαρισμα. το νου σου :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Ενδεικτικα:

Να προσέχεις Mr Mind μην Σε παρατήσουν γυναίκα και γκομενες και μείνεις μόνο με τις πουτανες .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Ενδεικτικα:

τυπε σε εχει λοκαρει ο τυπος πολλυς και σε παιζει στενο μαρκαρισμα. το νου σου :confused:
Ζηλεύεις που δεν έχω προσέξει εσένα κύριε Retro; αν και είμαι λάτρις του ρετρό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Έτσι λες εσυ κύριΕ πολυ....
Μεσιε είναι ώρα να ξεκολλησεις
Επιτέλους από το κύριΕ. Κυρία παρακαλώ

Stories