tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
εγω σκευτομαι τι τιτλο να βαλω στην κριτικη και τι σκιτσο να κανω
Μπράβο ρε jo, είσαι πολύ μπροστά λέμε !
εγω σκευτομαι τι τιτλο να βαλω στην κριτικη και τι σκιτσο να κανω
δηλαδη καλυτερα πλουσιος μαλακας ή φτωχομπινες μαλακας?τελικά ,...μαλακία στη μαλακία,....στο τέλος τι θα είσαι ?
-Αλλος ένας πλούσιος, μαλάκας !
Λες να γινει καμια μαλακια και να κολλησω τιποτα?
συμφωνω σε οσα λες.Μεχρι το 2004 απο το 97 επαιρνα βιζιτες.επειτα τις σταματησα λογω υπερογκων χρεωσεων σε σχεση με τα μπαζα που εμφανιστηκαν στην πιατσα,αλλη συγκεντρωση δινεις οταν πηδας ενα βιζιτονι κ αλλη οταν γαμας ενα ξεκωλακι για 10 μαξιμουμ 15 λεπτα.Αυτοματα μπαινουμε σε διαδικασια ''χυσε το μουνι''ειναι πολυδιαστατο το θεμα κ τα μελη μας θα αναλυσουν ολες τις συνιστωσες.
το θεμα ειναι πως για 10 λεπτακια αγχωτικου γαμισιου+αναμονης στο σαλονι+πηγαινε ελα σπιτι+το μπανιο μετα, οι 40 ευρωπουλαιοι ειναι πολλοι και ειναι μαλακια, πως να το κανουμε ρε αδελφε.
το γαμησακι με μουνακι απο καμακι μου μενει κ για μηνα αλλα με πουτανα, οταν μπαινω σπιτι θελω να φωναξω ''καλως τον μαλακα''.
για αυτο μονο βιζιτες.
........Οταν βγω εξω, να μην συναντησω κανα γνωστο
...εκτος απο καποια συντομα μεσοδιαστηματα ηλιθιας πουτανοκαψουρας,που σκεφτομαι τα βραδια αν με σκεφτεται η πουτανα η απλα ειμαι ενας πελατης που του λεει με την ιδια ευκολια αυτα που λεει σε ολους...μετα απο λιγο καιρο οταν περασει η "ιωση" βεβαιωνομαι οτι ειμαι μαλακας και γυρναω παλι στα ιδια τα υγιη : ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε ;)δεν σκεφτομαι τιποτα ιδιαιτερο ,απλα νιωθω 15 κιλα ελαφρυτερος μετα απο ενα καλο γαμησι
και το βασικοτερο απ'ολα ειναι οτι ξεκουμπιζεσαι την πουτανα , οταν κουμπωσεις το παντελονι σου
Aχχχχχχ....που σκεφτομαι τα βραδια αν με σκεφτεται η πουτανα η απλα ειμαι ενας πελατης που του λεει με την ιδια ευκολια αυτα που λεει σε ολους...μετα απο λιγο καιρο οταν περασει η "ιωση" βεβαιωνομαι οτι ειμαι μαλακας.
...εκτος απο καποια συντομα μεσοδιαστηματα ηλιθιας πουτανοκαψουρας,που σκεφτομαι τα βραδια αν με σκεφτεται η πουτανα η απλα ειμαι ενας πελατης που του λεει με την ιδια ευκολια αυτα που λεει σε ολους...μετα απο λιγο καιρο οταν περασει η "ιωση" βεβαιωνομαι οτι ειμαι μαλακας
Welcome to the club...