Νέα

Τι μου αρέσει τώρα με την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mην ειρωνεύεσαι τους χιλιάδες των ανέργων........
Καλή η πλάκα  αλλά όλα δεν είναι για πλάκα
Ενα χάπι την ημέρα θα σε συνεφέρει κάπως αλλα όχι τελείως πρέπει ν'αρχίσεις άμεσα την ψυχοθεραπεία

Τρελάθηκες;;; Τι χάπια μου λες ρε φίλε;;;;

Άνεργοι και τέτοια που λες,δεν υπάρχουν.....μόνο άεργοι υπάρχουν...δηλαδή δε θέλουν να βρουν δουλειά...όποιος έχει θέληση βρίσκει...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006

Άνεργοι και τέτοια που λες,δεν υπάρχουν.....μόνο άεργοι υπάρχουν...δηλαδή δε θέλουν να βρουν δουλειά...όποιος έχει θέληση βρίσκει...
Mία φορά τα λέω απο κεί και περα κάνε ότι καταλαβαίνεις
Καλή τύχη!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Άκου στίχο ρεεεε!!! :rockon:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

Επισκέπτης

Άκου στίχο ρεεεε!!! :rockon:

Είσαι ποιοτικός εσύ....ακούς και Μαχαιρίτσα βλέπω.... :grin:

Καλή τύχη!!!

Έτσι είναι......άμα έχεις πραγματική θέληση,θα βρεις δουλειά.....τα άλλα είναι δικαιολογίες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

πριν 2-3 χρονια θα συμφωνουσ απολυτα. σημερα δεν ειμαι τοσο βεβαιος. παντως αν δεχθεις χαμηλωτερη θεση και λιγοτερα χρηματα σιγουρα βρισκεις. αλλα ειναι λυση αυτη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πριν 2-3 χρονια θα συμφωνουσ απολυτα. σημερα δεν ειμαι τοσο βεβαιος. παντως αν δεχθεις χαμηλωτερη θεση και λιγοτερα χρηματα σιγουρα βρισκεις. αλλα ειναι λυση αυτη?
Μην το γαμάς ρε...άνεργος στα 50 π.χ. τί θα κάνεις;;;

Εκτός αν ψοφήσεις...άλλη επιλογή δεν βλέπω...

Πάντως όλοι οι άνεργοι με προσόντα να ενδιαφερθούν για τις ελεύθερες θέσεις εργασίας πάλι μένουν αρκετοί...

Τελός να κάνεις το γκαρσόνι κ ας είσαι νομικός οκ...αλλά για πόσο θα μπορείς έστω αυτό...σήμερα είναι η ταβέρνα άυριο έχει κλείσει.

Επισκέπτης

Έτσι είναι....αρχικά θα βρεις μια πρόχειρη δουλειά (π.χ. διανομή εντύπων),να την έχεις στο χέρι....και μετά μόλις βρει κάποια πιο....formal δουλειά,πας σε εκείνη.....θέληση θέλει,τίποτε άλλο....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι είναι....αρχικά θα βρεις μια πρόχειρη δουλειά (π.χ. διανομή εντύπων),να την έχεις στο χέρι....
Αβράμη αν πιστεύεις ότι τέτοια δουλειά την έχεις εσύ στο χέρι κ όχι αυτή εσένα η κουβέντα τελειώνει εδώ...

Επισκέπτης
Αβράμη αν πιστεύεις ότι τέτοια δουλειά την έχεις εσύ στο χέρι κ όχι αυτή εσένα η κουβέντα τελειώνει εδώ...

Καλά μωρέ,υπάρχει και η πιθανότητα μετά από κάποιο καιρό να σε διώξουν,και να μη σε χρειάζονται άλλο....αλλά καλό είναι να έχεις και μια δεύτερη δουλειά για διανομή εντύπων,ως καβάτζα,σε τέτοιες περιπτώσεις... :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά μωρέ,υπάρχει και η πιθανότητα μετά από κάποιο καιρό να σε διώξουν,και να μη σε χρειάζονται άλλο....αλλά καλό είναι να έχεις και μια δεύτερη δουλειά για διανομή εντύπων,ως καβάτζα,σε τέτοιες περιπτώσεις... :sunglasses:
Καλά λέγε εσύ για να πεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλή τύχη!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ συζητηση με τον αβραμη = συζητηση με τον τοιχο!!!

Και οπως ειπε και η λουκριτια χθες...

πρεπει να βαριεσαι πολυ ε? ΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑ

Επισκέπτης
Καλά λέγε εσύ για να πεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το πιο εύκολο είναι ρε να είσαι διανομέας εντύπων.....άνοιξε την εφημερίδα,να δεις πόσους ζητάνε...γεμάτο!!!! :2funny:

Όπως επίσης και delivery boys...άμα έχεις δίπλωμα για μηχανάκι

Επισκέπτης
ΧΑΧΑΧΑΧΑ συζητηση με τον αβραμη = συζητηση με τον τοιχο!!!

Και οπως ειπε και η λουκριτια χθες...

πρεπει να βαριεσαι πολυ ε? ΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑ

Ρε καριόλη,άντε πήδα από κανένα μπαλκόνι......πήγαινε να ασχοληθείς με τον προγραματισμό αγόρι μου,για να βρεις καμιά δουλειά,και σταμάτα να ανακατεύεσαι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το πιο εύκολο είναι ρε να είσαι διανομέας εντύπων.....άνοιξε την εφημερίδα,να δεις πόσους ζητάνε...γεμάτο!!!! :2funny:
Όπως επίσης και delivery boys...άμα έχεις δίπλωμα για μηχανάκι
Οι αγγελίες ευρεσής εργασίας στην κάθε εφημερίδα είναι 100 να πούμε....οι άνεργοι ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι;;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αβραμη μην συγκρινεις την καλοπεραση με την κριση( δεν σαρεσει η λεξη αλλα δεν μπορω να βρω αλλη  :grin:)

ο ελληνας παντα ειναι καλοπερασακιας....  ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
βρήσκω σουβλάκια τυλιχτά πολυ συχνα τωρα πια με 1.5 ευρω.. :grin:

Επισκέπτης
Οι αγγελίες ευρεσής εργασίας στην κάθε εφημερίδα είναι 100 να πούμε....οι άνεργοι ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι;;;

Ναι,αλλά εφημερίδα δεν βγαίνει μία κάθε χρόνο....3 φορές τη βδομάδα βγαίνει απ'όσο θυμάμαι....και στην τελική,συμβιβάσου με κανένα μικρό πόσο αρχικά....και αν θες να βγάλεις λεφτά υπάρχει και άλλη λύση....πούλα από το σπίτι σου,ότι σου είναι άχρηστο

αβραμη μην συγκρινεις την καλοπεραση με την κριση( δεν σαρεσει η λεξη αλλα δεν μπορω να βρω αλλη  :grin:)

ο ελληνας παντα ειναι καλοπερασακιας....  ;) ;)

Ναι ακριβώς...είναι καλοπερασάκιας,γι'αυτό νομίζει ότι υπάρχει κρίση....άμα ήταν μαθημένος αλλιώς θα το βούλωνε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom