Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
ρε φιλε εξω ο τοπος εχει γεμισει απο μουνι.
εσυ ακομα ασχολησε με το καθε μπαζο που ειναι ολη μερα στα τσατ και στα διαφορα σαιτ και το παιζει γκομενα?
ολες αυτες να ξερεις ειναι με ψυχολογικα προβληματα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε φιλε εξω ο τοπος εχει γεμισει απο μουνι.
εσυ ακομα ασχολησε με το καθε μπαζο που ειναι ολη μερα στα τσατ και στα διαφορα σαιτ και το παιζει γκομενα?
ολες αυτες να ξερεις ειναι με ψυχολογικα προβληματα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

i know φίλε

α και μιας και το φερε η κουβέντα, και επειδή τώρα είδα όλα τα προηγ.μνμτα, δε συνηθίζω να κάνω γνωριμίες απο chat, μια χαρά τα πάω με τις γκόμενες απ έξω, απλά έτυχε που μπήκα και τη γνώρισα.αυτά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
i know φίλε

α και μιας και το φερε η κουβέντα, και επειδή τώρα είδα όλα τα προηγ.μνμτα, δε συνηθίζω να κάνω γνωριμίες απο chat, μια χαρά τα πάω με τις γκόμενες απ έξω, απλά έτυχε που μπήκα και τη γνώρισα.αυτά

Νταξει αφου κανονισατε οκ πηγαινε... Και ελα να μας πει τι παιχτηκε.

Σαββατο βραδυ θα ειναι καλη φαση. Καλου κακου ομως αν θες την γνωμη μου... πες της αν ειναι να φερεις κανα φιλο και να φερει αυτη και καμια φιλη για να νιωσει και πιο ανετα μαν... Διοτι μπορει και τελευταια στιγμη να μην ερθει στο ραντεβου. Εχε καλου κακου κανα φιλο σου υποψιν.

Γιατι μια στις τοσες...δεν λεει να φας τετοια ηττα πχ.

Επισκέπτης
i know φίλε

Συμβουλή μου:
Να έχεις υπόψην που βρίσκεται η εξόδος,δεν λέει να πηδάς μάντρες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxa PAPAZOL!!!!!

trinity

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τετοιο αγχος κ χαμος επειδη κατι της ετυχε?
υπερβολιξ...
παρτο χαλαρα το θεμα... σιγα 3 μερες απο τσατ μιλατε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom