Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια γκομενα η οποια ειναι ΛΟΓΙΚΗ...ΕΞΥΠΝΗ και ΝΟΡΜΑΛ... Απο την στιγμη που εβλεπε πως θα εμπαινε στο περιθωρειο απο την μια παρεα η και αυτες τις παρεες που ειχε τελοςπαντων θα εκανε ενα απο τα πιο κατω

1. Θα καθοταν να ψαξει να βρει αλλες παρεες...αλλωστε μην ξεχναμε πως ειδικα απο ΠΑΡΕΕΣ οι γκομενες δεν προκειται να ξεμεινουν ποτε εχουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.. και αν ΑΚΟΜΑ αυτο συμβει τοτε κατι αλλο θα κρυβεται απο ΠΙΣΩ. Συνηθως ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

2. Θα καθοταν αυτη η ιδια να ψαξει μεσα της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ και πανε οι αλλοι να την περιθωρειοποιησουν...αλλα το βρηκαμε τωρα...ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ...ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ (Οχι εγω που δεν διαλεξα εναν σωστο και ξηγημενο τυπο αλλα εναν μαλακα μουνοδουλο που μου τα εκανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΑΡΧΗΣ)...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ 700 ΕΥΡΩ... (Οχι εγω που τα εξυνα στο πανεπιστημιο και το παιζα γκομενος και δεν πατουσα σε μαθημα)

Το τελευταιο που θα εκανε μια σωστη γκομενα τελικα θα ηταν να μπει σε καποιο τσατ να ψαξει την τυχη της.

Γινετε λιγο ρεαλιστες και λογικοι ανθρωποι.. τον εαυτο σας θα βοηθησετε.

Επισκέπτης
τελικα εφαγες χυλοπιτα απο γκομενα σε τσατ? :think:

:rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τελικα εφαγες χυλοπιτα απο γκομενα σε τσατ? :think:

Ναι πιο παλια. Παλι καλα ομως που την εφαγα και δεν εφτασα στο σημειο να κανω σχεση απο ΤΣΑΤ και οταν με ρωτανε απο που βρηκα την σχεση μου η να λεω ψεμματα οτι την βρηκα απεξω η να λεω πως οντως την βρηκα απο τσατ και να τους βλεπω να με θεωρουν διανοητικα και κοινωνικα αναπηρο.

Επισκέπτης
Ναι πιο παλια. Παλι καλα ομως που την εφαγα και δεν εφτασα στο σημειο να κανω σχεση απο ΤΣΑΤ και οταν με ρωτανε απο που βρηκα την σχεση μου η να λεω ψεμματα οτι την βρηκα απεξω η να λεω πως οντως την βρηκα απο τσατ και να τους βλεπω να με θεωρουν διανοητικα και κοινωνικα αναπηρο.

ναι ειναι κι αυτος ενας τροπος να δεχτεις πιο ευκολα οτι καποια σε απερριψε μεσω τσατ. οπως βολευει τον καθενα, κι οπως αισθανομαστε εμεις καλυτερα.. :sunglasses:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.713
Πόντοι
5.595
Eισαι πολυ λαθος φιλε..
Οπως σου ειπε και ενα παληκαρι πιο πανω.. εχεις μεινει πολλα χρονια πισω..
Πλεον ολοι κ ολες μπαινουν στο νετ..  οπως θα γνωρισεις καποιον-α σε ενα bar.. ετσι και στο νετ..
Το ιδιο πραγμα ειναι..!  (και μην μου  πεις για προσωπικη-οπτικη επαφη.. για αυτα ειναι παπαριες)

Τεσπα..
Το θεμα ειναι να μην ειμαστε απολυτοι..
Ο ερωτας της ζωη σου δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...  μπορει ακομα και απο το νετ...

Και ενα καλο παραδειγμα ειναι.. μια γνωστη μου γνωρισε ενα παληκαρι απο το ΖΟΟ... τα βρηκανε... παντρευτικανε..
ειναι ΠΟΛΥ καλα μαζι..εδω κ 3 χρονια.. και εχουν και ενα μωρακι πλεον.. ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Για πείτε κανα τσατ γνωριμιών να γελάσει το χειλάκι μας λιγάκι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι ειναι κι αυτος ενας τροπος να δεχτεις πιο ευκολα οτι καποια σε απερριψε μεσω τσατ. οπως βολευει τον καθενα, κι οπως αισθανομαστε εμεις καλυτερα.. :sunglasses:

Ακριβως. Η διαφορα μας ειναι οτι ακομα και την αποτυχια εγω θα την εβαζα να δουλεψει προς οφελος μου. Ενω εσυ απλα θα την αφηνες να σε βυθισει στην καταθληψη.

P.S Δεν απερριψε ακριβως εμενα...αλλα την Τυχη της. Και φυσικα μονο οι Ανοητοι καθονται να στεναχωρεθουν για την βλακεια αυτηνης που εχουν απεναντι τους.
Ελπιζω να μην περιμενουν εσενα μεγαλυτερες απορριψεις...απο μια απλη χυλοπιτα καποιας αγνωστης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Eισαι πολυ λαθος φιλε..
Οπως σου ειπε και ενα παληκαρι πιο πανω.. εχεις μεινει πολλα χρονια πισω..
Πλεον ολοι κ ολες μπαινουν στο νετ..  οπως θα γνωρισεις καποιον-α σε ενα bar.. ετσι και στο νετ..
Το ιδιο πραγμα ειναι..!  (και μην μου  πεις για προσωπικη-οπτικη επαφη.. για αυτα ειναι παπαριες)

Τεσπα..
Το θεμα ειναι να μην ειμαστε απολυτοι..
Ο ερωτας της ζωη σου δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...  μπορει ακομα και απο το νετ...

Και ενα καλο παραδειγμα ειναι.. μια γνωστη μου γνωρισε ενα παληκαρι απο το ΖΟΟ... τα βρηκανε... παντρευτικανε..
ειναι ΠΟΛΥ καλα μαζι..εδω κ 3 χρονια.. και εχουν και ενα μωρακι πλεον.. ;)

Το ιδιο πραγμα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ... Δηλαδη ακριβως ειναι το ιδιο να εχεις την αλλη απεναντι σου και να βλεπεις ακριβως πως γελαει και πως αντιδραει σε αυτα που λες με το να την εχεις πισω απο ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.

Λυπαμαι πολυ για σενα αδερφε αλλα και για τους ομοιους σου...που αφησατε την ΑΤΟΛΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ διατρεβλωσει σε τοσο ασχημο βαθμο την πραγματικοτητα σε αυτον τον τομεα ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. Για μενα εισαι ενας ακομα ΑΤΟΛΜΟΣ που χανει τα λογια του μπροστα σε μια γκομενα απο κοντα και δεν εχει τα κοτσια να πιασει επαφη σαν νορμαλ ατομο.

Και φυσικα σιγουρα θα την παθεις καποια στιγμη δεν εχω εγω αρμοδιοτητα να σου δειξω οτι εχεις λαθος. Η ιδια η εμπειρια σου θα σε διδαξει

Επισκέπτης
Ακριβως. Η διαφορα μας ειναι οτι ακομα και την αποτυχια εγω θα την εβαζα να δουλεψει προς οφελος μου. Ενω εσυ απλα θα την αφηνες να σε βυθισει στην καταθληψη.

P.S Δεν απερριψε ακριβως εμενα...αλλα την Τυχη της. Και φυσικα μονο οι Ανοητοι καθονται να στεναχωρεθουν για την βλακεια αυτηνης που εχουν απεναντι τους.
Ελπιζω να μην περιμενουν εσενα μεγαλυτερες απορριψεις...απο μια απλη χυλοπιτα καποιας αγνωστης.

προς οφελος σου? παραμυθιαζοντας τον εαυτο σου οτι ναι μωρεεεε, καλυτερα που με γειωσε γτ μετα πώς θα ελεγα στην ψιλικατζου απεναντι οτι την γνωρισα μεσω τσατ, πω πω, φτου κακα, μακρια τετοια ρεζιλικια απο μας.. ναι ναι, εχεις καποιο point... ¨

καμ αγκαιν? εισαι η Τυχη προσωποποιημενη? οουκει...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.713
Πόντοι
5.595
Το ιδιο πραγμα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ... Δηλαδη ακριβως ειναι το ιδιο να εχεις την αλλη απεναντι σου και να βλεπεις ακριβως πως γελαει και πως αντιδραει σε αυτα που λες με το να την εχεις πισω απο ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.

Λυπαμαι πολυ για σενα αδερφε αλλα και για τους ομοιους σου...που αφησατε την ΑΤΟΛΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ διατρεβλωσει σε τοσο ασχημο βαθμο την πραγματικοτητα σε αυτον τον τομεα... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.
Μην λυπασαι για μενα φιλε.. λυπησου τον εαυτο σου...  που επειδη εφαγες μια χιλοπτα στο τσατ.. κατακρινεις ολο το internet και τις γνωριμιες που γινονται μεσα απο αυτο..
Σου ξαναλεω..εχεις μεινει πολυ πισω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
προς οφελος σου? παραμυθιαζοντας τον εαυτο σου οτι ναι μωρεεεε, καλυτερα που με γειωσε γτ μετα πώς θα ελεγα στην ψιλικατζου απεναντι οτι την γνωρισα μεσω τσατ, πω πω, φτου κακα, μακρια τετοια ρεζιλικια απο μας.. ναι ναι, εχεις καποιο point... ¨

καμ αγκαιν? εισαι η Τυχη προσωποποιημενη? οουκει...

Καποια στιγμη δεν θα την γνωριζες στους φιλους σου? Για ποια ψιλικατζου μου λες?

Θα ρωτουσαν φανταζομαι σε καποια φαση... "Πως γνωριστικατε?"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην λυπασαι για μενα φιλε.. λυπησου τον εαυτο σου...  που επειδη εφαγες μια χιλοπτα στο τσατ.. κατακρινεις ολο το internet και τις γνωριμιες που γινονται μεσα απο αυτο..
Σου ξαναλεω..εχεις μεινει πολυ πισω...

Ναι σωστα.. Επειδη ο καθενας θα πρεπει να λυπαται τον εαυτο του επειδη εφαγε χυλοπιτα. Εσυ πχ δεν εχεις φαει ποτε.

Σε λυπαμαι επειδη τους ατολμους παντα τους λυπομουν και παντα θα τους ΛΥΠΑΜΑΙ οπως και ΠΑΝΤΑ θα γελαω με τις δικαιολογιες που ψαχνουν να βρουν προκειμενου να καλυψουν την ΑΤΟΛΜΙΑ τους και καλα σκεφτονται εμας χαχαχαχ μηπως η τολμηρη τους πραξη μας φερει αναστατωση ρε παιδι μου ΧΑΧΧΑΧΑ. Αν μπαινεις στο ιντερνετ να βρεις γκομενα στην ουσια φοβασαι πιο πολυ απο μενα την χυλοπιτα απο κοντα...γιατι αν δεν την φοβοσουν δεν θα υποστηριζες το ιντερνετ. Αλλαξε το νικ σου... Βαλε Λιγοψυχος .

Επισκέπτης
Καποια στιγμη δεν θα την γνωριζες στους φιλους σου? Για ποια ψιλικατζου μου λες?

Θα ρωτουσαν φανταζομαι σε καποια φαση... "Πως γνωριστικατε?"

(i'm a girl :sunglasses:)
εχμ οι φιλοι μου με ξερουν.. ξερουν πού συχναζω και τι κανω! οι υπολοιποι δε με ενδιαφερουν.. οποτε δε μοιραζομαι και γεγονοτα της ζωης μου μαζι τους...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.714
Πόντοι
12.056
χαλαρωστε ρε...κουβεντα κανουμε  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
(i'm a girl :sunglasses:)
εχμ οι φιλοι μου με ξερουν.. ξερουν πού συχναζω και τι κανω! οι υπολοιποι δε με ενδιαφερουν.. οποτε δε μοιραζομαι και γεγονοτα της ζωης μου μαζι τους...

Το ξερω οτι εισαι γκερλ εξυπνη.... εσυ δεν ηξερες οτι μιλησα γενικα.

Μυαλο να σου πετυχει.

Τετοιες βρισκεις στο ιντερνετ. Κυριλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αλλα οκ ας μην ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ... Τον ερωτα της ζωης σου μπορει να τον βρεις να αντανακλαει και πανω σε μια οθονη.

Τσκ τσκ μα τι απολυτος κολοχαρακτηρας που ειμαι.

Θα σου ερθει στο ετσι.... (στο χρωστουσε αλλωστε)

α ρε Καλα τα μυαλα αλλα ωρες ωρες τα πουλανε στην αγορα για κροκετες.

Επισκέπτης
Αλλα οκ ας μην ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ... Τον ερωτα της ζωης σου μπορει να τον βρεις να αντανακλαει και πανω σε μια οθονη.

Τσκ τσκ μα τι απολυτος κολοχαρακτηρας που ειμαι.

Θα σου ερθει στο ετσι.... (στο χρωστουσε αλλωστε)

α ρε Καλα τα μυαλα αλλα ωρες ωρες τα πουλανε στην αγορα για κροκετες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.713
Πόντοι
5.595
Ναι σωστα.. Επειδη ο καθενας θα πρεπει να λυπαται τον εαυτο του επειδη εφαγε χυλοπιτα. Εσυ πχ δεν εχεις φαει ποτε.

Σε λυπαμαι επειδη τους ατολμους παντα τους λυπομουν. Αν μπαινεις στο ιντερνετ να βρεις γκομενα στην ουσια φοβασαι πιο πολυ απο μενα την χυλοπιτα απο κοντα...γιατι αν δεν την φοβοσουν δεν θα υποστηριζες το ιντερνετ. Αλλαξε το νικ σου... Βαλε Λιγοψυχος.
Τωρα αρχισες τις μαλακιες...
Εβγαλες συμπερασματα...
Τεσπα..  εισαι κολημενος εσυ.. το καταλαβαμε... 
Ολοι κ ολες στο νετ ειναι ψυχοπαθης(οπως ειπες)
Εσυ τι κανεις εδω???

Επισης δεν 8α σου αλλαξω εγω την γνωνμη... απλα αν θελεις μπορεις να εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλος.

Και για να τελειωνουμε.. σχολιασε μου μονο αυτο..το παραδειγμα που σου εδωσα...
..Γνωριστικανε..και παντρευτικανε μεσω τσατ.. και ειναι ευτυχισμενοι... τι λες???

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637

Οι γεματες πικρια δηλωσεις σου αποδεικνυουν του λογου το αληθες...

Απλα σε εχει πειραξει το γεγονος της χυλοπιτας
και τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι....

Ελα ομως που δεν ειναι ολα τα δακτυλα το ιδιο...

Οι εποχες εχουν αλλαξει ειτε μας αρεσει ειτε οχι
και υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι ανα την ελλαδα που ψαχνωνται μεσω του νετ...

ΟΛΟΙ αυτοι ειναι με προβληματα ?

Μην τρελαθουμε κιολας.....

Η κοινωνικοτητα εχει αλλαξει πλεον και στα αμεσως επομενα χρονια ολο και περισσοτεροι θα μπαινουν στο νετ για χιλιους δυο λογους .....

Γιατι οχι και για γνωριμιες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom