Νέα

Τι μου αρέσει τώρα με την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε φίλε το έχεις χάσει τελιος το μυαλό σου ; αυτό που λες το πιστεύεις ;δεν βλέπεις ότι μέρα με την ήμερα το ένα μαγαζί κλίνη μετα το άλλο; στην περιοχή που μένω υπήρχαν 30 εργοστάσια και τώρα έχουν μίνι μόνο 8 και από τα 8 τα 5 δεν πληρώνουν κάθε μήνα και βάζουν πινέζα στους εργάτες με τους μήνες ..στον κόσμο σου βρίσκεσαι; :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking: :think: :sleeping: :zombie: :priest:

Καλύτερα στον κόσμο μου,παρά να πιστέψω την "κρίση"

Οπότε θα υποθέσω,ότι τα εργοστάσια έκλεισαν γιατί αυτοί που τα είχαν ήταν ανίκανοι

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
ρε φίλε το έχεις χάσει τελιος το μυαλό σου ; αυτό που λες το πιστεύεις ;δεν βλέπεις ότι μέρα με την ήμερα το ένα μαγαζί κλίνη μετα το άλλο; στην περιοχή που μένω υπήρχαν 30 εργοστάσια και τώρα έχουν μίνι μόνο 8 και από τα 8 τα 5 δεν πληρώνουν κάθε μήνα και βάζουν πινέζα στους εργάτες με τους μήνες ..στον κόσμο σου βρίσκεσαι; :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking: :think: :sleeping: :zombie: :priest:

30 εργοστασια ειχες στην περιοχη σου? Εγω νομιζα οτι δεν υπαρχει ουτε ενα στην ελλαδα μετα την αποψιλωση των 80s....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλύτερα στον κόσμο μου,παρά να πιστέψω την "κρίση"

Οπότε θα υποθέσω,ότι τα εργοστάσια έκλεισαν γιατί αυτοί που τα είχαν ήταν ανίκανοι
Μήπως κ η γη δεν είναι στρόγγυλη τελικά,μήπως ο ήλιος δεν ανετέλει από την ανατολή;;; :cheesy:

Τελικά το αβγό έκανε την κότα ή η κότα το αβγό;;; :cheesy:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
τυπε εννοεις οτι πιστευεις οτι ειναι ενα τρικ δλδ ενα πολιτικο και οικονομικο παιχνιδι των μεγαλων? η δεν θελεις να το  πιστεψεις και ζεις στην ψευδαισθηση οτι ολα βαινουν καλα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε εννοεις οτι πιστευεις οτι ειναι ενα τρικ δλδ ενα πολιτικο και οικονομικο παιχνιδι των μεγαλων? η δεν θελεις να το  πιστεψεις και ζεις στην ψευδαισθηση οτι ολα βαινουν καλα?
Επειδή ζει σαν όλα να βαίνουν καλά δεν πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα...+ μανία να ξεχωρίζει από τις μάζες με όποιον τρόπο.

Ακόμα κ αν είναι φορέσει το βρακί του στο κεφάλι κ να βγει έξω!!! :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Επειδή ζει σαν όλα να βαίνουν καλά δεν πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα...+ μανία να ξεχωρίζει από τις μάζες με όποιον τρόπο.

Με τα ποστ του εδω μεσα εχει κανει ηδη την διαφορα.... :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μ'αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο...

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Επισκέπτης
Μήπως κ η γη δεν είναι στρόγγυλη τελικά,μήπως ο ήλιος δεν ανετέλει από την ανατολή;;; :cheesy:

Τελικά το αβγό έκανε την κότα ή η κότα το αβγό;;; :cheesy:

Όχι ρε...προς θεού....τα 2 πρώτα δε μπορώ να τα αμφισβητίσω.....

Όσο για το "αβγό"....γράφεται αυγό με υ....λίγη ορθογραφία,δε βλάπτει.... :cheesy:

Το γάμησες..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τυπε εννοεις οτι πιστευεις οτι ειναι ενα τρικ δλδ ενα πολιτικο και οικονομικο παιχνιδι των μεγαλων? η δεν θελεις να το  πιστεψεις και ζεις στην ψευδαισθηση οτι ολα βαινουν καλα?

Αρνούμαι να το πιστέψω,ότι και να είναι.....μια δικαιολογία είναι απλά

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε μλκ αν σε κλασω θα εξαερωθεις :birdman:
Ναι αλλά έλα που δεν είσαι άξιος ούτε να μου τα κλάσεις... :cheesy:

φορας κ 12ποντα ματια μου?  :boobies:
Εσύ όχι,τρώς τα μούτρα σου υποθέτω...ξανα κλάψεεεεε!!! :2funny:
Όσο για το "αβγό"....γράφεται αυγό με υ....λίγη ορθογραφία,δε βλάπτει.... :cheesy:
Το γάμησες..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αυγό κ αβγό είναι το ίδιο σωστό(βλέπε: )...
Δεν το γάμησα καθόλου,αυτός είσαι.

Επισκέπτης
Δεν το γάμησα καθόλου,αυτός είσαι.

Έχεις τρελαθεί τελείως ε΄τσι;;;; Εγώ ποτέ δε θα έβαζα το σώβρακο στο κεφάλι μου.......το να ξεχωρίζει κάποιος,δε σημαίενι ότι πρέπει να γίνετε και νούμερο.... :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έχεις τρελαθεί τελείως ε΄τσι;;;; Εγώ ποτέ δε θα έβαζα το σώβρακο στο κεφάλι μου.......το να ξεχωρίζει κάποιος,δε σημαίενι ότι πρέπει να γίνετε και νούμερο.... :jerking:
Στο μεταίχμιο είσαι,προσεξέ το λίγο...ιντερνετικά τουλάχιστον,έξω δεν ξέρω τι κάνεις...μπορεί να είσαι όσο σοβαρός δεν πάει κ απλά εδώ να ξεδίνεις...

Επισκέπτης
Στο μεταίχμιο είσαι,προσεξέ το λίγο...ιντερνετικά τουλάχιστον,έξω δεν ξέρω τι κάνεις...μπορεί να είσαι όσο σοβαρός δεν πάει κ απλά εδώ να ξεδίνεις...

Σοβαρός είμαι παντού.......τρελίτσες και μαλακίες δεν κάνω ;)

Αλλά το τελευταίο πράγμα που θα έκανα ήταν να βάλω το σώβρακο στο κεφάλι μου.....;απορώ πως σου ήρθε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εμένα μου αρέσει να βάζω πιπέρι στο στόμα,σε όσους πιστεύουν ότι υπάρχει "οικονομική κρίση"

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.....πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Mην ειρωνεύεσαι τους χιλιάδες των ανέργων........
Καλή η πλάκα  αλλά όλα δεν είναι για πλάκα
Ενα χάπι την ημέρα θα σε συνεφέρει κάπως αλλα όχι τελείως πρέπει ν'αρχίσεις άμεσα την ψυχοθεραπεία

Συνημμένα

• seropram20mg.jpg
    seropram20mg.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom