Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 881
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
φιλε ειμαι 40 ποσο ηταν αυτος ο τζιμακος που μου λες?
μονο ο τζιμακος εχει τετοιο τροπο γραφης. ενα κειμενο με τετοιο στυλ και ολο με μια ανασα
warning-lights.gif

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
μονο ο τζιμακος εχει τετοιο τροπο γραφης. ενα κειμενο με τετοιο στυλ και ολο με μια ανασα
warning-lights.gif
δε σημαινει πως μονο ο τζιμακος γραφει ετσι μπορει να γραφουν και αλλοι ετσι,εγω ειμαι 40 μπεσα αυτος ποσο ελεγε οτι ηταν?

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
καταρχιν δε το ειπα εγω,ειμαι 40αρης αν θες πιστεψε το δε εχω λογο να πω ψεματα.
ας το παρουμε και αλλιως εγω δουλευω σε συνεργειο 15 χρονια ο τζιμακος τι εκανε στα 20 του?ειχε μηπως προυπηρεσια 15 χρονια σε συνεργειο?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
ουφ.... λοιπον επειδη βαρεθηκα, και δε το παραδεχεσαι (και με τα προιγουμενα προφιλ το ιδιο εκανες) , και επειδη ηθελα να σε τσιγκλιξω και να σε πειραξω λιγο, δε το συνεχιζω

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.366
Πόντοι
2.036
Εάν τα κορίτσια λέγανε τι ακριβώς σκέφτονται, θα μένανε χωρίς δουλειά.
Γενικώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε μια πραγματικότητα, μια αλήθεια. Κατά την συνεύρεση μας με μια κοπέλα, το ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβληματικό μέρος είναι ο άντρας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ρε μορτάκια, πληρώνουμε γιατί κάποιες άλλες δεν μας ανέχονται δωρεάν. Τι δεν καταλαβαίνετε; Έχετε σκεφτεί ποτέ την τεράστια απομυθοποίηση του αρσενικού, στα μάτια της κάθε κοπέλας; Θα μπορούσα να γράψω ένα τεράστιο κατεβατό, για να στηρίξω την άποψη μου αλλά αφ' ενός βαριέμαι, αφ' εταίρου τσάμπα κόπος. "ΓΡΙΑ ΓΑΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ"...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους....ρε Μαγκες εδω δεν σκεφτομαστε τι σκεφτονται οι ''σπιτισιες"....θα σκεφτομαστε τι σκεφτονται οι εργαζομενες???Ελα Μουνι στον τοπο σου......ρε γαματε και αφηστε τις σκεψεις γαμω τα πινελα μου...γαμω....!!!!!

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.694
Πόντοι
201
warning-lights.gif

Αυτός ο βλάκας είναι αφού και στους δίπλα έχει nickname jimakos1999 (ευρηματικότητα 0)

Άσε που αρχίζει όλες τις προτάσεις με το ''φίλε'', ''φιλαράκο'' κτλπ σαν να είναι άστεγο πρεζόνι που ζητιανεύει για τυρόπιτες ενώ θα φάει όλα τα λεφτά του στη Χιονάτη.

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Αυτός ο βλάκας είναι αφού και στους δίπλα έχει nickname jimakos1999 (ευρηματικότητα 0)

Άσε που αρχίζει όλες τις προτάσεις με το ''φίλε'', ''φιλαράκο'' κτλπ σαν να είναι άστεγο πρεζόνι που ζητιανεύει για τυρόπιτες ενώ θα φάει όλα τα λεφτά του στη Χιονάτη.
λοιπον ειμαι 40αρης δουλευω σε συνεργειο 15 χρονια ο τζιμακος οπως ειπε ο αλλος ηταν 20 και να εχει 15 χρονια προυπηρεσια αδυνατο,ο τροπος γραφης μας απλα μοιαζει τιποτα αλλο,καποιοι εχουν παρομοιο τροπο γραφης,τωρα τι να σου πω αν ημουν ο τζιμακος θα το ελεγα δε θα ειχα θεμα χεστηκα αν θα ετρωγα μπαν απο τους χλιμιτζουρες εσας,γιατι περι χλιμιτζουρες προκειται εφοσον δε πιστευετε και βγαζετε συμπερασματα,δε εχω λογο να πω ψεματα ουτε για τη ηλικια ουτε για τη δουλεια,μη πιστευεις τιποτα εσυ δικαιωμα σου.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
νταξ εγω δεν εχω κατι μαζι σου. απλα θυμαμαι επειδη ησουν ενεργος στο φορουμ , αναρωτηθηκα για ποιο λογο σε πετανε εξω συνεχεια. μηπως προσβαλες τιποτα νεκρους κτλ η κατι τετοιο?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εγώ, να ειρωνευτώ εσένα; Ποτέ. Ούτε καν. Ούτε κατά διάνοια. Ούτε να το σκέφτεσαι. Ποτέ των ποτών.
Πιες κανά ποτό κι ασε τα ποτέ των ποτών.. ή τα πατέ των ποτών.. ότι προτιμάς άσε τέλος πάντων..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Δεν ξέρω για εσάς αλλά με εμένα στην αρχή σκέφτονται'' κοίτα ένα κοντό,χοντρό,άσχημο σμίγκολ που θέλει και να γαμήσει και βρήκε εμένα''
Αλλά μόλις τις ακούω να βογγάνε σαν τραγιά και 'αχ ναι ,μην σταματάς,σκίσε με. Τι πούτσα είναι αυτή,όλη μέρα γαμιόμουν και δεν κατάλαβα τίποτα ,εσύ με ξεσκίζεις εδώ και 20 λεπτά,μου τον ακουμπάς στομάχι'' έχω να πώ ότι γελάνε και τα αρχίδια μου αλλά μετά θυμάμαι ότι είναι επι πληρωμής και όχι φρί και με ξαναπιάνουν τα ψυχολογικά μου.
Με σένα τα λένε αλήθεια..είσαι ο ένας στους χίλιους..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
...να βογγάνε σαν τραγιά και 'αχ ναι ,μην σταματάς,σκίσε με. Τι πούτσα είναι αυτή,όλη μέρα γαμιόμουν και δεν κατάλαβα τίποτα ,εσύ με ξεσκίζεις εδώ και 20 λεπτά,μου τον ακουμπάς στομάχι'' ..
:2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom