Νέα

Τι σκεφτόμαστε εμείς όταν γαμάμε τις πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχα παει σε μια πουτανα τοτε που ειχανε απαγαγη το παναγοπουλο.και ενω γαμουσα,απο μεσα ακουγοτανε η τηλεοραση επαιζε ειδησεις,ακους που ζητουσανε τα τσακαλια 30000000 ευρωπουλα,και κατευθειαν σκεφτηκα λες να τον εχουν κρυμενο σε κανενα μπουρδελο το γερο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δεν τιθεται θεμα....απο την στιγμη που αποφασισεs να παs μαζι του θα δειs και το ...πουλακι....Το θεμα ειναι αλλου....στην αποφαση!!!! Εμειs δεν θα διστασουμε μπροστα σε τιποτα....εκτοs κι αν μου πειs και με κουφανειs εδω τωρα....πωs κι εσαs δεν σαs σταματαει τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:σε καλο σου μ εκανεs και γελασα
Να ρωτησω κατι αλλο τωρα....Σε ποσουs ειπεs οχι
Δωσε απαντηση και μετα ρωτα τουs αντρεs εδω μεσα
Σε ποσεs ειπαν οχι

οι γυναίκες δεν έχουν ορμές δλδ? :o
κ άμα είναι single τι κάνουν?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειχα παει σε μια πουτανα τοτε που ειχανε απαγαγη το παναγοπουλο.και ενω γαμουσα,απο μεσα ακουγοτανε η τηλεοραση επαιζε ειδησεις,ακους που ζητουσανε τα τσακαλια 30000000 ευρωπουλα,και κατευθειαν σκεφτηκα λες να τον εχουν κρυμενο σε κανενα μπουρδελο το γερο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν τιθεται θεμα....απο την στιγμη που αποφασισεs να παs μαζι του θα δειs και το ...πουλακι....Το θεμα ειναι αλλου....στην αποφαση!!!! Εμειs δεν θα διστασουμε μπροστα σε τιποτα....εκτοs κι αν μου πειs και με κουφανειs εδω τωρα....πωs κι εσαs δεν σαs σταματαει τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:σε καλο σου μ εκανεs και γελασα
Να ρωτησω κατι αλλο τωρα....Σε ποσουs ειπεs οχι
Δωσε απαντηση και μετα ρωτα τουs αντρεs εδω μεσα
Σε ποσεs ειπαν οχι

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου, με ρώτησαν τι σκέφτομαι όταν πηγαίνω με κάποιον από τον οποίο θέλω μόνο σεξ και απάντησα...  :huh:  :huh:
Δε θα απολογηθώ εγώ για όλες τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή έχω μουνί, και αν είναι να μου την πεις, να το κάνεις για ό,τι γράφω, όχι για γενικολογίες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οι γυναίκες δεν έχουν ορμές δλδ? :o
κ άμα είναι single τι κάνουν?

Αs ειχαν μυαλο να μην ειναι μονεs....
Αs το κυνηγησουν κι αυτεs...
οπωs βλεπειs κι απ αυτο το site  οι αντρεs δεν σταματανε
ποτε να το ψαχνουν...κι αs εχουν....θελουν κι αλλο κι αλλο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου, με ρώτησαν τι σκέφτομαι όταν πηγαίνω με κάποιον από τον οποίο θέλω μόνο σεξ και απάντησα...  :huh:  :huh:
Δε θα απολογηθώ εγώ για όλες τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή έχω μουνί, και αν είναι να μου την πεις, να το κάνεις για ό,τι γράφω, όχι για γενικολογίες

προβλημα????  σου εδωσα την εντυπωση οτι εχω προβλημα???
συζητηση κανουμε....ετσι νομιζα
και βεβαια οχι μονο σε σενα  αλλα σε καμμια δεν θελω να την πω
δεν εχω τετοιο σκοπο εννοια σου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προβλημα????  σου εδωσα την εντυπωση οτι εχω προβλημα???
συζητηση κανουμε....ετσι νομιζα
και βεβαια οχι μονο σε σενα   αλλα σε καμμια δεν θελω να την πω
δεν εχω τετοιο σκοπο εννοια σου
Δεν παρεξηγήθηκα ούτε κατάλαβα ότι θύμωσες, απλώς δεν έχω καταλάβει σε τι διαφωνείς. Πιστεύεις ότι δε γίνεται μια γυναίκα να πηγαίνει με έναν άντρα μόνο και μόνο γιατί θέλει πούτσο; Άσχετα αν θα πάει μαζί του και γιατί είναι ωραίος, αυτό φυσικά και μετράει. Όμως εγώ έχω πάει με κάποιους με σκοπό μόνο το σεξ, χωρίς να ζητάω τίποτα άλλο. Κάποιες το κάνουν αυτό, κάποιες όχι φαντάζομαι. Δεν ξέρω. Και όταν πέφτει "ξηρασία", τότε το κάνω πιο συχνά. Φυσικά το ποιον θα διαλέξω εξαρτάται από την εμφάνιση και το αν είναι τσαχπίνης, όμως μέχρι εκεί γιατί δεν τον θέλω για γκόμενο.
Το ξαναλέω, αυτό που είπα για το πουλί του το εννοούσα κατά τη διάρκεια του σεξ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μερικοι δεν λενε να το καταλαβουν οτι το γαμισι δεν σημαινει οτι παντρευομαι κιολας.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αs ειχαν μυαλο να μην ειναι μονεs....
Αs το κυνηγησουν κι αυτεs...
οπωs βλεπειs κι απ αυτο το site  οι αντρεs δεν σταματανε
ποτε να το ψαχνουν...κι αs εχουν....θελουν κι αλλο κι αλλο...

ρητορική ήταν η ερώτηση..
απλά επειδή σου φάνηκε τόσο απίθανο
να πηγαίνουν με κάποιον έτσι στην ψύχρα..

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τι σου αρέσει σε ένα άντρα;περιέγραψε τον ευατό σου. ποιές είναι οι αγαπημένες σου στάσεις (εκτός από την κολιάτσου); θέλεις όταν ξυπνάει μέσα σου το πάθος να διάλεγεις ένα από εμάς αφού κατά κάποιο τρόπο είμαστε συνάδελφοι και αν ο συνάδελφος δεν βοηθήσει το συνάδελφο ποιός θα το κάνει;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι σου αρέσει σε ένα άντρα;περιέγραψε τον ευατό σου. ποιές είναι οι αγαπημένες σου στάσεις (εκτός από την κολιάτσου); θέλεις όταν ξυπνάει μέσα σου το πάθος να διάλεγεις ένα από εμάς αφού κατά κάποιο τρόπο είμαστε συνάδελφοι και αν ο συνάδελφος δεν βοηθήσει το συνάδελφο ποιός θα το κάνει;
Στο θεό μιλάς;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι? Τα παραπάνω τι σχέση έχουν με τον τίτλο του θρεντ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να ρωτησω κι εγω κατι?
γιατι δεν το κανανε ψηφοφορια το συγκεκριμενο θεμα?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Τι σκεφτόμαστε εμείς όταν γαμάμε τις πουτάνες?????να μην χυσω γρηγορα!!!!! :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι? Τα παραπάνω τι σχέση έχουν με τον τίτλο του θρεντ?
την ερώτηση καντην στην κοπελιά, προφανώς και πουτάνα δεν είναι και άποψη τι σκέφτομαι εγώ όταν γαμάω πουτάνα δεν μπορεί να έχει,μπορεί να πει τι σκέφτεται αυτή όταν κάνει sex αλλά σχέση με αυτό το θρεντ δεν έχει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν παρεξηγήθηκα ούτε κατάλαβα ότι θύμωσες, απλώς δεν έχω καταλάβει σε τι διαφωνείς. Πιστεύεις ότι δε γίνεται μια γυναίκα να πηγαίνει με έναν άντρα μόνο και μόνο γιατί θέλει πούτσο; Άσχετα αν θα πάει μαζί του και γιατί είναι ωραίος, αυτό φυσικά και μετράει. Όμως εγώ έχω πάει με κάποιους με σκοπό μόνο το σεξ, χωρίς να ζητάω τίποτα άλλο. Κάποιες το κάνουν αυτό, κάποιες όχι φαντάζομαι. Δεν ξέρω. Και όταν πέφτει "ξηρασία", τότε το κάνω πιο συχνά. Φυσικά το ποιον θα διαλέξω εξαρτάται από την εμφάνιση και το αν είναι τσαχπίνης, όμως μέχρι εκεί γιατί δεν τον θέλω για γκόμενο.
Το ξαναλέω, αυτό που είπα για το πουλί του το εννοούσα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Κουβεντα κανουμε και δεν θυμωνω ποτε....Αλλα νοιωθω οτι με κουφαινειs...Μου λεs να πιστεψω δλδ οτι μια γυναικα θα παει με καποιον μονο και μονο για τον πουτσο...ΜΟΝΟ??? Και θεs να το πιστεψω!!!!Και σαν παραδειγμα μου φερνειs μονο τον εαυτο σου κι οχι τι γινεται στο συνολο....Αλλα παλι φανταζεσαι(δικα σου λογια) πωs αλλεs το κανουνε κι αλλεs οχι...Α μαλιστα...Αν το δεχτουμε αυτο τοτε οι Ελληνιδεs δεν εχουν προβλημα....Τσαμπα δλδ γραψανε τοσεs στατιστικεs...Ψεμματα ητανε δλδ ολα τα πορισματα και τα συμπερασματα των ειδικων...Αρα ειναι ψεμμα ολκηs το οτι η γυναικα δεν θα παει ποτε ΜΟΝΟ για τον πουτσο γιατι ταχα μου εμποδιζεται απο τιs ψυχοσυναισθηματικεs τηs ανασφαλειεs και κομπλεξ που ειχε μεχρι σημερα....Και αρα θα παει τσιφ ΜΟΝΟ για τον πουτσο οπωs καλη ωρα εσυ.........Μαλιστα μαλιστα...Ρε τι εμαθα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κουβεντα κανουμε και δεν θυμωνω ποτε....Αλλα νοιωθω οτι με κουφαινειs...Μου λεs να πιστεψω δλδ οτι μια γυναικα θα παει με καποιον μονο και μονο για τον πουτσο...ΜΟΝΟ??? Και θεs να το πιστεψω!!!!Και σαν παραδειγμα μου φερνειs μονο τον εαυτο σου κι οχι τι γινεται στο συνολο....Αλλα παλι φανταζεσαι(δικα σου λογια) πωs αλλεs το κανουνε κι αλλεs οχι...Α μαλιστα...Αν το δεχτουμε αυτο τοτε οι Ελληνιδεs δεν εχουν προβλημα....Τσαμπα δλδ γραψανε τοσεs στατιστικεs...Ψεμματα ητανε δλδ ολα τα πορισματα και τα συμπερασματα των ειδικων...Αρα ειναι ψεμμα ολκηs το οτι η γυναικα δεν θα παει ποτε ΜΟΝΟ για τον πουτσο γιατι ταχα μου εμποδιζεται απο τιs ψυχοσυναισθηματικεs τηs ανασφαλειεs και κομπλεξ που ειχε μεχρι σημερα....Και αρα θα παει τσιφ ΜΟΝΟ για τον πουτσο οπωs καλη ωρα εσυ.........Μαλιστα μαλιστα...Ρε τι εμαθα

Βρε πουλάκι μου, εγώ σου λέω τι κάνω εγώ. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες και δεν έχω διαβάσει στατιστικές και έρευνες γι' αυτό το θέμα. Αν εσύ λες ότι γενικά οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό, εντάξει, δεν μπορώ να διαφωνήσω γιατί δεν ξέρω. Εγώ όμως το κάνω και σε παρακαλώ κατάλαβε ότι μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, δεν αντιπροσωπεύω τις γυναίκες γενικά. Αν δεν το πιστεύεις δικαίωμά σου αλλά δεν μπορώ και δε θέλω να το αποδείξω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βρε πουλάκι μου, εγώ σου λέω τι κάνω εγώ. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες και δεν έχω διαβάσει στατιστικές και έρευνες γι' αυτό το θέμα. Αν εσύ λες ότι γενικά οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό, εντάξει, δεν μπορώ να διαφωνήσω γιατί δεν ξέρω. Εγώ όμως το κάνω και σε παρακαλώ κατάλαβε ότι μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, δεν αντιπροσωπεύω τις γυναίκες γενικά. Αν δεν το πιστεύεις δικαίωμά σου αλλά δεν μπορώ και δε θέλω να το αποδείξω.

Σαν εκπροσωπο των γυναικων ομωs εσενα βρηκα εδω μεσα

Αρα θα τα......πληρωσειs ολα εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλακα κανω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom