Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Λαθος..πρωτα γαμας μυαλο και μετα πωπο..
Για ολες ισχυει..για πουτανες και μη..κι αλλες πουτανες ειναι..απλα δε το ξερουν
κατσε αδερφε μισο. η πληρωμη για το σεξ και γενικα η πληρωμη για οτιδηποτε ειναι κατι περιστασιακο. δινεις λεφτα σε μια κοπελα, κανετε σεξ και τελος. αν η οποια πλευρα θελει κατι παραπανω εκτος των υπηρεσιων εξτρα και μη, τοτε φταιει αυτος/αυτη που θελει κατι παραπανω. οταν μιλαμε για μη περιστασιακη σχεση μιλαμε οτι ακομα και η πληρωμη για το σεξ βαδιζει σε δρομους "μονογαμικους" ή εχει βλεψεις για κατι τετοιο. ακομα και εκτος πληρωμης, αν εγω εχω κανονισει με μια γυναικα να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ, αν στην πορεια θελησω κατι αλλο φταιω εγω και vice versa. αν παλι απο την αρχικη συμφωνια (ειτε με λεφτα ειτε οχι) θελησω παλι κατι παραπανω, παλι φταιω εγω. τετοιες σχεσεις/στιγμες μονο περιστασιακες ειναι. αν καποιος το δει καπως αλλιως εκει μπαινουν ανασφαλειες και κομπλεξ απο το πως θα σου συμπεριφερθει ο αλλος. αν στο σεξ σου συμπεριφερθει η κοπελα πιο γλυκα ή κατσετε αγκαλια μετα και σου βγει ενα συναισθημα που αντικρουει την αρχικη συμφωνια (μονο σεξ ή σεξ με λεφτα) τοτε "φταιει" αυτος με τα συναισθηματα και κανονικα θα πρεπει να κανει πισω γιατι δεν θα βγει κατι οταν και οι δυο δεν ειστε στην ιδια σελιδα
Χμ..σωστα..αν προκυψουν και καποια συναισθηματα..καποιου λογικου βαθμου...οχι παραλογισμοι...αυτο δε σημαινει οτι φταιει..η οτι ειναι ανασφαλης οπωσδηποτε( ειναι μια ενδειξη ανασφαλους τυπου..οχι ομως παντα) μπορει απλα να συμβει...ανθρωπινα ολα ειναι..

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.297
1) Δεν μου έλεγαν ψέμματα διότι είχαν συσπάσεις στο αιδείο τους! Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο!
2) Το να κάνεις σεξ με όποιον σε διαλέγει είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Επίσης, το να τρως 10 πούτσους την ημέρα από τον κάθε περαστικό που σε διαλέγει και μετά ότι χρήματα βγάζεις να τα ακουμπάς σε κάποιον για να σου πει "Σ' αγαπώ" είναι μαζοχισμός, δηλαδή βίτσιο!

Σε τι διαφωνείς;
Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί σου σορι

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Σαφώς εγώ μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω
Αλλά αν πράττεις αυτό το επάγγελμα σωστά με συνείδηση και φιλότιμο τότε είναι έτσι όπως τα λέω.
Προσφέρεις μια υπηρεσία πληρώνεσαι γ αυτό κ όλο καλά! Κ δεν βλέπω κ το λόγο να νιώσεις άσχημα γ αυτό! Χαρούμενους ανθρώπους κάνεις κ τους βοηθάς να χαλαρώσουν
Φυσικα!! Αυτο ακριβως κανεις! Υπαρχει ομορφια ξερεις και σε αυτο..ειναι προσφορα..και μαλιστα σε αγνωστο τυπο

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Χαχαχαχαχα
Σκεφτονται ποτε θα τελειωσει επιτελους να παρω τα λεφτα του
Και αρκετες κοκαρισμενες κιολας να αντεξουν το ψυχολογικο βαρος του να δινονται στον καθε τυχαιο για λιγο χαρτι...

Οποιος διαφωνει ας ζητησει σεξ απο καποια χωρις λεφτα και αν του απαντησει θετικα ειμαι λαθος σε αυτο που λεω και ναι σε γουσταρει να την πηδας

Μεχρι να συμβει αυτο να νομιζετε οτι λιωνει πριν σας συναντησει και με λιγα αχχχ οτι εχυσε
Αν τελειωνει μαζι σου η κοπελα ..πρεπει να σαι σε θεση να το αντιληφθεις..αν σου προσφερει και δωρο σεξ..εχεις παρει διπλωμα.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Μάλλον η υπερβολική αλήθεια κάνει κακό.
Πέρα από την σεξουαλική πράξη, όταν πληρώνουμε για σεξ θέλουμε να έχουμε και την ψευδαίσθηση πως η άλλη γούσταρε που είναι μαζί μας.

Γιατι οπως ειπες δεν κανουμε φορολογικες δηλωσεις.
Μπορει να προκυψουν συνσισθηματα καποιου βαθμου..ολα μπορουν να συμβουν κι απ τις δυο πλευρες..διχως να σημαινει και κατι, ουτε παραλογο ειναι ουτε λαθος ουτε και τοσο σημαντικο..απλα ανθρωπινο

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21
Αν τελειωνει μαζι σου η κοπελα ..πρεπει να σαι σε θεση να το αντιληφθεις..αν σου προσφερει και δωρο σεξ..εχεις παρει διπλωμα.
Εχω καποια διπλωματα --ειλικρινα το λεω-- αχρηστα αριστεια.........

Το των κορμιων το εχουμε........Ψυχουλα θελουμε......
για να ειμαστε γεματοι.............

• Like

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Φυσικα!! Αυτο ακριβως κανεις! Υπαρχει ομορφια ξερεις και σε αυτο..ειναι προσφορα..και μαλιστα σε αγνωστο τυπο
Ξερεις τι τελειο ειναι να σου προσφερει καποια αγνωστη κοπελα μια τελεια χαλαρωση? Και να φυγεις χαρουμενος με γαματη διαθεση ..? Αυτο ουτε πληρωνεται ουτε αγοραζεται.

• Like

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Εχω καποια διπλωματα --ειλικρινα το λεω-- αχρηστα αριστεια.........

Το των κορμιων το εχουμε........Ψυχουλα θελουμε......
για να ειμαστε γεματοι.............
Ναι και αυτο το διπλωμα το θελουμε, αυτο ειναι διπλωμα ζωης, και αποκτιεται και με τα κορμια που ειναι εξω απ τα μαγαζια...αλλα και με τα κορμια που ειναι μεσα!

• Like

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21
Ναι και αυτο το διπλωμα το θελουμε, αυτο ειναι διπλωμα ζωης, και αποκτιεται και με τα κορμια που ειναι εξω απ τα μαγαζια...αλλα και με τα κορμια που ειναι μεσα!
Ως δυσκολια τα εντος ειναι πιο δυσκολες Πιστες.....

• Like

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ακούω αυτά που λες, αλλά εγώ έχω διαφορετικό σκεπτικό.

Όταν πηγαίνω με κοπέλα του χώρου, πηγαίνω για να περάσω εγώ καλά.
Πηγαίνω για να κάνω πράγματα που θα με ικανοποιήσουν, χωρίς να έχω την έγνοια για το αν θα ικανοποιηθεί και η παρτενέρ μου, όπως έχω στην υπόλοιπη ζωή μου.
Αν ικανοποιηθεί και αυτή, ακόμη καλύτερα, αλλά δεν θα με πειράξει καθόλου και αν δεν γίνει.

Θυμάμαι παλιότερα που ήμουν πιο ενεργός στον αγοραίο έρωτα, είχα πάει με μια κοπέλα σε στούντιο και της έκανα στοματικό.
Έπαθε σοκ. Οπότε ξαναπήγαινα, με παρακαλούσε να της κάνω στοματικό.

Ήταν όμως κάτι που έκανα, γιατί πάνω από όλα καβλωνε εμένα. Αν δεν με καβλωνε δεν θα το έκανα.

Για φαγητό βέβαια δεν έχω βγει ποτέ, και έτσι δεν ξέρω την εμπειρία σου.
Αλλά δεν νομίζω και να βγω ποτέ, αν πέρα από τον λογαριασμό θα πρέπει να δώσω αλλά 100€ για την συνοδεία, γιατί καλώς η κακώς έχω επιλογές να το κάνω και χωρίς αυτό το κόστος.
Δε πληρωσα για συνοδεια!!! Ετσι βγηκαμε για ποτο και φαι, μαλιστα εκανε κινηση να με κερασει..και φυσικα δε δεχτηκα!!! μετα ειχε παει πολυ αργα..πως αν ηταν πιο ξεκουραστη θα πηγαιναμε και σε κανα hotel..αλλα δουλευε στο στουντιο διπλοβαρδια κι ηταν οντως κουρασμενη..το αφησαμε για επομενη φορα! Καλοο??

• Like

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.836
Πόντοι
46.423
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μιας εργαζόμενης.

Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας να εργάζεται ως "ζιγκολό".

Τι θα σκεφτόσασταν πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σεξουαλική πράξη ?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Εχεις δικιο, η συντριπτικη πλειοψηφία ειναι οπως ειπες.....
Δεν μπορει να λειτούργηση η ΔΟΥΛΕΙΑ--ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ διαφορετικα....
για παρα πολλους λογους......................................................
Αλλα να ξερεις, καποιες στιγμες και αυτες οπως ολοι μας,
περνανε απο το μυαλο τους καποια πραγματα.......
απλα σαν σκεψεις σαν επιθυμιες..εστω φευγαλεα...
=πως μπορει να ηταν..εαν ηταν τα πραγματα διαφορετικα....??????
Φυσικα..Οπως περνανε ετσι και φευγουν.....για να μπορεσουν να συνεχισουν την δουλεια.....
να μπορεσουν να Βγαζουν λεφτα οπως ειπες.....

Ειχα ερθει καποια στιγμη, πολυ κοντα με μια απο δαυτες...........
ειχαμε ανταλλαξει ας το πουμε --ας το πουμε-- Ενεργειες
Επικοινωνουσαμε στην ουσια εαν με καταλαβαινεις......
ξερεις πως αλλαζε η ματια της--η συμπεριφορα της οταν πανω στο γαμησι
της ελεγα πουτανα....--τελειωμενη ψωλοπουτανα.. εισαι....
--εννοω ερωτικες κουβεντες--που θα ελεγα στην οποια γκομενα
επανω στην καβλα μου =οχι κατι για την δουλεια της=
Ενοείται οτι ηξερε ποια ηταν και τι εκανε....
αλλα εκεινη την στιγμη αυτο την ενοχλουσε...
θα ηθελε κατι διαφορετικο για τον εαυτο της........
==Αυτο που σου λεω κρατα το==

Και οπως ειπε σοφα η ΑΝΝΑ24, οτι και να συνβαινει...
ΣΕΞ ΚΑΝΟΥΜΕ----ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ......
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ...............................
Καποια που τη συμπαθω ιδιαιτερα βγηκε στο σαλονι οταν με ειδε και μου εδειξε τα extension που εβαλε στα μαλλια της, δε της αρεσαν...και μου ειπε " δε μοιαζω με πορνη φτηνη"? Την κοιταξα...και της εδειξα μια χοντρη χαζοαλυσιδα επιχρυσωμενη που φοραγα στο λαιμο( σπανιως φορω τετοια...μου το χε δωρισει καποιος..) και της λεω" κι εγω δε μοιαζω με φτηνο πορνο?" Αρα πατσισαμε...τη συνεχεια την αφηνω για μενα...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί σου σορι

Φυσικά και δεν μπορείς αφού σαν άνθρωποι ανήκουμε σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:
1) Aυτούς που εργάζονται για να αποκτήσουν τα απαραίτητα προς το ζην (για να επιβιώσουν).
2) Αυτούς που εργάζονται ανιδιοτελώς για να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τους συνανθρώπους τους (εθελοντές).
3) Αυτούς που εργάζονται για να γίνουν με οποιονδήποτε τρόπο το επίκεντρο της προσοχής των άλλων και να αισθανθούν έτσι ότι έχουν σημαντική αξία ως άτομα (οι περισσότεροι πολιτικοί, οι περισσότεροι νεόπλουτοι, οι περισσότερες πουτάνες, οι νταβάδες τους κ.α).

Κάποιος μπορεί να ανήκει συγχρόνως και στις δύο πρώτες κατηγορίες, ενώ όσοι ανήκουν στην 3η κατηγορία ανήκουν αποκλειστικά σε αυτήν!

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
101
Πόντοι
0
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μιας εργαζόμενης με όλα τα παράξενα που μπορεί να συμβαίνουν σε όλη τη βάρδια καί οι απαντήσεις θα επαληθευτούν από μόνες τους

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μιας εργαζόμενης.

Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας να εργάζεται ως "ζιγκολό".

Τι θα σκεφτόσασταν πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σεξουαλική πράξη ?
Εχω φαντασιωθει τον εαυτο μου ζιγκολο και μ αρεσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom