Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
749
Πόντοι
301
Ως κοινωνιοπαθής, ορίζεται αυτός που χρησιμοποιεί τους άλλους για να πετύχει αυτά που θέλει, χωρίς να νοιάζεται για αυτούς.

Μια κοπέλα του χώρου, χρησιμοποιεί τους άντρες για να πάρουν τα χρήματα που επιθυμούν.
Οι άνδρες, τις χρησιμοποιούν για να πάρουν ικανοποίηση και μια αίσθηση πως μετράνε.
Το ίδιο πιθανόν γίνεται και με περιστασιακές σχέσεις. Σπάνια και οι 2 θα το δουν ως κάτι εντελώς περιστασιακό. Το πιθανότερο είναι πως ο ένας θα θέλει κάτι ακόμη.
Στην περίπτωση αυτή, ο ένας θα εκμεταλλευτεί τον άλλο για να ικανοποιηθεί, χωρίς να νοιάζεται για το πως θα νιώσει.

Συμπερασματικά, η διαδικασία της πολυγαμίας, τις περισσότερες φορές θα οδηγήσει τον άνθρωπο σε μια κατάσταση όπου θα πράττει ως κοινωνιοπαθής.
Όταν αυτή η συμπεριφορά επαναλαμβάνεται, γίνεται συνήθεια και ο άνθρωπος μουδιάζει και θα γίνεται όλο και λιγότερο συναισθηματικός.

Θέλει συνειδητή προσπάθεια για να προσπαθήσει κάποιος να το αλλάξει αυτό.
κατσε αδερφε μισο. η πληρωμη για το σεξ και γενικα η πληρωμη για οτιδηποτε ειναι κατι περιστασιακο. δινεις λεφτα σε μια κοπελα, κανετε σεξ και τελος. αν η οποια πλευρα θελει κατι παραπανω εκτος των υπηρεσιων εξτρα και μη, τοτε φταιει αυτος/αυτη που θελει κατι παραπανω. οταν μιλαμε για μη περιστασιακη σχεση μιλαμε οτι ακομα και η πληρωμη για το σεξ βαδιζει σε δρομους "μονογαμικους" ή εχει βλεψεις για κατι τετοιο. ακομα και εκτος πληρωμης, αν εγω εχω κανονισει με μια γυναικα να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ, αν στην πορεια θελησω κατι αλλο φταιω εγω και vice versa. αν παλι απο την αρχικη συμφωνια (ειτε με λεφτα ειτε οχι) θελησω παλι κατι παραπανω, παλι φταιω εγω. τετοιες σχεσεις/στιγμες μονο περιστασιακες ειναι. αν καποιος το δει καπως αλλιως εκει μπαινουν ανασφαλειες και κομπλεξ απο το πως θα σου συμπεριφερθει ο αλλος. αν στο σεξ σου συμπεριφερθει η κοπελα πιο γλυκα ή κατσετε αγκαλια μετα και σου βγει ενα συναισθημα που αντικρουει την αρχικη συμφωνια (μονο σεξ ή σεξ με λεφτα) τοτε "φταιει" αυτος με τα συναισθηματα και κανονικα θα πρεπει να κανει πισω γιατι δεν θα βγει κατι οταν και οι δυο δεν ειστε στην ιδια σελιδα

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.257
Ελπίζω να μην με παρεξηγείς. Δεν κρίνω κάτι.
Αναφέρω πως είναι τα πράγματα.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε, αλλά δεν είναι και καλό να εθελοτυφλούμε.
Το περιγράφεις σαν να έχει αρνητικό πρόσημο κ δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν πέφτει κάποιος θύμα ούτε από την μία κ ούτε από την άλλη

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.257
κατσε αδερφε μισο. η πληρωμη για το σεξ και γενικα η πληρωμη για οτιδηποτε ειναι κατι περιστασιακο. δινεις λεφτα σε μια κοπελα, κανετε σεξ και τελος. αν η οποια πλευρα θελει κατι παραπανω εκτος των υπηρεσιων εξτρα και μη, τοτε φταιει αυτος/αυτη που θελει κατι παραπανω. οταν μιλαμε για μη περιστασιακη σχεση μιλαμε οτι ακομα και η πληρωμη για το σεξ βαδιζει σε δρομους "μονογαμικους" ή εχει βλεψεις για κατι τετοιο. ακομα και εκτος πληρωμης, αν εγω εχω κανονισει με μια γυναικα να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ, αν στην πορεια θελησω κατι αλλο φταιω εγω και vice versa. αν παλι απο την αρχικη συμφωνια (ειτε με λεφτα ειτε οχι) θελησω παλι κατι παραπανω, παλι φταιω εγω. τετοιες σχεσεις/στιγμες μονο περιστασιακες ειναι. αν καποιος το δει καπως αλλιως εκει μπαινουν ανασφαλειες και κομπλεξ απο το πως θα σου συμπεριφερθει ο αλλος. αν στο σεξ σου συμπεριφερθει η κοπελα πιο γλυκα ή κατσετε αγκαλια μετα και σου βγει ενα συναισθημα που αντικρουει την αρχικη συμφωνια (μονο σεξ ή σεξ με λεφτα) τοτε "φταιει" αυτος με τα συναισθηματα και κανονικα θα πρεπει να κανει πισω γιατι δεν θα βγει κατι οταν και οι δυο δεν ειστε στην ιδια σελιδα
So well put!!!

Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
185
Πόντοι
0
Το περιγράφεις σαν να έχει αρνητικό πρόσημο κ δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν πέφτει κάποιος θύμα ούτε από την μία κ ούτε από την άλλη
Αναφέρομαι γενικότερα στην πολυγαμία. Ο αγοραίος έρωτας ήταν ένα παράδειγμα, όπως παράδειγμα ήταν και οι περιστασιακές σχέσεις.

Ο ένας παίρνει αυτό ακριβώς που θέλει από τον άλλο, χωρίς να ενδιαφέρεται για το πως νιώθει.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.257
Αναφέρομαι γενικότερα στην πολυγαμία. Ο αγοραίος έρωτας ήταν ένα παράδειγμα, όπως παράδειγμα ήταν και οι περιστασιακές σχέσεις.

Ο ένας παίρνει αυτό ακριβώς που θέλει από τον άλλο, χωρίς να ενδιαφέρεται για το πως νιώθει.
Αφού έχουν συμφωνηθεί κάποια πράγματα γιατί να ενδιαφερθεί για κάτι παραπάνω?
Αν εγώ αναπτύξω κάποιο παράλογο δέσιμο με την κομμωτήρια μου φταίει αυτή?

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
749
Πόντοι
301

μου εχεις τραβηξει πολυ την προσοχη και δεν το λεω με κακια. στο κομματι του σεξ που ειναι κατι σαρκικο γιατι να με ενδιαφερει πως νιωθει η αλλη? και γιατι να την ενδιαφερει πως νιωθω? και γιατι να με ενδιαφερει αν την ενδιαφερει πως νιωθω? εννοω η ευκολια του πληρωμενου σεξ ειναι αυτο. να βγαλω την καυλα/γουστα μου χωρις να χρειαζεται να χρειαστει να νιωσω το οτιδηποτε. οι ανθρωποι κανουμε τα ευκολα δυσκολα συνεχεια. σχεσεις, λεφτα, τα θελω μας. καλως κακως υπαρχει κατι (ο αγοραιος ερωτας) που ειναι ευκολο. γιατι να χρειαστει να μπλεξουμε συναισθηματα? εκτος αν το πας σε ενα bigger scale οπου γενικα οι ανθρωποι δεν σκεφτομαστε τον συναθρωπο κλπ. που οκ ναι το ακουω αλλα νομιζω στο σεξ επι πληρωμη δεν κολλαει

• Like

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μια πουτανα αν είχε να διαλεξει μεταξυ δυο πελάτων όπου τον έναν τον γουστάρει είναι όμορφος νέος, γυμνασμένους,καθαρός,ευγενής.....και θα της έδενε 20 ευρώ για να την πηδηξει και ο άλλος, άσχημος,χοντρός, μεσήλικας,ψιλοβρωμιαρης,κσι αγενής καθ θα τις έδινε 100 ευρώ για να την πηδηξει διότι είναι πλούσιος και δεν το νοιάζει....είμαι σχεφον βέβαιος οτι η πουτανα που έχει γαμηθει πολύ στη ζωή της και έχει πάθει ανοσία θα διάλεγε τα 100 ευρώ χωρίς δευτερη σκέψη και ας καταβαθος ήθελε να γαμηθει με τον όμορφο νέο.Η πουτανα δεν έχει συναισθήματα προσκυναει μόνο στο Θεό του χρήματος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
185
Πόντοι
0
μου εχεις τραβηξει πολυ την προσοχη και δεν το λεω με κακια. στο κομματι του σεξ που ειναι κατι σαρκικο γιατι να με ενδιαφερει πως νιωθει η αλλη? και γιατι να την ενδιαφερει πως νιωθω? και γιατι να με ενδιαφερει αν την ενδιαφερει πως νιωθω? εννοω η ευκολια του πληρωμενου σεξ ειναι αυτο. να βγαλω την καυλα/γουστα μου χωρις να χρειαζεται να χρειαστει να νιωσω το οτιδηποτε. οι ανθρωποι κανουμε τα ευκολα δυσκολα συνεχεια. σχεσεις, λεφτα, τα θελω μας. καλως κακως υπαρχει κατι (ο αγοραιος ερωτας) που ειναι ευκολο. γιατι να χρειαστει να μπλεξουμε συναισθηματα? εκτος αν το πας σε ενα bigger scale οπου γενικα οι ανθρωποι δεν σκεφτομαστε τον συναθρωπο κλπ. που οκ ναι το ακουω αλλα νομιζω στο σεξ επι πληρωμη δεν κολλαει
Δεν είπα ότι πρέπει να σε ενδιαφέρει.
Αν δεις λίγο πιο πίσω λέω αυτό ακριβώς.
Πως όταν πάω με κοπέλα του χώρου δεν με νοιάζει αν θα ικανοποιηθεί. Με νοιάζει να περάσω εγώ καλά.

Αλλά αυτό ακριβώς είναι που λέω, πως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του κοινωνιοπαθή, και όταν το επαναλαμβάνουμε, τότε αυτό γίνεται μια συνήθεια, και εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να το αφήσει να επεκταθεί στην υπόλοιπη προσωπικότητά του, χωρίς να το καταλάβει.

Όχι από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μέσα σε μερικά χρόνια εύκολα.
Το χω δει να συμβαίνει σε κοντινούς μου, και το έχω νιώσει στον εαυτό μου.
Δεν μιλάω μόνο θεωρητικά.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.257
Μια πουτανα αν είχε να διαλεξει μεταξυ δυο πελάτων όπου τον έναν τον γουστάρει είναι όμορφος νέος, γυμνασμένους,καθαρός,ευγενής.....και θα της έδενε 20 ευρώ για να την πηδηξει και ο άλλος, άσχημος,χοντρός, μεσήλικας,ψιλοβρωμιαρης,κσι αγενής καθ θα τις έδινε 100 ευρώ για να την πηδηξει διότι είναι πλούσιος και δεν το νοιάζει....είμαι σχεφον βέβαιος οτι η πουτανα που έχει γαμηθει πολύ στη ζωή της και έχει πάθει ανοσία θα διάλεγε τα 100 ευρώ χωρίς δευτερη σκέψη και ας καταβαθος ήθελε να γαμηθει με τον όμορφο νέο.Η πουτανα δεν έχει συναισθήματα προσκυναει μόνο στο Θεό του χρήματος.
Α άρα επειδή κάποιος είναι ωραίος πρέπει να πληρώνει λιγότερο? Η τιμή είναι ίδια για όλους κ δεν έχει να κάνει με τον ποιόν έχεις απέναντι σου αλλά με το πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου και τις υπηρεσίες σου
Αλλιώς αν με ενδιαφέρει η εμφάνιση πάμε να βγούμε για ποτό ραντεβουδακι

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Οι πουτανες το μονο που θελουν ειναι να τρωνε πουτσες πολλες μεγαλες και χοντρες δεν σκεφτονται τιποτα άλλο γιατι απο το πολυ γαμησι εχουν γινει νυμφομανεις

• Χαχα

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
749
Πόντοι
301
Δεν είπα ότι πρέπει να σε ενδιαφέρει.
Αν δεις λίγο πιο πίσω λέω αυτό ακριβώς.
Πως όταν πάω με κοπέλα του χώρου δεν με νοιάζει αν θα ικανοποιηθεί. Με νοιάζει να περάσω εγώ καλά.

Αλλά αυτό ακριβώς είναι που λέω, πως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του κοινωνιοπαθή, και όταν το επαναλαμβάνουμε, τότε αυτό γίνεται μια συνήθεια, και εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να το αφήσει να επεκταθεί στην υπόλοιπη προσωπικότητά του, χωρίς να το καταλάβει.

Όχι από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μέσα σε μερικά χρόνια εύκολα.
Το χω δει να συμβαίνει σε κοντινούς μου, και το έχω νιώσει στον εαυτό μου.
Δεν μιλάω μόνο θεωρητικά.
οκ οκ τωρα σε πιανω. καταλαβα λαθος. ναι ισχυει αυτο που λες σιγουρα. τετοιοι ανθρωποι ειτε εχουν απαθεια γενικα για τα συναισθηματα του αλλου, ειτε εχουν φαει πολυ μα πολυ σκατο και σου λεει α γαμησου δεν δινω σημασια σε τιποτα. βεβαια οπως ειπα και σε αλλο σχολιο, ο αγοραιος ερωτας ειναι πολυ ευκολος. η αποστασιοποιηση σε συναισθηματα ειναι λογω ευκολιας πολλες φορες. ειναι πιο ευκολο για μενα. να κυνηγαω, να μοχθω και να προσπαθω για μια σχεση, ή να δινω 1-2 φορες τον μηνα λεφτα για να εκπληρωσω μια σωματικη μου αναγκη? και οχι μονο σε ερωτικες σχεσεις αλλα και σε φιλικες το ιδιο συμβαινει. η ευκολια στο να μην χαλασω την βολη μου πεταει το νοιαξιμο στα σκουπιδια

Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
185
Πόντοι
0
οκ οκ τωρα σε πιανω. καταλαβα λαθος. ναι ισχυει αυτο που λες σιγουρα. τετοιοι ανθρωποι ειτε εχουν απαθεια γενικα για τα συναισθηματα του αλλου, ειτε εχουν φαει πολυ μα πολυ σκατο και σου λεει α γαμησου δεν δινω σημασια σε τιποτα. βεβαια οπως ειπα και σε αλλο σχολιο, ο αγοραιος ερωτας ειναι πολυ ευκολος. η αποστασιοποιηση σε συναισθηματα ειναι λογω ευκολιας πολλες φορες. ειναι πιο ευκολο για μενα. να κυνηγαω, να μοχθω και να προσπαθω για μια σχεση, ή να δινω 1-2 φορες τον μηνα λεφτα για να εκπληρωσω μια σωματικη μου αναγκη? και οχι μονο σε ερωτικες σχεσεις αλλα και σε φιλικες το ιδιο συμβαινει. η ευκολια στο να μην χαλασω την βολη μου πεταει το νοιαξιμο στα σκουπιδια
Ακριβώς.
Και ακόμη και με κοπέλες εκτός του χώρου, που τις έβλεπα μόνο για σεξ και το ήξεραν, αυτό ένιωθα.
Δεν με ένοιαζε αν θα περάσουν καλά.

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
749
Πόντοι
301
Α άρα επειδή κάποιος είναι ωραίος πρέπει να πληρώνει λιγότερο? Η τιμή είναι ίδια για όλους κ δεν έχει να κάνει με τον ποιόν έχεις απέναντι σου αλλά με το πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου και τις υπηρεσίες σου
εσυ πρεπει να σπουδαζεις και ψυχολογια ταυτοχρονα ειμαι σιγουρος

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν είπα αυτό, η τιμή πρέπει να είναι ίδια για όλους,υα το πω αλλιώς για να το καταλάβεις, αν ο μεσήλικας μετά το σεξ ήξερες ότι θα σου δώσει δώρο 80 ευρώ άρα θα έπαιρνες συνολικά 20+80=100 ενώ από τον νέο που πραγματικά γούσταρες να σε πηδηξει θα έπαιρνες μόνο τα 20 ευρώ, και δεδομένο ότι έχεις πάει κ με τους δύο στο παρελθόν, πιστεύω θα διάλεγες το έμμεσο 100 ρικο.Ολα για το χρήμα είναι δεν υπάρχουν συναισθήματα, υπάρχει ανοσία λοηο πολυγαμικοτητας.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.257
Δεν είπα αυτό, η τιμή πρέπει να είναι ίδια για όλους,υα το πω αλλιώς για να το καταλάβεις, αν ο μεσήλικας μετά το σεξ ήξερες ότι ία σου δώσει δώρο 80 ευρώ άρα θα έπαιρνες δυναμικά 20+80=100 ενώ από τον νέο που πραγματικά γούσταρες να σε πηδηξει θα έπαιρνες μόνο τα 20 ευρώ, και δεδομένο ότι έχεις πάει κ με τους δύο στο παρελθόν, πιστεύω θα διάλεγες το έμμεσο 100 ρικο.
Αν πραγματικά γουσταρα να με πηδήξει κάποιος θα του έλεγα να τα πούμε εκτός δουλειάς την επόμενη φορά κ δεν θα του ξαναζητουσα χρήματα.
Όλοι οι υπόλοιποι εφόσον είναι καθαροί κ ευγενείς είναι το ίδιο στα μάτια μου. Αν δεν είναι καθαροί κ ευγενείς δεν περνάμε καθόλου σε συνεργασία κ τέλος.

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
δηλαδή, εσύ, ή κάποιος άλλος, πρόκειται να προτιμήσει ποτέ να πάρει τη δουλειά με τα λιγότερα χρήματα (σε αναλογία 1/5 που έδωσες στο παράδειγμα) μόνο και μόνο επειδή συμπαθεί τον πελάτη; και μιλάμε για ενασχόληση που απαιτεί τον ίδιο χρόνο..

γενικά, από τη στιγμή που πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, δεν δίνεις και πολύ σημασία τι σκέφτεται ο άλλος.. αλλά θες να ναι ευχαριστημένος και αυτός που σου παρέχει την υπηρεσία, γιατί είναι πιθανότερο να σου κάνει καλή δουλειά, αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.. αν ας πούμε έρθει ο ψυκτικός για τα air condition, θα τον κεράσω και έναν καφέ..

• Like

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096
Αν πραγματικά γουσταρα να με πηδήξει κάποιος θα του έλεγα να τα πούμε εκτός δουλειάς την επόμενη φορά κ δεν θα του ξαναζητουσα χρήματα.
Όλοι οι υπόλοιποι εφόσον είναι καθαροί κ ευγενείς είναι το ίδιο στα μάτια μου. Αν δεν είναι καθαροί κ ευγενείς δεν περνάμε καθόλου σε συνεργασία κ τέλος.
Τίμιες όλες όι απαντήσεις σού :hi:
Ή δεύτερη ειδικά παράγραφος σού τά λέει όλα καί οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

• Like

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μια πουτανα που την γαμησε κάποιος με χρήματα κάποιες φορές εινσι πολύ δύσκολο να γαμηθει με αυτόν στο μέλλον δωρεάν και όταν λέω δωρεάν εννοω εντελώς δωρεάν.Πχ αν είναι να βρεθούμε έξω να σου κάνω το τραπέζι να σε κερασω ποτά ,να πληρώσω το ξενοδοχείο.........και ίσως να σου πάρω και ένα δωράκι για να σε πηδηξω έξω χωρις αμοιβή διότι με γουστάρεις, αυτό δεν είναι δωρεάν, μαλιστα ειναι πιο ακριβό από τον σγοραιο έρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom