Νέα

Τι όνομα θα δώσετε στα παιδιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
.....
Ωστόσο με χαλάει η πατέντα με τα δυο ονόματα αλλά κυρίως με τα δυο επώνυμα..
Εχω μια γνωστη μου που αφου εχει χωρισει τρεις φορες,επεμενει να κραταει ολα τα επωνυμα...συν το πατρικο της,τεσσερα.
Ετυχε να εχει και δυο ονοματα,οποτε το πληρες ονομα της μοιαζει λες και ειναι απογονος ισπανικης αριστοκρατιας...
Μονιμα εχει προβληματα με τις Τραπεζες και Δημοσιες Υπηρεσιες γιατι της ζητουν ταυτοπροσωπια.
(Τα βιτσια πληρωνονται....)

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
BiteMeIaMfresH και για το 'τι να κάνεις...' που είπες για το επίθετο,μαλλον το λές χαριτολογώντας έτσι?δεν πιστευω να εισαι απο αυτες που θέλουν να δώσουν το επίθετο τους στο παιδί τους...(?)
γιατι σε λίγο δεν θα ξέρουμε ποιανού ειναι το παιδί αν εμεις λεγόμαστε Καρπετόουλος και ο γιός μας Πανούτσος..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι δεν μ ενδιαφερει καν να ασχοληθω με κατι τετοιο
δεν θα εκανα θεμα στον ανδρα μου πουχου να παρουν το δικο μου επιθετο τα παιδια μας...
μου ειναι αδιαφορο ως θεμα... το δικο του θα επαιρναν διοτι αυτο συμβαινει κατα κυριο λογο.. με γεια του με χαρα του

στ ονομα ομως... ελπιζω να μην βρω κανενα με ονομα πατρος... ευρυσθενης! χαχαχαχα

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ωραία,σε παρεξήγησα και νόμισα οτι έλεγες τα ίδια με την Αγρινιώτισσα του κολλητού μου :P

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mε όλο τον σεβασμό, αλλά μέχρι το τεστ πατρότητας ποτέ δεν ξέρεις :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
tomito ετσι είναι..Σαν τον Βούρο θα την πάθουμε και εμεις..

super

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι καποια πραγματα πρεπει να τα παραδωσουμε οπως τα βρηκαμε, καλα η κακα τα ηθη και οι συνηθειες καθε λαου ειναι και χαρακτηριστικα που τον κανουν να ξεχωριζει απο τους αλλους.Ετσι παραδοσιακα και γω το ονομα του πρωτου τουλαχιστον παιδιου το ονομα των γονιων μου και το δευτερο, οκ της γυναικας μου, οσο για το επιθετο μονο του αντρα αυστηρα.Επισης μου τη σπαει αφανταστα που εχει γεμισει η Ελλαδα Αλεξανδρους και Δαναες (ωραια μεν αλλα οχι και μοναδικα).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως το παιδι μου Γραμματικουλα, Επαμεινωνδα, Θρασυβουλο ή Αγλαϊα ή χ ψ ω κακογουστα ονοματα δεν το βγαζω δεν πα να κοπανα ο αλλος τον πισινο του στο χωμα.......ουτε αν καποιος απο τους γονιους μου ειχε απαισιο ονομα θα το εδινα......το θεωρω ηλιθιο να κανω ενα παιδι κομπλεξικο στο σχολειο για ενα καπριτσιο ειτε αφορα ονομα δικων μου γονιων ειτε του συζυγου μου.....

οσο για το επιθετο το βρισκω επισης ηλιθιο να δινει μια γυναικα στο παιδι της το επιθετο της γιατι πλεον δε θα μιλαμε μονο για ενα κομπλεξικο παιδι στο σχολειο αλλα και για εναν κομπλεξικο πατερα (τον οποιον λενε παπαδοπουλο αλλα στο σχολειο τον φωναζουν κυριο παλαιολογο) και για μια κομπλεξικη μητερα η οποια δεν μπορω να καταλαβω τι θελει ακριβως να αποδειξει....εκτος αν ημουνα το τελευταιο ατομο που φερει το επιθετο μου και εκανα γιο ωστε να συνεχιστει το ονομα και μονο ή αν μιλαμε για τον βρωμοκοιλια ή τον σαπιοκοιλια ή τον γλυφοκωλι οποτε ΟΧΙ το παιδι μου Γραμματικουλα Γλυφοκωλι δεν το λεω σορρυ :P

Υπαρχει και μια αλλη λυση βεβαια....λιγοτερο τραβηγμενη κατα την αποψη μου μιας και δε μαρεσει καθολου η σκεψη να παρει το παιδι μου το δικο μου επιθετο......ο καθενας νομιζω μπορει να αλλαξει το επιθετο του.......εφοσον λοιπον καποιον τον λενε βρωμοκοιλια μπορει καλλιστα να παει στο ληξιαρχειο και να γινει παπαδοπουλος να ληξει το θεμα.....

παντως δεν ξερω πολυ κοσμο να εχει τσακωθει με τους γονεις του για το ονομα που τον βαφτισαν....οι πιο πολλοι απλα μουρμουρανε :P

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μποτοφιλος jr k μποτοφιλιτσα εντ οφ στορυ  :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon: :2funny:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εντάξει,ομως αν πεις στην γυναίκα σου: ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΦΟΥΦΟΥΤΟ..
δεν πρέπει να σεβαστει την επιθυμία σου ρε παιδια?και ο άνδρας δεν ζητάει πολλα..1-2-3 πραγματάκια..αν απο το πρώτο του πεις ΟΧΙ και μαλακίες γκρίνες μετά τι γάμο περιμένετε να κρατήσουμε?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.894
Πόντοι
12.056
Eγω ειμαι απο τους τυχερους..Εχω 2 γιους,ο πρωτος πηρε το ονομα του πατερα μου και ο δευτερος του πεθερου.Αν ηταν κορες η ενα και ενα παλι ετσι θα τα μοιραζα  :dancing: :dancing: :dancing:

Δημητρης-Μιχαλης

Επισκέπτης
Πάντως επειδή κάποιοι είπαν ότι είναι χαζό και ανόητο να τσακωθεί ένα ζευγάρι για το όνομα, συμφωνώ. Γι' αυτό εξάλλου είπα ότι απλά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης καν για το όνομα... οπότε δεν υπάρχει και τσακωμός :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.894
Πόντοι
12.056
Η πολυ Δημοκρατια μεσα στο ζευγαρι βλαπτει σοβαρα την υγεια και τα πατροπαραδοτα εθιμα :rockon: :headbang1: :rockon: :headbang1:

Επισκέπτης
Η πολυ Δημοκρατια μεσα στο ζευγαρι βλαπτει σοβαρα την υγεια και τα πατροπαραδοτα εθιμα :rockon: :headbang1: :rockon: :headbang1:

+10000000000000000

Aπόδειξη τούτου ότι παλιά δεν χωρίζαν τόσο συχνά τα ζευγάρια όπως τώρα... Κάτι ήξεραν οι παλιοί ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.894
Πόντοι
12.056
Παντως θελω να κανω και μια κορη τωρα..να τους δωσω τα ονοματα απο τις 2 πεθερες και μετα να τους βαζω να κανουν τουμπες ολοι μαζι απο την χαρα.. :2funny: :2funny: :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εγώ έχω μια κορούλα.
Της έδωσα το όνομα της μητέρας μου.
Η γυναίκα μου, λογικά σκεπτόμενη, συμφώνησε αμέσως, γιατί είναι όντως πολύ πιο ωραίο όνομα από της πεθεράς μου....
Στο επόμενο θα βγάλω σίγουρα και από τη δική τους πλευρά, ανάλογα τι θα είναι.

Επισκέπτης
Εγώ έχω μια κορούλα.
Της έδωσα το όνομα της μητέρας μου.
Η γυναίκα μου, λογικά σκεπτόμενη, συμφώνησε αμέσως, γιατί είναι όντως πολύ πιο ωραίο όνομα από της πεθεράς μου....
Στο επόμενο θα βγάλω σίγουρα και από τη δική τους πλευρά, ανάλογα τι θα είναι.

Εντάξει, η κόρη είναι αλλιώς. Στον γιο είμαι κάθετος! Αν κάνω κόρη, ίσως την βγάλουμε με το όνομα της πεθεράς μου. Είναι το ίδιο με της αδερφής μου και της γιαγιάς μου :cheesy:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω παλι πιστευω οτι ειτε ειναι κορη ειτε γιος τον τελευταιο λογο πρεπει να τον εχει ο πατερας και πεστε με χουντικο και οτι αλλο θελετε.Του πουστη ρε γαμωτο μου αντρες ειμαστε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.894
Πόντοι
12.056
Ετσι Ετσι... :rockon: :rockon: :rockon:

Αρσενικαααααα... :knockinb: :argue: