Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τωρα αρχισες τις μαλακιες...
Εβγαλες συμπερασματα...
Τεσπα..  εισαι κολημενος εσυ.. το καταλαβαμε... 
Ολοι κ ολες στο νετ ειναι ψυχοπαθης(οπως ειπες)
Εσυ τι κανεις εδω???

Επισης δεν 8α σου αλλαξω εγω την γνωνμη... απλα αν θελεις μπορεις να εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλος.

Και για να τελειωνουμε.. σχολιασε μου μονο αυτο..το παραδειγμα που σου εδωσα...
..Γνωριστικανε..και παντρευτικανε μεσω τσατ.. και ειναι ευτυχισμενοι... τι λες???

Καμια μαλακια δεν αρχισα... Ισα ισα πανω στην ιδεα του "Ευκολου" εχουν πατησει πολλοι απατεωνες για να εξαπατησουν και να αποσπασουν τεραστια χρηματικα ποσα απο ανυπομονα και τεμπελικα κοροιδα. Αυτο το "ΕΥΚΟΛΟ" και η "ξαφνικη αλαγη της τυχης" το ουρανοκατεβατο δηλαδη ειναι πραγματικα πολυ δελεαστικο για τους περισσοτερους και τις περισσοτερες που δεν εχουν μαθει πως για να κερδισουν κατι αυθεντικο θα πρεπει να δαπανησουν και αυτοι κατι. Παντως αν καποια στιγμη στο μελλον θελησω να εξαπατησω κοσμο (Που δεν ειναι και του χαρακτηρα μου) ξερω πολυ καλα πιο κολπακι θα χρησιμοποιησω να εισαι σιγουρος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω βασικα μπαινω εδω για να κοζαρω καμια καλη πουτανιτσα...δεν μπηκα για να πιασω γκομενα την Βελβυ ΠΧ. Μπαινω για συγκεκριμενη δουλεια...

Δεν γινεται να με πειραζει κατι απο την στιγμη που εχω αποδεχτει πως δεν αποτελει προβλημα...Τουλαχιστον Οχι για μενα...

εσεις που ενδιαφερεστε τοσο να επιβεβαιωθειτε μεσα απο τις γκομενες και τις χυλοπιτες τους σιγουρα το βλεπετε ετσι και ερμηνευετε αλλιως τα γραφομενα μου

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.769
Πόντοι
5.595
Kαλα τα λες Δημητρη.. ο ανθρωπος ομως ειναι κολλημενος..

Ακομα περιμενω να μου απαντησεις στο τελευταιο που σε ρωτησα...
ή δεν εχεις κατι να πεις... ή παραδεξου οτι λες μαλακιες!!!! >:(

Επισκέπτης
Εγω βασικα μπαινω εδω για να κοζαρω καμια καλη πουτανιτσα...δεν μπηκα για να πιασω γκομενα την Βελβυ ΠΧ. Μπαινω για συγκεκριμενη δουλεια...

Δεν γινεται να με πειραζει κατι απο την στιγμη που εχω αποδεχτει πως δεν αποτελει προβλημα...Τουλαχιστον Οχι για μενα...

εσεις που ενδιαφερεστε τοσο να επιβεβαιωθειτε μεσα απο τις γκομενες και τις χυλοπιτες τους σιγουρα το βλεπετε ετσι και ερμηνευετε αλλιως τα γραφομενα μου

αααααααααααα δευτερη χυλοπιτα στη σειρα! οου μάι...

χοπ χοπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Kαλα τα λες Δημητρη.. ο ανθρωπος ομως ειναι κολλημενος..

Ακομα περιμενω να μου απαντησεις στο τελευταιο που σε ρωτησα...
ή δεν εχεις κατι να πεις... ή παραδεξου οτι λες μαλακιες!!!! >:(

Σε τι ακριβως να σου απαντησω ρε περιεργε επιδοξε γκομενε του ιντερνετ? Σε κατι που μπορει να εβγαλες και απο τον κωλο σου? Και που ξερω εσενα και τον φιλο σου? Και επισης που ξερω αν τελικα αυτος οντως ειναι ετσι με την γυναικα του η στα δειχνει εσενα ωραιοποιημενα? Και επισης που ξερω εγω αν σε μερικα χρονια αυτοι οι 2 παθουν καμια στραβη?

Παντως μεταξυ μας εμενα με βολευει να μπαινει ολο και περισσοτερος αντρικος κοσμος και να καμακωνει απο το ιντερνετ γιατι ετσι τοσο πολυ θα γινεις πρωτοτυπος αμα πας να μιλησεις σε καποια απεξω. Ας μην κανουμε οτι κανει και η ΜΑΖΑ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Βόλντεμορτ,συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου στο θέμα του "εύκολου" που έχουμε μάθει να περιμένουμε και στο θέμα της διαπροσωπικής επαφής.
όμως μην είσαι απόλυτος και στο κάτω-κάτω γιατί να σε νοιάζει τόσο τι γουστάρει/μπορεί ο άλλος και πώς θα βρει γκόμενα και τί  γκόμενα θα είναι αυτή.
τράβα εσύ το δρόμο σου και μη θες να βάλεις και τους άλλους σ'αυτόν.
ο καθένας ό,τι θέλει κι ό,τι μπορεί.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.769
Πόντοι
5.595
Βρε μαλακοπιτουρα Boldemort...
ΞΥΠΝΑ....
Η εποχη που εβγαινες εξω και τιν επεφτες σε 10 γκομενες..το ιδιο βραδυ.. και τους ελεγες-σιαλιαριζες τα ιδια πραγματα...
και περιμενες τουλαχιστον στις 10.. η  μια να σου κατσει... ΠΕΡΑΣΕ!!!
Σε καταλαβανε τι λιγουρης κ δουλος του μουνιου εισαι!!!!

Ετσι εξηγειται κ το κομπλεξ που εχεις... Απο τις πολλες χιλοπιτες που εχεις φαει!!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ρε Boldemort χαλαρωσε δεν τσακωνομαστε. Εχεις δικιο σε αυτα που λες , απλα σου λεμε οτι εχεις μεινει λιγο πισω και οτι πλεον ολοι ασχολουνται με ιντερνετ (οχι μονο οι καμμενοι/νες οπως παλια) και ουτε ειναι ντροπη να πεις πια οτι γνωριστηκατε μεσω ιντερνετ.

Αν σου δειξω τι γκομενες εχουν βγαλει φιλοι μου απο facebook (εγα απλα δεν ετυχε να ασχοληθω για διαφορους λογους) θα σου φυγει το κλαπετο. Γκομενες που μεσα σε κλαμπ θα ριχνανε χυλοπιτα στο ιδιο ατομο που τις εριξε απο ιντερνετ , γιατι απλα ετσι το επιτασσει η κοινωνια και τα μυαλα τους σημερα. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο-πολυ τρελλες αυτο που αλλαζει ειναι οι δικες μας αντοχες. Και επισης δεν νομιζω ουτε εσυ οποια γκομενα γνωριζεις να την βλεπεις ως μελλοντικη νυφη , τις περισσοτερες φορες ψαχνουμε απλα για να πηδηξουμε και στη πορεια προκυπτει κατι πιο μονιμο τελικα.

Ειναι σημειο των καιρων να ξεμενουν στα 22-25 οι γκομενες απο παρεες.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Κύριοι παρακαλώ ας πρυτανεύσει η λογική και μη γίνεστε καρακατινάρες

Επισκέπτης
Γιατί τον κράζετε τον άνθρωπο βρε παιδιά?Δεν είναι υποχρεωτικό καλά και ντε να γουστάρουμε όλοι τις γνωριμίες μέσω ιντερνετ.Εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ και κανέναν απο κοντά γιατί απλά μου φαίνεται ολίγον ριψοκίνδυνο.Θα πρέπει να μιλάω πολύ καιρό με κάποιον και να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου για να τον συναντήσω και να αναπτύξω είτε φιλία είτε γκομενικίκι.Αλλιώς ειναι να γνωρίζεις κάποιον μέσω παρέας και η πρώτη σου γνωριμία μαζί του να γίνεται μέσω μιας ζεστής χειραψίας και αλλιώς είναι να τα λες μέσα απο το χαζοκούτι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βρε μαλακοπιτουρα Boldemort...
ΞΥΠΝΑ....
Η εποχη που εβγαινες εξω και τιν επεφτες σε 10 γκομενες..το ιδιο βραδυ.. και τους ελεγες-σιαλιαριζες τα ιδια πραγματα...
και περιμενες τουλαχιστον στις 10.. η  μια να σου κατσει... ΠΕΡΑΣΕ!!!
Σε καταλαβανε τι λιγουρης κ δουλος του μουνιου εισαι!!!!

Ετσι εξηγειται κ το κομπλεξ που εχεις... Απο τις πολλες χιλοπιτες που εχεις φαει!!!!

Εγω εχω το κομπλεξ...εσυ χανεις την ψυχραιμια σου. ;)

Καποια εξηγηση θα υπαρχει πισω απο αυτο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
δεν τον κράζουμε όλοι,απλά του λέμε να μην είναι απόλυτος και να σέβεται ή τουλάχιστον αδιαφορεί για τις επιλογές του άλλου.

Επισκέπτης
Γιατί τον κράζετε τον άνθρωπο βρε παιδιά?Δεν είναι υποχρεωτικό καλά και ντε να γουστάρουμε όλοι τις γνωριμίες μέσω ιντερνετ.Εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ και κανέναν απο κοντά γιατί απλά μου φαίνεται ολίγον ριψοκίνδυνο.Θα πρέπει να μιλάω πολύ καιρό με κάποιον και να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου για να τον συναντήσω και να αναπτύξω είτε φιλία είτε γκομενικίκι.Αλλιώς ειναι να γνωρίζεις κάποιον μέσω παρέας και η πρώτη σου γνωριμία μαζί του να γίνεται μέσω μιας ζεστής χειραψίας και αλλιώς είναι να τα λες μέσα απο το χαζοκούτι.

επι της ουσιας δε διαφωνουμε σε κατι. κι εγω για να βγω τελικα, μιλησα απιιιιστευτα πολλες ωρες και μερες μαζι με τον αλλον.
απλα αυτο που 'κραξαμε' ειναι η κατηγοριοποιηση. απο δω οι νορμαλ κι απο εκει οι λουζερς πχ.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Έχεις βγαλει μαλάνθρακα στον κώλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επι της ουσιας δε διαφωνουμε σε κατι. κι εγω για να βγω τελικα, μιλησα απιιιιστευτα πολλες ωρες και μερες μαζι με τον αλλον.
απλα αυτο που 'κραξαμε' ειναι η κατηγοριοποιηση. απο δω οι νορμαλ κι απο εκει οι λουζερς πχ.

Ναι και εγω ειπα εξαρχης για οποιον δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το πρωτο μου ΠΟΣΤ... πως δεν ειμαι τυπος που θα κατσει να ανεχτει τοσες πολλες ωρες να μιλησει με καποια και να φαει τα ματια του για να κερδισει το πρωτο ραντεβου μαζι της... Οχι επειδη ειμαι Εγωιστης η Απολυτος αλλα επειδη ξερω πως μπορω να παρακαμψω ολη αυτη τη μανουρα με το να δειξω περισσοτερη Τολμη απεξω και απλα να πιασω μια νορμαλ κουβεντα σε ενα κοριτσι ... Αντι για 1 μηνα... θα φαω 1 βδομαδα.. Τι να κανουμε ο χρονος ειναι περιορισμενος σε αυτη τη ζωη...Αλλοι καθονται και μενουν στα σπιτια των γονιων τους μεχρι τα 40 τους και αν μη τι αλλο εχουν περισσοτερο χρονο εχωντας μονο μια δουλεια των 1000 ευρω για να βγαζουν τα μπουζουκακια τους τα εβδομαδιαια και εχουν και το ελευθερο ολο το βραδυ να την βγαζουν στο ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ... Δεν μπορεις να ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τις γκομενοδουλειες.

Ε λοιπον μια Λυση ειναι αυτη που προτεινα εγω...οχι τοσο χρονοβορα διοτι πληρωνεις το "κοστος" στο οτι εκθετεις τον εαυτο σου απο κοντα και ισοσταθμιζεται κατα καποιον τροπο διοτι η αλλη εφοσον εκανες κατι τετοιο μετα ηρεμει καπως τις απαιτησεις της (οσο αναφορα την πρωτη βδομαδα παντα γιατι μετα οι απαιτησεις ειναι και θεμα χαρακτηρα)... Και ετσι γινεσαι και εσυ ο ιδιος Καλυτερος ανθρωπος. Δεν δουλευεις μονο για την αλλη πχ με το να καθεσαι μπροστα σε ενα πι σι...δουλευεις και για την αλλη αλλα και ΓΙΑ ΣΕΝΑ με μια γνωριμια απο κοντα.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Σημάδι από τις ενέσεις για τη μέση της είναι
ντισκάστινγκ
Βαράω ενέσεις λίπους στον κώλο μου ανίδεε και  δεν ξέρω φωτοσοπιάζω τις φωτογραφίες μου.
ανίδεος ως προς τι μωρη πατσαούρα κι εσύ? στις ενέσεις λίπους? κακομοίρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom