Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε που το κατάλαβες,γνωριζόμαστε;;;!!!την εχεις 18 και παρεξηγηθηκες???
Κουφάθηκα εκείνο το βράδυ!!!
Ναι ρε που το κατάλαβες,γνωριζόμαστε;;;!!!την εχεις 18 και παρεξηγηθηκες???
Δεν εντυπωσιάστηκα,κουφάθηκα και άμα την ήξερες θα καταλάβαινες γιατί(δεν το είπε καμία γυναικάρα ατελείωτη)!!!ρε παιδια...κανενας απο σας δεν εχει κολλητη/ες??????αλλα κανοονικες κολλητες!!!!!!!εχω 5 κολλητους οι τρεις 13χρονια οι 2 εφτα χρονια...δεν εντυπωσιαζονται με αυτα που εντυπωσιαζεστε εσεις....τι να πω;!~ :-
κοιτα...εγω τα λεω ολα...δε κρινω..απλα εξιστορω τα γεγονοτα...και μετα λεω κ εντυπωσεις...βεβαια στην περιπτωση μου θα ηταν λιγο ηλιθιο να αναφερω καθε φορα τι εγινε αλλα αν γινει κατι αξιοσημειωτο θα το πω...
ρε παιδια...κανενας απο σας δεν εχει κολλητη/ες??????αλλα κανοονικες κολλητες!!!!!!!εχω 5 κολλητους οι τρεις 13χρονια οι 2 εφτα χρονια...δεν εντυπωσιαζονται με αυτα που εντυπωσιαζεστε εσεις....τι να πω;!~ :-
Τις χαζογκόμενες!!!Εγώ κολλητή/ες δεν έχω. Είχα κάποτε κολλητή, μετά έγινε γκόμενα και τώρα έχουμε χαθεί τελείως.
Φίλες έχω κάμποσες αλλά για βγαίνω & να γνωρίζω άλλες (& αντίστροφα γι' αυτές).
Τέτοια σχόλια ακούγονται αλλά συνήθως σε σκηνικά που γίνεται χαβαλές και όχι σοβαρές συζητήσεις.
Αυτό που είπε ο Καινούργιος δε με εντυπωσιάζει μιας και έχει γίνει καραμέλα & ιδιαίτερα από ένα συγκεκριμένο τύπο γυναικών.
λες και ΔΕΝ το κανετε......Σαν να μετράμε εμείς αναλογίες και αν δεν είναι η άλλη 90-60-90 να φεύγουμε!!!
εσεις δηλαδη δε λετε:ειχε κατι βυζαρεεεεες!!! ελα ρε παιδια τωρα...μη κοροιδευομαστε...Δεν εντυπωσιάστηκα,κουφάθηκα και άμα την ήξερες θα καταλάβαινες γιατί(δεν το είπε καμία γυναικάρα ατελείωτη)!!!
Μα να βάζεις ως κριτήριο το μέγεθος,έλεος!!!
Σαν να μετράμε εμείς αναλογίες και αν δεν είναι η άλλη 90-60-90 να φεύγουμε!!!
Υ.Γ.Είμαστε πιο λογικά όντα ότι και να λέτε!!!
Εκτιμάμαι κάτι αλλά δεν το βάζουμε ως κριτήριο!!!εσεις δηλαδη δε λετε:ειχε κατι βυζαρεεεεες!!! ελα ρε παιδια τωρα...μη κοροιδευομαστε...
μαλλον και εδω θα εξεχλιχθει η κουβεντα σε"δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων κ γυναικων"!!!
Τις χαζογκόμενες!!!
Σε έχει μετρήσει ποτέ κανείς καλή μου;;;;!!!!λες και ΔΕΝ το κανετε......
α μπα???παιζει ερωτας???κοιτα να δεις τι μαθαινω...Εκτιμάμαι κάτι αλλά δεν το βάζουμε ως κριτήριο!!!
Δεν θα πούμε αααα δεν έχει χ εκατοστά βυζί δεν αξίζει έρωτας μαζί της!!!
Υ.Γ.Αυτό το σλόγκαν είναι μεγάλη μαλακία!!!
Tέτοιον ακριβώς έχει αυτή!!!Μπα, δε θα τις έλεγα έτσι. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι χαζογκόμενες, είναι χρήσιμες και αυτές.
Συνήθως αυτά τα λένε τίποτα χοντρά & άσχημα γυναικοειδή που δε γαμιούνται αλλά θέλουν να το παίξουν καυλιάρες.
Είναι στάνταρ γυναικεία τεχνική (ειδικά στην ηλικία μας) που ποντάροντας στην αντρική καύλα (ότι θα είναι τρελό ξέκωλο/ θα κάνει τα πάντα) συνήθως βρίσκουν τίποτα κατακαημένους να τις γαμήσουν και να τους το παίζουν ιστορία από πάνω.
Σε έχει μετρήσει ποτέ κανείς καλή μου;;;;!!!!
Χαζογκόμενα ορίζω ακριβώς αυτό που περιγράφεις!!!
Το είπα κάπως ρομαντικά για να μην σοκάρα εσάς τις κιουρίες!!!α μπα???παιζει ερωτας???κοιτα να δεις τι μαθαινω...
καπου διαβασα"γυναικα=γαμησι"...
οσο γ το σλογκαν μαλακια ειναι με το"δεν "στην μεση...
πολλοι εχετ εμπερδεψει πολλα νιντζακο μου σε αυτο το σαιτ αλλα κ στο κοσμοπολιταν...τις ιδιες @@@@@ ακουω απο αντιθετη πλευρα.... ευτυχως παντου υπαρχουν εξαιρεσεις...Γιατί ρε φίλε, δεν υπάρχουν ωραίες χαζογκόμενες?
Ή οι χαζογκόμενες δε μπορούν να βρουν καλό γκόμενο?
Ίσως τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...
η βαση του σαιτ ειναι για τον πεο!!!!!!!!!!Τώρα το σλόγκαν έχει ως βάση ότί τις γυναίκες της παρέας τις κάνουμε παρέα έχοντας έστω και υποσυνείδητα μία επθυμία για μαζί τους(προσωπικά δεν μου συμβαίνει και συνεπώς δεν το πιστεύω κιόλας)!!!
Γιατί ρε φίλε, δεν υπάρχουν ωραίες χαζογκόμενες?
Ή οι χαζογκόμενες δε μπορούν να βρουν καλό γκόμενο?
Ίσως τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...
πολλοι εχετ εμπερδεψει πολλα νιντζακο μου σε αυτο το σαιτ αλλα κ στο κοσμοπολιταν...τις ιδιες @@@@@ ακουω απο αντιθετη πλευρα.... ευτυχως παντου υπαρχουν εξαιρεσεις...
Μπορούν δεν λέω οτί δεν μπορούν,είμαστε μουνόδειλοι άλλωστε οι περισσότεροι(ωστόσο για αυτήν μίλησα όχι γενικά)!!!
Κατά εμέ οι χαζογκόμενες είναι αυτό που περιγράφες,τις άλλες τις ωραίες με ηλίθια μυαλά γκόμενες τις κατανομάζα απλά ψωνογκόμενες(τουλάχιστον έχουν κάθε λόγο να ψωνίζονται)!!
Είμαι για τον πέο ή εξαίρεση δεν πολυ κατάλαβα;;;!!!πολλοι εχετ εμπερδεψει πολλα νιντζακο μου σε αυτο το σαιτ αλλα κ στο κοσμοπολιταν...τις ιδιες @@@@@ ακουω απο αντιθετη πλευρα.... ευτυχως παντου υπαρχουν εξαιρεσεις...
η βαση του σαιτ ειναι για τον πεο!!!!!!!!!!
Βασικά ψωλοπερήφανη είναι ο ακριβής ορισμός αλλά δεν μου ερχόταν η λέξη!!!Άλλη μία σημαντική προσθήκη στην ελληνική γραμματεία by Καινούργιος.
καθολου υπερανω δε το παιζω...απλα ξερεις και εσυ παρα πολυ καλα οτι εδω μεσα εχετε ατομα του στυλ:οι γυνακες ειναι μονο για γαμησια/ειναι ολεσ πουτανες/την κατουρησα ειπε πριν ο αλλος/ολες ψωνισμενες χοντρες.... σε μας παλι εχουμε γκομενες που λενε:ολοι οι αντρες σε θελουν μονο γ σεξ/ειναι ολοι ηλιθιοι/θα σε απατησουν ολοι μπλα μπλα μπλα....Ναι, είναι γνωστό ότι εσύ είσαι όλη η γνώση σε ένα κλικ.
Δε μας εξηγείς καλύτερα τι πιστεύεις αντί να μας παίζεις υπεράνω?
το σλογκαν βρε ειναι γ τον πεο!!!οχι εσυ!!!Είμαι για τον πέο ή εξαίρεση δεν πολυ κατάλαβα;;;!!!
Tελοσπάντων πολύ το κουβεντιάσαμε ας αλλάξουμε θέμα!!!