Ο σνθρωπος είναι όπως,μάθει........όλα είναι συνήθεια στην μικρή επίγεια ζωή μας.Η ιεροδουλη έχει ταυτίσει το γαμησι με χρήμα οπότε δύσκολα έναν πελάτη να τον δει ως άνθρωπο....εγώ τις ιστορίες των άλλων τις λαμβάνω ως λαμπρές εξαιρέσεις ,οι ιεροδουλες στερούνται συναισθημάτων από το πολύ γαμησι με χιλαδες αγνωστους άνδρες....αυτό ισχύει και για τους συχνούς πελάτες των οίκων ανοχής,.οι ιεροδουλες είναι τρομακτικά φυλαργυρες στην πλειοψηφία τους, έχω πολλά παραδείγματα γι αυτό ιστορίες που βαριέμαι να αφηγουναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Ναι ναι σωστή η παρατήρηση ούτε εγώ τις θέλω τις γενικεύσειςΣεβαστή.
Και δεν την απορρίπτω, συμβαίνει κι αυτό, απλά το γενικευσες...ε σε αυτό διαφωνώ
Πολλές φορές έπρεπε να πω
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Ότι κ να σου πω εγώ δεν θα εισακουστεί γιατί έχεις τον πόνο σου κ κατ επέκταση το αφήγημα που ταιριάζει, οπότε ας λήγει η κουβέντα εδώΟ σνθρωπις είναι όπως,μάθει........όλα είναι συνήθεια στην μικρή επίγεια ζωή μας.Η ιεροδουλη έχει ταυτίσει υο γαμησι με χρήμα οπότε δύσκολα έναν πελάτη να τον δει ως άνθρωπο....εγώ τις ιστορίες των άλλων τις λαμβάνω ως λαμπρές εξαιρέσεις οι ιεροδουλες στερούνται συναισθημάτων από το πολύ γαμησι με χιλαδες αγνωσυους άνθρωπους.....αυτό ισχύει και για τους συχνούς πελάτες των οίκων ανοχής,.οι ιεροδουλες είναι τρομακτικά φυλαργυρες στην πλειοψηφία τους, έχω πολλά παραδείγματα γι αυτό ιστορίες που βαριέμαι να αφηγουναι
Δεν είναι πονος διαπίστωση είναι ύστερα από τουλάχιστον 15 έτη στο σπορ το δείγμα μου είναι τεράστιο και μια χαρά εμφανισιακά είμαι και πάντα καθαρός και ευγενής σχεδόν με όλες τις κοπέλες.....απλά αυτή είναι η αλήθεια.....προφανής η αλήθεια πως η άλλη να μη πάθει ανοσία όταν την πήρανε 30 την μέρα και 600 τον μήνα....η ίδια μου το είπε δεν αισθάνεται....τίποτα!έχει νόημα να πεις κάτι σε μια τέτοια γυναίκα χαμένα λόγια!Ότι κ να σου πω εγώ δεν θα εισακουστεί γιατί έχεις τον πόνο σου κ κατ επέκταση το αφήγημα που ταιριάζει, οπότε ας λήγει η κουβέντα εδώ
TheRealMandigo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.651
- Πόντοι
- 1.071
Τύπε τις πουτανες τις φλερτάρεις για να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες εντός του αντιτίμου … όχι για να τις βγάλεις γκόμενες.Διαφωνώ, όταν σου αρέσει μια γυναίκα την φλεταρεις ,αν τύχει και είναι ιεροδουλη πάλι την φλεταάρεις αλλά είναι χσμενη η παρτίδα εξ αρχης διότι από το ένα αυτι μπαίνει και από το άλλο βγαίνει αυτό που αισθάνεσαι και της λες.. .....το κακό με τον αγοραιο έρωτα είναι ότι και εσύ ο άνδρας βλέποντας τέτοια απάθεια απο την τυχαια ιεροδουλη γίνεσαι μετά από καμιά,200 άρια που πηδηξες κυνικός χωρίς αισθήματα κσι ντρέπεσαι για το χάλι σου διότι το κάνεις για να επιβιώσεις συναισθηματικά,μέσα στον αγοραιο έρωτα αυτό είναι ένα από τα άσχημα του αγοραιου έρωτα ασφσλως ομως μετά σπο τα σεξουαλικως μεταδηδομενα νοσήματα που ενδέχεται να κολλήσει κάποιος.
Προφανώς αυτό που λες το έχω κάνει κσι ισχύει αλλά το κάνω όταν το αισθάνομαι, προφανώς και δεν φλερτάρω πουτσνες για να της βγσλω γκόμενές, αλλά υπήρχαν καμια 5 κοπέλες ανάμεσα στις πάρα πολλές που έχω πάρει που τις ερωτεύτηκα ως γυναίκες . .. εκεί αλλάζει το πράγμα αν δεν έτυχε μα ερωτευτείς πουτανα είσαι τυχερός ...η πήγες με λίγες.Τύπε τις πουτανες τις φλερτάρεις για να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες εντός του αντιτίμου … όχι για να τις βγάλεις γκόμενες.
δεν τους αξιζεις!!!Τους έχω συνηθίσει με ξέρουν μην αγχώνεσαι χαχχαχαα
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι "τι νόημα έχει να ξέρουμε τι σκέφτονται οι πόρνες όταν τις γαμάμε". Το καταλαβαίνω, είναι λεπτό το ζήτημα, και θα πέσουν κάμποσοι να με φάνε τώρα, αλλά... νοιάζεται κανένας για το τι σκέφτεται ο χασάπης όταν σου κόβει μπριζόλες; Ή μήπως τι σκέφτεται ο περιπτεράς την ώρα που σου δίνει τα τσιγάρα σου; Δεν μας νοιάζει, και δεν πρέπει να μας νοιάζει. Σεβόμαστε τις ιερόδουλες, σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες, αλλά μέχρι εκεί. Ναι, θα πούμε και τις κουβεντούλες μας, αλλά και πάλι, μέχρι εκεί. Η επαφή μας μαζί τους είναι καθαρά επαγγελματική, και έτσι πρέπει να παραμείνει. Απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν, τις ευχαριστούμε γι αυτό, και όλα καλά. Δηλαδή, αν μάθουμε οτι σκέφεται "ω ρε πούστη μου, ακόμα να τελειώσει το γουρούνι" που μπορεί να σκέφτονται πολλές εκείνη τη στιγμή, σε τι θα μας ωφελήσει;
Θα μας πέσει το πουλί σν ξεραμε ακριβώς τι σκέφτονται οι πουτανες την ώρα της πράξης, η αλήθεια αυτή ας είναι κρυφό μυστικό για το κοινό καλό.Το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι "τι νόημα έχει να ξέρουμε τι σκέφτονται οι πόρνες όταν τις γαμάμε". Το καταλαβαίνω, είναι λεπτό το ζήτημα, και θα πέσουν κάμποσοι να με φάνε τώρα, αλλά... νοιάζεται κανένας για το τι σκέφτεται ο χασάπης όταν σου κόβει μπριζόλες; Ή μήπως τι σκέφτεται ο περιπτεράς την ώρα που σου δίνει τα τσιγάρα σου; Δεν μας νοιάζει, και δεν πρέπει να μας νοιάζει. Σεβόμαστε τις ιερόδουλες, σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες, αλλά μέχρι εκεί. Ναι, θα πούμε και τις κουβεντούλες μας, αλλά και πάλι, μέχρι εκεί. Η επαφή μας μαζί τους είναι καθαρά επαγγελματική, και έτσι πρέπει να παραμείνει. Απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν, τις ευχαριστούμε γι αυτό, και όλα καλά. Δηλαδή, αν μάθουμε οτι σκέφεται "ω ρε πούστη μου, ακόμα να τελειώσει το γουρούνι" που μπορεί να σκέφτονται πολλές εκείνη τη στιγμή, σε τι θα μας ωφελήσει;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.899
- Πόντοι
- 11.096
Αναλύσεις επί τόν αναλύσεων καί πάει λέγοντας. Εδώ δεν μπόρεσαν τά μεγαλύτερα μυαλά καί σχεδόν κανένας ακόμα νά ψυχολογίση την γυναίκα καί τό γυναικείο μυαλό πώς σκέφτεται καί θέλουμε τώρα νά ξέρουμε πώς καί τί μπορεί νά σκέφτεται μια εκδιδόμενη την ώρα τής πράξης.
Μία συναλλαγή είναι υπηρεσιών σέ χρόνο ανάμεσα σε έναν άντρα με μία γυναίκα για νά περάσουμε καλά για μία ώρα ή καί παραπάνω όσο γίνεται καί όι δύο καί κυρίως ό πελάτης. Σεξ θέλουμε κατά κανόνα και νά περάσουμε καλά που που αν είναι ευχάριστο και τό κλίμα ακόμα καλύτερα.
Ευγένεια καθαριότητα βασικό καί σεβασμό θέλει από εμάς στίς εκδιδόμενες και αντίστροφα. Δεν τής αγοράζουμε ούτε μας ανοίκουν, τό κορμί τούς καί τόν χρόνο τούς μας προσφέρουν έναντι αμοιβής, τώρα αν υπάρχει καί καλή διάθεση από τίς δύο μεριές θά πάει καλά τό ραντεβού, εάν όχι δεν ξανά περνούμε την ίδια καί τέλος.
Μία συναλλαγή είναι υπηρεσιών σέ χρόνο ανάμεσα σε έναν άντρα με μία γυναίκα για νά περάσουμε καλά για μία ώρα ή καί παραπάνω όσο γίνεται καί όι δύο καί κυρίως ό πελάτης. Σεξ θέλουμε κατά κανόνα και νά περάσουμε καλά που που αν είναι ευχάριστο και τό κλίμα ακόμα καλύτερα.
Ευγένεια καθαριότητα βασικό καί σεβασμό θέλει από εμάς στίς εκδιδόμενες και αντίστροφα. Δεν τής αγοράζουμε ούτε μας ανοίκουν, τό κορμί τούς καί τόν χρόνο τούς μας προσφέρουν έναντι αμοιβής, τώρα αν υπάρχει καί καλή διάθεση από τίς δύο μεριές θά πάει καλά τό ραντεβού, εάν όχι δεν ξανά περνούμε την ίδια καί τέλος.
Όλες θέλουν αρκεί να γουστάρουν πολύ τον συγκεκριμένο άντρα!Μικρές και λεπτές θέλουν τύπε… ποια θέλει να ζορίζεται
Εγώ πιστεύω ότι γυναίκες που βρίσκονται η έχουν βρεθεί στον αγοραία έρωτα ξέρουν να ερωτεύονται κ να αγαπούν με μια ασύγκριτη δύναμη
Μόνο που συνήθως ερωτεύονται τον λάθος άντρα και τον χρυσοπληρώνουν κάθε βράδυ για να τους πει το
'' Σʽαγαπώ ʽ'!
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Πφφφφ άστα τα γλυκολογαααδεν τους αξιζεις!!!
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Δεν θα διαφωνησωΜόνο που συνήθως ερωτεύονται τον λάθος άντρα και τον χρυσοπληρώνουν κάθε βράδυ για να τους πει το
'' Σʽαγαπώ ʽ'!
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Ρε τύπε, που τα βρίσκετε αυτά?δεν τους αξιζεις!!!
Έλεος, όλο τα δυο άκρα διαβάζω
Δεν θα διαφωνησω
Όμως δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα αν σου έτυχε να χύσεις με συγκεκριμένο πελάτη όταν του έκανες ακάποτο στοματικό τελειωτικό!
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Τι ακριβώς θα με έκανε να χύσω από αυτό το σενάριο....? Δηλαδή για το ΘεόΌμως δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα αν σου έτυχε να χύσεις με συγκεκριμένο πελάτη όταν του έκανες ακάποτο στοματικό τελειωτικό!
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Ααααα χύνεις δύσκολα βλέπω.Τι ακριβώς θα με έκανε να χύσω από αυτό το σενάριο....? Δηλαδή για το Θεό
Θα τα χαλάσουμε
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.611
Μου έχει λασκαρει μωρέ αυτός ο διακόπτης που συνδέει την κλειτορίδα με το την γλώσσα, πρέπει να το πάω για φτιαξιμοΑαααα χύνεις δύσκολα βλέπω.
Θα τα χαλάσουμε
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Δύσκολο το χύσιμο ..Μου έχει λασκαρει μωρέ αυτός ο διακόπτης που συνδέει την κλειτορίδα με το την γλώσσα, πρέπει να το πάω για φτιαξιμο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις