You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Συγγνώμη, διευκρίνισε το του ήθελα να πω...Διευκρίνισε του του ανθρώπου...
Το φρέσκο ή το (κάπως) μπαγιάτικο...
Είμαι σκληρό ναυτάκι.Τελικά είσαι σκληρό αντράκι ή σκληρό πουστ…κι;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Τι σκέπτονται? <<άντε να τελειώσει αυτός να παω στον επόμενο>>
Ουμάμι.Ωρίωνα, μιας και γίνεσαι πάλι στρέιτ για πες μας για να σιγουρευτούμε κι εμείς ότι ξεπουστεψες, τι γεύση έχει το μουνί;
Το πέτυχα;
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
καλώς τον τζιμάκο. Έγινες 23;λοιπον ειμαι 40αρης δουλευω σε συνεργειο 15 χρονια ο τζιμακος οπως ειπε ο αλλος ηταν 20 και να εχει 15 χρονια προυπηρεσια αδυνατο,ο τροπος γραφης μας απλα μοιαζει τιποτα αλλο,καποιοι εχουν παρομοιο τροπο γραφης,τωρα τι να σου πω αν ημουν ο τζιμακος θα το ελεγα δε θα ειχα θεμα χεστηκα αν θα ετρωγα μπαν απο τους χλιμιτζουρες εσας,γιατι περι χλιμιτζουρες προκειται εφοσον δε πιστευετε και βγαζετε συμπερασματα,δε εχω λογο να πω ψεματα ουτε για τη ηλικια ουτε για τη δουλεια,μη πιστευεις τιποτα εσυ δικαιωμα σου.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ε ναιΟυμάμι.
Το πέτυχα;
ωχ με πριξατε δε ειμαι ο τζιμακος λεμε ειμαι 40 χρονων και δουλευω 15 χρονια μη τα ξαναλεω πια.καλώς τον τζιμάκο. Έγινες 23;
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Αν ειναι καλη η αποδοση στο over 2.5 στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Εσύ σε άλλο νήμα επιμένεις μέχρι και σήμερα ότι είσαι πισωγλέντης. Αλλού λες ότι είσαι γυναίκα. Εδώ είσαι σκληρό ναυτάκι ; Πολύ μυστήριο ρε Ωρίωνα. Μήπως αυτά είναι κόλπα για να φας την σύνταξη του @jimmys5 ?Είμαι σκληρό ναυτάκι.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Αποκλείεται να ειναι γυναίκα πισωγλεντισα?Εσύ σε άλλο νήμα επιμένεις μέχρι και σήμερα ότι είσαι πισωγλέντης. Αλλού λες ότι είσαι γυναίκα. Εδώ είσαι σκληρό ναυτάκι ; Πολύ μυστήριο ρε Ωρίωνα. Μήπως αυτά είναι κόλπα για να φας την σύνταξη του @jimmys5 ?
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Όχι βέβαια. Αλλά άλλοτε έχει τσουτσούνα, άλλοτε όχι κλπ. Νομίζω πως το προφίλ με το νικνέιμ Ωρίων, υποφέρει από διαταραχή ταυτότητας του φύλου (και όχι μόνο του φύλου). Καλό και χρυσό παιδί, αλλά πολύ μπλεγμένο.Αποκλείεται να ειναι γυναίκα πισωγλεντισα?
Είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα. Όταν βαριέμαι αλλάζω.Εσύ σε άλλο νήμα επιμένεις μέχρι και σήμερα ότι είσαι πισωγλέντης. Αλλού λες ότι είσαι γυναίκα. Εδώ είσαι σκληρό ναυτάκι ; Πολύ μυστήριο ρε Ωρίωνα. Μήπως αυτά είναι κόλπα για να φας την σύνταξη του @jimmys5 ?
Εάν ήθελα να φάω την συνταξΑΡΑ του jimmys5 δεν θα το έπαιζα γκέι αλλά 25χρονο Ρωσιδάκι. Και δεν θα πόσταρα τραγούδια στο "ραδιομπουρδέλα" αλλά θα ανέβαζα φωτό με τον κουώλοο μου στο "μάτι παντού". Μην σκέφτεστε επιφανειακά, Καπετάνιε...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Ο μπάρμπα @sevagio φταίει που σου λέει τι να πεις όταν σε στριμώχνω. Άκου εκεί ουμάμι...Είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα. Όταν βαριέμαι αλλάζω.
Εάν ήθελα να φάω την συνταξΑΡΑ του jimmys5 δεν θα το έπαιζα γκέι αλλά 25χρονο Ρωσιδάκι. Και δεν θα πόσταρα τραγούδια στο "ραδιομπουρδέλα" αλλά θα ανέβαζα φωτό με τον κουώλοο μου στο "μάτι παντού". Μην σκέφτεστε επιφανειακά, Καπετάνιε...
Το θέμα είναι ότι δεν σέβεσαι τα άσπρα μαλλιά του φίλου μας του Μήτσου. Επίσης, αν ήθελες να φας την σύνταξη και γενικώς την περιουσία των παλαιμάχων του έρωτος, δεν θα έκανες το προφανές αλλά θα μετερχόσουν δόλια μέσα. Αν, λέω, δεν σε κατηγορώ! Υποθετικά μιλάμε.
Μην σκέφτεσαι τόσο αναμενόμενα , Ρίο!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
ΜΟΝΟ το ChatGPT ξέρει την αλήθεια, τι σκέφτονται τα κορίτσια όταν είμαστε εκεί.
Οι ιδέες μου προκύπτουν με παρθενογένεσηΟ μπάρμπα @sevagio φταίει που σου λέει τι να πεις όταν σε στριμώχνω. Άκου εκεί ουμάμι...
Ελάτε, παραδεχτείτε ότι θα το λέτε και εσείς, όταν σας ρωτάνε για τη γεύση...
Τα σέβομαι, του μιλάω στον πληθυντικό, εντάξει;;Το θέμα είναι ότι δεν σέβεσαι τα άσπρα μαλλιά του φίλου μας του Μήτσου.
Ασχολίαστοοοοοοοοο!!!Επίσης, αν ήθελες να φας την σύνταξη και γενικώς την περιουσία των παλαιμάχων του έρωτος, δεν θα έκανες το προφανές αλλά θα μετερχόσουν δόλια μέσα. Αν, λέω, δεν σε κατηγορώ! Υποθετικά μιλάμε.
Μην σκέφτεσαι τόσο αναμενόμενα , Ρίο!
Το έχεις ρωτήσει;ΜΟΝΟ το ChatGPT ξέρει την αλήθεια, τι σκέφτονται τα κορίτσια όταν είμαστε εκεί.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Όχι φυσικά, θα μου πει τι σκέφτομαι και εγώ!!! Διαβάζει το μυαλό.Το έχεις ρωτήσει;
Τάδε έφη ο σοφόςΌχι φυσικά, θα μου πει τι σκέφτομαι και εγώ!!! Διαβάζει το μυαλό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις