Επισκέπτης
Τὴν ἐπισφαλὴν θέσιν σταθμεύσεως τοῦ αὐτοκινήτου - πρὸς καθυστέρησιν τῆς ὁλοκληρώσεως.
Εγω δε σκευτομαι , γραφω !
Την κριτικη φυσικα , λεπτο προς λεπτο ετσι ωτσε να μην ξεφυγει τιποτα και να μεταφερθει οπως βιωθηκε ;)
Kαταλαβα.......στο τελειωμα θα φωναζειs γκολ γκολ γκολ γκολ......Βασικα παλια εγραφα.. τωρα ηχογραφω , πηρα δημοσιογραφικο κασετοφωνακι
Καλη πιπα , αλλα λιγο δοντι στο 7ο λεπτο , ενω στο 8ο εχουμε καραμπα-licking ΩΠΑ ! φαουλ τα δαγκωσε η ηλιθια
και επισης "τι σκεφτονται οσοι περιμενουν στο σαλονι οσο εμεις γαμαμε"σσσσσττ μη το πεις πουθενα , ειχα και κανα δυο δοκαρια ...
Πλακα πλακα για μας ειδα , για τις πουτανες ειδα , τι λειπει ? το θεμα της χρονιας !!!
Τι σκευτεται η τσατσα οταν εμεις γαμαμε ?
Ααααα ειναι πολυ απλο....ιδιαιτερα για την τσατσα......Να ξεροβηξω τωρα????να βαλω μουσικη δυνατα η να κτυπησω την πορτα???σσσσσττ μη το πεις πουθενα , ειχα και κανα δυο δοκαρια ...
Πλακα πλακα για μας ειδα , για τις πουτανες ειδα , τι λειπει ? το θεμα της χρονιας !!!
Τι σκευτεται η τσατσα οταν εμεις γαμαμε ?
και επισης "τι σκεφτονται οσοι περιμενουν στο σαλονι οσο εμεις γαμαμε"
και επισης "τι σκεφτονται οσοι περιμενουν στο σαλονι οσο εμεις γαμαμε"
αυτο ειναι ευκολο αντε χυσε ρε μλκ να τελειωνουμεκαι επισης "τι σκεφτονται οσοι περιμενουν στο σαλονι οσο εμεις γαμαμε"
αυτο ειναι ευκολο αντε χυσε ρε μλκ να τελειωνουμε
αυτο ειναι ευκολο αντε χυσε ρε μλκ να τελειωνουμε
Καμιά φορά λένε "έχυσε κιόλας?"
Καμιά φορά λένε "έχυσε κιόλας?"
καλα ρε ποτε ηρθατε και περιμενατε πισω μουΠωωωωω ουτε το τσιγαρο δεν προλαβα να τελειωσω με τον γρηγοροχυσακια
καλα ρε ποτε ηρθατε και περιμενατε πισω μου
ρε δε ντρεπεσται αντι να πεισεται τη κοπελα να ξαναμπει μεσα δεν το κανεταιΜενουμε εδω κοντα και πεταχτηκαμε ..........
Ξεδιαντροπε....... Χουφτωστην χουφτωστηνρε δε ντρεπεσται αντι να πεισεται τη κοπελα να ξαναμπει μεσα δεν το κανεται
χμμμμμμμ 7 με 10 λεπτα δε λενε οτι καθεται η κοπελα ε απο δω και περα αφου θα τελειωνω θα την κραταω μεσα να τη χουφτωνω οση ωρα δικαιουμαι
θα σας εχω στο περιμενε απο δω και περα για να μαθεται να με δουλευεταιΞεδιαντροπε....... Χουφτωστην χουφτωστην