κατσε αδερφε μισο. η πληρωμη για το σεξ και γενικα η πληρωμη για οτιδηποτε ειναι κατι περιστασιακο. δινεις λεφτα σε μια κοπελα, κανετε σεξ και τελος. αν η οποια πλευρα θελει κατι παραπανω εκτος των υπηρεσιων εξτρα και μη, τοτε φταιει αυτος/αυτη που θελει κατι παραπανω. οταν μιλαμε για μη περιστασιακη σχεση μιλαμε οτι ακομα και η πληρωμη για το σεξ βαδιζει σε δρομους "μονογαμικους" ή εχει βλεψεις για κατι τετοιο. ακομα και εκτος πληρωμης, αν εγω εχω κανονισει με μια γυναικα να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ, αν στην πορεια θελησω κατι αλλο φταιω εγω και vice versa. αν παλι απο την αρχικη συμφωνια (ειτε με λεφτα ειτε οχι) θελησω παλι κατι παραπανω, παλι φταιω εγω. τετοιες σχεσεις/στιγμες μονο περιστασιακες ειναι. αν καποιος το δει καπως αλλιως εκει μπαινουν ανασφαλειες και κομπλεξ απο το πως θα σου συμπεριφερθει ο αλλος. αν στο σεξ σου συμπεριφερθει η κοπελα πιο γλυκα ή κατσετε αγκαλια μετα και σου βγει ενα συναισθημα που αντικρουει την αρχικη συμφωνια (μονο σεξ ή σεξ με λεφτα) τοτε "φταιει" αυτος με τα συναισθηματα και κανονικα θα πρεπει να κανει πισω γιατι δεν θα βγει κατι οταν και οι δυο δεν ειστε στην ιδια σελιδα