Νέα

Τι σκεφτόμαστε εμείς όταν γαμάμε τις πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σκεφτωμε οτι γαμαω καποιους Πολιτικους οικογενιακος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σωστόστ!!!
Ώχου το μωρέ το ρομαντικούλ.... ΕΕΕΕΠ!!! Μεσιέ, για το πόσο συχνά θέμε/θέτε σεχ μιλούσαμε, μην μπλέκεις τα μπούτια μας τώρα!!  :bottom: :bottom:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μα ...θελω συχνα.....πειραζει που το βλεπω ρομαντικο??????
Για σεξ μιλαμε....οχι για ξεβουλωμα τουαλεταs

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σωστόστ!!!
Ώχου το μωρέ το ρομαντικούλ.... ΕΕΕΕΠ!!! Μεσιέ, για το πόσο συχνά θέμε/θέτε σεχ μιλούσαμε, μην μπλέκεις τα μπούτια μας τώρα!!  :bottom: :bottom:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Εσυ τι σκεφτεσαι οταν πας στις πουτανες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ δεν πάω (είμαι κοριτσάκι), αλλά όταν πάω με άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ σκέφτομαι το πουλί τους  :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια οι πουτανες τι σκεφτοντε οταν τις γαμαμε εμεις αραγε?.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ δεν πάω (είμαι κοριτσάκι), αλλά όταν πάω με άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ σκέφτομαι το πουλί τους  :grin:

ααααα   ενω εμειs δλδ   τι θαπρεπε να σκεφτομαστε???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πουλι καρδια μου εχει και το αλογο.....Αλλα μη μου πειs οτι θα πηγαινεs για το ...χλιμιντρισμα????
Για να καταληξειs να παs στο σεξ  μαλλον το ολο σκηνικο θα σε παρασερνει

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πουλι καρδια μου εχει και το αλογο.....Αλλα μη μου πειs οτι θα πηγαινεs για το ...χλιμιντρισμα????
Για να καταληξειs να παs στο σεξ   μαλλον το ολο σκηνικο θα σε παρασερνει
Κάτσε, μπερδευτήκαμε... νόμιζα ότι μιλούσαμε για σεξ με πουτάνες (ή για σεξ μόνο για το σεξ στη δική μου περίπτωση που δεν πάω στις πουτάνες)
Άμα μιλάμε γενικά ναι, και το ρομαντισμό τον δέχομαι και ότι πάμε για κάτι άλλο πέρα από τον πούτσο ή το μουνί

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Βρε κοριτσακι....τι προσπαθειs να μαs πειs τωρα??? Οτι εισαστε τοσοοοο ανετεs εσειs αι γυναι που σκεφτεστε το πουλι μαs???
Ποιεs εσειs???   Να γελασω τωρα η αργοτερα????
αν ηταν ετσι  θα υπηρχαν μπουρδελα γυναικων μονο....και θα καναμε εμειs τουs δυσκολουs σπασαρχιδεs η μαλλον τουs δυσκολουs σπασομουνιδεs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλέ δεν την είπα σε κανέναν  :huh:
Γέλασα όταν είπες για ρομαντισμό μόνο, αυτό  :grin: Αλλά αααα, αν όντως το βλέπεις ρομαντικά πάσο μεσιέ!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Και μου φάνηκε παράξενο που κάποιοι είπαν ότι σκέφτονται τα λεφτά

Τα λεφτα δεν τα λογαριαζουμε ρε....Αποδειξη οτι ο κλαδοs δεν εχει καμψη
Εκεινο που ειπα εγω ειναι οτι και στο σεξ στο μπουρδελο κοιταs πολλα πραγματα...εμφανιση κοπελαs..χαρη...τσαχπινια..ωραια συμπεριφορα...δεν κοιταμε το μουνι που μπορει να κρυβεται στο βρακι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε διαβάζεις καλά τα ποστ μου...
Κατ' αρχάς μιλάω μόνο για μένα, αν αντιπροσώπευα όλες τις γυναίκες σωθήκαμε.
Με ρώτησαν τι σκέφτομαι όταν πάω στις πουτάνες. Εφόσον δεν πάω σε πουτάνες, το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ είναι όταν πάω με κάποιον μόνο και μόνο γιατί θέλω να κάνω σεξ.
Δεν πάω με όλους για το πουλί τους, απλώς άμα δεν έχω γκόμενο και θέλω μόνο σεξ μπορεί να πάω με άντρες που δε με νοιάζει τι είναι και τι κάνουν, απλώς και μόνο για το σεξ. Αυτό είπα, δεν είπα ότι γενικά πάω γι' αυτό το λόγο, είπα πως ΟΤΑΝ πάω γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι το πουλί τους ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ.
Ελπίζω να ήμουν πιο ξεκάθαρη τώρα

Edit: Ναι, κι εγώ κοιτάω την εμφάνιση όταν πρόκειται μόνο για σεξ, αυτό που είπα για το πουλί το εννοούσα κατά τη διάρκεια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δε διαβάζεις καλά τα ποστ μου...
Κατ' αρχάς μιλάω μόνο για μένα, αν αντιπροσώπευα όλες τις γυναίκες σωθήκαμε.
Με ρώτησαν τι σκέφτομαι όταν πάω στις πουτάνες. Εφόσον δεν πάω σε πουτάνες, το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ είναι όταν πάω με κάποιον μόνο και μόνο γιατί θέλω να κάνω σεξ.
Δεν πάω με όλους για το πουλί τους, απλώς άμα δεν έχω γκόμενο και θέλω μόνο σεξ μπορεί να πάω με άντρες που δε με νοιάζει τι είναι και τι κάνουν, απλώς και μόνο για το σεξ. Αυτό είπα, δεν είπα ότι γενικά πάω γι' αυτό το λόγο, είπα πως ΟΤΑΝ πάω γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι το πουλί τους ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ.
Ελπίζω να ήμουν πιο ξεκάθαρη τώρα

Τα γραφομενα σου σχολιαζω...Πωs ειναι δυνατον να βλεπειs το πουλι του αντρα??? ακτινεs  χ  εχειs??? για να παs μαζι του εστω και περιστασιακα εστω και για μια  βραδια κατι θα σε συγκινησε??? ετσι??? εγω το λεω ρομαντισμο...εσυ πωs το λεs???.....
Κι εμειs παμε μονο για σεξ  οταν δεν εχουμε γκομενα  χωριs να μαs νοιαζει το μελλον  εν αντιθεσει με τιs συμφεροντολογεs που θελουνε και σχεση ζωηs....Εμειs δεν νοιαζομαστε αν δεν κρατησει...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είπα ότι σκέφτομαι το πουλί του όταν πηγαίνω μαζί του, την ώρα του σεξ, όταν γαμιόμαστε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω πια;;;
Δε μίλησα για το τι με τράβηξε σ' αυτόν ούτε για ποιο λόγο πήγα μαζί του.
Απάντησα στην ερώτηση του θρεντ, τι σκέφτομαι όταν "γαμάω" "πουτάνες" (το αντίστοιχο για τις γυναίκες τέλος πάντων!)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
πιθανόν να σκέφτεσαι:"τελείωνε μωρή, έχω να σιδερώσω"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είπα ότι σκέφτομαι το πουλί του όταν πηγαίνω μαζί του, την ώρα του σεξ, όταν γαμιόμαστε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω πια;;;
Δε μίλησα για το τι με τράβηξε σ' αυτόν ούτε για ποιο λόγο πήγα μαζί του.
Απάντησα στην ερώτηση του θρεντ, τι σκέφτομαι όταν "γαμάω" "πουτάνες" (το αντίστοιχο για τις γυναίκες τέλος πάντων!)

δεν τιθεται θεμα....απο την στιγμη που αποφασισεs να παs μαζι του θα δειs και το ...πουλακι....Το θεμα ειναι αλλου....στην αποφαση!!!! Εμειs δεν θα διστασουμε μπροστα σε τιποτα....εκτοs κι αν μου πειs και με κουφανειs εδω τωρα....πωs κι εσαs δεν σαs σταματαει τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:σε καλο σου μ εκανεs και γελασα
Να ρωτησω κατι αλλο τωρα....Σε ποσουs ειπεs οχι
Δωσε απαντηση και μετα ρωτα τουs αντρεs εδω μεσα
Σε ποσεs ειπαν οχι

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν φτάσω στο σημείο να σκέφτομαι κάτι ενώ γαμάω την ιερόδουλη, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν φτάσω στο σημείο να σκέφτομαι κάτι ενώ γαμάω την ιερόδουλη, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Τουλαχιστον εμειs θα παμε φιλε μου.....
Αυτεs...το αναλυουν απο δω το αναλυουν απο κει...το φιλοσοφουνε το εξεταζουνε.....καπου τιs πειραζει....αλλα τι να κανουμε!!!! δεν θα το αποφυγουν........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom