Νέα

Τι μου αρέσει τώρα με την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Ασχετο...ανοιξα τηλεοραση και πετυχα την Χειρδαρη τυχαια στην Στεφανιδου τωρα!!! Σβαρνα τα καναλια εχει παρει αυτη?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και που'στε μάγκες....στην τελική,εγώ έχω λεφτά και αντικείμενα αξίας στο σπίτι μου,που μπορώ να τα πωλήσω ανά πάσα στιγμή....και ΧΕΣΤΗΚΑ αν υπάρχει κρίση ή αν δεν υπάρχει.....anyway,σας εύχομαι σύντομα να βρείτε μια δουλίτσα...όποια και αν είναι αυτή,όσοι είστε άνεργοι.... :thefinge: :thefinge: :thefinge:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και που'στε μάγκες....στην τελική,εγώ έχω λεφτά και αντικείμενα αξίας στο σπίτι μου,που μπορώ να τα πωλήσω ανά πάσα στιγμή....και ΧΕΣΤΗΚΑ αν υπάρχει κρίση ή αν δεν υπάρχει.....anyway,σας εύχομαι σύντομα να βρείτε μια δουλίτσα...όποια και αν είναι αυτή,όσοι είστε άνεργοι.... :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Εεε κ άλλα πολλά μαζί με αυτά που πιθανόν άλλοι δεν έχουν...να τα χαίρεσαι...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Δίνουνοι τράπεζες  τόκο για τις αποταμιεύσεις  5-6% ΤΟ χρόνο,για όποιον έχει φυσικά διαθέσιμα... :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
ΧΑΧΑΧΑΧΑ συζητηση με τον αβραμη = συζητηση με τον τοιχο!!!

Και οπως ειπε και η λουκριτια χθες...

πρεπει να βαριεσαι πολυ ε? ΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑ
Μπορείς να με διαφωτίσεις αν θέλεις τί εστί αβράμης και αν είναι απο τον πλανήτη γη;
Γιατί όπως ξέρεις εγω ένα λογαριασμό έχω, είμαι και νέος στην παρέα και δεν ξέρω και κανέναν εκτός απο κάποια  παιδιά στο γνωστό θρεντ

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

ηρθε ο αργοσχολος αστουλης να κανει την πλακα του με τους φτωχομπινεδες.... :jerking: :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορείς να με διαφωτίσεις αν θέλεις τί εστί αβράμης και αν είναι απο τον πλανήτη γη;
Γιατί όπως ξέρεις εγω ένα λογαριασμό έχω, είμαι και νέος στην παρέα και δεν ξέρω και κανέναν εκτός απο κάποια  παιδιά στο γνωστό θρεντ
Όχι δεν είναι από τον πλανήτη γη...με τα μέχρι σήμερα δεδομένα τουλάχιστον.

ηρθε ο αργοσχολος αστουλης να κανει την πλακα του με τους φτωχομπινεδες.... :jerking: :jerking: :jerking:
Να ήταν κ αυτοδημιούργητος χαλάλι-μαγκιά του... :sunglasses:

Επισκέπτης

Καλά....δεν είσαι και χθεσινός....2 χρόνια βλέπω έχεις νικνέιμ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
ΚΙΘΑΡΙΤΣΑ βαλε τα γκαφρα στον πατο σου...αιντα να δεις και συ μιαν ασπρη μερα.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Όχι δεν είναι από τον πλανήτη γη...με τα μέχρι σήμερα δεδομένα τουλάχιστον.
Να ήταν κ αυτοδημιούργητος χαλάλι-μαγκιά του... :sunglasses:

Ειναι κλωνος του Νικου Δημου απο την Athens Voice...ο γνησιος σνομπισμος και οι εμμονες του μου τον θυμιζουν.... :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειναι κλωνος του Νικου Δημου απο την Athens Voice...ο γνησιος σνομπισμος και οι εμμονες του μου τον θυμιζουν.... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω...έχω χάσει κάθε ορισμό μαζί του πλέον... :rolleyes:

Και 18χρόνος Δαππίτης που οι γονείς το φυσάν το χρήμα περισσότερο μυαλό έχει... :P

Επισκέπτης
Τον κόσμο που έχεις πλάσει,με τον δικό σου τρόπο,τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο...

Προσωπικά στα παπάρια μου......καλύτερα στον κόσμο μου,παρά να μιζεριάζω με κρίσεις, και τα λοιπά.... ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
Το τυπακι ειναι ενα αμορφωτο στρακι με απωθημενα που κανει παπατζα απο τον καναπε του...μορφωμενος το απο και κλειω λεμε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προσωπικά στα παπάρια μου......καλύτερα στον κόσμο μου,παρά να μιζεριάζω με κρίσεις, και τα λοιπά.... ;)
Πάντως για 47 δεν πείθεις ούτε καν στο ίντερνετ να ξέρεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κατά τα άλλα...

Άντε την κάνω αρκετά το έκαψα για σήμερα... :rockon:

Επισκέπτης
Το τυπακι ειναι ενα αμορφωτο στρακι με απωθημενα που κανει παπατζα απο τον καναπε του...μορφωμενος το απο και κλειω λεμε...

Το τυπάκι αυτό όμως, αν το προκαλείς πολύ....σου κανονίζει ραντεβού,για να τα πείτε ένα χεράκι...οπότε το νου σου..... :rolleyes: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom