Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 881
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ενώ οι άντρες είναι οι οι αθώοι κ τα θύματα κ τα καλά παιδιά και βασιλακης καιλας και Μάρθα Βούρτση?

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα ?
Γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ?
Και οι άνδρες τομάρια είναι...ψεύτες και κότες...πέρα από υποτακτικοί...
Είναι πολύ μικρό το ποσοστό...των πραγματικών ανδρών!! :undecided:
:heavymetalbig:

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα ?
Γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ?
Και οι άνδρες τομάρια είναι...ψεύτες και κότες...πέρα από υποτακτικοί...
Είναι πολύ μικρό το ποσοστό...των πραγματικών ανδρών!! :undecided:
:heavymetalbig:
Τι κάνει για σένα έναν πραγματικά άνδρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
695
Πόντοι
86
Ανδρικο Παντελονι.... το πιο δυσκολο ενδυμα...!!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: barock

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
Δεν διαφωνώ με τις απαντήσεις καθόλου αγόρια κ πολύ χαίρομαι

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.394
Πόντοι
446
Αν εσύ ξέρεις κάποια γυναίκα που έρχεται σε οργασμό επειδή την χύνουν στο στόμα να την στείλεις σε νευρολόγο γιατί δεν είναι φυσιολογικό

1) Έχω γνωρίσει πολλές ωραίες γυναίκες που φθάνουν και έτσι σε οργασμό (με άντρα που γουστάρουν!) και μάλιστα 2 από αυτές ήταν μεγάλα ονόματα στο χώρο σου!
2) Εσύ το θεωρείς φυσιολογικό μια γυναίκα να πηγαίνει με όποιους άντρες την διαλέγουν; Δεν είναι αυτό βίτσιο;

Εγώ προσωπικά στον επαγγελματικό μου χώρο το έχω πληρώσει πολύ ακριβά για να μην πάω με γυναίκες που για διάφορους λόγους δεν με καύλωναν.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
695
Πόντοι
86
Δεν διαφωνώ με τις απαντήσεις καθόλου αγόρια κ πολύ χαίρομαι
Εκτος απο ξυπνια, κοινωνικη εισαι κ ομορφο κοριτσακι--ειδα καποιες φοτο σου-
==δεν ειναι καμακι / δεν θελω συναντηση == για αποφυγη παρεξηγησεως...

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
1) Έχω γνωρίσει πολλές ωραίες γυναίκες που φθάνουν και έτσι σε οργασμό (με άντρα που γουστάρουν!) και μάλιστα 2 από αυτές ήταν μεγάλα ονόματα στο χώρο σου!
2) Εσύ το θεωρείς φυσιολογικό μια γυναίκα να πηγαίνει με όποιους άντρες την διαλέγουν; Δεν είναι αυτό βίτσιο;

Εγώ προσωπικά στον επαγγελματικό μου χώρο το έχω πληρώσει πολύ ακριβά για να μην πάω με γυναίκες που για διάφορους λόγους δεν με καύλωναν.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
1) ψέματα σου έλεγαν αγάπη, σε παρακαλώ σταμάτα its embarrassing.
2) εγώ το θεωρώ δουλειά. Όπως θα σερβίρω όποιον έρθει στο μαγαζι, εφόσον τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες.
Έχεις μπερδευτεί μάλλον αρκετά

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
Εκτος απο ξυπνια, κοινωνικη εισαι κ ομορφο κοριτσακι--ειδα καποιες φοτο σου-
==δεν ειναι καμακι / δεν θελω συναντηση == για αποφυγη παρεξηγησεως...
Χαχαχα φειδωλός στα κομπλιμέντα σου αλλά ευχαριστώ

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.081
Πόντοι
2.836
Αννούλα ευχήσου μας για την Νίκη σήμερα!

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
Στ αρχιδια μας ρε ηλίθιε οι πολλές ιστορίες που ξέρεις.
ΡΕ :')
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αννούλα ευχήσου μας για την Νίκη σήμερα!
Δεν ξέρω τι και πως αλλά με την ευχή μου να το πάρετε

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
66
Like
3.776
Πόντοι
2.666
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μπω στο μυαλό της πουτάνας... κώλο θέλω να μπω!!!
Λαθος..πρωτα γαμας μυαλο και μετα πωπο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ολες ισχυει..για πουτανες και μη..κι αλλες πουτανες ειναι..απλα δε το ξερουν

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.394
Πόντοι
446
1) ψέματα σου έλεγαν αγάπη, σε παρακαλώ σταμάτα its embarrassing.
2) εγώ το θεωρώ δουλειά. Όπως θα σερβίρω όποιον έρθει στο μαγαζι, εφόσον τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες.
Έχεις μπερδευτεί μάλλον αρκετά
1) Δεν μου έλεγαν ψέμματα διότι είχαν συσπάσεις στο αιδείο τους! Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο!
2) Το να κάνεις σεξ με όποιον σε διαλέγει είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Επίσης, το να τρως 10 πούτσους την ημέρα από τον κάθε περαστικό που σε διαλέγει και μετά ότι χρήματα βγάζεις να τα ακουμπάς σε κάποιον για να σου πει "Σ' αγαπώ" είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Σε τι διαφωνείς;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
66
Like
3.776
Πόντοι
2.666
Για ολες ισχυει..για πουτανες και μη..κι αλλες πουτανες ειναι..απλα δε το ξερουν
κατσε αδερφε μισο. η πληρωμη για το σεξ και γενικα η πληρωμη για οτιδηποτε ειναι κατι περιστασιακο. δινεις λεφτα σε μια κοπελα, κανετε σεξ και τελος. αν η οποια πλευρα θελει κατι παραπανω εκτος των υπηρεσιων εξτρα και μη, τοτε φταιει αυτος/αυτη που θελει κατι παραπανω. οταν μιλαμε για μη περιστασιακη σχεση μιλαμε οτι ακομα και η πληρωμη για το σεξ βαδιζει σε δρομους "μονογαμικους" ή εχει βλεψεις για κατι τετοιο. ακομα και εκτος πληρωμης, αν εγω εχω κανονισει με μια γυναικα να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ, αν στην πορεια θελησω κατι αλλο φταιω εγω και vice versa. αν παλι απο την αρχικη συμφωνια (ειτε με λεφτα ειτε οχι) θελησω παλι κατι παραπανω, παλι φταιω εγω. τετοιες σχεσεις/στιγμες μονο περιστασιακες ειναι. αν καποιος το δει καπως αλλιως εκει μπαινουν ανασφαλειες και κομπλεξ απο το πως θα σου συμπεριφερθει ο αλλος. αν στο σεξ σου συμπεριφερθει η κοπελα πιο γλυκα ή κατσετε αγκαλια μετα και σου βγει ενα συναισθημα που αντικρουει την αρχικη συμφωνια (μονο σεξ ή σεξ με λεφτα) τοτε "φταιει" αυτος με τα συναισθηματα και κανονικα θα πρεπει να κανει πισω γιατι δεν θα βγει κατι οταν και οι δυο δεν ειστε στην ιδια σελιδα
Χμ..σωστα..αν προκυψουν και καποια συναισθηματα..καποιου λογικου βαθμου...οχι παραλογισμοι...αυτο δε σημαινει οτι φταιει..η οτι ειναι ανασφαλης οπωσδηποτε( ειναι μια ενδειξη ανασφαλους τυπου..οχι ομως παντα) μπορει απλα να συμβει...ανθρωπινα ολα ειναι..

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
23.140
1) Δεν μου έλεγαν ψέμματα διότι είχαν συσπάσεις στο αιδείο τους! Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο!
2) Το να κάνεις σεξ με όποιον σε διαλέγει είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Επίσης, το να τρως 10 πούτσους την ημέρα από τον κάθε περαστικό που σε διαλέγει και μετά ότι χρήματα βγάζεις να τα ακουμπάς σε κάποιον για να σου πει "Σ' αγαπώ" είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Σε τι διαφωνείς;
Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί σου σορι

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
66
Like
3.776
Πόντοι
2.666
Σαφώς εγώ μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω
Αλλά αν πράττεις αυτό το επάγγελμα σωστά με συνείδηση και φιλότιμο τότε είναι έτσι όπως τα λέω.
Προσφέρεις μια υπηρεσία πληρώνεσαι γ αυτό κ όλο καλά! Κ δεν βλέπω κ το λόγο να νιώσεις άσχημα γ αυτό! Χαρούμενους ανθρώπους κάνεις κ τους βοηθάς να χαλαρώσουν
Φυσικα!! Αυτο ακριβως κανεις! Υπαρχει ομορφια ξερεις και σε αυτο..ειναι προσφορα..και μαλιστα σε αγνωστο τυπο

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom