Νέα

Τι μου αρέσει τώρα με την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Ο πιο γαμηστερος (καθολου εκνευριστικος)και τερας χαβαλε μου κανει ο γεια σου...ΔΕΝ υπαρχουν τα νηματα που ανοιγει ,απλα...

Το χειροτερο ειναι να μην το κανει καν για χαβαλε και να εχει οντως τετοιες αποριες... :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο πιο γαμηστερος (καθολου εκνευριστικος)και τερας χαβαλε μου κανει ο γεια σου...ΔΕΝ υπαρχουν τα νηματα που ανοιγει ,απλα...
δεν εχεις δει τον majestic69 και το επειχηρηματικο του δαιμονιο μαλον.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
εχει παρει το ματι μου τον 69 αλλα ο γεια σου ειναι ταλεντο στα νηματα...σου χαραζουν το μυαλο λεμε...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμένα μου αρέσει να βάζω πιπέρι στο στόμα,σε όσους πιστεύουν ότι υπάρχει "οικονομική κρίση"

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.....πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Eσυ Μαριε εισαι προνομιουχος!

Σπιτι στην Εκαλη, Ferrari στο γκαραζ, γκομενες, ξενυχτια, ποτα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
κιθαριτσα σε τρωει δε σε τρωει ,το τομαρι μου ειναι ταγμενο αλλου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
στα του νηματος τωρα ...ΑΥΤΟ που με φτιαχνει τρελα σε αυτην την ψωλεα που εχουμε περιπεσει οι πιο πολλοι απο μας ειναι τα τυπακια που ξερογκαζωνανε κατι τζιπουρες τετραλιτρες και καβαλαγανε οτι βρισκανε μπροστα τους....ποσο τζιπ χωραει ενας κωλος αραγες?????

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει που όταν το 2007 αγόραζα το puntάκι μου, κάποιοι γνωστοί, τελειωμένες ψωνάρες, με έκραζαν γιατί στα ίδια λεφτά αγόραζα cherokee 3.7 5ετίας. Ήταν, λεει, μαλακία γιατί με το λατρεμένο μου puntάκι δεν θα έβγαζα εύκολα γκόμενα, ενώ με τη jeepάρα θα γαμούσα όποια βρισκότανε στο δρόμο μου. Τελικά χτύπησα μια γκόμενα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(είμαστε μαζί ακόμα, του χρόνου περνάμε καί την κουλούρα), ενώ οι ψωνάρες αφού έμειναν με το καυλί στο χέρι, τώρα ψάχνουν να δώσουν όσο όσο τα cherokee καί τα ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΕΡΙ Χ5,ML, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 400.000ΧΛΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(άσχετα αν τα γατόνια οι μαντράδες τα έχουν γυρίσει στις 70.000χλμ), όπως καί τα ΠΕΜΠΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΡΚΕΝΤΕ ΣΛΚ, καί ενώ πάνε από μείωση σε μείωση ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ(για τέτοιο με είχαν)δεν έχει ενδιαφερθεί να αγοράσει τη σαβούρα τους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Μου αρέσει που όταν το 2007 αγόραζα το puntάκι μου, κάποιοι γνωστοί, τελειωμένες ψωνάρες, με έκραζαν γιατί στα ίδια λεφτά αγόραζα cherokee 3.7 5ετίας. Ήταν, λεει, μαλακία γιατί με το λατρεμένο μου puntάκι δεν θα έβγαζα εύκολα γκόμενα, ενώ με τη jeepάρα θα γαμούσα όποια βρισκότανε στο δρόμο μου. Τελικά χτύπησα μια γκόμενα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(είμαστε μαζί ακόμα, του χρόνου περνάμε καί την κουλούρα), ενώ οι ψωνάρες αφού έμειναν με το καυλί στο χέρι, τώρα ψάχνουν να δώσουν όσο όσο τα cherokee καί τα ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΕΡΙ Χ5,ML, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 400.000ΧΛΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(άσχετα αν τα γατόνια οι μαντράδες τα έχουν γυρίσει στις 70.000χλμ), όπως καί τα ΠΕΜΠΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΡΚΕΝΤΕ ΣΛΚ, καί ενώ πάνε από μείωση σε μείωση ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ(για τέτοιο με είχαν)δεν έχει ενδιαφερθεί να αγοράσει τη σαβούρα τους.
Με το καλό φιλαράκι η ώρα η καλή!!!  :grin:
και που'σαι; οταν μπει η κουλούρα μακριά απο δω έτσι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom