Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Μια πουτανα που την γαμησε κάποιος με χρήματα κάποιες φορές εινσι πολύ δύσκολο να γαμηθει με αυτόν στο μέλλον δωρεάν και όταν λέω δωρεάν εννοω εντελώς δωρεάν.Πχ αν είναι να βρεθούμε έξω να σου κάνω το τραπέζι να σε κερασω ποτά ,να πληρώσω το ξενοδοχείο.........και ίσως να σου πάρω και ένα δωράκι για να σε πηδηξω έξω χωρις αμοιβή διότι με γουστάρεις, αυτό δεν είναι δωρεάν, μαλιστα ειναι πιο ακριβό από τον σγοραιο έρωτα.
Καταρχάς ο τρόπος που επιμένεις να λες πουτανα ενώ υπάρχουν πολλές άλλες λέξεις να χρησιμοποιήσεις δεν με προδιαθέτει θετικά να συνδιαλαγω μαζί σου αλλά το προσπερνάω για χάρη της κουβέντας.
Σου ξαναλεω αν εγώ γούσταρα όντως κάποιον δεν θα ήθελα κάποιο αντάλλαγμα από αυτόν θα του έλεγα να βρεθούμε εκτός δουλειάς κ αν το δεχόταν για μένα θα ήταν σαν να τον έχω γνωρίσει οπουδήποτε αλλού δεν θα έπαιζε κανέναν ρόλο, όπως κ έχει συμβεί μια φορά .
Τώρα το αν θα με κεράσει ποτό η φαγητό η οτιδήποτε είναι τελείως άλλη συζήτηση που έχει να κάνει με το αν ένας άντρας πρέπει να κερνάει. Στο οποίο απαντάω καλοδεχούμενο σίγουρα κ πάντα με κάνει να νιώθω πιο ποθητή κ πιο γυναίκα αλλά αν ο τύπος έχει τόσο κόλλημα δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, αν μιλάμε για κάτι περιστασιακό. Αλλά να σ πω την αλήθεια με τύπο που κάθεται κ τσιγκουνευεται να σε κεράσει ένα ποτό δεν νομίζω να μπορείς να περάσεις κ πολύ καλά, θα τον κερναγα εγώ κ θα του έδινα κ καμιά συμβουλή while at it
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξεκινα αλλαγη καριερας
Είμαι πολυπράγμων χαχαχαχα

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Οι πουτανες το μονο που θελουν ειναι να τρωνε πουτσες πολλες μεγαλες και χοντρες δεν σκεφτονται τιποτα άλλο γιατι απο το πολυ γαμησι εχουν γινει νυμφομανεις
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ BEST DELULU COMMENT OF 2024 PLSSSSS

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Εντάξει αλλά τόσο καλύτεροι είναι οι άντρες στην προσωπική σου ζωή και τους το δίνεις τσάμπα ενώ σε το χρεώνεις χρυσάφι;
Τέτοια λέτε ρε τύποι και κάποιοι μας λεν ναυάγια :confused:
Γιατι άραγε?

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
δηλαδή, εσύ, ή κάποιος άλλος, πρόκειται να προτιμήσει ποτέ να πάρει τη δουλειά με τα λιγότερα χρήματα (σε αναλογία 1/5 που έδωσες στο παράδειγμα) μόνο και μόνο επειδή συμπαθεί τον πελάτη; και μιλάμε για ενασχόληση που απαιτεί τον ίδιο χρόνο..

γενικά, από τη στιγμή που πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, δεν δίνεις και πολύ σημασία τι σκέφτεται ο άλλος.. αλλά θες να ναι ευχαριστημένος και αυτός που σου παρέχει την υπηρεσία, γιατί είναι πιθανότερο να σου κάνει καλή δουλειά, αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.. αν ας πούμε έρθει ο ψυκτικός για τα air condition, θα τον κεράσω και έναν καφέ..
ΑΚΡΙΒΏΣ!! δεν ξέρω ποιο κομμάτι είναι δυσνόητο σε όλο αυτό

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.414
Πόντοι
456
Πολύ σωστά , όπως λένε πολλοί είναι μία υπηρεσία. Όμως πρέπει να συνυπολογίσουμε πως είναι μία πανάκριβη υπηρεσία, που κοστίζει 2-3-4 μεροκάματα για 1 ώρα ηδονής κ πρέπει να φύγουμε ευχαριστημένοι, έτσι δεν είναι? Σκεφτείτε όταν πάμε στο γιατρό που μας παίρνει 50-80-100 για ένα μισάωρο κ αυτό υπηρεσία είναι κ πάμε εκεί για να γίνουμε καλά. Κ αν δε γίνουμε πάμε σε άλλον κ είμαστε δυσαρεστημένοι. Συνεπώς όταν πληρώνεις κάτι πανάκριβα έχεις κ τις ανάλογες απαιτήσεις, πρέπει να σαι αυστηρός, τα χρήματα δε τα βρίσκουμε στο δρόμο. Πολλοί ματώνουμε να ταποκτήσουμε.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Μια πουτανα που την γαμησε κάποιος με χρήματα κάποιες φορές εινσι πολύ δύσκολο να γαμηθει με αυτόν στο μέλλον δωρεάν και όταν λέω δωρεάν εννοω εντελώς δωρεάν.Πχ αν είναι να βρεθούμε έξω να σου κάνω το τραπέζι να σε κερασω ποτά ,να πληρώσω το ξενοδοχείο.........και ίσως να σου πάρω και ένα δωράκι για να σε πηδηξω έξω χωρις αμοιβή διότι με γουστάρεις, αυτό δεν είναι δωρεάν, μαλιστα ειναι πιο ακριβό από τον σγοραιο έρωτα.
Νομίζω πιο μεγάλο θέμα είναι αν ο πελάτης θα δει μια εκδιδόμενη σαν κανονική κοπέλα μετά. Δηλαδή οκ εγώ σε γουστάρω εσύ με γουστάρεις? Θα μου φερθείς σαν κοπέλα που γουστάρεις η θέλεις απλά τσαμπα εκδιδόμενη
Γιατί δεν νομίζω με κάποια κοπέλα που γουστάρεις να σκεφτόσουν χμμμ σιγά μην την κεράσω σιγά μην την βγάλω για φαγητό. Θα το έκανες με χαρά κιόλας γιατί την γουστάρεις.
Οπότε αυτό που ακούω από αυτό που λες είναι εσύ να με βλέπεις σαν γκόμενο κ εγώ θα σε βλέπω σαν πουτανα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
ΑΚΡΙΒΏΣ!! δεν ξέρω ποιο κομμάτι είναι δυσνόητο σε όλο αυτό
Ωραία λοιπόν απο αυτούς τους πελάτες που γούσταρες πραγματικά σε πόσους είπες θέλω να σε ξαναδώ έξω, όχι ως πελάτη αλλά ως άνθρωπο......κανέναν λέω εγώ αυτά είναι θεωρητικές μπούρδες. Η ιεροδουλη έχει μάθει γαμησι ίσον κέρδος και καλά κάνει, μαζί της είμαι άλλωστε έχω περάσει πανέμορφα με κάποιες ιεροφουλες όλα αυτά τα χρόνια κσι της αγαπάω διότι πήρα αυτό που ήθελα,φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές απατεωνιές όπως σε όλα τα επαγγέλματα... αλλά δυστυχώς δυδκολα μια ιεριοδουλη νοιώθει κάτι με έναν πελάτη......τον βλέπει ως χρήμα κ μόνο ως χρήμα σπάνια θα συμβεί αυτό που περιγράφεις.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Ωραία λοιπόν απο αυτούς τους πελάτες που γούσταρες πραγματικά σε πόσους είπες θέλω να σε ξαναδώ έξω, όχι ως πελάτη αλλά ως άνθρωπο......κανέναν λέω εγώ αυτά είναι θεωρητικές μπούρδες. Η ιεροδουλη έχει μάθει γαμησι ίσον κέρδος και καλά κάνει, μαζί της είμαι άλλωστε έχω περάσει πανέμορφα με κάποιες ιεροφουλες όλα αυτά τα χρόνια κσι της αγαπάω διότι πήρα αυτό που ήθελα,φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές απατεωνιές όπως σε όλα τα επαγγέλματα... αλλά δυστυχώς δυδκολα μια ιεριοδουλη νοιώθει κάτι με έναν πελάτη......τον βλέπει ως χρήμα κ μόνο ως χρήμα σπάνια θα συμβεί αυτό που περιγράφεις.
Δύο φορές το έχω προτείνει την μία έγινε την άλλη έφαγα πόρτα.
Άλλες δύο τρεις το έχω ξανασκεφτεί αλλά ήταν παντρεμένοι κ δεν μπλέκω.
Σε κάλυψα?
Κ προφανώς μια σεξεργατρια σε βλέπει ως χρήμα γιατί ΑΥΤΌ ΕΊΣΑΙ, είναι εκεί για να κάνει ΔΟΥΛΕΙΆ. Οτιδήποτε άλλο προκύψει είναι εξαίρεση κ όχι το αναμενόμενο

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Νομίζω πιο μεγάλο θέμα είναι αν ο πελάτης θα δει μια εκδιδόμενη σαν κανονική κοπέλα μετά. Δηλαδή οκ εγώ σε γουστάρω εσύ με γουστάρεις? Θα μου φερθείς σαν κοπέλα που γουστάρεις η θέλεις απλά τσαμπα εκδιδόμενη
Γιατί δεν νομίζω με κάποια κοπέλα που γουστάρεις να σκεφτόσουν χμμμ σιγά μην την κεράσω σιγά μην την βγάλω για φαγητό. Θα το έκανες με χαρά κιόλας γιατί την γουστάρεις.
Οπότε αυτό που ακούω από αυτό που λες είναι εσύ να με βλέπεις σαν γκόμενο κ εγώ θα σε βλέπω σαν πουτανα
Προφανώς και θα,σε δω σαν μη πουτανα για να βγω μαζι σου έξω και ασφαλώς αν σε γουστάρω θα κεράσω στα πρώτα ραντεβού...και εννοείτε ο άντρας δεν πρέπει γενικά να είναι τσιγκούνης αλλά αλο αυτό και άλλο η εκμετάλλευση ......καταρχήν για να βγει ένας νορμάλ άντρας έξω με μια ιεροδουλη δεν το κάνει για να την πηδηξει δωρεάν το κάνει γιατί την γουστάρει ως γυναίκα του αρέσει πολύ.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Προφανώς και θα,σε δω σαν μη πουτανα για να βγω μαζι σου έξω και ασφαλώς αν σε γουστάρω θα κεράσω στα πρώτα ραντεβού...και εννοείτε ο άντρας δεν πρέπει γενικά να είναι τσιγκούνης αλλά αλο αυτό και άλλο η εκμετάλλευση ......καταρχήν για να βγει ένας νορμάλ άντρας έξω με μια ιεροδουλη δεν το κάνει για να την πηδηξει δωρεάν το κάνει γιατί την γουστάρει ως γυναίκα του αρέσει πολύ.
Εσύ το εθεσες το θέμα ότι αν πρέπει να κεράσω και και και τότε δεν το κάνεις δωρεάν
Αν έχω βγει με κάποιον εκτός δουλειάς είτε τον γνώρισα εντός είτε τον γνώρισα εκτός οι απαιτήσεις κ τα expectations είναι τα ίδια.
Κ πίστεψε με αν περνάω όμορφα με κάποιον κ με γεμίζει ούτε εγώ είμαι τσιγκούνα κ δώρα μου αρέσει να κάνω και και.
Οπότε ίσως μάθε να διαλέγεις καλύτερα με ποια θα ασχοληθείς

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Πχ αν είναι να βρεθούμε έξω να σου κάνω το τραπέζι να σε κερασω ποτά ,να πληρώσω το ξενοδοχείο.........και ίσως να σου πάρω και ένα δωράκι για να σε πηδηξω έξω χωρις αμοιβή διότι με γουστάρεις, αυτό δεν είναι δωρεάν, μαλιστα ειναι πιο ακριβό από τον σγοραιο έρωτα.
Χωρίς να συσχετίζω καθόλου τις κοπέλες που συμμετέχουν στο θέμα με το σχόλιό μου , απλά να τονίσω , ότι επειδή γνωρίζω πολύ κόσμο και ακούω πολλές ιστορίες ... ότι ...

υπάρχουν άπειροι μαλάκες που κερνάνε γκόμενες έξω, τους κάνουν δώρα και μάλιστα ... τις πάνε και ταξίδια ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ.

Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε.

Υ.Γ. Με τον όρο μαλάκας δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πουτάνα , με χαλάει .
Αυτές που βγαίνουν με τους μαλάκες που τις κερνάνε, τους κάνουν δώρα και τις πάνε ταξίδια,
χωρίς να πηδιούνται μαζί τους, είναι καριόλες .

Πολύ κακό να είναι κάποια καριόλα. Οπότε αν και προσβλητικός και απαξιωτικός ο χαρακτηρισμός,
δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ για αυτές .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Εσύ το εθεσες το θέμα ότι αν πρέπει να κεράσω και και και τότε δεν το κάνεις δωρεάν
Αν έχω βγει με κάποιον εκτός δουλειάς είτε τον γνώρισα εντός είτε τον γνώρισα εκτός οι απαιτήσεις κ τα expectations είναι τα ίδια.
Κ πίστεψε με αν περνάω όμορφα με κάποιον κ με γεμίζει ούτε εγώ είμαι τσιγκούνα κ δώρα μου αρέσει να κάνω και και.
Οπότε ίσως μάθε να διαλέγεις καλύτερα με ποια θα ασχοληθείς
Κοίτα να δεις ασχολείσαι με ότι ερωτεύεσαι στη ζωή και ο έρωτας είναι ένας απρόσκλητος επισκέπτης, αλίμονο να μπορούσαμε να διαταξουμε την καρδιά μας,πότε αλλά κυρίως ποιον,ποίαν θα ερωτευτει.......ξέρεις πολλές φορές ότι ερωτεύτηκες τον "λάθος" άνθρωπο αλλά εσύ θα πας πάλι ως το τέλος και ας ξέρεις ότι θα βγεις χαμένος ,δεν σε νοιάζει διότι είσαι τρελα ερωτευμένος, δε σε ενοχλεί αν η άλλη πχ είναι ιεροδουλη, την έχεις ερωτευτει ........το δέχεσαι διότι στον έρωτα δεν χωράει η λογική.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Κοίτα να δεις ασχολείσαι με ότι ερωτεύεσαι στη ζωή και ο έρωτας είναι ένας απρόσκλητος επισκέπτης, αλίμονο να μπορούσαμε να διταξουμε την καρδιά μας,πότε αλλά κυρίως ποιον,ποίαν θα ερωτευτει.......ξέρεις πολλές φορές ότι ερωτεύτηκες τον "λάθος άνθρωπο αλλά εσύ θα πας πάλι ως το τέλος και ας ξέρεις ότι χαμένος ία βγεις δεν σε νοιάζει ριδσι ερωτευμένος, δε σε ενοχλεί αν η άλλη πχ είναι ιετοφουλη αν την έχεις ερωτευτει ........το δέχεσαι διότι στον έρωτα δεν χωράει η λογική.
Δεν διαφωνώ καθόλου! Αλλά αν γνωρίζεις ότι είναι ο λάθος άνθρωπος κ παρόλα αυτά συνεχίζεις στο τέλος there's no one to blame but yourself
Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί.
Τώρα να τους παίρνει όλους η μπάλα επειδή κάναμε εμείς κακές επιλογές δεν χρειάζεται όμως

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν διαφωνώ καθόλου! Αλλά αν γνωρίζεις ότι είναι ο λάθος άνθρωπος κ παρόλα αυτά συνεχίζεις στο τέλος there's no one to blame but yourself
Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί.
Τώρα να τους παίρνει όλους η μπάλα επειδή κάναμε εμείς κακές επιλογές δεν χρειάζεται όμως
Για να το κλείσω το θέμα σε όλα αυτά,τα,έτη που είμαι ενεργός στον αγοραιο έρωτα θπηρχαν κοπέλες που περασα πολύ ωραία στο σεξ μαζί τους ,λίγες ήταν κάπου στοω10% δηλαδή με 1 κοπέλα ανά 10 που δοκίμαζα περνούσα υπέροχα, αό αυτές τις λίγες υπήρξαν κάποιες ελάχιστες που έκανα το λάθος σε εισαγωγικά να τις ερωτευτώ ως γυναίκες.....χωρίς να το επιδιώξω έτσι ρινσι ο έρωτας.....καμιά σχεδόν όσο καλά και αν τις φέρθηκα δεν .με είδε ως άνθρωπο αλλά όλες ως πελάτη δηλαδή ίσον χρήμα ,όταν το δείγμα είναι μεγάλο τινω να καταλήξω ότι οι ιεροδουλες δυδκολα αισθάνονται... ...πράγματα με πελάτες,πλέον γι αυτό είμαι απόλυτος.εχουν ανοσία από συναισθηματα .....και δεν αναφέρομαι σε αυτές που έχουν πάει με 300 ανδρες αλλά σε αυτές που που πάνε με 20 την μέρα και περιπου με 500 τον μήνα άρα τον. Χρόνο κάπου στις 5000 σνδρες.

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
763
Πόντοι
301
Καταρχάς ο τρόπος που επιμένεις να λες πουτανα ενώ υπάρχουν πολλές άλλες λέξεις να χρησιμοποιήσεις δεν με προδιαθέτει θετικά να συνδιαλαγω μαζί σου αλλά το προσπερνάω για χάρη της κουβέντας.
Σου ξαναλεω αν εγώ γούσταρα όντως κάποιον δεν θα ήθελα κάποιο αντάλλαγμα από αυτόν θα του έλεγα να βρεθούμε εκτός δουλειάς κ αν το δεχόταν για μένα θα ήταν σαν να τον έχω γνωρίσει οπουδήποτε αλλού δεν θα έπαιζε κανέναν ρόλο, όπως κ έχει συμβεί μια φορά .
Τώρα το αν θα με κεράσει ποτό η φαγητό η οτιδήποτε είναι τελείως άλλη συζήτηση που έχει να κάνει με το αν ένας άντρας πρέπει να κερνάει. Στο οποίο απαντάω καλοδεχούμενο σίγουρα κ πάντα με κάνει να νιώθω πιο ποθητή κ πιο γυναίκα αλλά αν ο τύπος έχει τόσο κόλλημα δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, αν μιλάμε για κάτι περιστασιακό. Αλλά να σ πω την αλήθεια με τύπο που κάθεται κ τσιγκουνευεται να σε κεράσει ένα ποτό δεν νομίζω να μπορείς να περάσεις κ πολύ καλά, θα τον κερναγα εγώ κ θα του έδινα κ καμιά συμβουλή while at it
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είμαι πολυπράγμων χαχαχαχα
μην τα λες αυτα εδω μεσα. τι πολυπραγμων. και κοσμο και κυταρρα που φαινεται να ειναι πολυ λιγα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Anna24

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.303
Για να το κλείσω το θέμα σε όλα αυτά,τα,έτη που είμαι ενεργός στον αγοραιο έρωτα θπηρχαν κοπέλες που περασα πολύ ωραία στο σεξ μαζί τους ,λίγες ήταν κάπου στοω10% δηλαδή με 1 κοπέλα ανά 10 που δοκίμαζα περνούσα υπέροχα, αό αυτές τις λίγες υπήρξαν κάποιες ελάχιστες που έκανα το λάθος σε εισαγωγικά να τις ερωτευτώ ως γυναίκες.....χωρίς να το επιδιώξω έτσι ρινσι ο έρωτας.....καμιά σχεδόν όσο καλά και αν τις φέρθηκα δεν .με είδε ως άνθρωπο αλλά όλες ως πελάτη δηλαδή ίσον χρήμα ,όταν το δείγμα είναι μεγάλο τινω να καταλήξω ότι οι ιεροδουλες δυδκολα αισθάνονται... ...πράγματα με πελάτες,πλέον γι αυτό είμαι απόλυτος.εχουν ανοσία από συναισθηματα .....και δεν αναφέρομαι σε αυτές που έχουν πάει με 300 ανδρες αλλά σε αυτές που που πάνε με 20 την μέρα και περιπου με 600 τον μήνα άρα τον. Χρόνο κάπου στις 5000 σνδρες.
Κοιτάξε μάλλον απλώς σε είδαν σαν εύκολα χρήματα, το οποίο δεν είναι σίγουρα ωραίο για σένα αλλά δεν μπορεί κ να το πει κάποιος παράλογο, δηλαδή αν εσύ ανοίχτηκες κ έδειξες τα χαρτιά σου πολύ γρήγορα είναι παγίδα
Λυπάμαι που σου έτυχε αυτό κ πάνω από μια φορά κιόλας αλλά να μην ξεχνάμε ότι εκείνες για πελάτη σε ήθελαν εξαρχής δεν έψαχναν σχέση οπότε δεν μπορώ κ να τις κατηγορήσω ακριβώς, εκτός αν υπήρξε κάποια ξεκάθαρη κοροϊδίας κ παραπλάνηση τότε ναι.
Δεν είμαστε όλες έτσι πάντως. Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα παραειμαι συναισθηματική κ όλοι μου λένε γίνε πιο χοντροπετση αλλά δεν είναι έτσι η φτιαξια μου τι να γίνει

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Κοιτάξε μάλλον απλώς σε είδαν σαν εύκολα χρήματα, το οποίο δεν είναι σίγουρα ωραίο για σένα αλλά δεν μπορεί κ να το πει κάποιος παράλογο, δηλαδή αν εσύ ανοίχτηκες κ έδειξες τα χαρτιά σου πολύ γρήγορα είναι παγίδα
Λυπάμαι που σου έτυχε αυτό κ πάνω από μια φορά κιόλας αλλά να μην ξεχνάμε ότι εκείνες για πελάτη σε ήθελαν εξαρχής δεν έψαχναν σχέση οπότε δεν μπορώ κ να τις κατηγορήσω ακριβώς, εκτός αν υπήρξε κάποια ξεκάθαρη κοροϊδίας κ παραπλάνηση τότε ναι.
Δεν είμαστε όλες έτσι πάντως. Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα παραειμαι συναισθηματική κ όλοι μου λένε γίνε πιο χοντροπετση αλλά δεν είναι έτσι η φτιαξια μου τι να γίνει
Δεν με κοροθδεψε καμιά απλά έχουν πάθει ανοσία από το πολύ γαμησι με διαφορετικούς ανδρες που τις λένε κοπλιμέντα και μεγάλα λόγια και δεν εκτομανε τις δικές σου καλές προθέσεις τα τα ειλικρινή λόγια,,,,,λογικό είναι, οπότε όταν ερωτευτείς με τέτοια γυναίκα την πάτησες......και οποιος πει ότι δεν θα ερωτετμυτει ιεροδουλη λέει ψέμματα, εκτός αν έχει πάει το πολύ με 30 ιεροφουλες στην ζωή του τοτε μπορεί κ να μην τύχει να ερωτευτεί, αν πας πάνω από 200 τότε είναι αδύνατο να μην ερωτευτείς κάποιες....διότι αν δεν ερωτευτείς και τότε σημαίνει ότι έχεις θέμα ,με τόσο μεγάλο δείγμα όπου εσύ επέλεξες κ ποιες θα πηδηξεις δηλαδή σου άρεσαν κι όλες εμφανισιακά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom