πολύ σωστός ο παίκτης!Δεν ξέρω τι λένε μεταξύ τους αλλά ξέρω τι λένε και πως
απαντάνε στο καμάκι.
Οι περισσότερες είναι απίστευτα προβλέψιμες.
Αν έχεις φτάσει και έναν αξιόλογο αριθμό <ξερών καμακιών> τότε
τις παίζεις στα δάχτυλα.
Ειδικά αν είναι αρκετά όμορφες και θεωρούν τον εαυτό τους απλησίαστο,
μένουν σα χαζές μετά από ένα καλό ξερό.
Δηλαδή και να μη γαμήσεις θα διασκεδάσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
"Toυ τον εσκισα το χαλινο", "παει ολοταχως για φιμωση" αλλες πιθανες εκφρασεις γυναικων!
τι σκατα,γυναικα ειμαι,αυτα δεν τα χω ξανακουσει.
τι σημαινουν?
Μόνο το πώς θα περάσει καλά το μουνί τους σκέφτονται. Κατά βάθος εμείς είμαστε οι ευαίσθητοι=μαλάκες της υπόθεσης και ας μας λένε γουρούνια. Όλες μα όλες τους ανεξαρτήτως επαγγέλματος, μορφωτικού - κοινωνικού επιπέδου έχουν την πουτανιά μέσα τους. Και όταν καταλάβουν πώς την "δαγκώνουμε" με αυτές αντί να το εκτιμήσουν, μας πατάνε. Και το ανώμαλο είναι πω΄ς μόλις τις φτύνουμε μετά, τρελλαίνται!!! Για αυτό τελικά την μόνη γυναίκα που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί είναι η μάνα του.
Σωστός ο παίχτης
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εε..χμμμ...ναι...παιζει αυτο...αληθεια ειναι...Έψαξα για παρόμοιο thread και τελικά βρήκα αυτό.
Σήμερα άκουσα ακριβώς το ίδιο πράγμα σε καφετέρια. Καθώς φεύγαν, είπαν μεταξύ τους:
-"Πωπω, θέλω να πάω σπίτι να ρίξω ένα χέσιμο, δεν έπρεπε να είχα πάρει καφέ."
-"Καλά, χέσε και πάρε με τηλεφωνάκι".
Έλεος...
κατα τα αλλα και σε αυτο το θρεντ βασιλευει η μαλακια...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω-τονιζω το "εγω"δε γενικευω- με τους κολλητους μου συζηταω τα παντα!!!!!!!!!!!ερωτικα,ομορφιας θεματα,κουτσομπολια ,πολιτικη ,γενικα ακομα και για σπορ....δεν λες λουκρητία κανένα αληθινό που λέτε?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το θεμα λεει ΤΙ λενε οι γυναικες!οχι ΠΩΣ το λενε...αλλα οκ..ναι εγω με τους φιλους μου μιλαω με σοκαριστικο οπως λες τροπο...αλλα εχω κ μια ισορροπια...ειμαι λιγο χαμαιλεοντας...το θέμα μας είναι η φρασεολογία όχι η θεματολογία.
Στο δεύτερο ξέρουμε τι λέτε
Στο πρώτο μας σοκάρει ο τρόπος.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
τι σκατα,γυναικα ειμαι,αυτα δεν τα χω ξανακουσει.
τι σημαινουν?
Δε ξερεις τι ειναι η φιμωση;
Χαλινός (πετσάκι) ονομάζεται η πτυχή η οποία συνδέει τη βάλανο (κεφαλή του πέους ) με το κύριο σώμα του πέους. Η ρήξη (σκίσιμο) χαλινού μπορεί να οφείλεται σε διάφορους προδιαθεσικούς παράγοντες (τραυματικοί, ιδιοπαθείς, κτλ)και αποτελεί μία πολύ οδυνηρή κατάσταση.
Τι ακριβώς όμως σημαίνει φίμωση ;
Είναι η αδυναμία αποκάλυψης της βαλάνου ( της κεφαλής του πέους δηλαδή ), λογω σχηματισμού ενος δακτυλίου στο δέρμα (ακροποσθία) που την περιβάλλει. Το δέρμα λοιπόν που περιβάλλει την βάλανο δεν μπορεί να τραβηχτεί προς τα πίσω ,η όταν αυτό γίνει με σχετικά βίαιο τρόπο τότε δεν είναι δυνατό να επανέλθει στη θέση του , κατάσταση που ονομάζεται παραφίμωση και είναι δυνατόν να δημιουργήσει νέκρωση του δέρματος του πέους και γι'αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως χάζεψα όταν έτυχε σε κουβέντα μεικτή κιόλας(όχι γυναικεία) να μιλάει η άλλη για το ιδανικό μέγεθος!!!
H αποψή της:Πας μη 19cm άχρηστος στο κρεβάτι !!!
η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα.ευχαριστω παντως ;)Δε ξερεις τι ειναι η φιμωση;
Χαλινός (πετσάκι) ονομάζεται η πτυχή η οποία συνδέει τη βάλανο (κεφαλή του πέους ) με το κύριο σώμα του πέους. Η ρήξη (σκίσιμο) χαλινού μπορεί να οφείλεται σε διάφορους προδιαθεσικούς παράγοντες (τραυματικοί, ιδιοπαθείς, κτλ)και αποτελεί μία πολύ οδυνηρή κατάσταση.
Τι ακριβώς όμως σημαίνει φίμωση ;
Είναι η αδυναμία αποκάλυψης της βαλάνου ( της κεφαλής του πέους δηλαδή ), λογω σχηματισμού ενος δακτυλίου στο δέρμα (ακροποσθία) που την περιβάλλει. Το δέρμα λοιπόν που περιβάλλει την βάλανο δεν μπορεί να τραβηχτεί προς τα πίσω ,η όταν αυτό γίνει με σχετικά βίαιο τρόπο τότε δεν είναι δυνατό να επανέλθει στη θέση του , κατάσταση που ονομάζεται παραφίμωση και είναι δυνατόν να δημιουργήσει νέκρωση του δέρματος του πέους και γι'αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι ακριβως να παραδειγματισω??????????λες ένα παράδειγμα?
τι σε παραξενεψε ακριβως????Εγώ πάντως χάζεψα όταν έτυχε σε κουβέντα μεικτή κιόλας(όχι γυναικεία) να μιλάει η άλλη για το ιδανικό μέγεθος!!!
Εγώ πάντως χάζεψα όταν έτυχε σε κουβέντα μεικτή κιόλας(όχι γυναικεία) να μιλάει η άλλη για το ιδανικό μέγεθος!!!
Αχαχαχα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να το είπε καμια φέτα μπας και την περάσουν για ξέκωλο και της την πέσει κανένας.
Γενικότερα με την αντίληψη του χώρου/μεγεθών δεν έχουν καλή σχέση οπότε λένε ότι να 'ναι.
Βέβαια υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις που είναι μαστόρισσες αλλά είναι σπάνιες.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καταρχήν η τάση να κάνετε γκάλοπ για την ικανότητα μας με βάση το μέγεθος και το ακριβές νούμερο που έθεσε ως αρεστή περίπτωση(γιατί 19cm,όχι 18cm)!!!τι ακριβως να παραδειγματισω??????????
τι σε παραξενεψε ακριβως????
Αυτή σίγουρα βγάζει μεζούρα πριν το !!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε πούστη με κούφανε!!!Αχαχαχα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να το είπε καμια φέτα μπας και την περάσουν για ξέκωλο και της την πέσει κανένας.
Γενικότερα με την αντίληψη του χώρου/μεγεθών δεν έχουν καλή σχέση οπότε λένε ότι να 'ναι.
Βέβαια υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις που είναι μαστόρισσες αλλά είναι σπάνιες.
Ούτε με πρωταγωνιστές τσόντας να πηδιόταν!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε παιδια...κανενας απο σας δεν εχει κολλητη/ες??????αλλα κανοονικες κολλητες!!!!!!!εχω 5 κολλητους οι τρεις 13χρονια οι 2 εφτα χρονια...δεν εντυπωσιαζονται με αυτα που εντυπωσιαζεστε εσεις....τι να πω;!~ :-Αχαχαχα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να το είπε καμια φέτα μπας και την περάσουν για ξέκωλο και της την πέσει κανένας.
κοιτα...εγω τα λεω ολα...δε κρινω..απλα εξιστορω τα γεγονοτα...και μετα λεω κ εντυπωσεις...βεβαια στην περιπτωση μου θα ηταν λιγο ηλιθιο να αναφερω καθε φορα τι εγινε αλλα αν γινει κατι αξιοσημειωτο θα το πω...Καταρχήν η τάση να κάνετε γκάλοπ για την ικανότητα μας με βάση το μέγεθος και το ακριβές νούμερο που έθεσε ως αρεστή περίπτωση(γιατί 19cm,όχι 18cm)!!!
Καταρχήν η τάση να κάνετε γκάλοπ για την ικανότητα μας με βάση το μέγεθος και το ακριβές νούμερο που έθεσε ως αρεστή περίπτωση(γιατί 19cm,όχι 18cm)!!!
την εχεις 18 και παρεξηγηθηκες???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις