Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο που λες δεν εχει ΚΑΜΙΑ βαση...

Ωραια... Δηλαδη εσυ αν εισαι ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΧ... η οχι και ΜΟΥΝΑΡΑ... αλλα μια εμφανισιμη κοπελα..και με ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... θα εμφανισθεις στο ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ και θα θελεις μεσα σε μια βδομαδα ραντεβου μαζι μου επειδη καταλαβες αοριστα πως ειμαι γαματος τυπος?!

Η' αν ειμαι τυπος ο οποιος δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ ουσιαστικα αλλα εχει μαθει να εξαπαταει...στο τελος δεν προκειται να με αποκαλυψει κανεις και θα ζω στο ετσι εγω και ηρεμος επειδη εχω την ικανοτητα να εξαπαταω ανθρωπους χωρις να το καταλαβαινουν.

Η' Ξαφνικα εγω θα αναδειχθω σε μεγαλο ταλεντο και θα περνω ενα καρο λεφτα και αυτο θα γινεται ΠΑΝΤΑ?!

Δεν πιστευω πως παει παντα ετσι... Μια μεγαλης διαρκειας δυναμη θα πρεπει να εχει καποια σταθερη βαση ωστε να μπορει να ευδοκιμησει

bianco_verdi ναι δεν ειναι "Νομος" αυτο που ειπα ειναι απλα ενα κολπο το οποιο καποιες φορες δινει αξιοπιστα αποτελεσματα...για 2-3 πραγματα που σου ειπε η αλλη... ΠΧ να βγειτε. Οχι βαθεια χαρακτηριστικα του εαυτου του η του εαυτου της.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
bianco_verdi ναι δεν ειναι "Νομος" αυτο που ειπα ειναι απλα ενα κολπο το οποιο καποιες φορες δινει αξιοπιστα αποτελεσματα...για 2-3 πραγματα που σου ειπε η αλλη... ΠΧ να βγειτε. Οχι βαθεια χαρακτηριστικα του εαυτου του η του εαυτου της.

ναι,για να δεις κάποια πράγματα σε επίπεδο πρώτης επαφής και να καταλάβεις πού στο περίπου κινείται ο άλλος συμφωνώ.
άλλωστε πολλοί/ες δεν έχουν και ιδιαίτερο βάθος για να δεις ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στα 18 μου πλησιαζα να μιλησω σε καποια και ετρεμα...

Στα 19 μου ξεπερασα το τρεμουλο αλλα δεν τα ελεγα καλα..

Στα 20 μου αρχισα να τα λεω καπως καλυτερα αλλα και παλι κατι ελειπε.

Στα 21 μου τα ελεγα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ δεν ελειπε κατι αλλα δεν ειχα "ανοχη" στον αντιλογο της... αν μου την ελεγε πχ.

Τωρα στα 23 μου και μπορω να πω πως θα τα πω καπως καλα... και θα εχω ανοχη στον αντιλογο της αλλα δεν θα παρω αυτο που θελω παρα μονο θα ληξει "ισοπαλια" και δεν θα φυγω σαν βρεγμενη γατα...

Ε στα 27 μου θα εχω φτασει στο σημειο του και να αντεχω στον αντιλογο αλλα και να το γυριζω ΤΕΛΕΙΩΣ. και να παιρνω και αυτο που θελω για αυτο και ειπα στην Βελβυ πως εμενα προσωπικα οι χυλοπιτες δεν με απασχολουν αν μακροπροθεσμα με εχουν βοηθησει στο να φτιαξω κατι καλο.

Διοτι σε γενικες γραμμες και το να στην πει καποια...εγκειται και αυτο μεσα στο γενικοτερο παιχνιδι ωστε να μπορεσει να αποφανθει κατα ποσο εισαι ψυχραιμος η οχι ειναι ακριβως η παραλλαγη του κολπου που σου ειπα bianco_verdi που οκ απλα στηριζεται στο πως περιπου κινειται ο αλλος και δεν ειναι τοσο ισχυρο κολπο ωστε να προχωρησει σε πιο "ριζωμενες" συναισθηματικες νευρωσεις και ιδιοτητες!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Και στα 30 θα αρχίσεις τις πουτάνες  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και στα 30 θα αρχίσεις τις πουτάνες  :rockon:

χαχαχαχα LION και αυτο στα 18 μου το ξεκινησα... Επειδη απλα μ αρεσει να πηδαω καμια φορα και τετοιες χεχεχε... Και επισης σε κανουν να βλεπεις πιο ξεκαθαρα καποιες καταστασεις που θα συναντησεις απο εξω... Κατι το οποιο δεν θα το ειχες αμα ειχες αναγκη να πηδηξεις.

Αλλα νταξει αν με ρωτησει καποια αν παω με πουτανες λεω οχι. Ε δεν τα λες αυτα απεξω...ειναι προσωπικα.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Διοτι σε γενικες γραμμες και το να στην πει καποια...εγκειται και αυτο μεσα στο γενικοτερο παιχνιδι ωστε να μπορεσει να αποφανθει κατα ποσο εισαι ψυχραιμος η οχι ειναι ακριβως η παραλλαγη του κολπου που σου ειπα bianco_verdi που οκ απλα στηριζεται στο πως περιπου κινειται ο αλλος και δεν ειναι τοσο ισχυρο κολπο ωστε να προχωρησει σε πιο "ριζωμενες" συναισθηματικες νευρωσεις και ιδιοτητες!
:thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
εισαι τυπος ρε :2funny:
μαρεσεις γιατι εχεις σοβαρους προβληματισμους :2funny:
μεγαλη μορφη :rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΕ...το χουμε φαει στην μαπα... και φυσικα εχουμε αποτυχει μερικες φορες...ασε το χω παρει το μαθημα!

failure is an oppοrtunity to learn and grow

όπως πολύ σωστά λέει και ο πατήρ γκομένιος :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω πιστευω πως ο Πατηρ Γκομενιος ειναι γνωστης τελειωσε.

Σε γενικες γραμμες ολοι οι "ΠΑΠΑ" εδω μεσα ειναι μορφες...

Οπως Παπαζολ... Πατηρ γκομενιος και τα λοιπα...

χαχαχα η ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.714
Πόντοι
12.056
Μια φίλη μου με λέει κολλημένη με το συγκεκριμένο θέμα γιατί αυτή έτυχε και γνώρισε έναν γκόμενο μέσω τσατ και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Επίσης μου λέει "τι διαφορετικό έχει δηλαδή ο γκόμενος που θα γνωρίσεις στο μπαρ?Ίσα ίσα ο γκόμενος που μιλάς στο τσατ είναι πιο αξιοπιστος γιατι τον τσεκάρεις μέσα απο συζητήσεις όσον καιρό θέλεις πριν συναντηθειτε απο κοντά."

Αψογη η φιλη σου....εχεις το τηλ της που την θελω κατι? :sunglasses: :P :P :P :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
παληκαρι,

η γκομενα για την οποια μιλας, ειναι μελος στο σαιτ και παρακολουθει και το θρεντ.
επειδη τυγχανει να εχουμε ανταλλαξει μερικα πμ στο παρελθον, μου στειλε και τωρα ενα πμ, σχολιαζοντας το ποσο μαλακας εισαι που ανοιξες θρεντ στο bourdela.tv και ζητας γνωμες..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω πιστευω πως ο Πατηρ Γκομενιος ειναι γνωστης τελειωσε.

Σε γενικες γραμμες ολοι οι "ΠΑΠΑ" εδω μεσα ειναι μορφες...

Οπως Παπαζολ... Πατηρ γκομενιος και τα λοιπα...

χαχαχα η ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
τυπε μην ξεχνας και τον αβραμη
ειχε αδυναμια στα παπαδονικ :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παληκαρι,

η γκομενα για την οποια μιλας, ειναι μελος στο σαιτ και παρακολουθει και το θρεντ.
επειδη τυγχανει να εχουμε ανταλλαξει μερικα πμ στο παρελθον, μου στειλε και τωρα ενα πμ, σχολιαζοντας το ποσο μαλακας εισαι που ανοιξες θρεντ στο bourdela.tv και ζητας γνωμες..

XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXA ΚΑΙ ΜΑΡΤΗΣ ΜΟΥ η συνειδηση μου και ο θεος οταν πηγα το πρωι να παρω τσιγαρα και ενω σκεφτομουν το παρον θρεντ λεω και αμα μια στις τοσες η γκομενα παρακολουθει το θρεντ? ΧΑΧΧΑΧΑ μπορει να την γνωρισε στο τσατ του μαντ αλλα ποτε δεν ξερεις...εκτος αυτου μπορει και εσυ να λες ΠΙΠΕΣ ομως χαχαχαχα .. τελικα αυτα παθαινεις με το ιντερνετ δεν ξερεις τι σου γινεται. ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Pirokavle, είσαι σίγουρος ότι δεν παρακολουθεί το θρεντ και η δασκάλα των ιταλικών; Δεν είμαστε για ζήλειες τώρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Κατα την γνωμη μου, η αληθεια ειναι καπου στην μεση παιδες, τα τσατ προσφερουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε μας τους αντρες, οι γυναικες τρελαινονται για μπλα μπλα και να τους λες και να τις ακους με τις ωρες, το καλο ειναι οταν αυτο το μπλα μπλα γινεται απο το ιντερνετ η αλλη ειναι αραγμενη στην θαλπωρη του σπιτιου της και νιωθει ασφαλεια αρα και μπορει να ανοιχτει περισσοτερο.

Απο την αλλη το τσατ προσφερει ενα "παραδεισο" για αυτους με εξεδεικευμενα γουστα γιατι μπορουν και βρισκουν ανθρωπους με ομοια γουστα (πχ ποδολαγνια, παιχνιδια υποταγης κτλ)

Οσον αφορα τον φιλο μας τον θεματοθετη, εγω λεω να μην αγχωνεσαι και μην προσπαθεις να σκεφτεις σαν γυναικα, δεν γινεται και να τα κοψεις τα καυκαλα σου δεν γινεται να καταλαβεις πως σκεφτονται 100%. 5 χρονια κοντευω με την γυναικα μου και ακομα δεν εχω καταλαβει πως σκεφτεται :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε γενικες γραμμες οι γνωριμιες απο τα διαφορα τσατς και το ιντερνετ δεν νομιζω πως αποδιδουν.

Τα πλεονεκτηματα μιας γνωριμιας απεξω Και οχι απο το ιντερνετ ειναι  :

1. Εχεις Αμεση Χειροπιαστη γνωση για την Τυπισσα Που εχεις απεναντι σου Και τις Προθεσεις της. Ιδιαιτερα Δε αν εισαι και καλος "Ψυχολογος" η Παρατηρητης και δεν κοιμασαι ορθιος. Ειναι ΕΔΩ...Μπροστα σου.. Την Βλεπεις .. Την ακους και νιωθεις στο περιπου πως σε αντιλαμβανεται. Καμια καμερα και κανενα ΜΣΝ δεν μπορει να αντικαταστησει το παραπανω.

2.Δεν προκειται να σε κοροιδεψει ευκολα αν δεν εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ Διοτι θα εχεις κερδισει τον Σεβασμο της επειδη την Πλησιασες απο κοντα με Δυναμικο Και Τολμηρο Τροπο....Στην χειροτερη περιπτωση να σε αποφυγει διακριτικα οπου θα καταλαβεις και εσυ πως δεν σε παιρνει και θα την κανεις... ΑΛΛΑ να σε ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ. Μετα απο τετοιο σκηνικο ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. Στην τελικη ειναι προτιμοτερο να φας μια ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΣ ΧΥΛΟΠΙΤΑ και αυτο μαγκια ειναι... Απο την αλλη  στα Τσατ μπορουν πολυ ευκολα να το κανουν διοτι και εχουν την ευκαιρια μεσω του απροσωπου και σε νομιζουν για ακομα ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΑΤΟΜΟ που δεν ειναι ΙΚΑΝΟ να κανει τις γνωριμιες του απο καποιο σοβαροτερο και πραγματικοτερο φυσικα μερος.

3.Γινεσαι Καλυτερος με το Παιχνιδι αυτο απο κοντα και απο ολες τις αποψεις. Εξασκεις την Τολμη , Την Ετοιμολογια σου την Ανεση και σιγα σιγα προσεγγιζεις την Απολυτη Χαλαροτητα στο Στυλ σου..." Αρετες " Οι οποιες θα σε ανταμειψουν ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ... και το Σημαντικοτερο απο ολα ΕΞασκεις την Υπομονη σου. Μαθαινεις να εισαι Υπομονετικος ακομα και οταν δεν εχεις γνωριμιες για μια περιοδο απο το να καταληγεις ενα ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ κοροιδο που ψαχνεται απο τα τσατ ρουμς.

4.Δεν Σπαταλας Παρα Πολυ Μεγαλο ΧΡΟΝΟ ωστε να πεισεις καποια να βγει για πρωτη φορα μαζι σου δεν αναλωνεσαι σε αψυχα μηχανηματα οπως οι Υπολογιστες και οι Καμερες και δεν "Τρως" την ψυχικη σου Ηρεμια για κατι το οποιο τελικα και να μην ειναι αυτο που πραγματικα Θελεις. Οι Μαγκες γνωριζουν πως ο Χρονος ειναι πολυ σημαντικος και δεν δεχονται να τον Πετανε τσαμπα....ολοι οι αλλοι δεν εχουν προβλημα... διοτι ειναι ακριβως  αυτοι οι ΑΝΟΗΤΟΙ που δεν εχουν καταλαβει την πραγματικη αξια του ΧΡΟΝΟΥ....Αν εσυ Τρως 1 μηνα για να ψησεις μια γκομενα μεχρι να βγειτε απο το Τσατ αλλος σε 1 ΜΗΝΑ που την εχει γνωρισει απεξω την εχει πηδηξει και ΞΑΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ και αυτην αλλα και την Φιλη της... Αρα ποιος ειναι ο μαγκας και ποιος ο ΜΑΛΑΚΑΣ?

χμ...αρχηγέ είσαι πολύ σωστός...μου άλλαξες πολλά απ αυτά που πίστευα...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παληκαρι,

Καλημέρα, βασικά με τη κοπέλα μίλησα το πρωι και κανονίσαμε για απόψε το βράδυ.Ελπίζω να μην χάλασε η δουλειά σε κανα άλλο παλικάρι....... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom