Επισκέπτης
Ναι και εγω ειπα εξαρχης για οποιον δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το πρωτο μου ΠΟΣΤ... πως δεν ειμαι τυπος που θα κατσει να ανεχτει τοσες πολλες ωρες να μιλησει με καποια και να φαει τα ματια του για να κερδισει το πρωτο ραντεβου μαζι της... Οχι επειδη ειμαι Εγωιστης η Απολυτος αλλα επειδη ξερω πως μπορω να παρακαμψω ολη αυτη τη μανουρα με το να δειξω περισσοτερη Τολμη απεξω και απλα να πιασω μια νορμαλ κουβεντα σε ενα κοριτσι ... Αντι για 1 μηνα... θα φαω 1 βδομαδα.. Τι να κανουμε ο χρονος ειναι περιορισμενος σε αυτη τη ζωη...Αλλοι καθονται και μενουν στα σπιτια των γονιων τους μεχρι τα 40 τους και αν μη τι αλλο εχουν περισσοτερο χρονο εχωντας μονο μια δουλεια των 1000 ευρω για να βγαζουν τα μπουζουκακια τους τα εβδομαδιαια... Δεν μπορεις να ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τις γκομενοδουλειες.
Ε λοιπον μια Λυση ειναι αυτη που προτεινα εγω...οχι τοσο χρονοβορα διοτι πληρωνεις το "κοστος" στο οτι εκθετεις τον εαυτο σου απο κοντα και ισοσταθμιζεται κατα καποιον τροπο... Και ετσι γινεσαι και εσυ ο ιδιος Καλυτερος ανθρωπος. Δεν δουλευεις μονο για την αλλη πχ με το να καθεσαι μπροστα σε ενα πι σι...δουλευεις και για την αλλη αλλα και ΓΙΑ ΣΕΝΑ με μια γνωριμια απο κοντα. νταξει οποιος δεν καταλαβαινει ΛΥΠΑΜΑΙ...ας παρατησει το ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ και ας μαθει να καλλιεργει και λιγο το μυαλουδακι του.
εχμ μαλλον εκει ειναι το 'λαθος' σου...
γτ λες να ανεχτεις κατι? θα κανεις κατι που γουσταρεις..ειτε μιλησεις μια ωρα, ειτε ενα μηνα με καποια, αν σκοπος σου ειναι το πώς θα την βγαλεις γκομενα και 'ανεχτεις' καποια θεματα για να γινει αυτο, ε τοτε γι αυτο ισως εφαγες εκεινη τη χυλοπιτα!
απλα γνωριζεσαι με καποιον χωρις δευτερες σκεψεις..
καλως ή κακως, οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε πολλες ωρες μπροστα σε ενα πισι ειτε για δουλεια ειτε επειδη μας αρεσει. δεν το κανεις επι τουτου δλδ..
απλα τυχαινει...
και το φεησμπουκ και το castle age τα σπαει