Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.301
Σε είχα για πιο θερμή γυναίκα.

Συγνώμη για το λάθος!
Αν εσύ ξέρεις κάποια γυναίκα που έρχεται σε οργασμό επειδή την χύνουν στο στόμα να την στείλεις σε νευρολόγο γιατί δεν είναι φυσιολογικό

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Αν εσύ ξέρεις κάποια γυναίκα που έρχεται σε οργασμό επειδή την χύνουν στο στόμα να την στείλεις σε νευρολόγο γιατί δεν είναι φυσιολογικό
Δηλαδή αυτά που δείχνουν τα πορνό είναι ψεύτικα? :(

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Μου έχει λασκαρει μωρέ αυτός ο διακόπτης που συνδέει την κλειτορίδα με το την γλώσσα, πρέπει να το πάω για φτιαξιμο :2funny::2funny::2funny:
Είμαι ο ντόκτορας της περίπτωσής σου ( και κάθε περίπτωσης by the way).
Μου ζητάς αύριο ραντεβού μεσω πμ, σε χρεώνω δίωρη "συνεδρία" σε συναδελφική τιμή, κι από μεθαύριο θα τελειώνεις κι όταν φυσάς τη μυτούλα σου...

Jarilo

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
393
Πόντοι
20
Μάλλον η υπερβολική αλήθεια κάνει κακό.
Πέρα από την σεξουαλική πράξη, όταν πληρώνουμε για σεξ θέλουμε να έχουμε και την ψευδαίσθηση πως η άλλη γούσταρε που είναι μαζί μας.

Γιατι οπως ειπες δεν κανουμε φορολογικες δηλωσεις.
Ετσι βγαινουν οι παροιμίες νομιζεις!? Εγω ρωτουσα μεχρι 19-20 !? Σου αρεσε ?Ημουνα καλός ? Μετα εβγαζα πορισμα απο μονος μου...
:cheesy:
Απολυτα λογικο ειναι
Δεχονται τοσα ατομα να ασελγουν στο σωμα τους ,τι περιμενεις?
Για να κανει καποιος τετοια δουλεια ηδη θα πρεπει να κουβαλαει πολλα θεματα που δεν θα εχει λυσει ,κυριως απο την παιδικη του ηλικια
Αν βαλεις και ολα τα νεα απο την δουλεια να προστεθουν σε ολα αυτα, συσσωρευονται πολλα σε ενα ατομο που ηδη δεν ειναι ισσοροπημενο εξαρχης σε πολυ μεγαλο βαθμο οποτε...
Ναι ενω οι υπολοιποι με τις 'φυσιολογικες' δουλειες ειναι ολοι Ψ-free... αποψεις καταΨυξης :thumbsup:
Λάθος χρήση λέξης.
Χρησιμοποιεί.

Και το σεξ, δεν είναι όπως κάθε τι άλλο.
Όταν κάνεις σεξ παράγεις οξυτοκίνη μεταξύ άλλων ορμονών.

Όταν πλένεις ένα αυτοκίνητο όχι.
Οτιδηποτε σου προκαλει ικανοποιήση, οξυ drops ειναι , ακομα και αν αγαπας τη δουλεια σου που λεμε..
Μια πουτανα αν είχε να διαλεξει μεταξυ δυο πελάτων όπου τον έναν τον γουστάρει είναι όμορφος νέος, γυμνασμένους,καθαρός,ευγενής.....και θα της έδενε 20 ευρώ για να την πηδηξει και ο άλλος, άσχημος,χοντρός, μεσήλικας,ψιλοβρωμιαρης,κσι αγενής καθ θα τις έδινε 100 ευρώ για να την πηδηξει διότι είναι πλούσιος και δεν το νοιάζει....είμαι σχεφον βέβαιος οτι η πουτανα που έχει γαμηθει πολύ στη ζωή της και έχει πάθει ανοσία θα διάλεγε τα 100 ευρώ χωρίς δευτερη σκέψη και ας καταβαθος ήθελε να γαμηθει με τον όμορφο νέο.Η πουτανα δεν έχει συναισθήματα προσκυναει μόνο στο Θεό του χρήματος.
Τα προστοζην τους θελουν και αυτες..οπως ολοι ?! Μην κοιτας που μερικοι ειμαστε μουνοδουλοι :drooling-face:
Μια πουτανα που την γαμησε κάποιος με χρήματα κάποιες φορές εινσι πολύ δύσκολο να γαμηθει με αυτόν στο μέλλον δωρεάν και όταν λέω δωρεάν εννοω εντελώς δωρεάν.Πχ αν είναι να βρεθούμε έξω να σου κάνω το τραπέζι να σε κερασω ποτά ,να πληρώσω το ξενοδοχείο.........και ίσως να σου πάρω και ένα δωράκι για να σε πηδηξω έξω χωρις αμοιβή διότι με γουστάρεις, αυτό δεν είναι δωρεάν, μαλιστα ειναι πιο ακριβό από τον σγοραιο έρωτα.
Ε! και εσυ θες να πας την lamborghini βολτα και να γεμισεις με fuel pass.. :cheesy: Πως ?!
Πολύ σωστά , όπως λένε πολλοί είναι μία υπηρεσία. Όμως πρέπει να συνυπολογίσουμε πως είναι μία πανάκριβη υπηρεσία, που κοστίζει 2-3-4 μεροκάματα για 1 ώρα ηδονής κ πρέπει να φύγουμε ευχαριστημένοι, έτσι δεν είναι? Σκεφτείτε όταν πάμε στο γιατρό που μας παίρνει 50-80-100 για ένα μισάωρο κ αυτό υπηρεσία είναι κ πάμε εκεί για να γίνουμε καλά. Κ αν δε γίνουμε πάμε σε άλλον κ είμαστε δυσαρεστημένοι. Συνεπώς όταν πληρώνεις κάτι πανάκριβα έχεις κ τις ανάλογες απαιτήσεις, πρέπει να σαι αυστηρός, τα χρήματα δε τα βρίσκουμε στο δρόμο. Πολλοί ματώνουμε να ταποκτήσουμε.
Οπως επισης υπαρχει και η επιλογη των 20ευρω , οπου δεν κοστιζει 2-3-4 μεροκαματα. Αν τωρα θελουμε premium & αδρεναλινη του καινουργιου κοριτσιου βλεπε πινακα high/low risk reward και πραξε αναλογα :)
Για να το κλείσω το θέμα σε όλα αυτά,τα,έτη που είμαι ενεργός στον αγοραιο έρωτα θπηρχαν κοπέλες που περασα πολύ ωραία στο σεξ μαζί τους ,λίγες ήταν κάπου στοω10% δηλαδή με 1 κοπέλα ανά 10 που δοκίμαζα περνούσα υπέροχα, αό αυτές τις λίγες υπήρξαν κάποιες ελάχιστες που έκανα το λάθος σε εισαγωγικά να τις ερωτευτώ ως γυναίκες.....χωρίς να το επιδιώξω έτσι ρινσι ο έρωτας.....καμιά σχεδόν όσο καλά και αν τις φέρθηκα δεν .με είδε ως άνθρωπο αλλά όλες ως πελάτη δηλαδή ίσον χρήμα ,όταν το δείγμα είναι μεγάλο τινω να καταλήξω ότι οι ιεροδουλες δυδκολα αισθάνονται... ...πράγματα με πελάτες,πλέον γι αυτό είμαι απόλυτος.εχουν ανοσία από συναισθηματα .....και δεν αναφέρομαι σε αυτές που έχουν πάει με 300 ανδρες αλλά σε αυτές που που πάνε με 20 την μέρα και περιπου με 500 τον μήνα άρα τον. Χρόνο κάπου στις 5000 σνδρες.
Αυτο που περιγραφεις δεν σου εχει συμβει ποτε και με κοπέλα που δεν είναι του χωρου? Γιατι προσωπικα εμενα μου εχει συμβει οπως νομιζω και σε αρκετους απο εμας. Απλα στην προκειμενη περιπτωση εισαι και ενα κλικ πιο ψιλιασμενος μιας και ο ανταγωνισμος σου ειναι τεραστιος και το ξερεις ..!! Η ανωσια που επιφερει η πολυγαμικοτητα οπως πολυ σωστα ειπες , την εχουμε και εμεις και x10 ή x100 και εκεινες και ως γνωστον οι γυναικες ειναι πιο εγκεφαλικες απο τους αντρες αρα σκεψου το break thru που πρεπει να κανεις για να φτασεις εκει που θες/ηθελες. Αν ειναι καρμα που λενε .. ισως ερθει απο μονο του.
Τύπε τις πουτανες τις φλερτάρεις για να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες εντός του αντιτίμου … όχι για να τις βγάλεις γκόμενες.
Ακριβως αυτο + καποια χημεια χαρακτηρων + τα vibes της ημερας.

Μου εχει τυχει εσκορτ που αρκετοι συναγωνιστες εν ολιγης την λένε σκυλα και απεναντι μου ειναι φοβερο τυπακι & το αντιστροφο βεβαια να εχω διαβασει τα καλυτερα και να μην υπαρχει χημεια στο να χαλαρωσω/χαλαρωσει , ριχνεις το γκολακι και φευγεις .. απλο ΤΥΝ ή γινεσαι θαμωνας εκει που ξερεις οτι περνας καλα.-

Αλλο ενα ποστ που εφυγε off-topic απο την ηθικολογια του bou και αντι να μεινει on-topic μπας και το τιμησουν και αλλες σεξεργατριες, το πλακωσαμε πως η πουτανα παει μαζι μας για τα λεφτα, ενω εμεις δεν παμε επειδη ειναι ωραιο μουνι αλλα. .. γιατι διαβασαμε το ψυχοδιαγραμμα της και ειπαμε να την κλεισουμε και να γνωρισουμε τον εσωτερικο της κοσμο καλυτερα :fuck1:

ps φιλικα παντα :)

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
494
Πόντοι
21
Α ώστε ήταν όλα ψέματα Ε :cry::cry:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:angel::angel::angel:
Απορια δικη μου...
εστω και εαν δεν μπορει τεκμηριωμενα να απαντηθει......
Για την Φιλη μας την Αννα, θελω την γνωμη σου

Ειχα βρεθει με μια 3-4 φορες, σχετικα καλη συνεδρια,
δεν εγινε καποιος υπαινιγμος απο πλευρας μου για τα προσωπικα μας
-υπηρξε σχετικη καβλα..παιχνιδι..οκ ολα..
Τι μπορει να εκανε το Κοριτσι να επιδιωξη να Ανακαλυψη -- με δικη της μεθοδο--
εαν εγω ειμαι παντρεμενος και οταν το --ανακαλυψη..να φωναζει σαν παλαβη.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ....ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ.. ΣΕ ΜΕΝΑΑΑΑ.......
ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ........ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.........
και με χτυπησε κιολας.....
Υποψη, δεν ειχε αναφερθει το οτιδηποτε, ουτε για το μεταξυ μας-ουτε για το εαν εχω κατι...
Ειχε κατι στο μυαλο της υποσυνειδητο Η ηταν παλαβομαρες...?? --παντος κοκα δεν ειχε παρει..--
Ρε Ανννουλα εχω μείνει με την Απορια...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Προφανώς αυτό που λες το έχω κάνει κσι ισχύει αλλά το κάνω όταν το αισθάνομαι, προφανώς και δεν φλερτάρω πουτσνες για να της βγσλω γκόμενές, αλλά υπήρχαν καμια 5 κοπέλες ανάμεσα στις πάρα πολλές που έχω πάρει που τις ερωτεύτηκα ως γυναίκες . .. εκεί αλλάζει το πράγμα αν δεν έτυχε μα ερωτευτείς πουτανα είσαι τυχερός ...η πήγες με λίγες.
Τύπε καλά το πας

Screenshot_20240529_190908_Facebook.jpg

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.301
Απορια δικη μου...
εστω και εαν δεν μπορει τεκμηριωμενα να απαντηθει......
Για την Φιλη μας την Αννα, θελω την γνωμη σου

Ειχα βρεθει με μια 3-4 φορες, σχετικα καλη συνεδρια,
δεν εγινε καποιος υπαινιγμος απο πλευρας μου για τα προσωπικα μας
-υπηρξε σχετικη καβλα..παιχνιδι..οκ ολα..
Τι μπορει να εκανε το Κοριτσι να επιδιωξη να Ανακαλυψη -- με δικη της μεθοδο--
εαν εγω ειμαι παντρεμενος και οταν το --ανακαλυψη..να φωναζει σαν παλαβη.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ....ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ.. ΣΕ ΜΕΝΑΑΑΑ.......
ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ........ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.........
και με χτυπησε κιολας.....
Υποψη, δεν ειχε αναφερθει το οτιδηποτε, ουτε για το μεταξυ μας-ουτε για το εαν εχω κατι...
Ειχε κατι στο μυαλο της υποσυνειδητο Η ηταν παλαβομαρες...?? --παντος κοκα δεν ειχε παρει..--
Ρε Ανννουλα εχω μείνει με την Απορια...
Εμμμμμ ψυχική αστάθεια?

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.301
@Anna24 αρχίσει νά χρεώνεις κάθε απάντηση σού σέ ερώτηση και απορία :cheesy::cheesy:
Hahahah όλοι ξέρουν ότι λατρεύω το μπλα μπλα so it's for my own enjoyment
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξερω και εγω..????
εσενα ρωταω μηπως κ
αι καταλαβαινεις καλυτερα απο την ψυχολογια των κοριτσιων....
Δεν είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά σε κανένα επίπεδο κ ελπίζω να έκοψες μαχαίρι κάθε επαφή

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
494
Πόντοι
21
=====συναισθηματική αστάθεια είναι ψυχοφυσιολογικό
σύμπτωμα το οποίο παρατηρείται σε ορισμένες ψυχικές διαταραχές=====

Νομιζω η Αννα ειχε δικιο....υπαρχει αυτο..=ειλικρινα δεν το γνωριζα=

Φιλε Τελη....Αβυσσος η ψυχη των Κοριτσιων.......
οποτε καταλαβαινεις οτι για καποιες ισχυει το οτι
==Μπορει να σκεφτονται η να φανταζονται το οτιδηποτε==
Αυτο ως απαντηση για το τι μπορει να σκεφτονται οταν τις γαμαμε.

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιαδήποτε ερωτική επαφή με εκδιδόμενη κοπέλα ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ...ΕΙΝΑΙ OFF!!!
Τώρα γιά το τι σκέφτονται οι κοπέλες αυτές...δέν θα πρέπει να απασχολεί τούς άνδρες αυτούς πού πάνε μαζί τους
Διότι ΣΙΓΟΥΡΑ 100% δέν σκέφτονται αυτούς!!! :sunglasses:
:heavymetalbig:

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.260
Πόντοι
361