CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Επειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά λέμε. Πάλι το ξέχασες;γιατι οχι αψιμαχιες εχεις πιεση και φοβασαι μην -μικρα παιδια ειναι αστα να παιξουν
Επειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά λέμε. Πάλι το ξέχασες;γιατι οχι αψιμαχιες εχεις πιεση και φοβασαι μην -μικρα παιδια ειναι αστα να παιξουν
πολυ σεβασμος επεσε τελευταια εκκλησια γιναμε εκκλησια ευκαιρια να ερθει και ο @argyrotoxos να μας ευλογησειΕπειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά λέμε. Πάλι το ξέχασες;
πολυ σεβασμος επεσε τελευταια εκκλησια γιναμε εκκλησια ευκαιρια να ερθει και ο @argyrotoxos να μας ευλογησει
γιατι οχι αψιμαχιες εχεις πιεση και φοβασαι μην -μικρα παιδια ειναι αστα να παιξουν
Γιατί "τσακώνεστε" εσείς οι δύο, δεν ξέρω. Έχετε και ίδια ιδεολογία, από ό,τι έχω καταλάβει.Επειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά λέμε. Πάλι το ξέχασες;
δεν τσακωνομαστε βρε -γυμναστικη κανουμε να κυκλοφορησει το αιμα -ειναι συμβουλη των γιατρων θα τα μαθεις εν καιρω αυτα οταν μεγαλωσειςΓιατί "τσακώνεστε" εσείς οι δύο, δεν ξέρω. Έχετε και ίδια ιδεολογία, από ό,τι έχω καταλάβει.
Τα καλύτερα φιλαράκια έπρεπε να ήσαστε.
Γιατί "τσακώνεστε" εσείς οι δύο, δεν ξέρω. Έχετε και ίδια ιδεολογία, από ό,τι έχω καταλάβει.
Δροσερούλη, με μπέρδεψες με τον μπάρμπα @sevagio . Ο Τζίμυς 5, ναι. Είναι ο από αριστερά όπως βλέπουμε, με τα άσπρα μαλλιά. Ο δεξιά είναι ο Σεβάγιο που ήταν κάποτε ένας απλός στρατιώτης της Αλλαγής, όταν τον πληρώναν αθώα ανατολικά έσκορτ.Γιατί "τσακώνεστε" εσείς οι δύο, δεν ξέρω. Έχετε και ίδια ιδεολογία, από ό,τι έχω καταλάβει.
Δροσερούλη, με μπέρδεψες με τον μπάρμπα @sevagio . Ο Τζίμυς 5, ναι. Είναι ο από αριστερά όπως βλέπουμε, με τα άσπρα μαλλιά. Ο δεξιά είναι ο Σεβάγιο που ήταν κάποτε ένας απλός στρατιώτης της Αλλαγής, όταν τον πληρώναν αθώα ανατολικά έσκορτ.
Ε, ας πούμε, ΣεβάσμιοςΤι είμαι λέει;
Σε έχουνε πάρει χαμπάρι...Τι είμαι λέει;
Δροσερούλη, με μπέρδεψες με τον μπάρμπα @sevagio . Ο Τζίμυς 5, ναι. Είναι ο από αριστερά όπως βλέπουμε, με τα άσπρα μαλλιά. Ο δεξιά είναι ο Σεβάγιο που ήταν κάποτε ένας απλός στρατιώτης της Αλλαγής, όταν τον πληρώναν αθώα ανατολικά έσκορτ.
Πού την είδες την υπερανάλυση (μην πω και ανάλυση) στις τελευταίες 3 σελίδες εσύ;Γιατί τόση υπερανάλυση ;
Είπα,με ευγενικούς πελάτες,νιώθει κάτι ουδέτερο και σπάνια θετικό.
Με αγενείς πελάτες,έχουν αρνητικά συναισθήματα
το 12,5 % του 74 δεν είναι μουνοψήφιο ,αλλά που μυαλό για αριθμητική πια. Εσύ μετράς ακόμα με δραχμές φίλε μου (ο Τζίμυς 5 πάλι πιστεύει ότι έχουμε μνα ακόμα).Ενημερωτικά σας λέω ότι δεν έχω προλάβει εποχές πασοκ
Όταν ψήφισα για 1η φορά το πασοκ ήταν σε μονοψήφια νούμερα.
Ο Τζίμυς 5, ναι. Είναι ο από αριστερά όπως βλέπουμε, με τα άσπρα μαλλιά
ειδεις ωριων -πως να βρουμε με τον καπτεν ? εκτος απο τα ασπρα μαλλια τωρα μου φορτωσε και φαλακρα εγω που ειμαι αψηλος και ακερσεκομης- ημανε στους προσκοπους λεμεΓιατί "τσακώνεστε" εσείς οι δύο, δεν ξέρω. Έχετε και ίδια ιδεολογία, από ό,τι έχω καταλάβει.
κλείνουν τα μάτια τους και σκέφτονται αυτόν που γουστάρουνΑνοίγω αυτο το θέμα με χιουμοριστική διάθεση για να καταθέσουν οι μύστες αλλά και οι πυρφόροι της πορνοκοινότητας τι νομίζουν οτι σκέφτονται οι ιερόδουλες τη στιγμή που τις γαμάμε..