Νέα

Τι μου αρέσει τώρα με την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει που όταν το 2007 αγόραζα το puntάκι μου, κάποιοι γνωστοί, τελειωμένες ψωνάρες, με έκραζαν γιατί στα ίδια λεφτά αγόραζα cherokee 3.7 5ετίας. Ήταν, λεει, μαλακία γιατί με το λατρεμένο μου puntάκι δεν θα έβγαζα εύκολα γκόμενα, ενώ με τη jeepάρα θα γαμούσα όποια βρισκότανε στο δρόμο μου. Τελικά χτύπησα μια γκόμενα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(είμαστε μαζί ακόμα, του χρόνου περνάμε καί την κουλούρα), ενώ οι ψωνάρες αφού έμειναν με το καυλί στο χέρι, τώρα ψάχνουν να δώσουν όσο όσο τα cherokee καί τα ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΕΡΙ Χ5,ML, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 400.000ΧΛΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(άσχετα αν τα γατόνια οι μαντράδες τα έχουν γυρίσει στις 70.000χλμ), όπως καί τα ΠΕΜΠΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΡΚΕΝΤΕ ΣΛΚ, καί ενώ πάνε από μείωση σε μείωση ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ(για τέτοιο με είχαν)δεν έχει ενδιαφερθεί να αγοράσει τη σαβούρα τους.

Τωρα αν βγαλουν γκομενα για βολτα με το Cherokee, την βαζουν να σκατζαρει στη βενζινη για να την γυρισουν σπιτι της

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κ Ρ Ι Σ Η ???
    Η
Κ Ρ Ι Σ Η !!!
Οι φτωχοι γελανε, ενω οι πλουσιοι εχουν σκσσει στα γελια !!!
Και μετα οι φτωχοι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ενω οι πλουσιοι εργοδωτες πανε τους εργαζομενους  :pipa2: :zfuck: :fuck1:
Αλλα που θα παει, θα γυρισει ο τροχος θα  :fuck1: και ο φτωχος !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γαμώτο.....με χτύπησε και μένα η κρίση μόλις σήμερα,που δε την πίστευα....να φανταστείτε,πούλησα το σπίτι μου για να έχω λεφτά,και μένω στο αυτοκίνητο........το πορτ-μπαγκάζ είναι γεμάτο με κονσέρβες,πατατάκια,κρουασάν,μπισκότα,κτλ....επειδή δεν έχω κουζίνα,να μαγειρέψω....αναγκάζομαι να κάνω ντους με το λάστιχο,στην πιλοτή της πολυκατοικίας που έμενα,τη νύχτα -για να μη με πάρει μάτι κανείς-,και να ξυρίζομαι μέσα στο αυτοκίνητο......με το λάστιχο πλένω και τα ρούχα μου,και τα απλώνω πάνω στο αυτοκίνητο,για να στεγνώσουν.....πωπω,αφήστε τα,είναι να μη σου τύχει......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σπέσιαλ μανικιουρ πεντικιουρ.....μόνο 15 ευρουλάκια... :dancing:

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει που πλέον μπορώ να πίνω τσάμπα στα Clubs !!
Και όλη τη μέρα μπαίνω σε διαγωνισμούς!

www.inthevip.gr/weekly-competitions]http://www.inthevip.gr/weekly-competitions[/url]

:2funny:

Φίλε....έριξα μια ματιά στο σάιτ (σου; ),και είδα τους top 20.....

Μιλάμε η nightlife έχει και γαμώ τα παιδιά έτσι;;;;; Τα αγόρια ΧΑΛΙΑ από εμφάνιση,άπαντες....η πλειοψηφία αξύριστοι (όπως επιβάλει η μόδα της εποχής)...και όσοι δεν είναι αξύριστοι,έχουν φαβορίτα....με σκουλαρίκι που δεν τους πάει και τους κάνει χειρότερους...αρκετοί μάλιστα,παρουσιάζονται με πουκαμισάκι και σακάκι για να το παίξουνε "κύριοι" τρομάρα τους.....τα δε κορίτσια,τα περισσότερα είναι μπαζάκια (εκτός από μία,που μπορώ να πω ότι ήταν ωραία κοπέλα και μου φαίνεται γνωστή φάτσα)........τίγκα στο make up,για να καλύψουν την ασχήμια τους,και με τη γόβα στιλέτο για να το παίξουν και αυτές "κυρίες".....και φυσικά,για να είναι "in" όλοι έχουν προφίλ στο facebook.,... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά κάνω και δε βγαίνω νύχτα.....αφού ως γνωστόν τέτοια τυπάκια βγαίνουν τότε...η νύχτα είναι για να κάθεσαι στο σπίτι σου,και να απολαμβάνεις την ησυχία......η μέρα και το απόγευμα είναι για να βγαίνεις έξω......εκεί βγαίνει ο καλός ο κόσμος....ζήτω τα μεσημεριάνα μπαράκια λέμε....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom