Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορεί η γκόμενα να μην έχει ξαναβγεί με άντρα μέσω νετ και να της φαινεται "κάπως" το σκηνικό.Τι προτείνεις εκεί ?
Αμά είναι μόνο για το σκηνικό όταν αυτό περάσει(δηλαδή μόλις συναντηθούν από κοντά) τέλος!!! ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε γενικες γραμμες οι γνωριμιες απο τα διαφορα τσατς και το ιντερνετ δεν νομιζω πως αποδιδουν.

Τα πλεονεκτηματα μιας γνωριμιας απεξω Και οχι απο το ιντερνετ ειναι  :

1. Εχεις Αμεση Χειροπιαστη γνωση για την Τυπισσα Που εχεις απεναντι σου Και τις Προθεσεις της. Ιδιαιτερα Δε αν εισαι και καλος "Ψυχολογος" η Παρατηρητης και δεν κοιμασαι ορθιος. Ειναι ΕΔΩ...Μπροστα σου.. Την Βλεπεις .. Την ακους και νιωθεις στο περιπου πως σε αντιλαμβανεται. Καμια καμερα και κανενα ΜΣΝ δεν μπορει να αντικαταστησει το παραπανω.

2.Δεν προκειται να σε κοροιδεψει ευκολα αν δεν εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ Διοτι θα εχεις κερδισει τον Σεβασμο της επειδη την Πλησιασες απο κοντα με Δυναμικο Και Τολμηρο Τροπο....Στην χειροτερη περιπτωση να σε αποφυγει διακριτικα οπου θα καταλαβεις και εσυ πως δεν σε παιρνει και θα την κανεις... ΑΛΛΑ να σε ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ. Μετα απο τετοιο σκηνικο ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. Στην τελικη ειναι προτιμοτερο να φας μια ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΣ ΧΥΛΟΠΙΤΑ και αυτο μαγκια ειναι... Απο την αλλη  στα Τσατ μπορουν πολυ ευκολα να το κανουν διοτι και εχουν την ευκαιρια μεσω του απροσωπου και σε νομιζουν για ακομα ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΑΤΟΜΟ που δεν ειναι ΙΚΑΝΟ να κανει τις γνωριμιες του απο καποιο σοβαροτερο και πραγματικοτερο φυσικα μερος.

3.Γινεσαι Καλυτερος με το Παιχνιδι αυτο απο κοντα και απο ολες τις αποψεις. Εξασκεις την Τολμη , Την Ετοιμολογια σου την Ανεση και σιγα σιγα προσεγγιζεις την Απολυτη Χαλαροτητα στο Στυλ σου..." Αρετες " Οι οποιες θα σε ανταμειψουν ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ... και το Σημαντικοτερο απο ολα ΕΞασκεις την Υπομονη σου. Μαθαινεις να εισαι Υπομονετικος ακομα και οταν δεν εχεις γνωριμιες για μια περιοδο απο το να καταληγεις ενα ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ κοροιδο που ψαχνεται απο τα τσατ ρουμς.

4.Δεν Σπαταλας Παρα Πολυ Μεγαλο ΧΡΟΝΟ ωστε να πεισεις καποια να βγει για πρωτη φορα μαζι σου δεν αναλωνεσαι σε αψυχα μηχανηματα οπως οι Υπολογιστες και οι Καμερες και δεν "Τρως" την ψυχικη σου Ηρεμια για κατι το οποιο τελικα και να μην ειναι αυτο που πραγματικα Θελεις. Οι Μαγκες γνωριζουν πως ο Χρονος ειναι πολυ σημαντικος και δεν δεχονται να τον Πετανε τσαμπα....ολοι οι αλλοι δεν εχουν προβλημα... διοτι ειναι ακριβως  αυτοι οι ΑΝΟΗΤΟΙ που δεν εχουν καταλαβει την πραγματικη αξια του ΧΡΟΝΟΥ....Αν εσυ Τρως 1 μηνα για να ψησεις μια γκομενα μεχρι να βγειτε απο το Τσατ αλλος σε 1 ΜΗΝΑ που την εχει γνωρισει απεξω την εχει πηδηξει και ΞΑΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ και αυτην αλλα και την Φιλη της... Αρα ποιος ειναι ο μαγκας και ποιος ο ΜΑΛΑΚΑΣ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και αν θες και την προσωπικη μου αποψη στο συγκεκριμενο θεματακι σου.... εγω προσωπικα σου τονιζω πως δεν προκειται να βγαλεις ΤΙΠΟΤΑ απο την συγκεκριμενη. Η τυπισσα η εχει γκομενικο απεξω και μπαινει στο ΜΣΝ να χαλαει τις κενες ωρες της μαζι σου και εκ του ασφαλους... Η'

ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΕΞΩ.

Γιατι τρωτε τοσο χρονο στα τσατ ρουμς και μπροστα στο μσν...και δεν "επενδυετε" τον ιδιο χρονο ωστε να αποκτησετε ΤΟΛΜΗ να μιλατε σε εξω γκομενες ακομα δεν το εχω ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Σε μπελαδες θα σε βαλουν τετοιες γνωριμιες διοτι ειναι ΕΥΚΟΛΕΣ.

ΤΟ ευκολο και το γρηγορο παντα κρυβει παγιδες...περιφρονησε το και κοιτα να "δουλεψεις" ωστε να βγαλεις κατι που θα αξιζει ακομα και στον τομεα τον ερωτικο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
ρε συ μηπως της ειπες οτι εισαι γαυρος και εκανε περα η σαβουρα?ρε βγες εξω να γνωρισεις κανα γκομενακι.τι περιμενεις απο τσατ κανα φυσιολογικο ατομο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπορεί η γκόμενα να μην έχει ξαναβγεί με άντρα μέσω νετ και να της φαινεται "κάπως" το σκηνικό.Τι προτείνεις εκεί ?

Εγω προσωπικα δεν προτεινω τιποτα. Διοτι οπως ειπα και πιο πανω σε ΟΛΑ τα θεματα ακομα και στα ερωτικα χρειαζεσαι ΓΝΩΣΗ για να προσεγγισεις τον στοχο σου. Χρειαζεσαι ΓΝΩΣΗ γενικοτερα για να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι με αποτελεσματικοτητα. Και απο τα τσατ τα ματ και τα σκατα αυτα δεν εχεις ποτε και καμια ΑΣΦΑΛΗ και αξιοπιστη γνωση πανω στην οποια μπορεις να βασιστεις. Με απλα λογια η αλλη μπορει να σου λεει πως ειναι απο ΑΘΗΝΑ και να ειναι απο ΠΑΤΡΑ. Στον θεματογραφο του συγκεκριμενου θρεντ χρειαζονται αλλες λυσεις. Μερικες απο αυτες ειναι η ΤΟΛΜΗ (Να σβησει το γαμημενο πι σι και να βγει εξω να μιλησει σε καμια) , Η ΥΠΟΜΟΝΗ (Να μαθει να περιμενει να εμφανιστει καμια γνωριμια καλη απεξω και να μην μπαινει στα τσατ) και γενικα ολα αυτα. Εγω προτεινω μολις δει τα μηνυματα μου να της κανει ενα μπλοκ και ντιλιτ και να την ξεχασει... Αν και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν θα το κανει.

Επισκέπτης

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα[glow=red,2,300] βάζουμε και κάμερα στο μσν[/glow].Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
δεν το χειριστηκες καλα
την πουτσα σου επρεπε να βαλεις στην καμερα

Επισκέπτης
εγω (προφανως) δεν κρινω καποιον αρνητικα αμα ετυχε να γνωρισει καποιον αλλο μεσω νετ. σιγα... ειδικα εγω περναω ααααπειρες ωρες μπροστα στο πισι.
και φιλιες εχω κανει και σχεση  (:rolleyes:)

παντως πιστευω οτι οντως εκανες κινηση πολυ νωρις. 3 μερες δεν ειναι τπτ. μπορει να συμβαινουν 1002 πραγματα και να μην ηθελε να βγειτε. γενικα παρ'το λιγο πιο χαλαρα το ολο θεμα και να μην 'αγχωνεσαι' τοσο..
και σε 3 μερες, χαρακτηρα δεν μαθαινεις!

Επισκέπτης
εγω (προφανως) δεν κρινω καποιον αρνητικα αμα ετυχε να γνωρισει καποιον αλλο μεσω νετ. σιγα... ειδικα εγω περναω ααααπειρες ωρες μπροστα στο πισι.
και φιλιες εχω κανει και σχεση  (:rolleyes:)

παντως πιστευω οτι οντως εκανες κινηση πολυ νωρις. 3 μερες δεν ειναι τπτ. μπορει να συμβαινουν 1002 πραγματα και να μην ηθελε να βγειτε. γενικα παρ'το λιγο πιο χαλαρα το ολο θεμα και να μην 'αγχωνεσαι' τοσο..
και σε 3 μερες, χαρακτηρα δεν μαθαινεις!
εχουμε συμπνοια αποψεων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα,δεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχωλογικα σκαπανεβασματα,μπορει να βοβατε το γρηορο μπασιμο,η να τις ερχονται τα ρουχα της δεν ειναι αστειο ιδικα την πρωτη ημερα η πριν ειναι αστα να πανε,αλλα δεν τρεχει και κατι το βλεπεις στην πορεια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
καλημερα,δεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχωλογικα σκαπανεβασματα,μπορει να βοβατε το γρηορο μπασιμο,η να τις ερχονται τα ρουχα της δεν ειναι αστειο ιδικα την πρωτη ημερα η πριν ειναι αστα να πανε,αλλα δεν τρεχει και κατι το βλεπεις στην πορεια.
ό,τι να ναι κομπλίτλι !!!!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οπως και οι γκομενες εκτος νετ , ετσι και αυτες στο νετ , το οτι δειχνουν καποιο ενδιαφερον ΔΕΝ σημαινει οτι θα γινει και κατι. Ολα υπερ μας να ειναι οι πιθανοτητες παντα εναντιον μας θα ειναι.

Μια γκομενα ακομα και αν γουσταρει εχει κυριολεκτικα 1000 λογους για να μην βγει μαζι σου, απο το οντως να της συνεβει κατι και να μην μπορουσε μεχρι να σκεφτηκε 10 διαφορετικα πραγματα (οχι απαραιτητα και λογικα) και να κολωσε να σε γνωρισει live.

Προσπαθησε στο χαλαρο 1-2 φορες ακομα να βγειτε και αν δεν γινει τιποτα αποχωρησε αξιοπρεπως.
Κυριως ομως ΜΗΝ ψαχνεις να βρεις λογικη στις πραξεις της.

ΥΓ:καποιος ειπε οτι εκανες φαουλ που της ειπες οτι θα βγεις τελικα με αλλη παρεα , ο τυπος θα ειχε δικιο αν ζουσαμε σε μια αγνη και ρομαντικη κοινωνια πριν 30χρονια. Καλα εκανες και της ειπες οτι κανονισες με φιλους σου αλλιως αυτη θα νομιζε οτι εισαι κανας τελειωμενος και αυτη ηταν η μοναδικη σου ευκαιρια για να βγεις.

Επισκέπτης
ΥΓ:καποιος ειπε οτι εκανες φαουλ που της ειπες οτι θα βγεις τελικα με αλλη παρεα , ο τυπος θα ειχε δικιο αν ζουσαμε σε μια αγνη και ρομαντικη κοινωνια πριν 30χρονια. Καλα εκανες και της ειπες οτι κανονισες με φιλους σου αλλιως αυτη θα νομιζε οτι εισαι κανας τελειωμενος και αυτη ηταν η μοναδικη σου ευκαιρια για να βγεις.

το να της το πει ομως οτι θα ειναι εξω με φιλους ακριβως για να μη νομιζει η γκομενα οτι περιμενε αυτη για να βγει, δειχνει ακριβως το αντιθετο.. λες και ειναι δυσκολο και κατορθωμα να βγεις εξω με φιλους...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.262
Πόντοι
12.056

Εγω το ειπα...βλεπεις ειμαι της παλιας σχολης  ;)

Και αυτη η παλια σχολη δεν με εχει διαψευσει ποτε  :dancing:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
το να της το πει ομως οτι θα ειναι εξω με φιλους ακριβως για να μη νομιζει η γκομενα οτι περιμενε αυτη για να βγει, δειχνει ακριβως το αντιθετο.. λες και ειναι δυσκολο και κατορθωμα να βγεις εξω με φιλους...

Δεν ειπα οτι ειναι σωστο , δεν ειπα οτι ειναι λογικο , δεν ειπα οτι ειναι σπουδαιο.
Αλλα αν ελεγε οτι εμεινε μεσα αφου τον κρεμασε , σε 99 στις 100 γκομενες θα επεφτε στα ματια τους.

Μπορεις να χτυπιεσαι και να λες οτι εσυ ΔΕΝ θα σκεφτοσουν ετσι , και να το πιστευεις κιολας αυτο που λες , αλλα και ΕΣΥ ετσι θα σκεφτοσουνα τελικα. :)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τσαμπα τσακωνεστε και διαφωνειτε.

Ο τυπος ο οποιος προσπαθει να κανει γνωριμια μεσω του νετ δειχνει μια ΚΑΚΗ πρωτη ΕΙΚΟΝΑ.

Αλλωστε αμα ηταν αποτελεσματικος ειτε σε θεματα προσεγγισης...ειτε εχει τοσους πολλους φιλους και ασχολιες ποιος ο λογος να του μεινει χρονος η γενικα να εχει "ξεμεινει" και να ψαχνεται μεσω ιντερνετ. Καποιες πραξεις ακομα και αν παμε να τις καλυψουμε με το πιο ωραιο περιτυλιγμα δεν καλυπτονται.

Οποιος ειναι μαγκας και ξυπνιος αποφευγει τον Λαβυρινθο του Ιντερνετ. Και βγαινει απεξω να μιλησει και να πιασει κονεκτιον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οπως και οι γκομενες εκτος νετ , ετσι και αυτες στο νετ , το οτι δειχνουν καποιο ενδιαφερον ΔΕΝ σημαινει οτι θα γινει και κατι. Ολα υπερ μας να ειναι οι πιθανοτητες παντα εναντιον μας θα ειναι.

Μια γκομενα ακομα και αν γουσταρει εχει κυριολεκτικα 1000 λογους για να μην βγει μαζι σου, απο το οντως να της συνεβει κατι και να μην μπορουσε μεχρι να σκεφτηκε 10 διαφορετικα πραγματα (οχι απαραιτητα και λογικα) και να κολωσε να σε γνωρισει live.

Προσπαθησε στο χαλαρο 1-2 φορες ακομα να βγειτε και αν δεν γινει τιποτα αποχωρησε αξιοπρεπως.
Κυριως ομως ΜΗΝ ψαχνεις να βρεις λογικη στις πραξεις της.

Ηδη τελειωμενος εισαι αμα ψαχνεσαι απο τσατ

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τσαμπα τσακωνεστε και διαφωνειτε.
Ο τυπος ο οποιος προσπαθει να κανει γνωριμια μεσω του νετ δειχνει μια ΚΑΚΗ πρωτη ΕΙΚΟΝΑ.
Αλλωστε αμα ηταν αποτελεσματικος ειτε σε θεματα προσεγγισης...ειτε εχει τοσους πολλους φιλους και ασχολιες ποιος ο λογος να του μεινει χρονος η γενικα να εχει "ξεμεινει" και να ψαχνεται μεσω ιντερνετ. Καποιες πραξεις ακομα και αν παμε να τις καλυψουμε με το πιο ωραιο περιτυλιγμα δεν καλυπτονται.
Οποιος ειναι μαγκας και ξυπνιος αποφευγει τον Λαβυρινθο του Ιντερνετ. Και βγαινει απεξω να μιλησει και να πιασει κονεκτιον.

Και εσυ θα ειχες 100% πριν 5-10 χρονια. Τωρα πια λογω του δηθενισμου της Ελληνικης κοινωνιας και στα αδιεξοδα που οδηγει , πλεον παρα πολλες κοπελες 22,25+ χρονων ξεμενουν απο παρεες και γκομενους και το νετ ειναι μια καλη διεξοδο. Αν την προσεγγισεις χαλαρα και οχι creepy , τραβηξεις το ενδιαφερον της και γουσταρει κατι μπορει να γινει. Δεν πεφτεις στα ματια της γιατι ΚΑΙ ΑΥΤΗ στο νετ εχει καταφυγει...

Βεβαια συμφωνω μαζι σου μια γνωριμια απο live παντα δημιουργει καλυτερη πρωτη εικονα.

Ηδη τελειωμενος εισαι αμα ψαχνεσαι απο τσατ

Ξαναλεω εχεις μεινει καποια χρονια πισω.

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι ειναι σωστο , δεν ειπα οτι ειναι λογικο , δεν ειπα οτι ειναι σπουδαιο.
Αλλα αν ελεγε οτι εμεινε μεσα αφου τον κρεμασε , σε 99 στις 100 γκομενες θα επεφτε στα ματια τους.

Μπορεις να χτυπιεσαι και να λες οτι εσυ ΔΕΝ θα σκεφτοσουν ετσι , και να το πιστευεις κιολας αυτο που λες , αλλα και ΕΣΥ ετσι θα σκεφτοσουνα τελικα. :)

μισο μισοοο! λες πραγματα που δεν ειπα!!
αλλο να της πει μετα το γειωμα οτι θα βγει με φιλους-σε φαση οκ σιγα, σε γραφω εκει που ξερεις.
αλλο να της πει θα μεινω μεσα-να σε περιμενω ω αιωνιε ερωτα.
αλλο απλα να ΜΗΝ πει τπτ! εγω αυτο ειπα! εφοσον η αλλη φανηκε ξενερωμενη για χ ψ λογους, χεστηκε τι θα κανει αυτος μετα!
Με το να της πει οτι θα βγει τελικα, απλα φαινεται να προσπαθει να της αποδειξει οτι την γραφει στα @@ του, πραγμα που φανηκε οτι δεν ισχυει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και εσυ θα ειχες 100% πριν 5-10 χρονια. Τωρα πια λογω του δηθενισμου της Ελληνικης κοινωνιας και στα αδιεξοδα που οδηγει , πλεον παρα πολλες κοπελες 22,25+ χρονων ξεμενουν απο παρεες και γκομενους και το νετ ειναι μια καλη διεξοδο. Αν την προσεγγισεις χαλαρα και οχι creepy , τραβηξεις το ενδιαφερον της και γουσταρει κατι μπορει να γινει. Δεν πεφτεις στα ματια της γιατι ΚΑΙ ΑΥΤΗ στο νετ εχει καταφυγει...

Βεβαια συμφωνω μαζι σου μια γνωριμια απο live παντα δημιουργει καλυτερη πρωτη εικονα.

Ξαναλεω εχεις μεινει καποια χρονια πισω.

Αυτες που ξεμενουν ειναι οι ΨΥΧΟΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΕΣ. Αν εσυ θελεις να μπλεκεις με ΨΥΧΟΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΕΣ μονο και μονο για να πηδας μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησεις την εννοια -> ΨΑΧΝΩ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Δεν υπαρχει εχω μεινει πισω και μπροστα... Καποιοι Νομοι ειναι διαχρονικοι και ενας απο αυτους ειναι οτι το ΕΥΚΟΛΟ παντα θα κρυβει ΠΑΓΙΔΕΣ. Αν εισαι μαγκας στο ξαναλεω...θα το βουλωσεις θα βγεις εξω...θα φας τα ΣΚΑΤΑ με το τσουβαλι και τις αποριψεις αλλα στο τελος θα πετυχεις κατι καλο και θα εχεις γινει και ανθρωπος. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ειστε πλεονεκτες και κοροιδα.

Δεν εισαι εσυ ο ΜΑΓΚΑΣ πχ που θα βρεις την ΜΟΥΝΑΡΑ και την ΣΩΣΤΗ ΤΥΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ως προς τα μυαλα της και τον χαρακτηρα της με τον λιγοτερο δυνατο κοπο και μεσα απο το ιντερνετ και την αναπαυτικη σου Πολυθρονα... αραξε λιγο οι αλλοι τι ειναι? μαλακες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom