life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αφου θα περιμενουμε , που θα περιμενουμε.....βαλε τηλεοραση στο σαλονι τουλαχιστοθα σας εχω στο περιμενε απο δω και περα για να μαθεται να με δουλευεται
Αφου θα περιμενουμε , που θα περιμενουμε.....βαλε τηλεοραση στο σαλονι τουλαχιστοθα σας εχω στο περιμενε απο δω και περα για να μαθεται να με δουλευεται
εγω απο δω και περα θα κυκλοφορω με δραπανο αν αργει θα ανοιγω τρυπες να παιρνω ματιΑφου θα περιμενουμε , που θα περιμενουμε.....βαλε τηλεοραση στο σαλονι τουλαχιστο
Η αναγκη για....εξωτερικευση.....Αντρικη φυσιsΕγω ενα δεν καταλαβα...Σκεφτεστε πραματα για να χυσετε στο τεταρτο?
Ο εφιαλτης στην κρεβατοκαμαρα ειστε
αμα η γκομενα ενω εχει τα προσοντα και μπορει αν σε ξετιναξει στο 5 λεπτοΕγω ενα δεν καταλαβα...Σκεφτεστε πραματα για να χυσετε στο τεταρτο?
Ο εφιαλτης στην κρεβατοκαμαρα ειστε
Τι λε ρε!!!!!!!!! Με κιμα ειναι καλυτερααν θα πετύχει η σάλτσα στα μακαρόνια ή θα τα φάω σκέτα με τυρί......
Μη μιλαs για...."κοψιμο" εκεινη την ωρα........Δεν βοηθαει στο...άμα κόψει ρε η σάλτσα τι κιμάς και μαλακίες......μόνο ρεγκάτο.....
κοστακι τι βαθμο εχεις και εχεις τοσα μουνια πανωθε σου;
τα 40 που εδωσα κ τι μλκς ειμαι που δεν τραβαω μαλακια
να κανω οικονομια
Οταν τα δινεις στα αρχιδια σου κιολας αλλα μετα απο 10 λεπτα εχεις καταλαβει τι μλκια εχεις κανει και τραβας τα μαλλια σου...Το θεμα ειναι να το δουμε αλλιως....τα 40 που εδωσα κ τι μλκς ειμαι που δεν τραβαω μαλακια
να κανω οικονομια
τα 40 που εδωσα κ τι μλκς ειμαι που δεν τραβαω μαλακια
να κανω οικονομια