hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σκεφτωμε οτι γαμαω καποιους Πολιτικους οικογενιακος
Σωστόστ!!!
Ώχου το μωρέ το ρομαντικούλ.... ΕΕΕΕΠ!!! Μεσιέ, για το πόσο συχνά θέμε/θέτε σεχ μιλούσαμε, μην μπλέκεις τα μπούτια μας τώρα!!
Εσυ τι σκεφτεσαι οταν πας στις πουτανεςΣωστόστ!!!
Ώχου το μωρέ το ρομαντικούλ.... ΕΕΕΕΠ!!! Μεσιέ, για το πόσο συχνά θέμε/θέτε σεχ μιλούσαμε, μην μπλέκεις τα μπούτια μας τώρα!!
Εγώ δεν πάω (είμαι κοριτσάκι), αλλά όταν πάω με άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ σκέφτομαι το πουλί τους
Πουλι καρδια μου εχει και το αλογο.....Αλλα μη μου πειs οτι θα πηγαινεs για το ...χλιμιντρισμα????Εγώ δεν πάω (είμαι κοριτσάκι), αλλά όταν πάω με άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ σκέφτομαι το πουλί τους
Αυτεs????? μαλλον οτι πηρανε το σεξοκαματο αλλη μια φοραρε παιδια οι πουτανες τι σκεφτοντε οταν τις γαμαμε εμεις αραγε?.
Κάτσε, μπερδευτήκαμε... νόμιζα ότι μιλούσαμε για σεξ με πουτάνες (ή για σεξ μόνο για το σεξ στη δική μου περίπτωση που δεν πάω στις πουτάνες)Πουλι καρδια μου εχει και το αλογο.....Αλλα μη μου πειs οτι θα πηγαινεs για το ...χλιμιντρισμα????
Για να καταληξειs να παs στο σεξ μαλλον το ολο σκηνικο θα σε παρασερνει
Εγώ δεν πάω (είμαι κοριτσάκι), αλλά όταν πάω με άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ σκέφτομαι το πουλί τους
Καλέ δεν την είπα σε κανέναν
Γέλασα όταν είπες για ρομαντισμό μόνο, αυτό Αλλά αααα, αν όντως το βλέπεις ρομαντικά πάσο μεσιέ!!
Και μου φάνηκε παράξενο που κάποιοι είπαν ότι σκέφτονται τα λεφτά
Δε διαβάζεις καλά τα ποστ μου...
Κατ' αρχάς μιλάω μόνο για μένα, αν αντιπροσώπευα όλες τις γυναίκες σωθήκαμε.
Με ρώτησαν τι σκέφτομαι όταν πάω στις πουτάνες. Εφόσον δεν πάω σε πουτάνες, το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ είναι όταν πάω με κάποιον μόνο και μόνο γιατί θέλω να κάνω σεξ.
Δεν πάω με όλους για το πουλί τους, απλώς άμα δεν έχω γκόμενο και θέλω μόνο σεξ μπορεί να πάω με άντρες που δε με νοιάζει τι είναι και τι κάνουν, απλώς και μόνο για το σεξ. Αυτό είπα, δεν είπα ότι γενικά πάω γι' αυτό το λόγο, είπα πως ΟΤΑΝ πάω γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι το πουλί τους ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ.
Ελπίζω να ήμουν πιο ξεκάθαρη τώρα
Εγώ; Εγώ δεν σιδερώνωπιθανόν να σκέφτεσαι:"τελείωνε μωρή, έχω να σιδερώσω"
Είπα ότι σκέφτομαι το πουλί του όταν πηγαίνω μαζί του, την ώρα του σεξ, όταν γαμιόμαστε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω πια;;;
Δε μίλησα για το τι με τράβηξε σ' αυτόν ούτε για ποιο λόγο πήγα μαζί του.
Απάντησα στην ερώτηση του θρεντ, τι σκέφτομαι όταν "γαμάω" "πουτάνες" (το αντίστοιχο για τις γυναίκες τέλος πάντων!)
Αν φτάσω στο σημείο να σκέφτομαι κάτι ενώ γαμάω την ιερόδουλη, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά.