LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δηλαδη κανεις και μπυροτσαρκα μετα,δεν εχεις στανταρ στεκι;Το που θα πάω να πιω καμιά μπύρα μετά. Αυτό συνήθως σκέφτομαι
Δηλαδη κανεις και μπυροτσαρκα μετα,δεν εχεις στανταρ στεκι;Το που θα πάω να πιω καμιά μπύρα μετά. Αυτό συνήθως σκέφτομαι
Οι μικρές χαρές της ζωής!
Οι μικρές χαρές της ζωής!
Δηλαδη κανεις και μπυροτσαρκα μετα,δεν εχεις στανταρ στεκι;
Ω, ρομαντικέ μου νέε, οι μεγάλες απολαύσεις για έναν μπουρδελιάρη φαντάζομαι περιλαμβάνουν ταξίδι στην ΤαϊλάνδηΟι μεγαλεs δεν περιλαμβανουν....σουβλακι
Μαλλον εστιατοριο
Ω, ρομαντικέ μου νέε, οι μεγάλες απολαύσεις για έναν μπουρδελιάρη φαντάζομαι περιλαμβάνουν ταξίδι στην Ταϊλάνδη
Ω, ρομαντικέ μου νέε, οι μεγάλες απολαύσεις για έναν μπουρδελιάρη φαντάζομαι περιλαμβάνουν ταξίδι στην Ταϊλάνδη
Και μονο για το ...ρομαντικοs που ειπεs ....αντε βρε να δωσω κατι παραπανω.......μεχρι Λαγονησι
Πωωω, μεγαλεία!!
Δεν πειράζει, εσύ είσαι άρχοντας, σκέφτεσαι ότι το φχαριστιέσαι!!!
Το φχαριστιομαστε δεν φτανη ολη την ημερα στην δουλεια που σκεφτομαστε να σκεφτομαστε και εκειΕτσι κανουμε εμειs οι αρχοντεs....
Να διορθωσω....δεν το σκεφτομαστε....απλα μονο το φχαριστιομαστε
Το φχαριστιομαστε δεν φτανη ολη την ημερα στην δουλεια που σκεφτομαστε να σκεφτομαστε και εκει
Αστο φιλε μου οι γυναικες ως συνηθως μονο την παρτυ τους σκεφτονταιEχουμε προβλημα....οπωs λενε και οι στατιστικεs το σκεφτομαστε καθε 8 λεπτα.....Αντε τωρα να μαs καταλαβουν αι γυναι......Να δουνε τι μαs βασανιζει!!!!! αλλα γυναικεs παιδι μου...τι περιμενειs???
οπωs λενε και οι στατιστικεs το σκεφτομαστε καθε 8 λεπτα
Αστο φιλε μου οι γυναικες ως συνηθως μονο την παρτυ τους σκεφτονται
:o :o :o
Α, δεν το ήξερα αυτό!! Από μένα έχεις την απόλυτη κατανόησή μου μεσιέ!!
:- :- :- :'(οταν τελειωσουμε τοτε λέμε μέσα μας"ουφ τελειωσα,πάλι μαλακια εκανα" :'(