Νέα

Τι όνομα θα δώσετε στα παιδιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
"Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του OHE, τουλάχιστον ένα στα δέκα άτομα δεν είναι το παιδί αυτού που θεωρούσε ως φυσικό του πατέρα - και το ποσοστό αυτό κυμαίνεται σημαντικά από τη μια κοινωνική τάξη στην άλλη. Στα πλούσια κοινωνικά στρώματα, τόσο στην Eυρώπη όσο και στις HΠA, το ποσοστό πέφτει στο 1%. Στα μεσαία και μικροαστικά στρώματα ανεβαίνει στο 5-6%, ενώ στις φτωχογειτονιές της Γαλλίας, της Αγγλίας και των HΠA φτάνει έως και στο 30%."

Πηγή: Focusmag.gr

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Γιατι ο κολλητός μου εδωσε και ονομα και επίθετο της γυναίκας!!

για τσεκαρε το διαβατηριο του αν εχει καμια ανοιχτη βιζα για εξωτερικο.

Θυμαται κανεις καποια διαφημιση του jumbo που ηταν παρωδια Βασιλακη καιλα.

" καποιος χτυπάει την πορτα, ποιος ποιος ελα πατερουλη ο γιος σου ειμαι"

και εκανε τον κινεζο ο απο μέσα. ΕΕ με αλλο επώνυμο πετας και ενα "Συγνωμη κυριε ποιος ειστε'

Στο θεμα επειδη θεωρειται τιμή να παιρνει το εγγονι το ονομα σου οι παππουδες τρωγονται για τα ονοματα και οχι οι γονεις (που τσακωνοντα επειδη τους τα πρηξουν οι γονεις τους).

το αστειο ειναι αν πεις στον πεθερό σου οκ μην ανυσηχεις δεν θελω να δωσω το ονομα του πατερα μου στο παιδι γουρλωνει τα ματια και λεει ΓΙΑΤΙ??? (γιατι ρε φιλε λογαριασμό θα σου δώσω???)

Με λιγα λογια επειδη στην Ελλαδα η διαφορετικοτητα τιμωρειται με περιθωροποιηση και ροχαλα αφηστε τις πρωτοποριες για αλλους. Φαντασου μετα απο 15 χρονια να εχεις πχ 2 αγορια να σε πετυχει ενας παλιος γειτονας και να καθεσαι να απολογεισαι γιατι δεν εδωσες το ονομα του πατερα σου  ή γιατι εβγαλες τη κορη Μισιρλου.

Θυμηθηκα και βεγκο στη σχολή οδηγων που φωναζει η μανα το γιο "Αλεξανδρε!!!!!" και μπαινει ενας με κατι πατομπουκαλα και λεει ο Βεγκος "τζαμπα το ηρωικο ονομα" 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η μάνα μου με ξόρκισε αν έκανα κοριτσάκι να μην τολμούσα να το βάφτιζα after her. "Μην τολμήσεις και την ονομάσεις Σπυριδούλα, να βασανίζεται το παιδί με αυτό το γελοίο όνομα", πολύ μπροστά ο άνθρωπος...

Του πατέρα μου είναι και αρχαιοελληνικό οπότε δεν έχουμε πρόβλημα...

Το πρόβλημα είναι να βρούμε τον άνθρωπο που θα δεχτεί αυτό το μαρτύριο, να κουβαλάει επί 9 μήνες το βρωμόσπερμά μου και στο τέλος να βγάλει κανά πικαπ, κανά μείκτη, κανά ενισχυτή αντί για παιδί.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Η μάνα μου με ξόρκισε αν έκανα κοριτσάκι να μην τολμούσα να το βάφτιζα after her. "Μην τολμήσεις και την ονομάσεις Σπυριδούλα, να βασανίζεται το παιδί με αυτό το γελοίο όνομα", πολύ μπροστά ο άνθρωπος...

Του πατέρα μου είναι και αρχαιοελληνικό οπότε δεν έχουμε πρόβλημα...

Το πρόβλημα είναι να βρούμε τον άνθρωπο που θα δεχτεί αυτό το μαρτύριο, να κουβαλάει επί 9 μήνες το βρωμόσπερμά μου και στο τέλος να βγάλει κανά πικαπ, κανά μείκτη, κανά ενισχυτή αντί για παιδί.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Mε όλο τον σεβασμό, αλλά μέχρι το τεστ πατρότητας ποτέ δεν ξέρεις :2funny: :2funny: :2funny:

Απιστε θωμα!!!!!!

(το ονομα σου μπορει να το χρησιμοποιησεις και αν κερατωσεις την γκομενα σου.  Μα οταν γνωριστηκαμε στο εξηγησα ΑΠΙΣΤΟΣ θωμας)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και φανταστειτε καποιον <αντρακλα> να βαφτισει με τα χιλια ζορια τον γιο του με το ονομα που αυτος μονο ηθελε και οχι οι υπολοιποι του περιγυρου Τασο (το Τασος ειναι τυχαιο προς αποφυγη παρεξηγησεων) και να του βγει Τασια  :headbang1:ουουουουουιιιιιιιιι

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απιστε θωμα!!!!!!(το ονομα σου μπορει να το χρησιμοποιησεις και αν κερατωσεις την γκομενα σου.  Μα οταν γνωριστηκαμε στο εξηγησα ΑΠΙΣΤΟΣ θωμας)

Έτσι-έτσι...
:2funny:
Αλλά ο Ταομά ήταν απλά δύσπιστος..., όπως και εγώ. Οπότε πριν αρχίσω να μαλώνω με την δικιά μου για το όνομα του παιδιού θα φροντίσω να βεβαιωθώ.
:)
Τον αστικό μύθο με τον ταρίφα τον ξέρετε ή να τον πω?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ταρίφας περήφανος πατέρας τριων τέκνων.

Μεταφέρει έγγυο σε μαιευτήριο.

Μετά από μερικές μέρες τηλέφωνο από το μαιευτήριο, ελάτε να πάρετε το παιδί σας, γιατι η κυρία σας το εγκατέλειψε.

Τι λέτε βρε παιδιά-εγώ απλά την έφερα κτλ

Τέστ για να αποδειχτεί η αλήθεια

Εκ γεννετής στείρος

:rockon: :headbang1:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ασχετο αλλα τελικα οταν εβαλε το χερι του στα σημαδια απο τα καρφια πειστηκε ο Θωμας?? (δεν το ξερω)

γιατι θα μπορουσε να μπει στις ΑΠΟΡΙΕΣ που ειχε καποιο περιοδικο

Αφου ο Θωμας πειστηκε οτι ο Χριστος αναστηθηκε τον λεμε ΑΠΙΣΤΟ καο οχι ΔΥΣΠΙΣΤΟ?

ΥΓ εχω την εντυπωση οτι η ιστορια ειναι διαφορετικη (δεν αναγνωριζε ο ταριφ το παιδι απο την γκομενα του) και αληθινη απλα ηταν πενηνταρης ο ταριφας και με τα χρονια εξασθενει το σπερμα.

Τωρα που το θυμηθηκα οταν επιβεβαιωσε ο γιατρος οτι ηταν εγκυος η γυναικα μου ρωταει η γυναικα μου (!!!!?) (εγω ημουν σαν το Homer Σιμπσον σκεφτομουν μπυρα,ουισκυ,μπυρα,ουισκυ,μπυρα) "και ποτε εγινε η συλληψη" και λεει ο γιατρος.

"Δεκαπενταυγουστο κανατε μαζί???" "ναι" "ΕΕΕ τότε εγινε" 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Τριστάνο
Ιζόλδη

κι αν κάνω 3ο Φερνάντο ή Ντονατέλα

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μαλλον πρόκειται για bug, εγώ απάντησα σε άλλο ποστ...........

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τα παρακάτω είναι εβραϊκα/αραμαϊκα.
Τα παραθέτω απλά για να ξέρετε τι σημαίνουν.
Βαρθολομαίος: Μπαρ-Ταλμαϊ: Ο Γιος του Ταλμαϊ
Βαρνάβας: Μπαρ-Ναβί: Ο Γιος του Προφήτη
ʼδωνις: Αντον: Κύριος
Ανανίας: Χανανία: Ευνοούμενος του Θεού
ʼννα: Χάνα: Εκλεκτή του Θεού
Ελισάβετ: ΕλιΣεΜπα: Σταλμένη από τον Θεό
Ζαχαρίας: Ζακάρια: Θεία Μνήμη
Ζεβεδαίος: Ζαμπνταϊ : Υπηρέτης του Θεού
Ηλίας: Έλιαχου: Θεός μου είναι ο Γιαχβέ
Θωμάς: Ταομά: Δίδυμος
Ιούδας: Γιεχούντα: Φανατικός λάτρης του Θεού
Ιάκωβος: Γιακόμπ: Υποσκελιστής
Ιωάννης: Γιοχάναν: Εκλεκτός του Θεού
Ιωακειμ: Γιοχακίμ: Έχει την υποστήριξη του Θεού
Ιωσήφ: Γιοσέφ: Αυτός που πρόσθεσε ο Θεός
Λάζαρος: Ελεαζάρ: Τον βοηθαει ο Θεός
Μαρία: Μυριαμ: Πριγκίπισσα
Μάρθα: Ταμαρ: Φοίνικας
Ματθαίος: Ματιτιαχου: Δώρο-χάρισμα του Θεού
Σαλώμη: Σαλομά: Η ευτυχισμένη-η μακάρια

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχω σπείρει δύο ξώγαμα και τους έχω δώσει ονόματα σύμφωνα με την παράδοση.

Τα "νόμιμα¨ παιδιά μου, θα έχουν τα ονόματα που θα ήθελα να στολίζουν εμένα αλλά η παράδοση δεν επέτρεψε.
(Ξέρω?καταπίεση και αυτό, αλλά τι να κάνουμε.)

Κατά προτίμηση αρχαία ελληνικά ονόματα και πολυσύλλαβα. Δισύλλαβα ονόματα έχουν τα σκυλιά, γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν μεγαλύτερες εκφράσεις/προσφωνήσεις/ονόματα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Έχω σπείρει δύο ξώγαμα και τους έχω δώσει ονόματα σύμφωνα με την παράδοση.

Τα "νόμιμα¨ παιδιά μου, θα έχουν τα ονόματα που θα ήθελα να στολίζουν εμένα αλλά η παράδοση δεν επέτρεψε.
(Ξέρω?καταπίεση και αυτό, αλλά τι να κάνουμε.)

Κατά προτίμηση αρχαία ελληνικά ονόματα και πολυσύλλαβα. Δισύλλαβα ονόματα έχουν τα σκυλιά, γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν μεγαλύτερες εκφράσεις/προσφωνήσεις/ονόματα.
Το Γιωργος ποσες συλλαβες εχει?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το Γιωργος ποσες συλλαβες εχει?

Να σε βοηθήσω...

2 όσες οι φορές που χρειάζεσαι να διαβάσεις ένα Post για να το καταλάβεις.

Και να σε βοηθήσω και περισσότερο, ξαναδιάβασε το συγκεκριμένο σημείο:

[size=10pt]... θα έχουν τα ονόματα που θα ήθελα να στολίζουν εμένα αλλά η παράδοση δεν επέτρεψε ...[/size]

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Χωρις ιχνος παραξηγησης και με όλο το σεβασμο το ονομα Γιωργος εχει 3 συλλαβες

Γι-ω-ργος

αν κανω λαθος διορθωστε με

(δισυλλαβο ονομα εχω εγω πάντως)

Εdit για μην γραφω πολλα μυνήματα αν δεν κανω λαθος διφθογγος ΙΩ δεν υπαρχει ειναι 2 ξεχωριστα φωνήεντα αρα συλλαβιζνται ξεχωριστα όπως

Α-Ε-ΡΑΣ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
  Χωρις ιχνος παραξηγησης και με όλο το σεβασμο το ονομα Γιωργος εχει 3 συλλαβες

Γι-ω-ργος

αν κανω λαθος διορθωστε με

Γιώργος έχει 2, Γεώργιος έχει 4.[edit]

Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις στο net.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
για να δούμε...Μόνο στο χωριό μου έχουμε έθιμο ΠΡΩΤΑ να δίνουμε τα ονόματα των γονιών του άνδρα?Γιατι ο κολλητός μου εδωσε και ονομα και επίθετο της γυναίκας!!Και επεσα απο τα σύνεφα οταν το άκουσα..Αθηναίος αυτος,Αγρινιώτισσα αυτή..

Δωστε οποιο ονομα θελετε στα παιδια σας, με την ευχη να μην χρειαστει να το αλλαξουν στην πορεια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Γιώργος έχει 2, Γεώργιος έχει 4.[edit]

Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις στο net.
χαλαρωσε ρε μεγαλε οπως ειπες δεν υπαρχουν παρεξηγησεις στο νετ...δεν το πα για κακο...
Οσο για το το αν χρειαζεται 2 η παραπανω φορες να διαβασω κατι για να το καταλαβω ασε να το ξερω καλυτερα τσακαλακο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom