Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι και εγω ειπα εξαρχης για οποιον δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το πρωτο μου ΠΟΣΤ... πως δεν ειμαι τυπος που θα κατσει να ανεχτει τοσες πολλες ωρες να μιλησει με καποια και να φαει τα ματια του για να κερδισει το πρωτο ραντεβου μαζι της... Οχι επειδη ειμαι Εγωιστης η Απολυτος αλλα επειδη ξερω πως μπορω να παρακαμψω ολη αυτη τη μανουρα με το να δειξω περισσοτερη Τολμη απεξω και απλα να πιασω μια νορμαλ κουβεντα σε ενα κοριτσι ... Αντι για 1 μηνα... θα φαω 1 βδομαδα.. Τι να κανουμε ο χρονος ειναι περιορισμενος σε αυτη τη ζωη...Αλλοι καθονται και μενουν στα σπιτια των γονιων τους μεχρι τα 40 τους και αν μη τι αλλο εχουν περισσοτερο χρονο εχωντας μονο μια δουλεια των 1000 ευρω για να βγαζουν τα μπουζουκακια τους τα εβδομαδιαια... Δεν μπορεις να ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τις γκομενοδουλειες.

Ε λοιπον μια Λυση ειναι αυτη που προτεινα εγω...οχι τοσο χρονοβορα διοτι πληρωνεις το "κοστος" στο οτι εκθετεις τον εαυτο σου απο κοντα και ισοσταθμιζεται κατα καποιον τροπο... Και ετσι γινεσαι και εσυ ο ιδιος Καλυτερος ανθρωπος. Δεν δουλευεις μονο για την αλλη πχ με το να καθεσαι μπροστα σε ενα πι σι...δουλευεις και για την αλλη αλλα και ΓΙΑ ΣΕΝΑ με μια γνωριμια απο κοντα. νταξει οποιος δεν καταλαβαινει ΛΥΠΑΜΑΙ...ας παρατησει το ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ και ας μαθει να καλλιεργει και λιγο το μυαλουδακι του.

εχμ μαλλον εκει ειναι το 'λαθος' σου...
γτ λες να ανεχτεις κατι? θα κανεις κατι που γουσταρεις..ειτε μιλησεις μια ωρα, ειτε ενα μηνα με καποια, αν σκοπος σου ειναι το πώς θα την βγαλεις γκομενα και 'ανεχτεις' καποια θεματα για να γινει αυτο, ε τοτε γι αυτο ισως εφαγες εκεινη τη χυλοπιτα!
απλα γνωριζεσαι με καποιον χωρις δευτερες σκεψεις..
καλως ή κακως, οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε πολλες ωρες μπροστα σε ενα πισι ειτε για δουλεια ειτε επειδη μας αρεσει. δεν το κανεις επι τουτου δλδ..
απλα τυχαινει...

και το φεησμπουκ και το castle age τα σπαει :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
βαριομουν να διαβασω αλλα απαντησεις αλλα την εκδοχη να κολωσε τελευταια στιγμη να βγει με εναν αγνωστο την σκεφτηκαμε?!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχμ μαλλον εκει ειναι το 'λαθος' σου...
γτ λες να ανεχτεις κατι? θα κανεις κατι που γουσταρεις..ειτε μιλησεις μια ωρα, ειτε ενα μηνα με καποια, αν σκοπος σου ειναι το πώς θα την βγαλεις γκομενα και 'ανεχτεις' καποια θεματα για να γινει αυτο, ε τοτε γι αυτο ισως εφαγες εκεινη τη χυλοπιτα!
απλα γνωριζεσαι με καποιον χωρις δευτερες σκεψεις..
καλως ή κακως, οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε πολλες ωρες μπροστα σε ενα πισι ειτε για δουλεια ειτε επειδη μας αρεσει. δεν το κανεις επι τουτου δλδ..
απλα τυχαινει...

και το φεησμπουκ και το castle age τα σπαει :rockon:

Ανεχομαι επειδη φανταζομαι πως εφοσον περναω τοσο καλα μαζι της απο το πι σι...Φαντασου απο κοντα. Λαθος δεν ειναι αυτο που σου λεω...Λαθος ειναι να καθεσαι να δυσκολευεις την ζωη σου και να ζοριζεσαι...Εγω θελω απο κοντα να την βλεπω την αλλη...να μυριζω το αρωμα της... να βλεπω το γελιο της...να αισθανομαι την παρουσια της με λιγα λογια...ΚΑΙ ασε αυτη τη χυλοπιτα κατα μερους... αστην... εδω μου την εχει πεσει γκομενα απο κοντα και σε λεωφορειο μεσα. Βλεπεις τι λαθη κανεις με το ιντερνετ? Δεν ξερεις σε ποιον μιλας. Εγω μπορει να σου εδωσα την εντυπωση της χυλοπιτας αλλα αμα με εβλεπες εκτος να εισαι σιγουρη πως δεν θα σου εμπαινε καμια τετοια ιδεα.

Καταλαβαινεις μονη σου ποσο ευκολα μπορεις να εξαπατηθεις δηλαδη.

Κολλησαμε τωρα σε μια χυλοπιτα την οποια μονος μου ανεφερα και αυτο ακομα δειχνει ποσο ανετα νιωθω με τον εαυτο μου...ε αν ειναι δυνατον δηλαδη...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι και εγω ειπα εξαρχης για οποιον δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το πρωτο μου ΠΟΣΤ... πως δεν ειμαι τυπος που θα κατσει να ανεχτει τοσες πολλες ωρες να μιλησει με καποια και να φαει τα ματια του για να κερδισει το πρωτο ραντεβου μαζι της... Οχι επειδη ειμαι Εγωιστης η Απολυτος αλλα επειδη ξερω πως μπορω να παρακαμψω ολη αυτη τη μανουρα με το να δειξω περισσοτερη Τολμη απεξω και απλα να πιασω μια νορμαλ κουβεντα σε ενα κοριτσι ... Αντι για 1 μηνα... θα φαω 1 βδομαδα.. Τι να κανουμε ο χρονος ειναι περιορισμενος σε αυτη τη ζωη...Αλλοι καθονται και μενουν στα σπιτια των γονιων τους μεχρι τα 40 τους και αν μη τι αλλο εχουν περισσοτερο χρονο εχωντας μονο μια δουλεια των 1000 ευρω για να βγαζουν τα μπουζουκακια τους τα εβδομαδιαια και εχουν και το ελευθερο ολο το βραδυ να την βγαζουν στο ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ... Δεν μπορεις να ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τις γκομενοδουλειες.

[size=15pt]Ε λοιπον μια Λυση ειναι αυτη που προτεινα εγω...οχι τοσο χρονοβορα[/size] διοτι πληρωνεις το "κοστος" στο οτι εκθετεις τον εαυτο σου απο κοντα και ισοσταθμιζεται κατα καποιον τροπο διοτι η αλλη εφοσον εκανες κατι τετοιο μετα ηρεμει καπως τις απαιτησεις της (οσο αναφορα την πρωτη βδομαδα παντα γιατι μετα οι απαιτησεις ειναι και θεμα χαρακτηρα)... Και ετσι γινεσαι και εσυ ο ιδιος Καλυτερος ανθρωπος. Δεν δουλευεις μονο για την αλλη πχ με το να καθεσαι μπροστα σε ενα πι σι...δουλευεις και για την αλλη αλλα και ΓΙΑ ΣΕΝΑ με μια γνωριμια απο κοντα.

Κι άλλη μία λύση είναι να πας κατευθείαν στις πουτάνες  :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατί τον κράζετε τον άνθρωπο βρε παιδιά?Δεν είναι υποχρεωτικό καλά και ντε να γουστάρουμε όλοι τις γνωριμίες μέσω ιντερνετ.Εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ και κανέναν απο κοντά γιατί απλά μου φαίνεται ολίγον ριψοκίνδυνο.Θα πρέπει να μιλάω πολύ καιρό με κάποιον και να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου για να τον συναντήσω και να αναπτύξω είτε φιλία είτε γκομενικίκι.Αλλιώς ειναι να γνωρίζεις κάποιον μέσω παρέας και η πρώτη σου γνωριμία μαζί του να γίνεται μέσω μιας ζεστής χειραψίας και αλλιώς είναι να τα λες μέσα απο το χαζοκούτι.

+1000

Σαν την άμεση ανθρώπινη επαφή, δεν υπάεχει τίποτα  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
+1 Καυτος και ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ.

Στην τελικη η την γνωριζεις απο κοντα...η ας μην την γνωρισεις ΠΟΤΕ.

Και δεν ειναι αναγκη μονο στα ξενυχταδικα... Ρωτα πχ και σε κανα μετρο....μεχρι που παει...ποια σταση ειναι αυτη κτλπ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ? Η τι θα σου πει? ΓΙατι μου μιλας? Σου μιλαω για να μαθω για αυτο το δρομολογιο...ΧΑΛΑΡΗ συζητηση ρε παιδια...να δεις κατα ποσο τσιμπαει η αλλη...δεν ειπαμε να αρχισεις τα καμακι της δεκαετιας του 80΄ ισα ισα αυτο θα σε αφηνε κατα πολυ εκτεθειμενο διοτι η αλλη καλλιστα θα μπορουσε να σε προσβαλλει μιας και μπερδεψες την δικη σου διαθεση με την δικη της.

Και απο σουπερ μαρκετ ακομα εχω γνωρισει κοπελα...δουλευε εκει...και την ρωτησα αρχικα για ενα προιον και ξαναπηγα και πιασαμε συζητηση και στο τελος ζητησα και το κινητο της και βγηκαμε.

Αι στο διαολο επιτελους με το ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ... μπαινει εκει ο καθε μαλακας και ζαλιζει την καθε τυπισσα.. Εκτος απο τις θεσεις και τις αποψεις...ο καθενας ξεχωριζει με ΑΥΤΑ που κανει...οι ΠΡΑΞΕΙΣ εχουν μεγαλυτερη ισχυ... αυτα που λεμε οι γκομενες τα εχουν ακουσει και απο χιλιαδες αλλους μην ανησυχειτε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακριβώς.Αυτό λέω κι εγώ.
ε μα ναι!!!πιτσιρικα ειναι...ισως να μην εχει ξανασχοληθει με τσατ κ τετοια κ να χεστηκε πανω της.
κατανοητοτατο!!!
μη λεμε χαζα...
δεν ειναι κ το πιο ασφαλες πραγμα να βγαινεις με αγνωστους..
εδω εχει καταντησει να μην ειναι με γνωστους..

Επισκέπτης
Ανεχομαι επειδη φανταζομαι πως εφοσον περναω τοσο καλα μαζι της απο το πι σι...Φαντασου απο κοντα. Λαθος δεν ειναι αυτο που σου λεω...Λαθος ειναι να καθεσαι να δυσκολευεις την ζωη σου και να ζοριζεσαι...Εγω θελω απο κοντα να την βλεπω την αλλη...να μυριζω το αρωμα της... να βλεπω το γελιο της...να αισθανομαι την παρουσια της με λιγα λογια...ΚΑΙ ασε αυτη τη χυλοπιτα κατα μερους... αστην... εδω μου την εχει πεσει γκομενα απο κοντα και σε λεωφορειο μεσα. Βλεπεις τι λαθη κανεις με το ιντερνετ? Δεν ξερεις σε ποιον μιλας. Εγω μπορει να σου εδωσα την εντυπωση της χυλοπιτας αλλα αμα με εβλεπες εκτος να εισαι σιγουρη πως δεν θα σου εμπαινε καμια τετοια ιδεα.

Καταλαβαινεις μονη σου ποσο ευκολα μπορεις να εξαπατηθεις δηλαδη.

Κολλησαμε τωρα σε μια χυλοπιτα την οποια μονος μου ανεφερα και αυτο ακομα δειχνει ποσο ανετα νιωθω με τον εαυτο μου...ε αν ειναι δυνατον δηλαδη...

καλα κι απο κοντα μπορεις να εξαπατηθεις εντελωωως απο τον αλλον.
ποτε δε διαφωνησα οτι ειναι ωραια οοολα αυτα που αναφερεις.
αλλα τι να σου πω.. ποτε δεν επεσα εξω οσον αφορα το χαρακτηρα καποιου που γνωρισα μεσω νετ. και δε μιλαω μονο για γκομενικοφαση. αλλα και για φιλιες που εκανα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλα κι απο κοντα μπορεις να εξαπατηθεις εντελωωως απο τον αλλον.
ποτε δε διαφωνησα οτι ειναι ωραια οοολα αυτα που αναφερεις.
αλλα τι να σου πω.. ποτε δεν επεσα εξω οσον αφορα το χαρακτηρα καποιου που γνωρισα μεσω νετ. και δε μιλαω μονο για γκομενικοφαση. αλλα και για φιλιες που εκανα..

Ναι ενταξει συμφωνω. ΚΑΙ ΑΠΟ κοντα μπορεις να εξαπατηθεις... Και απο κοντα παιζουν σκαρτα σκηνικα... Απλα απο κοντα αν σου κοβει και λιγο εχεις περισσοτερο χωρο να καταλαβεις στα γρηγορα και τι παιζει... Απο κοντα καταρχην μπορεις να ξερεις και το επωνυμο της...ενω απο το ιντερνετ ποια θα σου πει επωνυμο? ποια? Εκτος αυτου ειχα μια προσφατη ιστορια στην οποια μια κοπελα που ειχα γνωρισει απο κοντα και ηταν και απο την σχολη μου ηταν κολλημενη με εναν αλλον τυπο αλλα παρολαυτα ειχε πει και σε μενα να βγουμε... ε καταλαβα αμεσως και καταλαβε και η ιδια πως καταλαβα πως παει προς καβατζα το πραγμα και δεν το συνεχισε ουτε αυτη αλλα ουτε και εγω.

ΩΧ ΠΟΣΟ ΑΜΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ?! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ? ΧΑΛΑΡΑ ΟΜΩΣ και μετα θα εβγαινα εγω να παραπονεθω οτι ολες ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ μαλακιες... οχι οχι η καθεμια σου κανει την μαλακια η οποια ειναι αναλογη με τον χωρο και το δικιαιωμα που της εχεις δωσει.

Βεβαια μπορει να γνωρισεις και καποια απο το ΜΕΤΡΟ πχ η απο καπου αλλου και να σε εξαπατησει διοτι δεν εχετε καποιο κοινο μερος... Ναι και αυτο παιζει δεν ειμαι Απολυτος.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ας μη γελιόμαστε, τον πραγματικό του χαρακτήρα ο άνθρωπος σπάνια τον δείχνει.
εάν δεν συμβούν κοσμογονικά γι'αυτόν(υποκειμενικά) γεγονότα,μπορεί να μην τον δείξει στην ολότητά του και ποτέ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ας μη γελιόμαστε, τον πραγματικό του χαρακτήρα ο άνθρωπος σπάνια τον δείχνει.
εάν δεν συμβούν κοσμογονικά γι'αυτόν(υποκειμενικά) γεγονότα,μπορεί να μην τον δείξει στην ολότητά του και ποτέ.

Αν ρισκαρεις να τον τσατισεις χωρις να φοβηθεις μηπως κανεις μαλακια και στο τελος ξενερωσει...πιστεψε με τον δειχνει.

Διοτι πανω στην τσατιλα του ο αλλος η η αλλη δεν εχει τον ελεγχο να κρατησει συνειδητα το μεσα του/της κρυφο.

Απλα το κακο με το ιντερνετ ειναι οτι η αλλη της στελνεις καποιο μηνυμα μεσω μσν και εχει τον χρονο να σκεφτει και να απαντησει μεθοδευμενα.

ΠΧ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ (πιπες απλα καθοταν να σκεφτει) ενω απο κοντα αμα ριξεις κατι "αιφνιδιαστικα" τελειωσε.

Επισκέπτης
ε μα ναι!!!πιτσιρικα ειναι...ισως να μην εχει ξανασχοληθει με τσατ κ τετοια κ να χεστηκε πανω της.
κατανοητοτατο!!!
μη λεμε χαζα...
δεν ειναι κ το πιο ασφαλες πραγμα να βγαινεις με αγνωστους..
εδω εχει καταντησει να μην ειναι με γνωστους..
Μια φίλη μου με λέει κολλημένη με το συγκεκριμένο θέμα γιατί αυτή έτυχε και γνώρισε έναν γκόμενο μέσω τσατ και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Επίσης μου λέει "τι διαφορετικό έχει δηλαδή ο γκόμενος που θα γνωρίσεις στο μπαρ?Ίσα ίσα ο γκόμενος που μιλάς στο τσατ είναι πιο αξιοπιστος γιατι τον τσεκάρεις μέσα απο συζητήσεις όσον καιρό θέλεις πριν συναντηθειτε απο κοντά."

Έχει ένα δίκιο δεν λέω αλλά με την γνωριμία που κάνεις σε ένα μαγαζί για παράδειγμα ή σε κάποιο πάρτυ ας πούμε,κόβεις με την ματιά τον άλλον και τον ψυχολογείς απο τον τρόπο που κινείται και σε κοιτάει ..κάτι που στα τσατ και φόρουμ ας πούμε μπορεί να σου έπαιρνε μεγάλο χρονικό διάστημα.Κατ'εμέ 5 λεπτά συζήτησης απο κοντά= 3 μήνες συνομιλίας σε τσατοφόρουμ και πάλι δεν είναι το ίδιο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν ρισκαρεις να τον τσατισεις χωρις να φοβηθεις μηπως κανεις μαλακια και στο τελος ξενερωσει...πιστεψε με τον δειχνει.

Διοτι πανω στην τσατιλα του ο αλλος η η αλλη δεν εχει τον ελεγχο να κρατησει συνειδητα το μεσα του/της κρυφο.

Απλα το κακο με το ιντερνετ ειναι οτι η αλλη της στελνεις καποιο μηνυμα μεσω μσν και εχει τον χρονο να σκεφτει και να απαντησει μεθοδευμενα.

ΠΧ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ (πιπες απλα καθοταν να σκεφτει) ενω απο κοντα αμα ριξεις κατι "αιφνιδιαστικα" τελειωσε.
εκτος και αν ειναι τρελο γατονι...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχει ένα δίκιο δεν λέω αλλά με την γνωριμία που κάνεις σε ένα μαγαζί για παράδειγμα ή σε κάποιο πάρτυ ας πούμε,κόβεις με την ματιά τον άλλον και τον ψυχολογείς απο τον τρόπο που κινείται και σε κοιτάει ..κάτι που στα τσατ και φόρουμ ας πούμε μπορεί να σου έπαιρνε μεγάλο χρονικό διάστημα.Κατ'εμέ 5 λεπτά συζήτησης απο κοντά= 3 μήνες συνομιλίας σε τσατοφόρουμ και πάλι δεν είναι το ίδιο.
σαν να μιλαω εγω!!!!ακριβως ετσι!!!!!!!!!ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια φίλη μου με λέει κολλημένη με το συγκεκριμένο θέμα γιατί αυτή έτυχε και γνώρισε έναν γκόμενο μέσω τσατ και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Επίσης μου λέει "τι διαφορετικό έχει δηλαδή ο γκόμενος που θα γνωρίσεις στο μπαρ?Ίσα ίσα ο γκόμενος που μιλάς στο τσατ είναι πιο αξιοπιστος γιατι τον τσεκάρεις μέσα απο συζητήσεις όσον καιρό θέλεις πριν συναντηθειτε απο κοντά."

Εγω το εχω επισημανει..Η ατολμια - Η τεμπελια - Η ανοργανωσια κτλπ κτλπ...ολα αυτα τα αισθηματα πλεονεξιας...καποια στιγμη ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Δεν υπαρχει περιπτωση....ειτε με κοστος χρηματικο...ειτε σε κοστος αξιοπρεπιας...ειτε σε κοστος ηρεμιας μυαλου...ειτε σε κοστος ΧΡΟΝΙΚΟ.

Για αυτο πληρωνεις εξαρχης το αντιτιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ...αποφευγεις πλαγια την "προσφορα" την "δωρεαν" και εχεις το κεφαλι σου ΗΣΥΧΟ.. ναι σε αυτο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

κΑΙ θα ηταν και ο Καθενας ο οποιος θα παραμεριζε λιγο τα προσωπικα του αισθηματα και θα εβλεπε λιγο τα πραγματα και μεσα απο τα ματια της αλλης η του αλλου...γιατι δηλαδη ο αλλος να σου δωσει μια "ΤΡΕΛΗ" προσφορα? τοσο βλακας ειναι? να ριξει τον εαυτο του πχ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω το εχω επισημανει..Η ατολμια - Η τεμπελια - Η ανοργανωσια κτλπ κτλπ...ολα αυτα τα αισθηματα πλεονεξιας...καποια στιγμη ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Δεν υπαρχει περιπτωση....ειτε με κοστος χρηματικο...ειτε σε κοστος αξιοπρεπιας...ειτε σε κοστος ηρεμιας μυαλου...ειτε σε κοστος ΧΡΟΝΙΚΟ.

Για αυτο πληρωνεις εξαρχης το αντιτιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ...αποφευγεις πλαγια την "προσφορα" την "δωρεαν" και εχεις το κεφαλι σου ΗΣΥΧΟ.. ναι σε αυτο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ.
αυτο που λες δεν εχει ΚΑΜΙΑ βαση...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16

φίλε η τσαντίλα ή ο θυμός δεν είναι από τα συναισθήματα που σου δείχνουν το χαρακτήρα του άλλου στην ΟΛΟΤΗΤΑ του.
θέλει σπουδαίο ταρακούνημα για να αποκαλυφθούν βαθιά γνωρίσματα του χαρακτήρα,και αν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom