Λοιπόν, πήγα στριποτούρ λίγο πριν το λοκντάουν της "εστίασης".
21:00 με 23:30 Σάββατο βράδυ 31 Οκτωβρίου.
Ξεκίνησα με Alcatraz.
Δεν πληρώνεις είσοδο. Ποτό 10ε.
Κόσμος λίγος. Βία 10 άτομα, που μέχρι να φύγω (22:15) γίνανε με το ζόρι 17. Σε αυτά περιλαμβάνονταν, τέσσερις πιτσιρικάδες ηλικίας σχολείου (τους έκανα κάτω από 18) και 5 κοπελίτσες (γυναικοπαρέα) εκ των οποίων η μία φορούσε μια κοντή σατέν ρόμπα/νυχτικό. Και πολύ λογικά ο DJ την ρώτησε από το μικρόφωνο την ώρα του προγράμματος "καλά εσύ πώς έσκασες εδώ με τη ρόμπα;"
Πολλά κορίτσια. Και επιτέλους οι υπερμουνάρες, που υπό κανονικές συνθήκες Σάββατο βράδυ θα ήταν κολλημένες στα τραπέζια των πλούσιων παππούδων, τώρα ήταν διαθέσιμες και κάνανε πεσίματα.
Κέρασα 2 απλά ποτά και πήρα χορό με 3 τοπ μουνιά. Αλλά μιλάμε επιπέδου call girl+++. Η μία είχε κάνει χορό στην μπάρα και είχε ιδρώσει και μύριζε έντονα ιδρώτα.
Σόου εξαιρετικό όπως πάντα. Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις να κάνουν σόου και από κάτω υα πιο πολλά τραπέζια ναναι άδεια - πολύ σωστοί επαγγελματίες.
Βαθμολογία 9/10
Μετά πήγα στο Dream Girls Bar. Προ-κοβιντ το γούσταρα πολύ αυτό το μαγαζί. Δεν είχε πολλούς πελάτες και αισθανόσουνα σημαντικός. Είχε και 3-4 καλά μουνιά. Έχει και δωματιάκια πάνω για τα περαιτέρω. Έχει καθαρά ποτά και καλή μουσική. Μια χαρά.
Δυστυχώς χτες δεν ήταν τόσο καλά. Πολλές κοπέλες, αλλά βία 2 να ήταν του γούστου μου. Και σου έρχονται κατά ριπάς. Ενώ βλέπαν ότι δεν παίρνω χορό, ερχόντουσαν σαν τις ακρίδες, στα καπάκια.
Το σόου, δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο. Εχτές ήταν ανύπαρκτο.
Είχα όμως και το μπόνους μου: Στο δίπλα τραπέζι καθόταν ένας φουσκωτός με την πιο ωραία του μαγαζιού (την είχα πάρει χορό παλιότερα, νομίζω είναι από λατινική Αμερική) και της έκανε ποδολαγνεία, οπότε έπαιρνα μάτι.
Βαθμολογία: 6,5/10