ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.072
- Πόντοι
- 1.056
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!δε ειμαι καποιος τζιμακος αντε τραβα τωρα απο δω.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!δε ειμαι καποιος τζιμακος αντε τραβα τωρα απο δω.
φιλε ειμαι 40 ποσο ηταν αυτος ο τζιμακος που μου λες?ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!
μονο ο τζιμακος εχει τετοιο τροπο γραφης. ενα κειμενο με τετοιο στυλ και ολο με μια ανασαφιλε ειμαι 40 ποσο ηταν αυτος ο τζιμακος που μου λες?
δε σημαινει πως μονο ο τζιμακος γραφει ετσι μπορει να γραφουν και αλλοι ετσι,εγω ειμαι 40 μπεσα αυτος ποσο ελεγε οτι ηταν?μονο ο τζιμακος εχει τετοιο τροπο γραφης. ενα κειμενο με τετοιο στυλ και ολο με μια ανασα
το ''μπρο'' ξεχασεςδε σημαινει πως μονο ο τζιμακος γραφει ετσι μπορει να γραφουν και αλλοι ετσι,εγω ειμαι 40 μπεσα αυτος ποσο ελεγε οτι ηταν?
δε μπορω να καταλαβω επειδη μοιαζει ο τροπος γραφης σημαινει ειμαι αυτος οκ σκατα λογικη,εγω ορκιζομαι ειμαι 40 αυτος σε ξαναρωταω ποσο ελεγε ηταν?το ''μπρο'' ξεχασες
απο οτι θυμαμαι γυρω στα 20 μας ειχες πειαυτος σε ξαναρωταω ποσο ελεγε ηταν?
καταρχιν δε το ειπα εγω,ειμαι 40αρης αν θες πιστεψε το δε εχω λογο να πω ψεματα.απο οτι θυμαμαι γυρω στα 20 μας ειχες πει
ας το παρουμε και αλλιως εγω δουλευω σε συνεργειο 15 χρονια ο τζιμακος τι εκανε στα 20 του?ειχε μηπως προυπηρεσια 15 χρονια σε συνεργειο?καταρχιν δε το ειπα εγω,ειμαι 40αρης αν θες πιστεψε το δε εχω λογο να πω ψεματα.
μονο ο τζιμακος εχει τετοιο τροπο γραφης. ενα κειμενο με τετοιο στυλ και ολο με μια ανασα
λοιπον ειμαι 40αρης δουλευω σε συνεργειο 15 χρονια ο τζιμακος οπως ειπε ο αλλος ηταν 20 και να εχει 15 χρονια προυπηρεσια αδυνατο,ο τροπος γραφης μας απλα μοιαζει τιποτα αλλο,καποιοι εχουν παρομοιο τροπο γραφης,τωρα τι να σου πω αν ημουν ο τζιμακος θα το ελεγα δε θα ειχα θεμα χεστηκα αν θα ετρωγα μπαν απο τους χλιμιτζουρες εσας,γιατι περι χλιμιτζουρες προκειται εφοσον δε πιστευετε και βγαζετε συμπερασματα,δε εχω λογο να πω ψεματα ουτε για τη ηλικια ουτε για τη δουλεια,μη πιστευεις τιποτα εσυ δικαιωμα σου.Αυτός ο βλάκας είναι αφού και στους δίπλα έχει nickname jimakos1999 (ευρηματικότητα 0)
Άσε που αρχίζει όλες τις προτάσεις με το ''φίλε'', ''φιλαράκο'' κτλπ σαν να είναι άστεγο πρεζόνι που ζητιανεύει για τυρόπιτες ενώ θα φάει όλα τα λεφτά του στη Χιονάτη.
Πιες κανά ποτό κι ασε τα ποτέ των ποτών.. ή τα πατέ των ποτών.. ότι προτιμάς άσε τέλος πάντων..Εγώ, να ειρωνευτώ εσένα; Ποτέ. Ούτε καν. Ούτε κατά διάνοια. Ούτε να το σκέφτεσαι. Ποτέ των ποτών.
Με σένα τα λένε αλήθεια..είσαι ο ένας στους χίλιους..Δεν ξέρω για εσάς αλλά με εμένα στην αρχή σκέφτονται'' κοίτα ένα κοντό,χοντρό,άσχημο σμίγκολ που θέλει και να γαμήσει και βρήκε εμένα''
Αλλά μόλις τις ακούω να βογγάνε σαν τραγιά και 'αχ ναι ,μην σταματάς,σκίσε με. Τι πούτσα είναι αυτή,όλη μέρα γαμιόμουν και δεν κατάλαβα τίποτα ,εσύ με ξεσκίζεις εδώ και 20 λεπτά,μου τον ακουμπάς στομάχι'' έχω να πώ ότι γελάνε και τα αρχίδια μου αλλά μετά θυμάμαι ότι είναι επι πληρωμής και όχι φρί και με ξαναπιάνουν τα ψυχολογικά μου.
...να βογγάνε σαν τραγιά και 'αχ ναι ,μην σταματάς,σκίσε με. Τι πούτσα είναι αυτή,όλη μέρα γαμιόμουν και δεν κατάλαβα τίποτα ,εσύ με ξεσκίζεις εδώ και 20 λεπτά,μου τον ακουμπάς στομάχι'' ..
O δύο στους χίλιους, Αρίστο.Με σένα τα λένε αλήθεια..είσαι ο ένας στους χίλιους..
Ο τρίο στους χίλιους..O δύο στους χίλιους, Αρίστο.