Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
φίλε εγώ επιμένω: εφόσον η επαφή είναι ηλεκτρονική μην τα παίρνεις όλα σοβαρά και τα υπεραναλύεις και κάνεις σκέψεις και σενάρια.
ούτε να σκέφτεσαι αν είχα πει αυτό , αν δεν είχα πει το άλλο κλπ
χαλαρά

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Συμφωνώ.Παίζει όμως να τον είδε στην κάμερα και να ξενέρωσε ,να μην γούσταρε.

όχι ρε σεις...μιλάμε αρκετά στη κάμερα και μάλιστα και η ίδια μου είπε πως θα θελε να βγεί μαζί μου γιατί βρίσκει κάτι ενδιαφέρον σε μένα.Δε πιστεύω να είναι θέμα εμφάνισης...

Επισκέπτης
όχι ρε σεις...μιλάμε αρκετά στη κάμερα και μάλιστα και η ίδια μου είπε πως θα θελε να βγεί μαζί μου γιατί βρίσκει κάτι ενδιαφέρον σε μένα.Δε πιστεύω να είναι θέμα εμφάνισης...
Σου είπα είναι βαρεμένη:
Το 85% όσων ψάχνονται στο νετ έτσι είναι.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σου είπα είναι βαρεμένη:
Το 85% όσων ψάχνονται στο νετ έτσι είναι.

μάλιστα σήμερα μου λέει..."έτσι με πιάνουν ώρες ώρες τα υπαρξιακά μου και πέφτω". Της λέω πάμε να βγούμε κάπου ζεστά..να μιλήσουμε να σου φτιάξω τη διάθεση,θα δεις θα περάσουμε ωραία.Αρνήθηκε λέγοντάς μου πως είναι και άρρωστη και δε μπορεί.Καλά λέω...... :jerking: εγώ φταίω που κάθομαι και τρώω το χρόνο μου.Αι στο διάολο απο κεί με όλες τις τρελές. :jerking:

Καλά λένε μερικοί ότι τελικά οι γυναίκες είναι μόνο για πούτσα :pipa3: και ξύλο.... :s&m_1: :s&m_3:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
μάλιστα σήμερα μου λέει..."έτσι με πιάνουν ώρες ώρες τα υπαρξιακά μου και πέφτω". Της λέω πάμε να βγούμε κάπου ζεστά..να μιλήσουμε να σου φτιάξω τη διάθεση,θα δεις θα περάσουμε ωραία.Αρνήθηκε λέγοντάς μου πως είναι και άρρωστη και δε μπορεί.Καλά λέω...... :jerking: εγώ φταίω που κάθομαι και τρώω το χρόνο μου.Αι στο διάολο απο κεί με όλες τις τρελές. :jerking:

Καλά λένε μερικοί ότι τελικά οι γυναίκες είναι μόνο για πούτσα :pipa3: και ξύλο.... :s&m_1: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny:
μάλιστα
υπαρξιακά η μικρή φοιτήτρια,τί τσάντα να πάρω γκούτσι ή πράντα;
μην τα παίρνεις ρε τοις μετρητοίς,ξέρεις τί πίπες λένε οι γκόμενες αν θέλουν να βρουν δικαιολογία;

Επισκέπτης

Υπάρχει και το υπόλοιπο 25% που είναι ιερόδουλες ή gay,αυτά αν τα θελεί ο κώλος σου τα βρίσκεις εύκολα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.762
Πόντοι
12.056

H υπομονη και η επιμονη ειναι βασικοι παραγοντες στο διαδυκτιακο παιχνιδι....
Και εσυ μαλλον τα θες ολα γρηγορα και στο πιατο...

sorry man...το εχασες το τεμαχιο  ;)

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
H υπομονη και η επιμονη ειναι βασικοι παραγοντες στο διαδυκτιακο παιχνιδι....
Και εσυ μαλλον τα θες ολα γρηγορα και στο πιατο...

sorry man...το εχασες το τεμαχιο  ;)

μισό επιμονή νομίζω ότι έχω...υπομονή ίσως δεν έχω...κανείς δεν είναι τέλειος

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.762
Πόντοι
12.056
μισό επιμονή νομίζω ότι έχω...υπομονή ίσως δεν έχω...κανείς δεν είναι τέλειος

την υπονονη την κατακτας με την εμπειρια.....
Και η επιμονη στον στοχο δεν ειναι κακο αλλα σε συνδιασμο με την υπομονη εχεις καλυτερα αποτελεσματα..  :dancing:

Επισκέπτης
την υπονονη την κατακτας με την εμπειρια.....
Και η επιμονη στον στοχο δεν ειναι κακο αλλα σε συνδιασμο με την υπομονη εχεις καλυτερα αποτελεσματα..  :dancing:
Καλά αν είναι να παιδευόμαστε μέσω νετ κανένα 2-3μηνό άστο!!! :P

Επισκέπτης
Εχει και αυτο την καυλα του ρε παιχτη.. ;)
Η μαγεια του κυνηγιου ειναι στο κυνηγι... ;)
εγώ πιστεύω πως γενικότερα οι γκόμενες στα τσατ είναι προβληματικές.Τέλος
Κυνήγι να ρίχνουμε αν είναι να πιάσουμε το λιγότερο λαγό,αλλιώς άστα!!! :P

pirokavle να είσαι σίγουρος ρε συ και θα συμβούλευα να το αφήσεις,μην σου έρθει καμία μέρα και κανές ψωλαράς σε date και ψάχνεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχει και αυτο την καυλα του ρε παιχτη.. ;)
Η μαγεια του κυνηγιου ειναι στο κυνηγι... ;)
Μπορεί η γκόμενα να μην έχει ξαναβγεί με άντρα μέσω νετ και να της φαινεται "κάπως" το σκηνικό.Τι προτείνεις εκεί ?

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Κυνήγι να ρίχνουμε αν είναι να πιάσουμε το λιγότερο λαγό,αλλιώς άστα!!! :P

pirokavle να είσαι σίγουρος ρε συ και θα συμβούλευα να το αφήσεις,μην σου έρθει καμία μέρα και κανές ψωλαράς σε date και ψάχνεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.762
Πόντοι
12.056
Μπορεί η γκόμενα να μην έχει ξαναβγεί με άντρα μέσω νετ και να της φαινεται "κάπως" το σκηνικό.Τι προτείνεις εκεί ?

Να της δωσει να καταλαβει οτι ειναι κανονικος ανθρωπος και οτι δεν εχει καμια διαφορα απο τον εξω κοσμο.Ειδικα οταν δεν ειναι και blind date και δεν θα υπαρχουν δυσαρεστες εκπληξεις περι εμφανισης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom